Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Park Guell.

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:23

Ogromny. Jeden z największych w Barcelonie.
Manolo przyprowadził Nanette tutaj, bo stwierdził, że Massimo nie przyjdzie, a siedzenie w domu było doprawdy niefajne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:25

nawet porwanej, nikt nie może zabronić jej korzystać ze słońca i zupełnie przyjemnej pogody. nanette więc wystawiała się trochę do słońca, oczywiście nie oddalając się od manola na więcej niż cztery kroki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:30

nie mówił nic, bo nadal rozmyślał nad tym, co zrobiłby massimo, gdyby zobaczył nanette. ej, chyba muszę zapalić, bo nie mam weny kompletnie, NADA!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:32

zapal, najwyżej umrzesz........ w każdym razie, nan powiedziała, że gdyby massimo ją zobaczył, to nigdy nie mogłaby odwiedzić żadnego klubu, zwłaszcza w barcelonie :c.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:36

- pewnie już byś nie żyła, nanette, massimo nienawidzi jak się go oszukuje - burknął, bo był burczący na tę chwilę, to znaczy, że zły. wbił ręce w kieszenie i opadł na ławce, obserwując jakąś całującą się parę, przy fontannie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:45

pocieszę cię, że ja też nie mam weny ;d.
- z pewnością. w zasadzie mu się nie dziwię, kiedy jest się jakąś szychą w mafii to nie można dać się tak wykiwać. ale jednocześnie nie można być takim głupim, żeby dać się nabrać.. - uśmiechnęła się lekko, siadając obok niego, przeczesując palcami włosy, dawno ich nie wiązała i chyba tak jej było lepieeeeej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:53

- hm, to raczej nie jego wina - powiedział, całkiem nawet pewien swoich słów - on mi ufa.
nie to, że był jakimś wielkim przyjacielem massa, ale znali się już tyle lat.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:23

- nie powinieneś nadużywać jego zaufania, manolo - stwierdziła i przesunęła dłonią po jego ramieniu. da, pewnie pogłaskała, zerkając na niego spod przymrużonych powiek, nawet się nie uśmiechnęła. - to znaczy.. ja też pewnie nie byłabym na twoim miejscu lepsza.
ona nigdy nie byłaby na jego miejscu, warto to zaznaczyć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:26

- nigdy byś nie była na moim miejscu nanette. masz szczęście, że wychowałaś się w rodzinie, która miała kupę kasy i wcale nie musiałaś się martwić o to, czy coś jutro zjesz czy nie, hm - powiedział, dobitnie, dręcząc się tym, że nanette, wcale nic nie rozumiała. ja zawsze mówię, mówiłam </3 gejowemu, że on chuj wie o życiu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:31

- jasne - mruknęła i nie miała zamiaru najmniejszego nawijać manolowi o tym, że wcale nie jest tak fajnie jak on myśli, bo przecież nawet oglądając plotkarę widzimy, że bogaci nastolatkowie borykają się z wieloma problemami, nieraz jeszcze bardziej dotkliwszymi niż nasze problemy, chyba napisałam kiedyś o tym jakieś wypracowanie ;d. - jasne, masz zupełną rację.
i to tyle ;x
przesunęła dłonią po swoim przedramieniu, miała gęsią skórkę, bo to przecież wieczór, a ona w samej sukieneczce, czy czymś.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:33

no na pewno nie mają takich problemów jak my.
- wiem, że mam rację - chciał dodać, że zawsze ma rację, ale powstrzymał się. skrzyżował ręce na piersiach i spojrzał kątem oka na nanette - zimno ci - stwierdził rzeczowo, zaraz zdejmując swoją kurtkę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:43

- owszem, trochę - przytaknęła, bo po co miała mówić, że nie, wcale nie marznie. i potem musiałaby siedzieć przez bóg wie ile czasu z drżącymi ramionami, szczękając zębami ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:44

- masz - rzucił na jej chude kolanka, swoją kurtkę. miał jakąś zupełnie fajną, bo teraz już ma pieniądze i nie buja się w skórze, jak ludzie z patoli xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:47

skórzane kurtki są fajne </3 ja chodzę w skórzanym płaszczu i mówią, że matriks ;d. i swoją droga, to skóry są drogie, to raczej jak ma pieniądze to mieć powinien....xd ale nieważne, ja się nie znam aż tak.
- dzięki. teraz ty zmarzniesz : ))) - stwierdziła, odziewając kurteczkę, lubiła chodzić w za dużych, męskich ubrankach, seksy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:59

ale patola ma takie z lumpexu ;x
- trudno - machnął ręką, przyglądając jej się. miał ochotę powtórzyć scenę z baru i generalnie nie mógł się opanować, więc przyciągnął ją do siebie ramieniem, by zaraz pocałować zajebiście żarliwie, jak sebastian.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:03

pozderka dla sebcia kot xd
teraz miała ochotę zauważyć, że całowanie ogrzewa, sesese, ale nie miała specjalnie jak, bo ochoty, żeby przerywać jakże miłe pocałunki, nie miała, może jeszcze z pięć miała w tym zdaniu, kurczę blade. sory, już włączyłam był sobie chłopiec i popiszę ładnie :c.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:17

wciągnął ją, raczej boleśnie, bo miał silne ręce, na swoje kolana, a akurat kolana miał fajne, usadzając tak wygodniej i wsunął jedną dłoń pod kurtkę, ale miała sukienkę, więc nie miał okazji dotknąć jej skóry ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:22

oparła dłonie na jego ramionach, a może tylko jedną, bo drugą miała gdzieś bliżej jego karku, który muskała raz po raz opuszkami palców, wyjątkowo ciepłymi, jak na tę porę dnia; przygryzła jego dolną wargę, lekko, bardzo lekko, odsunęła się od niego, ale tylko trochę, i potarła nosem o jego nos, zastanawiając się ile razy musiałbyś złamany.
i cholera, zastanawiała się też, jak mogło do tego dojść, że siedzi na kolanach jakiegoś wrzutka społecznego, w jego kurtce i z jego zapachem, który powoli uderzał jej do głowy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:27

a on zastanawiał się, głaskając ją po udzie w tym czasie, jak to możliwe, że na jego kolanach, w jego kurtce, siedzi zupełnie nieodpowiednia osoba, którą powinien właśnie dręczyć w mieszkaniu, albo chociaż w ogóle się do niej nie odzywać. tymczasem, on właśnie muskał delikatnie jej szyję, pachnącą, to pewnie te perfumy, które kupili. miał nawet zamiar to przerwać i wytargać ją za włosy do domu, ale nie umiał, albo nawet nie chciał, więc przysunął ją jeszcze do siebie żeby zrobić jej malinkę ;x ale z tego też zrezygnował, boconatomass.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:37

przypomniało mi się, jak we wściekłych psach jeden taki, co miał nie po kolei w głowie dręczył policjanta i urwał mu ucho ;xx i potem chyba go podpalił, nie pamiętam co dalej.
w każdym razie, ona też oglądała wściekłe psy, bo wszystkie moje postaci są wielbicielami tarantino, i cieszyła się bardzo, że manolo jest dla niej co najmniej miły.
a w zasadzie to bardz bardzo bardzo miły, biorąc pod uwagę te okoliczności.
- manolo.. - mruknęła pod nosem, nieco zachrypnięta, bo znów zaschło jej w gardle, ale to zupełnie seksowne, bo z podniecenia, a manolo ją podniecał, owszem. odchyliła głowę do tyłu i oblizała wargi, które przybrały jeszcze milszy odcień maliny, niż miały wcześniej; da, to od całowania.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:38

- hm? - zapytał, bardzo ciekaw tego co nanette ma mu do powiedzenia. wsunął, raczej śmiało, rękę pod jej sukienkę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:50

- och, ja nie wiem... - zaczęła i potarła dłonią o swoje czoło, rozchylając trochę usta. - ja wiem, że to.. to wszystko jest co najmniej nieodpowiednie, ja nie wiem co tu robię, czemu i po co, ale, o matko, chyba się powtarzam. manolo, hmm.. - przesunęła w tym momencie nosem po jego policzku i powiedziała, że, no i właśnie tu nie wiem, bo wszystko co chciałam napisać wypadło mi z glowy, przez te pieprzone kasowanie. -,-
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimePią 23 Maj - 18:15

no to się dowiedział.
podniósł ją nieco do góry i przysunął do siebie, bo tak mu było łatwiej, odgarnąć jej jasne włosy i pocałować gdzieś za uchem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimePią 23 Maj - 18:19

uśmiechnęła się do jego ramienia, zastanawiając się, czy długo to jeszcze potrwa, czy jutro też będzie dla niej miły i czuły i w ogóle, czy może już przybierze maskę groźnego brutala i biedna nanetka dostanie wpierdol od manola ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimePią 23 Maj - 18:25

zostaaań tylko tobie mogę sieeebie dać. kochamy kasię cerekwicką ;x
w każdym razie manolo, przygryzając płatek jej ucha, stwierdził, że chyba powinni już wrócić. choć w duchu, bardzo chciał nadal ją całować, wiedział, że to niezgodne z etyką jego pracy, jakkolwiek dziwna miałaby być.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimePią 23 Maj - 18:30

kasia, xd.
nan zdawała się czytać w jego myślach! - chyba powinniśmy wracać, hm? - spytała, cicho, nie chcąc psuć nastroju, ju noł. przesunęła opuszkami palców, wskazującego i środkowego, po jego karku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimePią 23 Maj - 18:32

- tak to dobry pomysł - i zróbmy coś, bo jak będą tak zamulać, to będą nudniiiiiiii ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitimePią 23 Maj - 18:36

to możemy zrobić teraz to z tym massimo coś tam, nie wiem ;x. i pewnie poszli, conie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Park Guell. Empty
PisanieTemat: Re: Park Guell.   Park Guell. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Park Guell.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» skate park.
» skate park