Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

hilary howk czyli życie klawiaturą pisane

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
louane
veronica mars
louane

Female
Liczba postów : 1449
Twarz : Amanda Peet
Wiek postaci: : 19
Registration date : 09/05/2008

hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Empty
PisanieTemat: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimeSob 10 Maj - 9:04

Wczoraj pierwszy dzień w Paryżu, nigdy nie podejrzewałam, że będzie tak ciężko. Przez cały dzień gadałam tylko do siebie. Z tego wszystkiego, uzależniłam się od miętowych slimów. O choroba! Trzeba to będzie wyleczyć, nie lubię palić. Wieczorem, spotkałam całkiem sympatyczną dziewczynę w klubie. Dzięki wielkie, że ktoś się zlitował i pozwolił mi mówić bez jakichkolwiek podejrzeń o moim rzekomym rozdwojeniu jaźni cyclops. Ach tak, zapomniałabym, mieszkanie jest boskie. W sumie to o stokroć lepsze niż to w Londynie ... BO BEZ STARSZYCH. Dobrze, koniec odbioru, słyszymy - a raczej czytamy - się jutro! Like a Star @ heaven

Hilary
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimeNie 11 Maj - 15:05

Taa, kto by pomyślał, że urodziny w Paryżu -> mieście Dygnitarzy, będą wyglądały tak ... tak ... erotycznie. Wszyscy ze wszystkimi i jeden na drugim, tak wyglądała wczorajsza impreza, nawet ja, kto by pomyślał. Już po pierwszej tequilli, oddałam się prawie nieznajomemu w sypialni S i N. Wybaczcie mi, jeśli coś wygniotłam, ubrudziłam i co gorsza zepsułam, ale tequilla potrafi człowiekowi w głowie zawrócić. The End~!
Powrót do góry Go down
dylan
oh haii
dylan

Male
Liczba postów : 76
Nastroj : fajny.
Registration date : 06/05/2008

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimeNie 11 Maj - 22:20

(to ja xd.)
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimeNie 11 Maj - 22:51

chwalipięta ;P
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimeNie 11 Maj - 23:32

Co ten Paryż z człowiekiem robi. Niegdyś nieśmiała, dystyngowana Hilary zamienia się w dziką zdobywczynię. Zadziwiające jak szybko się zmieniła, do tego zaczęła palić! ;C
A no i pozdrowienia dla pana który wypalił mi dziurę w spodniach ;*

dobrej ;*
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimePon 12 Maj - 23:03

hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Cory__1_by_bodoo
Popadłam w paranoję, no i chcę rzucić palenie. Wiem że macie moje życie głęboko w waszych kościstych tyłkach. Dokładnie tak samo jak ja mam Luntka (czy jak temu idiocie było), ale cokolwiek do mnie macie proszę jeśli znajdziecie moje szanelowe okulary na brzegu czegokolwiek (morza, obojętnie jakiego, jeziora i rzeki) proszę zwróćcie mi je, sa dla mnie ważne, a zgubiłam je dziś podczas czegoś gdzieś na moście. A bu wielkie dzięki xD
Powrót do góry Go down
Ashley
pierwsze ostrzeżenie - nie pisz idiotyzmów w wizytówkach.
Ashley

Liczba postów : 128
Registration date : 12/05/2008

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimePon 12 Maj - 23:06

Ja widziałam te okulary! Smile Mam je ze sobą Smile)
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimePon 12 Maj - 23:08

Oddaj biednej Hilary, ona błaga - tu padła na kolana - pls
Powrót do góry Go down
Ashley
Ashley

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimePon 12 Maj - 23:13

Wstawaj -podniosla ja z zmieni
- trzymaj Smile

Podała jej okulary.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimePon 12 Maj - 23:15

-dzięęęęękuję! - krzyknęła, - chcesz zabiorę cię na drinka albo kawę, chcesz? - rzuciła się na nią
Powrót do góry Go down
Ashley
Ashley

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimePon 12 Maj - 23:16

Nie ma za co Wink
Jasne ze chce, bardzo chetnie - powiedziala i usmiechnela sie do Hillary Smile
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimePon 12 Maj - 23:19

dobra więc zabieram cię dooo klubu le sunside ;P
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimeCzw 29 Maj - 15:31

W zawieszeniu .. Wybaczcie, że tak długo nie pisałam ale po cóż zanudzać was durnymi historyjkami z zupełnie nudnego dnia.
W każdym razie wyrwałam chłopaka w kawiarni. Nie bardzo wiem co w nim widziałam ale chyba się starzeję. Czy z wiekiem zmieniają się gusta? Błagam niech odpowiedź brzmi nie. nie chcę się starzeć ..
Jednak chyba wolałabym się już ustatkować. (Boże ja się STARZEJĘ?!) Bo w sumie wolę hm. spokój. Chyba na prawdę czas się zmienić ..

buzi wam :* Hil.

Co więcej w sprawie zmian, teraz jeśli chcecie pogadać możecie pisać na maila (tak na wszelki wypadek bo nie chcę rozmów w pamiętniku mieć o ! ) soł. klikacie na mój podpis pod notką z pamiętnika i możecie pisać o !
Powrót do góry Go down
Lee
zakon(n)ik
Lee

Liczba postów : 60
Związany/a z : .
Registration date : 08/06/2008

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:40

Dziś Hilary została zamordowana przez niejakiego Papę Soprano. Nie zapomnijcie o niej.

sis Hil.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: hilary howk czyli życie klawiaturą pisane   hilary howk czyli życie klawiaturą pisane Icon_minitime

Powrót do góry Go down

hilary howk czyli życie klawiaturą pisane
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Hilary Howk
» Ha Howk o!
» Lee Howk
» howk@hotmail.com
» Hilary

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach