|
|
|
| kusmi tea shop | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: kusmi tea shop Wto 6 Maj - 22:02 | |
| TUTAJ!sklep z herbatą; 56 rue de Seine. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sro 7 Maj - 14:10 | |
| eleonore lubiła herbatę. ale tym razem zapomniała portfela, więc tylko opierała się o sklepową szybę, na zewnątrz, za co w każdej chwili mogła ją okrzyczeć sklepowa, ale niespecjalnie się tym przejmowała, z papierosem w prawym kąciku ust i dłoniami w kieszeniach swojej przyjemnej sukieneczki, grzecznej, lecz nad kolano, zakupionej w jakimś bardzo bardzo alternatywnym sklepiku. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sro 7 Maj - 14:14 | |
| a on wyszedł właśnie z reklamówką, w której miał trzy rodzaje herbaty i czytał smsa, więc przypadkiem, naprawdę przypadkiem na nią wpadł. - ups, sorry - powiedział, zupełnie angielsko, bo francuski mimo wieloletniej nauki i tak nie był dla niego najłatwiejszy. radził sobie, ale wolał swój narodowy język, ja też wolę. że angielski niż francuski. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sro 7 Maj - 14:17 | |
| przez niego uderzyła łokciem w sklepową szybę i mruknęła pod nosem coś w stylu 'cholera', mrużąc oczy. podniosła na niego wzrok, znad, albo spod, swoich dużych okularów w kolorych oprawkach. zerówki, ale lubiła chodzić w okularach. - nie ma sprawy, pewnie połamałeś mi z pięć kości - powiedziała, lecz wcale nie gniewnie. uśmiechnęła się do niego nawet,przyjemnie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sro 7 Maj - 14:20 | |
| i on sie uśmiechnął, zawijając siatkę w rulonik i wkładając ją pod pachę. - naprawdę przepraszam - powiedział wesoło, stając jakoś tak bliżej niej, sprzedawczyni patrzyła na nich gniewnie za szybą, ale on uśmiechnął się i do niej, dziś dzień dzieci szczęścia - ale masz fajne okulary, to trochę jak mój profesor od public relations. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sro 7 Maj - 14:23 | |
| - prawda,że fajne? - uśmiechnęła się, gasząc papierosa o sklepową szybę, chociaż to nieładnie, ale eleonore nie miała nic innego pod ręką. - mogę ci pożczyć. mam w domu dużo. eleonore - przedstawiła się, nie mogąc wciąż wymyślić żadnego miłego zdrobnienia ;x |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sro 7 Maj - 14:26 | |
| - o dżizys, moja mama to eleonore - zwierzył jej się, nadal uśmiechając zupełnie szeroko - jestem robbie. robbie, rob, jak sobie życzysz. więc hm, eli - tak mówili na jego mamę! - może dasz zaprosić się na herbatkę? kupiłem arbuzową, awokado i śliwkę, ponoć dobre, a w domu prawdziwego anglika herbata to obowiązek, prawie jak obywatelski. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sro 7 Maj - 14:30 | |
| - oho, anglik? - skrzyżowała ręce na swojej nikłej piersi, a wcześniej podrapała się po nosie, zadartym. - dam się zaprosić. potraktuję to jako swojego rodzaju rekompensatę za poturbowanie mnie - zaśmiała się, odsuwając, w końcu, od szyby. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sro 7 Maj - 14:31 | |
| - okej w porządku, kupięc ci jeszcze dużą tabliczkę cadbury albo te cukierki takie cadbury, ostro czekoladowe. hm? - wystawił w jej stronę ramię, te pod którym nie trzymał siatki z herbatką, patrząc na nią spod półprzymrużonych powiek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sro 7 Maj - 14:33 | |
| obciągnęła sukienkę, schylając się trochę w tym celu. wsunęła okulary bardziej na nos, bo wiecznie jej się zsuwały. - w porządku. lubię czekoladę - wyznała mu. bo eleonore należała do tych szczęśliwców, którzy odchudzać sie nie muszą bo i tak są cholernie chudzi. - więc rob, prowadź. - złapała się jego ramienia, poszli, hoho? zacznij :3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:07 | |
| rozglądał się z herbatą o smaku daktyli, bo miał na ową ochotę, a w anglii pijał ją z rodzicami, na spotkaniach w ich ogrodzie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:11 | |
| Przyszła sobie i stanęła obok niego, szukając tak jakby herbaty. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:12 | |
| ona natomiast szukała płynu do podłóg, chyba źle trafiła. przechadzała się właśnie obok półki z herbatami egoztycznymi jakimiś, kiedy wpadła na m. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:16 | |
| - hej, hej spokojnie - złapał ją za ramiona, uśmiechając się całkiem sympatycznie, bo ładnie pachniała, jak i wyglądała, więc mógł wydobyć z siebie krztę zadowolenia, przynajmniej ogólnego. trzymał jeszcze chwile ją tak, głaszcząc nawet kciukiem jej nagie, aha tak, ramię. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:17 | |
| Jak kupiła to co chciała, poszła sobie z powrotem na spacer. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:22 | |
| - och, przepraszam - odsunęła się od niego, nieco speszona. - zagapiłam się na herbaty - była to najgłupsza rzecz, jaką w tym momencie mogła powiedzieć, ale cóżżżżż. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:25 | |
| - o tak, herbaty są najbardziej pasjonujące na świecie, prawda? - uśmiechnął się trochę drwiąco. znalazł w końcu swoją herbatę - przepraszam, skarbie, ale kierowca czeka - skinął głową na długą, białą limuzynę za oknem i ruszył do kasy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:33 | |
| - jezus maria! - zdezorientowana pokręciła głową i chwyciła za jakąś herbatę rumiankową. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:35 | |
| a on wyjął swoją kartę american express, bo on wszędzie płaci kartą i wyszczerzył dwa rzędy idealnie prostych zębów w uśmiechu, w stronę blanki. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:42 | |
| stanęła za nim w kasie ze swoją wymarzoną herbatą. milczała, bo nie umiała zawierać nowych znajomości, kątem oka zauważyła jedynie, że m. ma niezły tyłek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:49 | |
| jasne, że niezły. odwrócił się na pięcie i nadal uśmiechając, raczej szeroko wyszedł ze sklepu. wyjął skręta z kieszeni spodni i opierając tyłek na masce samochodu, zapalił. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:53 | |
| zapłaciła, po czym również wyszła, chowając herbatę do kieszeni. na zewnątrz było trochę zimno, a ona miała bluzkę z odkrytymi plecami, na których pojawiła sie gęsia skórka. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 18:56 | |
| - zimno ci - stwierdził rzeczowo, wydmuchując dym ponad ich głowy. zaciągnął się znów, przyglądając blance spod półprzymrużonych powiek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 19:00 | |
| - nieeee ee - skłamała, ale kłamać nie potrafiła, mowa ciała i te sprawy. odgarnęła włosy na ramiona, czując się obserwowana. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 19:05 | |
| - kłamiesz - mruknął, ziewając - podwieźć cię gdziesz, czy wolisz podróżować autobusem? - zapytał, to oczywiste przecież ;ddddddddd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 19:10 | |
| - a skąd mam wiedzieć, czy nie jesteś jakimś zawodowym gwałcicielem? - zapytała, bynajmniej nie retorycznie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 19:13 | |
| - ojezu, nie to nie - wzruszyła ramionami, bo męszester nie należał do ludzi, którzy o cokolwiek się prosili, zgasił skręta i już nawet wsiadał do limuzynky. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 19:17 | |
| - może chyba jednak nie jesteś;c - mruknęła, trochę z żalem xd. - więęęc, hm, twoja propozycja nadal jest akutalna? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 19:22 | |
| otworzył przed nią szeroko drzwi i uśmiechnął się, bardzo szeroko. - madmłazel, ,,,., - skłonił się przed nią nienisko xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 19:25 | |
| roześmiała się, wsiadając do limuzyny. trochę bała się, że jeszcze coś pobrudzi i m. na nią nakrzyczy, ale miała nadzieję, że tego nie widać. - z góry dzięki za podwiezienie - powiedziała, również się uśmiechając. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 19:27 | |
| - więc, gdzie? - zapytał, wsiadając obok niej. rzucił swój zakup na drugą kanapę i nalał im szampana, bo to krejzi :3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 19:32 | |
| podała mu adres, bo mi się nie chce wymyślać, w ogóle to nie wiem, czy blanca ma swój apartament. - jak ci się odwdzięczę, co? - zapytała, oblizując wilgotne od szmapana wargi. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 19:36 | |
| - możesz dac się zaprosić nie wiem, na kolację. do mojego hotelu - mruknął, bo to serio by ł jego hotel. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 20:37 | |
| - mogę się w sumie daaaać - odparła po chwili głębszego zastanowienia i usadowiła się wygodniej na siedzeniu, rozprostowując nogi, bo w końcu było tutaj tyle miejsca, że czemu by nie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 21:59 | |
| upił duży, raczej duzy, łyk szampana, stukając chwilę kieliszkiem o zęby, ale stwierdził, że to nie jest hot i rozłożył się wygodniej, jak jakiś mozart, no dobra mozart to nikt ważny, może król. - to świetnie - powiedział entuzjastycznie, bardziej entuzjastycznie niż wcześniej w każdym razie i przysunął się do niej. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:14 | |
| - to znaczy wiesz, dać, w sensie, że zaprosić na kolację - dodała, żeby nie było wątpliwości. wypiła trochę szampana i rozluźniła się nieco. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:17 | |
| nie był na tyle głupi przecież, ale faktycznie przeszło mu przez myśl, że da mu dupy. uśmiechnął się, po raz 687656. - no tak, a o czym ty myślałaś? - zapytał głupkowato. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:21 | |
| - o niczym, po prostu starałam się uprzedzić twoje myśli - odparła zaskakująco błyskotliwie jak na nią i wylała na siebie całego szampana, kiedy limuzyna ruszyła, chyba że ruszyła już dawno, nie wiem ;c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:22 | |
| - uhuuu, - zagwizdał tylko, oblizał usta, odstawił swojego szampana i zbliżył się do niej. powąchał ją nawet - musisz uważać - rozesmiał się, obejmując ją ramieniem. ja bym sikała z niej, serio xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:27 | |
| xddd jesteś niedobra. nie wylała na siebie wprawdzie aż tak wiele, pociekło jej tylko po dekolcie, seksy. - może masz jakąś chusteczkę? - zapytała, krzywiąc się lekko na myśl o głupim szampanie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:32 | |
| - nie e - miał. pokręcił jednak głową - ale znam lepsze sposoby - uśmiechnął się zadowolony z siebie, mając nadzieję, że mu nie wyjebie jakiegoś lepa. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:37 | |
| rzeczywiście miała na to ochotę, tzn. na wyjebanie mu ślepia, może nawet dwóch, ale zanim to zrobiła, postanowiła się jeszcze upewnić. - tak, a jakie sposoby? - uniosła jedną brew do góry, very sjugestif. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:43 | |
| - no wiesz mogę wytrzeć, wylizać - hej, niech on ją zgwałci xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:45 | |
| ołkej, robimy gwałt xd. tzn. ty go robisz! skrzywiła się nieznacznie, odsuwając od niego. - emm, nie, chyba wolę, żeby samo wyparowało - odpowiedziała, trochę się bojąc jego zamiarów xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:49 | |
| nachylił się nad nią i przyparł rękami do fotela, by wyliać szampana z jej dekoltu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:51 | |
| - co robisz? - zapytała, nieźle wystraszona, nie mniej podniecona, ale nie, chyba w końcu bardziej się wystraszyła, skoro miała zostać przyszłą ofiarą gwałtu. próbowała wyrwać ręce, bezskutecznie(?!) |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:54 | |
| on więc zaczął ją całować zupełnie żarliwie, bo był napalony, dawno się nie bzykał, to już dwa dni i przy okazji rozpinał jej rozporek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:56 | |
| próbowała kopnąć go kolanem w jego mięskość albo nie wiem co, wierzgała nogami, wszystko na nic, bo jego język wciąż był tam, gdzie wcześniej. nagle wpadła na pomysł ugryzienia go w język, więc to zrobiła ;x. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Pon 19 Maj - 22:58 | |
| i dokończymy jutro, bo idę, może pogodzę się z marzeno. buziexy : * |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 16:25 | |
| oderwał się od niej na chwilę, bo bolało, ale zaraz już zabierał się za jej rozporek mruuu. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: kusmi tea shop | |
| |
| | | | kusmi tea shop | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|