Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

bois de vincennes

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimePon 5 Maj - 21:36

bois de vincennes 35895ax9
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female
Liczba postów : 407
Registration date : 06/05/2008

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 24 Maj - 15:57

więc antoinette przyszła sobie i usiadła pod drzewem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:02

donowan szukał dogodnego miejsca, żeby móc w spokoju zapalić; zaopatrzył się z rana w, podobno, świetny towar, a jeszcze nie miał okazji go wypróbować! przysiadł obok ant, ale z tyłu, znaczy z drugiej strony tego drzewa, żeby w spokoju zrobić skręta.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female
Liczba postów : 407
Registration date : 06/05/2008

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:07

a ona spojrzała do tyłu, znaczy kto tam usiadł. bo się przestraszyła, że ktoś koło niej się dosiada nieznajomy...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:09

spytał się ant, czy ma zapalniczkę, kiedy z już gotowym jointem stwierdził, że zapomniał swojej zippo w panterkę ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimePią 6 Cze - 23:53

namiętnie mrugając wpatrywała się w latarnie, z zadartą do góry głową, z ukradzioną jakiemuś młodzieńcowi kurtką, tudzież bluzą, nie było już tak ciepło. aha, i wcale nie czuła się dobrze, głównie dlatego, że bolało ją gardło i jakimś dziwnym trafem nie wypiła ani kropli alkoholu.
aha, i nie zamieniła słowa z koleżankami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimePią 6 Cze - 23:56

a ona wracała, z hotelu właśnie, w generalnie dziwnym humorze, bo fabien musiał gdzieś jechać i wcale jej się to nie podobało. zauwazyła renee i skoczyła jej na plecy, z tyłu.
- heeeejka!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimePią 6 Cze - 23:58

- matko boska, est, to ty, czy jakiś twój klon, o skoczności świerszcza? - spytała, chwiejąc się zupełnie mocno. w końcu estelle ważyła trochę, czyż nie? okej, albo to renee nie należała do pudzianów.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 7 Cze - 0:00

- datz mi, bejbi - zaświergotała, zeskakując na ziemię. stanęła z przodu przyjaciółki - co tak stoisz? ale skifa dzisiaj, omatko.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 7 Cze - 0:04

- co za skifa? znaczy, czemu? - spytała, krzyżując ręce na piersi, odwracając się na pięcie w stronę koleżanki, mierząc ją wzrokiem. - jesteś rozczochrana, est. i sukienkę masz krzywo. dopiero wracasz?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 7 Cze - 0:05

- no, wracam. już prawie znów było dobrze, z fabienem i zadzwonił jego ojciec, sratatata, boże lubię jego rodziców, noale - pokręciła energicznie głową, przeczesując włosy - a co u ciebie?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 7 Cze - 0:10

- nie wiem. w porządku. znaczy, och, no wiesz, jakoś tak mi dziwnie, może to przez te cholerne niskie ciśnienie... - podrapała się po ramieniu i rozejrzawszy się, pociągnęła est na najbliższą ławkę, niezajętą przez klosza.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 7 Cze - 0:12

- hej, renee jesteś w ciązy? - zapytała odrzucając włosy za plecy.
jedzieeeemy po zioło, jedzieeeemy po zioło.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 7 Cze - 0:15

- nie jestem, do diaska, to ty wszystkim tak rozgadałaś, idiotko? - pokręciła oczyma, drapiąc się po kolanie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 7 Cze - 0:17

- nie wszystkim wcale. wiedziałam tylko ja i szant. no i czarli. i nikt poza tym. to znaczy, tylko to kwestionowałyśmy. ale to dobrze, że nie jesteś już chciałyśmy przepytywac markiza, no wiesz - uśmiechnęła się, kładąc na ławce - chodźmy się najebać, renee.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 7 Cze - 0:19

- jak można wiedzieć o czymś, co nie istnieje! to cholernie wkurzające, nie mogłyście się mnie spytać? - mruknęła, trochę obrażona, ale wzmianka o najebaniu się sprawiła, że jej twarz przybrała milszego wyrazu. - chodźmy, dawno nie piłam :c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitimeSob 7 Cze - 0:21

i zacznę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

bois de vincennes Empty
PisanieTemat: Re: bois de vincennes   bois de vincennes Icon_minitime

Powrót do góry Go down

bois de vincennes
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» bois de vincennes