Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

arc de triomphe du carrousel

Go down 
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

arc de triomphe du carrousel Empty
PisanieTemat: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimePon 5 Maj - 21:09

arc de triomphe du carrousel Arcdetriomphecarrouselvm5
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 14:26

czego nikt nie gra koło łuku................................
estelle opierała się o jeden z tych przeogromnych filarów. wcale nie paliła, ani nie piła. pierwszy dzień takowej abstynencji. miała na sobie krótkie, białe szorty odsłaniające większą część zgrabnych nóg i jakąś bluzeczkę, może bladoróżowe polo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 14:28

samuel wracał od anne, bo dopiero co się obudził, a jakoś tak wyszło, że łuk był mu po drodze, wcale nie przyszedł szukać ładnych turystek, którym mógłby pomóc znaleźć drogę do najfajniejszego miejsca w paryżu, jego domu.
idzie idzie idzie i patrzy, a tam esti, to podszedł, z rękami w kieszeniach swoich spodni.
- fajne spodenki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 14:30

podniosła głowę, odgarniając tym samym włosy z czoła.
- dzięki - odpowiedziała, wzdychając nieznacznie. oparła nogę na owym filarze jak te wszystkie prostytutki o drzewo - ahaaa, miałam się do ciebie nie odzywać, za tę kurwę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 14:32

- wybacz - przewrócił oczyma i wcale nie było mu przykro, zero wyrzutów sumienia. podrapał się po szyi, już i tak podrapanej i w ogóle, oparł się obok niej, nie mniej jak dziwka. - to znaczy, wcale nie uważam cię za dziwkę, ani nic, wiesz esti.. - zapewnił ją, trochę od rzeczy, ale to przez tego skręta, którego resztkę miał w kieszeni.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 14:34

- i tak uważasz - przewróciła ciężko oczami, przyglądając się swoim paznokciom. zaraz wbiła je w małe kieszonki z tyłu szortów - co tam u anne, hm? zaliczona, niezaliczona? martin chyba się wyspał i poszedł, albo nie wiem, nie zauważyłam go dziś rano.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 14:47

- anne? anne? pewnie poszła do szkoły - wzruszył ramionami, w zasadzie niespecjalnie go to interesowało, równie dobrze mogła wpaść pod samochód, albo zakrztusić się kotem. nachylił się do esti, a raczej jej dekoltu. - ale powiedz mi.. ona naprawdę jest dziewicą, est? - spytał, bo wciąż ten fakt wydawał mu się, no cóż, niemal nieprawdopodobny.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 14:50

roześmiała się perliście, odrzucajac włosy za plecy. pamiętała niewiele z poprzedniego wieczoru, ale to, że pisała esmesy z samem, akurat utkwiło mi w pamięci.
- mam ci pokazać esmesy od niej? - uniosła pytająco prawą brew, zaraz zmieniając barwę głosu, na bardziej podobną do anne - 'nie zamierzam stracić dziewictwa'.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 14:52

- ała - stwierdził i wolał nie drążyć w tym temacie dłużej, poczochrał ją po włosach i uśmiechnął się miło, jak to w jego zwyczaju było. - a ty rozprawiczyłaś jej brata? on rozdziewiczył cię? czy jeszcze inaczej?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 14:54

- dlaczego przyszło ci do głowy, że jestem dziewicą sam? - zapytała, podnosząc się z tego filara, bo rozbolały ją łopatki. pacnęła go w tors, raczej fajny, uśmiechając się - poza tym on należy do osób, które bardziej interesują się muzyką klasyczną niż pieprzeniem się z koleżankami ze szkoły. czy jakoś tak. jest nudny w każdym razie i jak tylko zasnął pooszłam potańczyć do lit lounge, na rurce - zamachała do niego wesoło rzęsami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 14:58

- powiem mu co o nim myślisz! - pokazał jej jezyk. co z tego, że nie widywał martina jakoś często, tylko na korytarzu szkolnym w zasadzie. - a z tę dziewicą to chciałem cię tylko sprawdzić, no wiesz.. - i tak pewnie nie wiedziała, bo on też nie. odgarnął kosmyk włosów z jej czoła i powiedział, że chyba powinna obciąć włosy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 14:59

- nie, lubię mieć długie włosy. poza tym nie mam jakoś czasu, na fryzjera. rzucam palenie - pochwaliła się, przygryzając lekko dolną, umalowaną malinowym błyszczykiem wargę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 15:02

- idiotka. rzucasz palenie? jaki to ma związek z brakiem czasu? nie rozumiem cię wcale a wcale - stwierdził, chyba powinien zacząć intensywniej myśleć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 15:04

- bo jesteś najarany, czubku. to, że rzucam palenie nie ma juz nic wspólnego z tym, że mam mało czasu. to taka luźna myśl, hm? - przechyliła głowę na bok, otwierając szerzej oczy. przyglądała mu się przez chwilę, zaraz jednak odwróciła wzrok w stronę wysokiego łuku, myśląc, że nie chciałaby aby spadł. jakby w ogóle miał spadać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 15:07

- pieprzysz - mruknął, niespecjalnie ją słuchając, bardziej był zajęty w zataczaniu jak najładniejszych okręgów na jej prawym ramieniu swoim palcem wskazującym.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 15:08

- huh, zaraz moge dopiero pieprzyć - odgarnęła włosy za ucho, przyglądając się temu co robił, kątem oka, ale nawet trochę kręciło jej się w głowie, więc powiedziała, że mogą iść do niej na drinka, chociaż miała nie pić dziś.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeSro 4 Cze - 15:10

- w sensie, że na seks? - spytał, przyglądając się punkcikowi koło jej lewego ucha, uśmiechnął się dosyć błogo. - możemy iść. - aha, zaczniesz :3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 19:52

stała oparta o łuk tenże właśnie, nogą lewą konkretnie i paliła pink elephanta, bo spoglądam na swoją paczkę na biurku i trochę się rozmarzyłam. no nic, paliła więc, miała na nosie okulary-muchy w zielonych oprawkach i równie zielone etniski. co do reszty garderoby nie chce mi się pisać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 19:57

a on akurat wracał od kole, miał na sobie rurzowe polo, napisałam, że miał na sobie rurzowe pole -,- okej, nvm. przewracał w kieszeni spodni khaki, choć tak naprawdę miał ochotę rozebrać się do naga, skręcika. podniósł głowę i przyjrzał się dziewcynie, opierającej u łuk i hej, znał ją.
- cammie, cześć! - powiedział, idąc w jej stronę energiczniej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:00

-tommy - wymruczała charakterystycznie odsuwając się od ściany łuku, żeby podejść do tomjego, wypuścić waniliowy dym nad jego szanowną głową i pocałować go w usta na dzień-dobry-witam-pana - jak miło cię widzieć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:02

uśmiechnął się, prawie tak miło, jak mówiła cammie. podrapał się za uchem, może trochę głupio, bo nic nie mówił.
- ciebie równieeeeż. masz fajki? powiedz, że masz fajki, nie wziąłem portfela z domu - z tego mogła go akurat znać, zawsze zapominał portfela, jak byli na nartach w aspen, razem. bo to tam się poznali, że tak powiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:06

dobrze wiedzieć, ale nosił pienionszki po kieszeniach, uratuję jego honor i dumę, napisałam dupę, chociaż w sumie i to pasuje.
skinęła głową i wyjęła z kieszeni zielonych szortów paczkę pinkich, podsuwając mu pod nosek niemalże.
-zawsze do usług.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:10

- senkju, zawsze można na ciebie liczyć - prawie dodał stara i poklepał po plecach, ale zdążył się powstrzymac. podpalił papieroska, prostując nieco nogi. zaraz dmuchnął dymem w twarz kole - co tam, w ogóle?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:12

odkaszlnęła, no dmuchnął tak znienacka i nie była na to przygotowana, a akurat wciągała powietrze.
-właśnie wróciłam do miasta z beverly hills - mruknęła, machając dłonią przed nosem, żeby odgonić dym. swojego papieroska zgasiła o nieszczęsny łuk tryumfalny.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:14

- bo beverly hills, to wioska, conie? - zaśmiał się, ale właściwie nie dlatego, że to było śmieszne, bo nie było, tylko jakoś tak cieszył się z faktu, że spotkał cammie - i co tam w wielkim świecie słychać? w sumie dawno nie byłem w nowym jorku, zabiorę cię, okej? będę miał przynajmniej pretekst, żeby odwiedzić rodziców, zawsze cię lubili.
z tej okazji nawet stanął bliżej niej, usiłując wyczuć znany zapach perfum cammie, wśród dymu papierosów.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:22

ale kejmi zmieniła perfum z żedor na hathathat ralfa lorena, bo tak. uśmiechnęła się do niego, mrużąc oczy i dmuchnęła w wiecznie opadające na czoło włosy. jego, nie swoje.
-jasne - odparła krótko, bo w zasadzie też lubiła jego rodziców, przynajmniej nie byli psychiczni pod każdym względem jak jej, którzy dla zachowania energii lubili tomjego. jezu już nie wiem o czym piszę. sori?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:25

a tomi się cieszył, że kejmi lubiła jego rodziców, bo zawsze skupiali się na rozmowie z nią i mógł się tylko ponudzić, żeby odbębnić wizytę na manhattanie.
- to może chodź na lody? albo gdzie tam chcesz, zawsze lepiej myślałaś - pokiwał głową, opierając rekę o łuk.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:27

objęła go w pasie i udała, że się zastanawia.
-kawa - powiedziała w końcu, wymijając go w skutek czego przesunęła dłonią po jego milutkim ładnie umięśnionym przedramieniu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:29

wydawało mu się, że na kawe jest trochę za gorąco, ale nie miał czasu, żeby o tym myśleć, bo wziął ją za rękę i pociągnął gdzies, gdzie zacznę nawet!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: arc de triomphe du carrousel   arc de triomphe du carrousel Icon_minitime

Powrót do góry Go down

arc de triomphe du carrousel
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» arc de triomphe du carrousel

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: