|
|
|
| fabien | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: fabien Czw 5 Cze - 17:51 | |
| no więc przyszła, stukając gdzieś na klateczce obcasami manolków georgii, bo ostatnio dużo rzeczy od niej pożyczała. zapukała! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: fabien Czw 5 Cze - 18:03 | |
| siedział gdzieś na środku swojej sypialni z otwartymi walizkami louisa i udawał, że bardzo sprawnie się rozpakowywuje. aha, jasne, grał w psp, ale ucieszył się, słysząc pukanie. więc zerwał się i pobiegł prosto do drzwi. otworzył je, z nie małym rozmachem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: fabien Czw 5 Cze - 18:06 | |
| ja zawsze wyjebuję drzwiami w szafę, tę w przedpokoju. w każdym razie, esti uśmiechnęła się może trochę niemrawo, łapiąc torebkę w obie ręce i machając nią w przód i tył. - no, to cześć. okej, miała ochotę rzucić się na niego i z miejsca go przelecieć z radości, ale musiała udawać, co nieszczególnie jej wychodziło. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: fabien Czw 5 Cze - 18:18 | |
| uśmiechnął się szeroko, bardzo, ukazując całe swoje uzębienie. - tęskniłem - podszedł i wciągnął ją, przytuloną do siebie po męsku, a wcale tak bardzo męski nie był. i zamykając drzwi nogą, pocałował ją w szyję. raczej to lubiła, więc jest dobrze, bo on jeszcze bardziej. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: fabien Czw 5 Cze - 18:21 | |
| cmoknęła go płytko w brodę, bo wyżej nie dosięgnęła i wyswobodziła się z jego uścisku, by zaraz opaść na kanapie, z torebką obok. - co taaam? - zapytała, zakładając nogę na nogę. dziś wydepilowała łydki i nie tylko łydki, więc seksy bardzo bo miała może trochę przykrótką spódniczkę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: fabien Czw 5 Cze - 18:25 | |
| - nie tęskniłaś? - zdziwił się bardzo, właściwie to nadal nie mógł oprzyzwyczaić się do jej śmiesznych fochów. usiadł na stoliku na przeciwko esti, dzięki czemu miał ją blisko nawet i złapał za świeżo wydepilowane udo, patrząc ze zmarszczonymi brwiami. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: fabien Czw 5 Cze - 18:30 | |
| - może tęskniłam, może nie - przewróciła ciężko oczami, po czym skrzyżowała ręce na piersiach. zaraz jednak, pacnęła go mocno w udo, bardzo mocno nawet - nie rób mi tego wiecej, głupku. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: fabien Czw 5 Cze - 18:38 | |
| szybko przeniósł się ze stołu na kanapę, tuż przy twarzy estii. - ale co ja takiego ci zrobiłem? byłem grzeczny przecież - zaśmiał się i ujmując jej twarz w dłonie, pocałował. czule, jak na niego i z językiem, ku ścisłości. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: fabien Czw 5 Cze - 18:45 | |
| uśmiechnęła się, podczas pocałunku jeszcze, odwzajemniając go również. - jasne i tak ci nie wierzę. chodzi mi o to, że nie odpisywałeś, a ja tutaj odchodziłam od zmysłów - wyjaśniła, przechylajac głowę jakoś w bok. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: fabien | |
| |
| | | | fabien | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|