| toaleta chłopców | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 12:25 | |
| |
|
| |
martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 895 Age : 33 Skąd : paryż. Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:20 | |
| - jestem martin - rzucił, wchodząc do toalety, nawet nie jechało jeszcze moczem ani niczym innym, jeszcze nikt nie zdążył skorzystać z uroków tego tojleta. - masz papierosy? - zapytał, nie chciał wyłudzać, po prostu sam nie miał. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:22 | |
| - mam wszystko, chłopcze - zapewnił go, ze śmieche, wyciągając z kieszeni spodni swoją przyjemną papierośnicę. - papierosy, tak? |
|
| |
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:25 | |
| - aha - skinął głową. - znasz tu kogoś? jakieś fajne laski? - chciał wiedzieć, nawet już się napalił, że znajdzie sobie w końcu porządną dziewczynę, która nie nosi tapety na twarzy i tipsów zamiast paznokci. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:28 | |
| - aha, no jasne - pokiwał głową, wciskając mu papierosy do ręki, sam stwierdził, że chyba tym się nie zadowoli, sięgnął więc głębiej po jointa, którego nie dopalił rano. zapalniczkę też wyciągnął, żeby nie było. - caaaaaaaałą masę. - z dużą częścią spał, ale nie był aż takim chwalipiętą. |
|
| |
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:33 | |
| - mam wrażenie, że w tej szkole są same plastiki - powiedział, sięgając po swoją zapalniczkę ze wzorkiem w kwiatki, wziął ją z torebki anne, kiedy spieszył się do wyjścia. podpalił papierosa i za chwilę zaciągnął się mocno, powstrzymując się od kaszlnięcia. | |
|
| |
prowadzący oh haii
Liczba postów : 84 Registration date : 14/05/2008
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:36 | |
| ksiądz wszedł do toalety po swóch chip z superważnymi danymi, więc nieco go zamurowało widząc chłopców. -eee... /sry, musiałam xd. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:38 | |
| - bardzo możliwe, większość koleżanek mojej siostry chodzi w cholernie wysokich butach z różowymi paznokciami. to znaczy, nie buty mają paznokcie.. wiesz co mam na myśli! - machnął ręką, z już zapalonym skrętem, którym zaraz się mocno zaciągnął. - ale one przynajmniej nie są jakieś hmhmh niedostępne! - bynajmniej. zaraz zobaczył księdza i rozchylił nieco usta! - szczęść boże! |
|
| |
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:42 | |
| wyrzucił papierosa przez uchylone okno czym prędzej, modlił się, żeby ksiądz niczego nie zauważył, a to były raczej złudne nadzieje, no ale cóż. - cześć boże - mruknął, obserwując księdza. - hm, my... się załatwialiśmy - powiedział wolno, brnąc nieśmiałym krokiem w stronę wyjścia. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:43 | |
| /hahaha (wybaczcie musiałam xD) | |
|
| |
prowadzący oh haii
| |
| |
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:46 | |
| - o nie, o nie! - wrzasnął, wyrywając się księdzu, ale nic to nie dało, żelazny uchwyt. a ponoć pierwszy papieros to takieeee miłe wspomnienie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:46 | |
| zachichotał, rzucając skręta do umywalki, cieszył się,że był dalej niż martin. - mam nadzieję, że macie kawę! a ty się tak nie rzucaj, bo coś sobie zrobisz - mruknął do martinka. |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: toaleta chłopców Nie 1 Cze - 18:51 | |
| samuela pociągnął za kołnierzyk i wyprowadził do gabinetu zacznę | |
|
| |
sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: toaleta chłopców Pon 2 Cze - 12:26 | |
| tak więc ta nie miała czasu, bo możemy uznać, że toaleta damska była dalej niż męska, więc ta nawet nie zauważyła, że ten chłopczyk jest narysowany na drzwiach i w ogóle, więc wparowała do tej łazienki jak głupia i spojrzała pytająco na charl, bo ona nie zna się na takich głupich sprawach. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: toaleta chłopców Pon 2 Cze - 12:29 | |
| schylając się sprawdziła, czy widać czyjeś nogi na dole kabin, no bo wiesz, i odkręciła kran. -daaaajjj te spodnie - poprosiła, bo i co. |
|
| |
sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: toaleta chłopców Pon 2 Cze - 12:32 | |
| a ona nawet gdybyś coś tego, to co z tego? uśmiechnęła się miło i podała spodnie charlaine. tak sobie stała z boku można powiedzieć koło kaloryfera i tyłek grzała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: toaleta chłopców Pon 2 Cze - 12:35 | |
| zamoczyła więc plamę, że ta prawie znikła, bo tak naprawdę charlie całe zycie uczyła się w hogwarcie a teraz ją wyrzucili za romans z profesorem snejpem, tylko jeszcze byly mokre, więc kazala saszy podetkać te nieszczęsne spodnie pod suszarkę, tadaaa. i nie wiem, zadzwonił dzwonek, więc powiedziała, że musi iść, bo ma superważny spr z łaciny na dzień dobry i uciekla, bo muszę isć, pa =,= |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: toaleta chłopców Pon 2 Cze - 12:37 | |
| tak więc pa -.- posłuchała rady koleżanki i podsuszyła suszarką trochę można by rzec i sobie zwiała, żeby nikt jej nie przyłapał. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: toaleta chłopców Czw 5 Cze - 15:50 | |
| wszedł, zapalił papierosa i oparł tyłek o umywalkę. nie chciał być przyłapany na czymś takim, jak już dostawać ujemne punkty to za coś, a nie za nic takiego, dlatego też poszedł właśnie do łazienki. po chwili wyrzucił swojego l&m'a przez okno i ruszył w kierunku drzwi. - hm.. - powiedział sam do siebie, wyjmując z plecaka cyrkiel. - niech będzie, na pamiątkę. - i wyrył na drzwiach swoje imię ;d |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: toaleta chłopców | |
| |
|
| |
| toaleta chłopców | |
|