| square du vert-galant | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
kade ko-rek.
Liczba postów : 91 Skąd : paryskie bydlę ;c Związany/a z : a z nikim raczej Twarz : ten aktor od helikoptera w ogniu Wiek postaci: : 20 rowno Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 0:13 | |
| -umarłaa? na wirus ebola? - zgasił papierosa o brzeg ławki, tak jakoś smutno mu się zrobiło! :C | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 33 Skąd : Londyn Związany/a z : . Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 0:21 | |
| -ktoś ją zamordował - pociągnęła nosem i nagle naszła ją ochota żeby się do niego przytulić. ale się powstrzymała . nie chciała wyjść na dziwkę | |
|
| |
kade ko-rek.
Liczba postów : 91 Skąd : paryskie bydlę ;c Związany/a z : a z nikim raczej Twarz : ten aktor od helikoptera w ogniu Wiek postaci: : 20 rowno Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 0:24 | |
| -u-ła - stwierdził łamiąc zasadę półpauz i sam wyciągł w jej stronę ramiona, cieszmy się! i nic więcej nie mówił, bo i co. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 33 Skąd : Londyn Związany/a z : . Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 0:27 | |
| uśmiechnęła się jakby do siebie i popatrzyła słodko w jego kierunku, chyba udzielił jej sie nastrój paryża | |
|
| |
kade ko-rek.
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 0:32 | |
| -więc londyn. - westchnął tak jakoś do siebie i spojrzał na jej profil, a potem oparł łeeeb na jej ramieniu. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 0:33 | |
| zaśmiała się - nie myśl sobie że jestem jakaś sztywna - odparła | |
|
| |
kade ko-rek.
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 0:43 | |
| -a masz wmontowaną tyczkę w kręgosłup, czy coś? - zainteresował się,,,,,, | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 0:47 | |
| -wymontowałam sobie podczas nielegalnej operacji gdy miałam 11 lat - szepnęła i ni z tego ni z owego go pocałowała
/wariatka! | |
|
| |
kade ko-rek.
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 1:01 | |
| i dobrze, bo kejd, mimo że zaskoczony, to odwzajemnił pocałunek żarżarliwie, przechylając ją nieco w dół. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 1:04 | |
| a ta napalona idiotka usiadła mu na kolanach przodem do niego. pomińmy fakt że spódnica podjechała jej pod gardło | |
|
| |
kade ko-rek.
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 1:13 | |
| haha, niedobra spódnica. kejd wsunął łapki, jedną pod jej spódniczkę właśnie, a drugą pod jej koszulkę. na plecach. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 1:14 | |
| zaśmiała się bo miała łaskotki . i kij z tym że było zimno. ważne że było ciemno a ona musiała odreagować. ściągnęła więc wyżej wspomnianą bluzkę. | |
|
| |
kade ko-rek.
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 1:20 | |
| a on ściągnął jej bieliznę w postaci majtek! złe, złe dzieci. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 1:24 | |
| /dzieci zwłaszcza że ona ma 16 lat xD
rozpięła mu koszulę bo powiedzmy że miał taką na guziczki o ! a potem rozpięła mu rozporek i uśmiechnęła się niegrzecznie | |
|
| |
kade ko-rek.
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 1:29 | |
| ojezu, będzie siedział za gwaut ;c w pl od 15 lat, a w fr? jakikowiek to uśmiech, to kade uśmiechnął się widząc ów, wykwitający na jej uroczej twarzy. i pociągnął ją jeszcze nieco w dół, z racji, że była wyżej i pocałował przelotnie, wyswobadzając się trochę, bardzo xd z bokserek. i to ona powinna w niego wejść skoro jest na górze,xddd. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 1:31 | |
| nie, ona powinna się na niego . .. nadziać? (jak czarownica na pal xD) więc się nadziała o . i jęknęła cicho przy tym. potem podnosiła się w górę i w dół w górę i w dół w górę i w dół w górę i w dół w górę i w dół w górę i w dół w górę i w dół w górę i w dół itd. xD | |
|
| |
kade ko-rek.
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 1:34 | |
| to bardzo ładny opis seksu! rytmiczny więc uwaga, uwaga, kejd nie jęczał i nie warczał, ale przyjemnie było i fajnie, co udokumentował białym śladem na jej udach, to brzydkie, ale cóż zrobić, a potem wcisnął jej swój numer (sekstelefon) i uciekł! pa | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 1:36 | |
| wytarła się tu i ówdzie chusteczką higieniczną velvet i poszła do domu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 15:14 | |
| /chusteczka velvet, umarłam <33 viviano, przepraszam za wtrącanie się, xddd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:11 | |
| Przyszła tutaj z kubkiem kawy w ręku. Oparła się o jakąś barierkę i obserwowała ludzi swoimi zapuchniętymi oczkami. |
|
| |
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:12 | |
| Po drodze tutaj zakupił gazetę "Paris Match" żeby mieć zajęcie w oczekiwaniu na Alexię. Ale zobaczył że ona była pierwsza więc podszedł do niej -Hej, co u Ciebie Anielico? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:16 | |
| Obejrzała się za siebie i zobaczyła Raphaela. Napiła się kawy i coś powiedziała.
- Hej. U mnie wszystko w porządku. Zmęczona jestem bardzo. Ziewnęła |
|
| |
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:16 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:19 | |
| Uśmiechnęła się do kubka kawy.
- Wiele wiele rzeczy. Ale nie rozmawiajmy o tym. wiesz, tak właściwie to o sobie nic nie wiemy. Opowiedz o sobie. Powiedziała zapalając papierosa. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:22 | |
| Zacukał się nieco. - Jak by zacząć... - zamyślił się - No powiedzmy, że nie chwalę się pochodzeniem. Dokładnie to urodziłem się w... domu publicznym na placu Pigalle. Moja mama jest kurtyzaną. Głupio mi o tym mówić | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:26 | |
| Spojrzała na niego zza okularów przeciwsłonecznych. Nie wiedziała co powiedzieć, więc zaciągnęła się tylko papierosem. - Mhm. To teraz ja coś o sobie opowiem. Jestem Alexia Ford, lat 17. Chodzę do liceum. Jak widzisz palę, i piję też. Zaciągnęła się papierosem. Matka moja nie żyje, ojciec pozostał w Japonii i robi interesy. Taak, a mnie wyrzucił do Francji. Mam 2 braci. Tyyle. Starczy ? Zapytała uśmiechając się. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:30 | |
| Jasne - on też się uśmiechnął - Ja skończyłem liceum. Zacząłem pracę już przed liceum żeby samemu się urzymać. Nie znam swojego ojca. Może mam jakieś rodzeństwo... kto wie? A nazywam się Raphael Valentino, nazwisko po mamie. Niedawno zacząłem pracę jako researcher we francuskim "Vogue". | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:33 | |
| Zaciągnęła się papierosem. - Ładne nazwisko. Uśmiechnęła się. - Mam nadzieję że nie przeszkadza Ci to że palę ? Zapytała się dopijając kawę. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:36 | |
| Nie. Ja nie palę, ale nie mam nic przeciwko temu, że ktoś pali. Nie mam nic wspólnego z tym projektantem mody, Valentino, po prostu zbieżność nazwisk | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:42 | |
| Ona się tylko uśmiechnęła. Wyrzuciła kubek i zgasiła papierosa. Popatrzyła na niego zza okularów. Podeszła bliżej i go pocałowała namiętnie. Pocałunek przerwał jej jakże natarczywy telefon. Musiała odebrać. Okazało się że natychmiast musi iść. - Raphael, będziesz bardzo na mnie zły jeżeli będę musiała już iść ? Zapytała się z wielkim uśmiechem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 19:51 | |
| Pocałowała go na pożegnanie i poszła szybciutko, bo jej się spieszyło. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 9 Cze - 20:22 | |
| Stał jeszcze chwilę i patrzył jak odchodzi. Szkoda, ale trudno. Ważne sprawy są ważne. Postanowił przeczytać tego "Paris Matcha". Usiadł na ławce i zagłębił się w lekturze | |
|
| |
chanel groszek
Liczba postów : 30 Age : 36 Skąd : usa Związany/a z : tyryryry Registration date : 10/06/2008
| Temat: Re: square du vert-galant Nie 22 Cze - 23:22 | |
| siedziała na jednej z ławek z mentolowym slimem w dłoni, nogą na nodze i jak zwykle nieco roztrzepaną fryzurą. i nic. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: square du vert-galant Nie 22 Cze - 23:25 | |
| mogą się znać, z jakichś hot obiadków u rodziców delano. delano właśnie, w swojej własnej osobie, wracał ze spotkania z jakimś kongresmanem, z rękami wbitymi w kieszenie i wzrokiem nieco rozkojarzonym. zauwazył jednak szanel, zastanawiając sie szybko skąd on ją zna! - szanel, cześć - aha tak, rodzice, chanel i te pe. |
|
| |
chanel groszek
Liczba postów : 30 Age : 36 Skąd : usa Związany/a z : tyryryry Registration date : 10/06/2008
| Temat: Re: square du vert-galant Nie 22 Cze - 23:31 | |
| -huh? - wyrwał ją z głębszego rozmyślania nad nie wiadomo czym, tak więc nie bardzo jeszcze kontaktowała. zdecydowanie chanel nie sprawdzała się w roli dojrzałej dwudziestolatki, czego wymagała od niej wspomniana już matka, będąca tym a tym w takim a takim wery important biznesie. nie chce mi się teraz wymyślać szczegółów. tak więc chwilę wpatrywała się w jego twarz, gorączkowo zastanawiając się kim do cholery jest chłopak, stojący tuż przed nią. ba! znał jej imię, musiał być jej znajomym. może praca? jeden z wypadów do monako.. zaraz, zaraz. trzepnęła się otwartą dłonią w czoło, ale lekko bo nie była masochistką i wstała uśmiechając się zakłopotana. -delano! nie poznałam cię, przepraszam - nachyliła się, żeby na powitanie musnąć jego wargi, przy okazji opierając dłoń na jego torsie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: square du vert-galant Nie 22 Cze - 23:33 | |
| uśmiechnął się, ciesząc może nawet z tego, że szanel jeszcze go pamięta, to było naprawdę dawno. poprawił marynarkę na ramionach. - w porządku, też cię z początku nie poznałem. mieszkasz w paryżu, czy tylko na trochę, hm? - zapytał, przyglądając jej się badawczo. miała może trochę jaśniejsze włosy, ale nie dałby sobie obciąć ręki. |
|
| |
chanel groszek
| Temat: Re: square du vert-galant Nie 22 Cze - 23:36 | |
| -oh - zmierzwiła włosy, zupełnie nieświadoma tego iż delano je obserwuje - przeprowadziłam się w zeszłym roku. rozumiesz - dodała znacząco na niego patrząc. upierdliwa matka, którą zostawiła za sobą w usa, nawet się nie odwracając i te sprawy, wiecie rozumiecie. pociągnęła go na ławkę, za poły marynarki. sama siłą rzeczy opadła miękko jako pierwsza. cudów nie ma! - a ty? cholera, w życiu bym nie pomyślała, że spotkamy się akurat w paryżu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: square du vert-galant Nie 22 Cze - 23:56 | |
| - aha, dokładnie. ja przeprowadziłem się tutaj, jakoś na początku drugiego semestru, poprzedniego roku akademickiego. z dala od rodziców lepiej, teraz też mam tutaj marseille, cecilie i wszystkich znajomych w sumie. lubię wracać do waszyngtonu, ale już nigdy na stałe - wyjaśnił, siadając obok chanel właśnie. rozejrzał się dookoła, stwierdzajac, że nawet nie zauważył, kiedy się ściemniło. |
|
| |
chanel groszek
| Temat: Re: square du vert-galant Pon 23 Cze - 0:02 | |
| przysunęła się bliżej niego nieco trochę, bo wprost proporcjonalnie do tego ile się ściemniało, robiło się stosunkowo zimniej. a inteligentna szanel nie pomyślała o zabraniu ze sobą swetra tudzież bluzki, czegokolwiek z długim rękawem. potarła teraz ramiona i spojrzała na profil delano. -coś jest w tym mieście, że nie chce się od niego uciekać na dłużej - stwierdziła, po głębszym zastanowieniu dochodząc do wniosku, że w sumie pod miastową metaforą przemyciła swój stosunek do samego delano. po raz ostatni zaciągnęła się mentolowym papierosem, bo zupełnie zapomniałam że takowego miała i zgasiła go o chodnik, uprzednio się nachylając. ale znad rurek nie wystawały jej stringi ani tym bardziej babcine gacie. noł łej. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: square du vert-galant | |
| |
|
| |
| square du vert-galant | |
|