|
|
|
| Batofar | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Batofar Czw 22 Maj - 17:16 | |
| pościg za nocnymi wrażeniami? w tym klubie, przycumowanym na prawym brzegu seine. muzyka? trance, house i nutki techo grane przez światowej sławy - to w weekendy, podczas tygodnia możecie wysłuchać występów na żywo artystów jazzowych, soulowych, popowych i tak dalej. w każdym razie, klub oblegany przez tłumy, szczególnie w weekendy, więc przygotujcie się na to, że będziecie musieli czekać. chociaż? może po prostu weźcie swoje platynowe visy. tutaj
Ostatnio zmieniony przez chelsea dnia Czw 22 Maj - 17:18, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : pijepszony bbcode : )) |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 16:03 | |
| weszli, mercille przywitała uśmiechem ochroniarza, który swoją drogą też ją kiedyś przeleciał i poprowadziła brata do loży, w której zawsze był ktoś ze znajomych. i tak było teraz, grupka ludzi, wyglądających na raczej szczęśliwych, siedziała w umówionym miejscu. bo wyrazach ich twarzy, merci wiedziała, że dostanie działkę. - czeeeeść, to mój brat gilles, znacie się chyba, macie być dla niego grzeczni - wyszczerzyła zęby w uśmiechu, wciskając się na kolana swojego kolegi paco ;d, który zwykle miał dla niej towar. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 16:06 | |
| właśnie, miałam nazwać kogoś paco <3 przywitał się raczej oschle ze wszystkimi, siadając gdzieś nieśmiało, nie podobało mu się, ale było za późno, by zwiać. chociaż mógł w zasadzie powiedzieć, że idzie do kibla, nikt by nie zauważył jego zniknięcia, kiedy wszyscy by już się zaćpali. ale nie, nie, przecież miał pillnować merci. uśmiechnął się więc w jej stronę, nie zwracając uwagi na nikogo innego i stwierdził, że powinien się czegoś napić, dla rozluźnienia. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 16:08 | |
| ale merci nie dostrzegała jego uśmiechu, bo właśnie paco mówił jej na ucho, że nie musi mu płacić za działkę, jeśli pójdą do łazienki, w wiadomym celu, więc złapała go za rękę i pociągnęła w tamtą stronę machając bratu. i jak wróci, niech któryś z kolegów proponuje gillesowi działkę, to ona sie wkurwi xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 16:12 | |
| trochę się oburzył, co zauważył któryś z mercillowych kolegów, wyglądający na pedała, co gilles zdążył zauważyć. ów kolega się do niego przysunął i mruknął w jego stronę że ma dwie eski, jakby miał ochotę :c:c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 16:16 | |
| a mercille zdążyła załatwić sprawę, to jest obciągnęła paco i wróciła, całkiem zadowolona z życia, bo pożyczyła też od niego strzykawkę. dostała nawet z tego wszystkiego czkawkę. obserwowała gillesa z oddali, ze szklanką cosmo, kiedy uświadomiła sobie, że serhjo, brat bliźniak pako ;d proponuje mu ćpanie. niemal, że natychmiastowo odstawiła szklankę na bar i popędziła w tamtą stronę. - posłuchaj - wcisnęła się między stół, a kolegę - możesz sobie ćpać ile chcesz, śmieciu, ale jemu masz nie dawać, okej?! gówno mnie obchodzisz, serio możesz się zajebać na śmierć! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 16:22 | |
| strzykawek się nie pożycza!!!!!!!!!!!!! popatrzył na merci jak na jakąś niedorozwiniętą i nadpobudliwą zarazem, odchrząknął. - merci, spokojnie - mruknął. przecież sam by sobie poradził. nie dałby się tak łatwo namówić na łyknięcie jednej ekstazi, chociaż ja bym się dała. ale on to nie ja, ja to nie on. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 16:26 | |
| merci sama chętnie by wzięła, ale teraz to olała, tylko zmierzyła wzrokiem serhja, który zaczął się coś tam tłumaczyć, ale średnio ją to interesowało, bo powiedziała, żeby sobie poszedł i hej, poszedł. uśmiechnęła się triumfalnie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 22:34 | |
| - merci, jesteś naprawdę jakaś, hm, poplątana. - by nie powiedzieć pojebana! - najpierw mnie tu zaciągasz, potem odganiasz ode mnie ludzi.. - uniósł obie brwi, przyglądając się jej z pewnym rozbawieniem. - co masz na celu? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 22:40 | |
| - huh, kochanie nie zrozum mnie źle, ale nie chcę żeby ten śmieć wciągnął cię w to, okej? - uniosła obie brwi do góry, czując narastające w niej ciśnienie, kiedy był blisko. i hej, uznała to za nienormalne, ale czuła pociąg fizyczny do swojego rodzonego brata. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 22:42 | |
| on czuł to samo, nie przyznałby się do tego za nic, oczywiście. odchrząknął i mruknął tylko, że chętnie by się napił jeszcze czegoś i gdzie się podział ten cholerny kelner. nie podobał mu się ten lokal ;/ |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 22:56 | |
| - co chcesz pić? - zapytała wstając. przeszła koło niego, na dłużej zatrzymując się przy jego kolanach. spojrzała przy tym w jego niebieskie? oczy swoimi istnie kocimi! i oparła tyłek o stół ignorując uwagę paco, o tym, że ma seksowny tyłek! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 22:59 | |
| - cokolwiek. szkocką - machnął ręką, miotając po sali spojrzeniami jak jakiś szalonyyyy. ale zaraz odwrócił się do merci i uśmiechnął się do niej serdecznie, mówiąc, że ładnie wygląda ;xxxx |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 23:02 | |
| rzuciła mu jeden z uśmiechów dziecka szczęścia, bo takim była w tym momencie i podziękowała, nieznacznie się rumieniąc. zniknęła zaraz w tłumie, po chwili, krótkiej, bo miała względy u barmana, też ją przeleciał! wracając. usiadła na kolanku brata, łykając swojego niedopitego wcześniej cosmo. - nie podoba ci się tutaj, huh? - zapytała, szczerze tym faktem zmartwiona. batofar był jej drugim życiem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 23:07 | |
| - nie, skąd, tu jest bardzo przyjemnie - zapewnił ją, szkoda, że niespecjalnie przekonująco. upił łyk szkockiej,przytrzymując siostrę w talii, by się nie zwaliła na ziemię. - to znaczy nie, nie podoba mi się tu - powiedzial po pewnej chwili. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 23:09 | |
| - tak myślałam. możemy zaraz pójść, tylko muszę porozmawiać z paco - z wiadomych powodów, uśmiechnęła się nawet do wspomnianego kolegi, który odwzajemnił to rozanielony, wspominając ich 'spotkanie' w łazience, sprzed kilku minut. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 23:14 | |
| - a dokąd chcesz iść, mała? - spytał, dopijając zawartość szklaneczki. nie chciał iść do kolejnego klubu, chętnie by się z nią przeszedł na miły spacerek o zmierzchu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Czw 19 Cze - 23:21 | |
| - daj mi minutkę, huh? za ten czas wymyśl coś, mi to wszystko jedno - powiedziała i wyswobodziwszy się z uścisku brata, zabrała paco do sąsiedniego stolika, który chwilę wcześniej był zajęty przez dwóch innych śpunów. by nikt nie widział, wsunęła dyskretnie dłoń w bokserki swojego kole, przejeżdżając językiem wzdłuż jego szyi. nienawidziła się za to. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Pią 20 Cze - 0:06 | |
| odwrócił wzrok w stronę baru, by nie wyszło na to, że podgląda. poza tym i tak widzial już zbyt wiele, sratatata, więc zaczął intensywnie myśleć, zwijając komuś drinka. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Pią 20 Cze - 0:08 | |
| merci za chwilę wróciła, z woreczkiem świeżej hery w kieszeni rurek. złapała swoją torebkę, pożegnała się ze wszystkimi, średnio wylewnym 'do jutra!' i złapała gillesa za rękę, pytając co wymyślił. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Batofar Pią 20 Cze - 0:12 | |
| - idziemy na spacer - zarządził i pociągnął ją w stronę wyjścia i zacznij w jakimś ładnym miejscu :'( |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Batofar | |
| |
| | | | Batofar | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|