| Belli | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bella groszek
Liczba postów : 34 Age : 37 Skąd : Paryż Hobby : żucie gumy Nastroj : eeeeee... Registration date : 08/05/2008
| Temat: Belli Pią 16 Maj - 14:38 | |
| | |
|
| |
Bella groszek
Liczba postów : 34 Age : 37 Skąd : Paryż Hobby : żucie gumy Nastroj : eeeeee... Registration date : 08/05/2008
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 14:56 | |
| Weszła do mieszkania z Blaisem, nastawiła wode na herbate a moze kawe nie wiem. I oparła się o blat stołu patrząc na niego | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:04 | |
| - hm... to ja pójdę? - stwierdził pytajnie, nieco zakłopotany. - no wiesz, nie chcę się wpraszać ani nic z tych rzeczy... |
|
| |
Bella groszek
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:05 | |
| - nie wpraszasz się. siadaj gdzie ci wygodnie pokazała całe mieszkanie. - co chcesz do picia kawe? herbate? sok? może jakiś napój? alkohol? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:07 | |
| usiadł na miłej, skórzanej kanapie i stwierdził, że całkiem mu wygodnie. - nie, nie zawracaj sobie głowy - powiedział. - lepiej usiądź obok! |
|
| |
Bella groszek
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:09 | |
| wyłączyła wode, która już się zaczęła gotować. siadła obok niego i uśmiechnęła się słodko | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:11 | |
| - więęęc, droga bello - powiedział, naprawdę przeciągając to ę. - czym się zajmujesz? |
|
| |
Bella groszek
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:13 | |
| -hmmmmmm narazie niczym. nie mam pracy, ale szukam i chce iść na studia w końcu by się przydało. A ty czym się zajmujujesz drogi Blaise? Zgaduje że pewnie masz dobrą pracę albo bogatych rodziców... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:15 | |
| - studiuję, no i tak, dziani są ci moi rodzice - naprawdę nie chciał się chwalić, nie był materialistą. nie chciał się też przyznawać do tego, że sam za niedługo zostanie rodzicem. - a na jakie studia chcesz pójść? - zapytał, jakoś taki mimowolnie kładąc dłoń na jej udzie. |
|
| |
Bella groszek
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:23 | |
| - chciałabym pójść na psychologie i że wiem kiedy ktoś kręci, wiem że ty to teraz robisz. Przyznaj się masz dziewczyne? Tylko szczerze bo i tak wyczuje | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:29 | |
| zastanawiał się, ile ma tych dziewczyn, no ale cóż. - hm, tak - powiedział w końcu. - przeszkada ci to? |
|
| |
Bella groszek
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:33 | |
| - hmmm tak, bo nie chce być kolejną do kolekcji... Nie lubie tak | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:35 | |
| poczuł się troszkę urażony, bo on nie do końca tak to pojmował. - w sumie to jak chcesz, nie będę cie do niczego zmuszał - mruknął, nadal trzymając dłoń na jej udzie. |
|
| |
Bella groszek
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:39 | |
| przybliżyła się do niego i wtuliła w jego ramiona. ładnie pachniał. tak.... znajomo | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:41 | |
| objął ją i pocałował delikatnie, przedtem jeszcze odgarniając włosy z jej twarzy. |
|
| |
Bella groszek
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:42 | |
| Oddała pocałunek. coś jej po prostu odbiło chciała z nim być tu i teraz. Dziwne? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:44 | |
| nie, bo blaise był przystojny i w ogólęę seksy! zaczął podciągać jej koszulkę do góry po omacku, wciąż ją całując, może już trochę namiętniej i zachłanniej. |
|
| |
Bella groszek
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:47 | |
| Zaczęła rozpinać jego koszule... Także po omacku, całowała go jeszcze bardziej zachłanniej niż ona ją. Czuła że nie powinna tego robić, ale tego chciała... Kobieta jest dziwną istotą... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:51 | |
| zdjął jej bluzkę i rzucił nią w okno, na szczęście było zamknięte. zajął się całowaniem jej dekoltu i rozpinaniem stanika. |
|
| |
Bella groszek
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 15:53 | |
| Odsunęła się od niego. - nie powinniśmy ty masz dziewczyne - o ile nie więcej pomyślała - a mnie jest dobrze tak jak jest sorku | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 16:03 | |
| - uhh, przepraszam - powiedział troszkę poirytowany, no bo po co w takim razie zaczęła rozpinać jego koszulkę? - hm, wiesz, chyba już naprawdę pójdę. zostanie nie wydawało mu się najlepszym pomysłem. |
|
| |
Bella groszek
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 16:06 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Belli Pią 16 Maj - 16:12 | |
| wyszedł, przygaszony i w ogóle. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Belli | |
| |