|
|
|
| kusmi tea shop | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 16:29 | |
| - jezuuu, to wcale nie jest podniecające - warknęła, mając nadzieję, że manchester po prostu źle ją zrozumiał ;x. odtrąciła więc jego ręce i westchnęła ciężko, bo trudno jest oddychać będąc przywalonym jakimś zboczonym facetem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 16:33 | |
| ale on już rozporek miał za sobą, więc uniósł ją lekko do góry, bo była niecięzka, że tak to ujmę i zsunął jej spodnie razem z majtkami, mówiąc, że przecież tego chce. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 16:36 | |
| - cholera - jęknęła błagalnie, teraz już zupełnie przestraszona, co na pewno odbiło się na jej twarzy. zakrzutsiła się aż z płaczu;c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 16:42 | |
| drama xd - zamknij się, - syknął całkiem zdenerwowany i zaraz, zdjąwszy swoje spodnie i bokserki, wszedł w nią, brutalnie ;x |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 16:48 | |
| pisnęła, obawiając się, że m. jeszcze jej dzieci zrobi, a tego chyba nie chcemy xd. no, ale nie mogła zaprzeczyć, że w pewnym momencie zrobiło się całkiem podniecająco, mimo tego, że wcale nie miała ochoty na gwałt! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 16:53 | |
| jasne, że się zrobiło. w każdym razie męszester posuwał ją ostro i boleśnie, mru. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 16:56 | |
| zacisnęła dłonie na jego ramionach, chyba dość mocno, bo ją bolało. próbowała go nawet od siebie odepchnąć, ale no cóż, nie wyszło. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 17:07 | |
| okej, więc dokończył sprawę, jak to się mówi i zaraz opadł obok, zapinając rozporek swój. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 17:12 | |
| wyskoczyła naga z jego limuzyny, przy okazji wyrżnęła też nosem w chodnik. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 17:14 | |
| złapał ją jeszcze za nadgarstek, uśmiechając się. - nikt nie będzie o tym wiedział, prawda? - spojrzał na nią, mrużąc oczy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 17:20 | |
| - przecież i tak się dowiedzą, właśnie się na nas patrzą - odparła zgryźliwie, wciągając na siebie bieliznę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 17:21 | |
| złapał ją za szyję, dośc brutalnie i wciągnał do samochodu, znów. - nikt się nie dowie, rozumiesz? - warknął. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 17:25 | |
| lajf is brutal ;c. - okej, rozumiem - odpowiedziała wstrząśnięta, wygładzając swoją bluzkę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 17:26 | |
| - cieszę się, że się rozumiemy - rzucił jej sto ojro, które wcześniej wyjął z portfela. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 17:30 | |
| - nie jestem jakąś tam dziwką - odważyła się powiedzieć, pozwalając, by banknot spadł gdzieś pod jej obcasy. - a ty jesteś beznadziejny. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 17:34 | |
| - nie pierdol, kochanie, wiem, że ci się podobało, do zobaczenia - zamknął jej drzwi przed nosem ;x |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 17:37 | |
| chciała już nawet odejść, kiedy pomyślała, że warto spisać sobie rejestrację samochodu, by na niego donieść! xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Wto 20 Maj - 17:53 | |
| ale on już pojechał, bo muszę pouczyć się na chemię, to gramy na jednego ;3 |
| | | gene maluszek
Liczba postów : 13 Age : 35 Skąd : z telewizji! Związany/a z : sajdszoł bob. Registration date : 17/06/2008
| Temat: Re: kusmi tea shop Sob 21 Cze - 22:31 | |
| eugene lubił pijać herbatę, sam, lub z jakąś przygodną dziewuszką, która dała sie nabrać na jego 'choć do domu' i całą resztę. ale herbaty mu się skończyły, rzecz niemożliwa, przyszedł w takim razie zakupić kilka paczuszek, bo gosia a mówiła mu, że tu są najlepsze. stał i wybierał przy regaliku, a sprzedawaczka próbowała mu pomóc, ale on nie chciał,,, | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sob 21 Cze - 22:38 | |
| ten sklep jest chyba specjalnie dla ciebie. była tu sprzedawaczką i trochę oburzyła się! okej, nie była tu sprzedawaczką, tylko klientką i właśnie wybierała z górnej, bardzo górnej półki herbatę cytrynową liptona [ale żal], ale była za niska, więc rozejrzała się po ludziach, których nie bylo, nie licząc sprzedawaczki, ktora była już za ladą i gene'a. żena? żana? żąna? żęna? aerkfjakeior? więc przezwyciężyła wrodzoną nieśmiałość i zapytała: - hej, pomożesz? |
| | | gene maluszek
Liczba postów : 13 Age : 35 Skąd : z telewizji! Związany/a z : sajdszoł bob. Registration date : 17/06/2008
| Temat: Re: kusmi tea shop Sob 21 Cze - 22:47 | |
| to ja go zrobiłam! a to dżin jest, jak w tańcząc w ciemnościach. coś się do niego odezwało, stwierdził, spoglądając niepewnie na herbatę trzymaną przez niego w dłoni, ale to chyba nie była ona. rozejrzał się dookoła, ale nie jakoś przesadnie nerwowo, spostrzegając otylję, proszącą o pomoc. chciałoby się zacytować gogo z kill billa, tę o błaganiu. - aaa, jasne - powiedział, kiedy już wiedział ococho, nie musiał nawet stawać na palcach, wystarczyło sięgnąć. podał jej herbatę, co z tego, że nie tę co chciała :3 - proszęęęęę. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sob 21 Cze - 23:03 | |
| w skins było 'i won't fuck my sister, you fuckers, she's sixteen!' 'beg me' 'i'm begging.............' i tony sie poplakał wtedy <3 - tą obok. - powiedziała więc, bo i cóż, wcale nie miała ochotę na herbatę z pływającymi chitynowymi pancerzykami. spojrzała na niego spod rzęs, mrugając, wcale nic jej nie wpadło do oka, se-rio. |
| | | gene maluszek
| Temat: Re: kusmi tea shop Sob 21 Cze - 23:08 | |
| przez te rzęsy, które mogła by sprzedawać z metra, był trochę rozkojarzony, więc prawie wywalił połowę herbat z regału, ale udało się tego uniknąć i znalazł odpowiednią herbatę. - ach tak, też ją lubię. - nie znosił. to znaczy, nie pił nigdy, ale nie był przyjaźnie nastawiony do rzeczy, których nie znał, co jest raczej wadą, niż zaletą. uśmiechnął się do ottille, miał białe zęby i tatę dentystę. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Sob 21 Cze - 23:37 | |
| chuuuuuuuuuuj kurwa, skasowałam sama posta, klikając odśwież. pozdro, ostro, o, o~! o~ plemnik. ona nie miała ojca dentysty, filantropisty, ani onanisty, za to doktora nauk ścisłych, aczkolwiek miała za to manię na punkcie czystości, tak więc brała prysznic pięć razy dziennie+w lato jakieś 8 razy dziennie lub więcej, a także obsesję na punkcie nici dentystycznych, płynów do płukania ust etc. 'i wcale nie masz paskudnej gęby' mtv exposed= . - wielkie dzięki, ale mógłbyś podać tę żółtą, cytrynową, wiesz? - wcisnęła mu z powrotem opakowanie mówiące o tym, żę to herbata z chitynowymi pancerzykami, które dodaja smaku i aromatu. |
| | | gene maluszek
| Temat: Re: kusmi tea shop Nie 22 Cze - 0:01 | |
| zamiast ctrl+c nacisnęłam +v i skasował mi się też xdxd. - jak można pić herbatę z robali? - sytał wzdychając, nie rozumiał tych nowobogackich gustów i trendów, niedługo znajdzie w tesko herbatę z krowiego łajna i się nie zdziwi! w każdym razie, podał jej żółtą, jego zdaniem, herbatę, ale mógł się mylić-był daltonistą. - to to, prawda? - spytał z nadzieją, już mu krew z ręki odpływała trochę od tego sięgania po paczuszki. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Nie 22 Cze - 0:11 | |
| to wtedy naciskaj ctrl+z, wypróbuj, xd. - owszem. - zaśmiała się nawet trochę, w jego stronę i do niego, baardzo szczerze i sympatycznie, bo otylka to szczęśliwa istota jest ogólnie, hmhm i wzięła od niego ową herbatę cytrynową liptona. moja mama zrobiła ciasto i zamiast zwyczajnej bitej śmietany dałą cytrynową, a to jest mój ulubiony gatunek ciasta i teraz nie będę go przez to wacale jadła, wielkie dzięki, mamo. - nie mam pojęcia, najdziwniejsza, którą piłam, była mojej ciężarnej kuzynki, na przyspieszenie produkcji mleka w piersiach. |
| | | gene maluszek
| Temat: Re: kusmi tea shop Nie 22 Cze - 0:19 | |
| jakie ciaszto? - i co, działała? - spytał unosząc obie brwi, może powinien pić taką herbatę właśnie. to jak było w salad fingers, 'it seems nettles have made the milk drop out from inside my TEAT' <3. oparł się o blat sprzedawaczki tam przy kasie, to nie był duży sklep, i wyłożył na ladę swoje dwie paczuszki herbaty, ale zaraz spytał, czy może jeszcze podać ottille jakąś herbatę. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Nie 22 Cze - 0:33 | |
| takie dobre. xd czego teat a nie tit, xd. żarcik. a otylia pomyślała, że ciekawe co by zrobił, gdyby powiedziała coś w stylu 'taaa, chcę, żebyś podawał mi herbatę teraz i do końca mego życia', ale tylko się roześmiała po raz kolejny i powiedziała, że nie, nie trzeba. - i nie wiem, mnie nie pomogło, ale to wyłącznie dobrze. - wzięła jeszcze miętową herbatę, bo w sumie nie pijała dziwactw i naparów i czekała na swoją kolej. - |
| | | gene maluszek
| Temat: Re: kusmi tea shop Nie 22 Cze - 0:39 | |
| - hoho, racja, to chyba dobrze. jestem gene! - przedstawił się, podając przy okazji kasjerce-sprzedawaczce i pewnie jeszcze właścicielce lokalu swoją kartę kredytową, bo to najwygodniejszy sposób płacenia. - tyle herbat nakupiłaś, pewnie będzie ci trudno je samej zanieść.. daleko mieszkasz? - taka drobna aluzja, on chętnie się wprosi na herbatkę. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: kusmi tea shop Nie 22 Cze - 1:01 | |
| w tym filmie na tvnie pieprzą się w łazience na umywalce, przed lustrem, i pieprzą się, pieprzą i wreszcie ona kładzie rękę na pistolet, on wystrzela, facet w szoku - postrzeliła go! potem on odchodzi krok i pyta 'nie naładowany?', a ona 'wiesz, gdzie go sobie wkładałam?' i koniec. ona za swoją herbatę zapłaciła dziesiątką, bo to jednak lepsiejsze, a otil nie lubiła wstukiwać swojego pinu. puku xd. - ah tak, już teraz opadają mi ręce. - pokiwała żywo głową, bez śladu ironi notabene rzekła tamto i wyszła ze sklepu zaraz za nim, kocham pisać za ciebie. napisałam siebie. - jeżeli masz hm.. - nie, nie ochotę. - czas, jeżeli masz czas, to może mi pomożesz? |
| | | gene maluszek
| Temat: Re: kusmi tea shop Nie 22 Cze - 18:14 | |
| powiedział, że chętnie jej pomoże, jeśli ona jakoś mu się ładnie odwdzięczy i poszli i zacznij. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: kusmi tea shop | |
| |
| | | | kusmi tea shop | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|