| skate park. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: skate park. Pon 5 Maj - 22:35 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Wto 6 Maj - 17:03 | |
| siedział sobie na ławce, udając, że wcale nie było mu gorąco w ten upał. |
|
| |
Hilary zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 35 Skąd : Toronto. Hobby : chłopaki oo. Nastroj : zakręcony. Związany/a z : był. się zmył. szukam. no. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: skate park. Wto 6 Maj - 18:09 | |
| przyszła i w samotności spacerowała od co. | |
|
| |
Hilary zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 35 Skąd : Toronto. Hobby : chłopaki oo. Nastroj : zakręcony. Związany/a z : był. się zmył. szukam. no. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: skate park. Wto 6 Maj - 18:17 | |
| po kilku minutach już jej tu nie było. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:10 | |
| siedział we skejt parku i myślał gorączkowo bardzo. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:11 | |
| przyszła tutaj z ciekawości, zauważyła blajsa i podeszła do niego, ot tak sobie.
- Heej... powiedziała jakoś tak bez wyrazu paląc kolejnego dziś papierosa. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:12 | |
| - chyba zeżre mnie sumienie, jesli ci czegoś nie powiem - oświadczył niepewnie, klepiąc miejsce obok siebie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:15 | |
| Usiadła.
- Mów.... Nie obawiała się wcale tego co zaraz jej powie. Była odważna. Chyba... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:17 | |
| - mam wrażenie, że lepiej byłoby się rozstać - powiedział w końcu, nerowowo skubiąc swoją koszulkę. - nie zrozum mnie źle, ale ty chyba nie jesteś tąąą, ekhem, jedyną - dodał bardzo dramatycznie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:20 | |
| Pomyślała chwilę i zrobiła jedno. Po prostu odwróciła głowę, bo nie chciała żeby zobaczył ze płacze. Zaciągnęła się mocno papierosem i powiedziała.
- Cóż... Miałam na prawdę nadzieję że Ty jednak mi tego nie zrobisz, ale nie różnisz się wcale od mojego byłego chłopaka, na prawdę. Tutaj zaśmiała się cynicznie i powoli zaczęła iść w stronę, właściwie nie wiedziała w którą. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:23 | |
| - alex, nie zrozum mnie źle - dogonił ją i chwycił za ramię, by ją zatrzymać. - nie chcę, yhm, takiego związku. po prostu nie chcę... - cię krzywdzić, chciał powiedzieć, ale zamilkł, bo to mu się wydało zbyt filmowe - cię okłamywać... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:26 | |
| Wytarła łzy, nie chciała na niego patrzeć. Oblizała tylko usta ze słonych łez i powiedziała
- Booże, jaki ty jesteś cholernie litościwy, Blaise. Pokręciła głową i ostatni raz spojrzała mu w oczy. Wiesz co ?... chciała coś powiedzieć, ale się zatrzymała. Po prostu pocałowała go w policzek... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:31 | |
| rozbroiła go tym gestem, dosłownie. - jezu, alex - mruknął zmieszany, ocierając jej łzy. - zrywam z tobą, bo spałem z inną, kretyn ze mnie, prawda? - zapytał tak jakoś niezręcznie, po czym podrapał się po ramieniu. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:35 | |
| - Prawda, jesteś kretynem... cholernym kretynem... I tutaj urwała zdanie bo nie chciała mu mówić że chce być z nim, bo coś do niego czuje. Uśmiechnęła się tylko wspominając jak się poznali i położyła swoją rękę na jego klatce piersiowej nadal się uśmiechając... Opuściła tylko głowę i stała tak sobie wspominając... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:38 | |
| zakłopotał się, po czym odsunął ją od siebie, bo naprawdę odchodził. - ja... tylko to chciałem powiedzieć - wyszeptał. - nie chcę, żebyś była z osobą, która cię zdradza na prawo i lewo. ty też chyba nie chcesz, co? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:43 | |
| Zagryzła usta.. Nie chciała tego kończyć.
- Nie, nie chcę. Zaczęła znowu płakać, tym razem chciała żeby ktoś ją przytulił. Kiedy się uspokoiła, wyszeptała.
- Tak bardzo chciałam żeby się udało... Odwróciła się i wróciła na swoje miejsce gdzie siedziała wcześniej... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:48 | |
| - ale się nie udało - wzruszył ramionami. - ja, hmm, ja idę, chyba, że chcesz mi coś powiedzieć. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:52 | |
| zawahała się przez chwilę, ale jednak mu powiedziała
- Blaise? emm... ehh... Jestem w ciąży, odkryłam to dopiero wczoraj... i teen... jesteś ojcem. Ja od Ciebie niczego nie wymagam, na prawdę... Zamknęła oczy i czekała na to co powie... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:56 | |
| zaklął głośno, mimowolnie wręcz, po czym usiadł obok niej i przygarnął ją do siebie. - oł majn gosz, ale skifa - mruknął, bardziej do siebie niż do niej. - to troszkę zmienia postać rzeczy, alex... - naprawdę nie chciał, żeby to zabrzmiało tak, jak zabrzmiało. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Nie 11 Maj - 20:59 | |
| Spojrzała na niego. Nie wierzyła że to powiedziała, ale niedługo i tak by było to zacząć widać, a on był jedynym facetem z którym sie przespała w Paryżu.
- I co my teraz zrobimy ? W końcu to jak by nie patrzeć NASZE, to słowo podkreśliła, dziecko. Zagryzła wargi... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:00 | |
| - jak to co zrobimy? - uniósł jedną brew do góry, tak jaby to było wręcz oczywiste. - to co trzeba, prawda? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:01 | |
| Nie wiedziała co miał na myśli... Więc się zapytała...
- Czyli co ? Wzięła głęboki wdech.... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:02 | |
| - no wiesz, naturalna kolej rzeczy... - mruknął. - jak się płodzi, to się rodzi xdd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:05 | |
| Przełknęła ślinę, bo pomyślała o czymś innym.
- Mhm, taaak... Podrapała się po głowie... Miała ochotę zapalić, znowu. Ale powiedziała że rzuci. Muszę teraz wszystko poukładać... Wiesz, jak pojawi się dziecko, życie się zmieni, radykalnie, wiesz ? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:11 | |
| było mu teraz strasznie głupio, że powiedział, co powiedział i postąpił, jak postąpił, bo przecież wszyscy wiemy, że blajs jednak ma sumienie i rozum [NAWET!]. - przepraszam - powiedział, po czym pocałował ją w czubek głowy. - no wiesz, za to, co powiedziałem - dodał, żeby nie było wątpliwości. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:14 | |
| Uśmiechnęła się lekko, bo nadal na niego była zła. Ale złość mijała, w końcu mieli dziecko.
- Wiesz, chyba będę chciała na trochę wyjechać, jak chcesz pojedź ze mną. Zaproponowała mu to, bo po prostu chciała. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:17 | |
| - jezu, jasne, pojadę, ehe - wymamrotał do jej włosów. - a dokąd? - zapytał, bo wolał się jednak dowiedzieć xdd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:20 | |
| - Do Nowego Yorku, mhm... Uśmiechnęła się, bo się zgodził...Mam tam własne mieszkanie... Najwyżej na kilka dni... Poznalibyśmy się lepiej... Zaczęła się bawić własną bransoletką... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:22 | |
| blaise uśmiechnął się rubasznie xdd, myśląc o lepszym poznaniu alex, a szczególnie bliższym poznaniu, choć już kilka takich zaliczył. - dobra, okej, nawet mogę - muszę się zapytać mamy, chciał dodać, ale przypomniał sobie, że to nie pierwsza liceum. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:25 | |
| - To świetnie. Jeszcze wszystko uzgodnimy, ale to później. Za kilka dni, może być ? Spojrzała mu głęboko w oczy, lubiła patrzeć ludziom w oczy. A teraz może się przejdziemy, co ? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:31 | |
| - nie nie, lepiej posiedźmy, nie przemęczaj się - machnął od niechcenia ręką, grzechocąc swym zegarkiem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:33 | |
| Zdziwiła się że się o nią troszczył, to ją rozczuliło. Uśmiechnęła się, tym razem szeroko.
- Mhm, jak chcesz. Oparła się o jego ramię. Było jej wygodnie... Najgorsze jest to że nie mogę teraz palić, wiesz ? Ani pić. Tak bardzo lubię palić. Zaczęła się żalić, w końcu była w ciąży, ne ? xD |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:35 | |
| wyciągnął papierosa i zapalił, a potem wziął łyka ze swojej piersiówki xdd - muszę już iść, zobaczymy się tam kiedyś, może jeszcze nawet dziś - powiedział, wstając. pocałował ją, zrobił malinkę na brodzie i poszeeedł w świat. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 12 Maj - 16:36 | |
| |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
Liczba postów : 219 Age : 32 Skąd : Japan Nastroj : c'mon baby ;) Związany/a z : samotnością. Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:22 | |
| Przyszedł tutaj bo lubi nietypowe miejsca. Zapalił już kolejnego papierosa i usiadł gdzieś tam patrząc w dal. | |
|
| |
nataSH ko-rek.
Liczba postów : 100 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:28 | |
| siedziała gdzieś pod jakąś rampą i czytała elle. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
Liczba postów : 219 Age : 32 Skąd : Japan Nastroj : c'mon baby ;) Związany/a z : samotnością. Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:30 | |
| On ją zauważył, i postanowił podejść.
- Co czytasz ? zapytał się z rozbrajającym uśmiechem. | |
|
| |
nataSH ko-rek.
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:32 | |
| - mhm, elle - uśmiech był faktycznie rozbrajający i też musiała się uśmiechnąć. spojzrała w jego oczka, bo miał fajne. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:34 | |
| - Jestem Philip. Podał jej rękę, a papierosa wywalił gdzie tam. - A Ty, piękna towarzyszko ? Zapytał się, bo mu się podobała. | |
|
| |
nataSH ko-rek.
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:38 | |
| to ją zawstydziło nawet. poklepała miejsce obok siebie i odłożyła gazetę. - jestem natasha - wyciągnęła do niego dłoń, oh. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:40 | |
| Usiadł obok niej. - Ładne imię. Takie rosyjskie. Pochodzisz stąd ? Zapytał się z szerokim uśmiechem. | |
|
| |
nataSH ko-rek.
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:43 | |
| - z ameryki, ale w rosji byłam, kiedyś. moja babcia stamtąd pochodziła - spojrzła znów na niego, bo miło się na niego patrzyło, srsly. nawet przysunęła się do niego, aco. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:45 | |
| Poczuł jej zapach. - Mmm, ładnie pachniesz. Tak bardzo kobieco. Spojrzał się jej w oczy. Lubił prawić komplementy kobietom, a szczególnie takim ładnym jak ona. | |
|
| |
nataSH ko-rek.
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:47 | |
| - mhm, dziękuję - zawstydziła się i spojrzała mu w oczka - ty też ładnie. tak męsko, nawet! | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:49 | |
| - Dziękuję. Spojrzał się jej głeboko w oczy. - Masz może ochotę na herbatę ? Zapytał, bo chciał być jeszcze trochę z nią. | |
|
| |
nataSH ko-rek.
| Temat: Re: skate park. Pią 23 Maj - 17:52 | |
| - hm, mam - odparła i wstała. zacznij gdzieś :3. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pon 2 Cze - 18:44 | |
| Nieźle wkurzona wpadła jak burza do skate parku i wyjęła rolki. Musiała trochę sie zmęczyć. Więc zaczęła jeździć dosyć szybko i starając się na nikgo nie wpaść. |
|
| |
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: skate park. Pią 6 Cze - 23:46 | |
| nigdy nie pisałam w tym temacie. czas najwyższy. siedziała więc na rampie i jadła żelki haribo w kształcie biedronek (żeby nie było wątpliwości, produkowane specjalnie dla Biedronki, ah biedronki) i bynajmniej nie miała ani rolek, ani tym bardziej deskorolki. nie żebym coś do nich miała. po prostu miała ochotę posiedzieć na tym yy piedestale. tak właśnie. skończyłam. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pią 6 Cze - 23:51 | |
| jak to, nigdy nie pisałaś w tak zwanym skate praku? ;o samuel wyszedł na wieczorny spacerek; okej, to taka ściema. sam nie chadzał na wieczorne spacerki, nie wierzył w wspaniałe właściwości tego typu zajęć, chociaż może powinien. ze skrętem w kieszeni i zupełnie fajnym uśmiechem na twarzy przemierzał przez skate park, z nadzieją, że nie potknie się o jakąś deskorolkę, porzuconą przez nieuważnego młodzieńca. dotarł bezpiecznie do najprawdopodobnie jedynej osoby tutaj, czyli ginger właśnie, którą dziwnym trafem znał, a skąd to już sama wymyśl. - oho, nie boisz się napalonych rolkarzy? - spytał, siadając blisko niej. |
|
| |
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: skate park. Pią 6 Cze - 23:54 | |
| -nie zastanawiałam się nad tym - odpowiedziała, wyjmując biedronkę z paczki i przyglądając jej się uważniej niż uważnie. znali się powiedzmy z zajęć biologii. bo oni tam mają takie partnerskie, nie to co u nas. i razem kroili żaby. to znaczy samłel kroił, natomiast gin rzygała mu w buty. może nie dosłownie, chociaż.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: skate park. | |
| |
|
| |
| skate park. | |
|