Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

restauracja.

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

restauracja. Empty
PisanieTemat: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 5 Maj - 21:51

...
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 17:32

przesunęła dłonią po jego przedramieniu i nie odpisujesz mni na padu -,-
- naucz mnie salsy, boże dlaczego ty tak dużo umiesz, a ja nie? - zapytała, retorycznie raczej, rozglądając się za wolnym stolikiem - czacza może być, też.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 17:38

nie odpisuję? xd
samer.

09:24:09
ty nie nosisz okurarów, nie?

2008-05-16
e_e.

09:24:20
noszę, ale tylko do czytaniaa.
i nic więcej nie ma: c

-bo urodziłaś się hm nie wiem, za wcześnie, za późno, cokolwiek-wzruszył ramionami i pociągnął ja do stolika od strony drzwi jakoś tak, bo te w kątach już są obcykane.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 17:40

P a t u ś 16:06:38
ty nie nosisz okurarów, nie?

u mnie na tym się skończyło ;c
- co jemyyy? - zapytała siadając na jednym z krzeseł. uśmiechnęła się do pana z krawaten, bo była dziś fajna, a potem do olka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 17:57

-nie wiem, ale nie mam zamiaru się objadać..-zdrowe żywienie się i innych i te wszystkie bajery, krótko mówiąc zamówił tylko sałatkę jakąś, nie znam się, zapytam się mamy co mógł zamówić xd. kurczak mi się piekł przez 2 godziny ale okej...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 18:02

- a ja sałatkęęęęę z fetą - powiedziała powoli odkładając menu i szturchnęła go kolanem pod stołem - nudzi mi się - stwierdziła pocierając nadgarstkiem o swoją skroń.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 18:03

-to przez ciążę-rzekł przekonany-na pewno przez ciążę. spójrz, ja nie jestem w ciąży i się nie nudzę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 18:05

- to chyba jeszcze bardziej przygnębiające - oparła głowę na dłoniach i podrapała się pod pachą, żartuję xd podrapała się po udzie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 18:12

a on podłubał w nosie. też żartuję hehe.
-okej, mam ci organizować czas, tak?-uniósł brwi, pytał zupełnie poważnie. i chyba zupełnie poważnie obawiał się odpowiedzi twierdzącej, cóż, chyba nigdy nie był zbyt odpowiedzialny. przynajmniej był pewien, że to nie jego dziecko więc wiesz xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 18:14

- hm, czy ja wiem - obkręciła kosmyk włosów wokół palca wskazującego, przewracając zaraz oczami - i tak cały dzień spędzam w redakcji albo na uczelni. to jest jeszcze głupsze. chyba faktyycznie się zabiję.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 18:18

-mogę ci załatwić sznurek-wziął od kelnerki swoją yy sałatkę czy co tam zamówił i przyjrzał jej się uważnie-popatrz, dwie godziny z oliwerem hejlem i już nie masz tych worów pod oczami! powinienem uzdrawiać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 18:21

- okej, załatw. ale nie, chyba nie chcę się wieszać. przedawkuję tabletki przeciwbólowe, na ból brzucha chociażby - nospa forte </3 - kurwa, naprawdę dawno się tak nie czułam. tak załóź uzdrowisko, dla psychicznie chorych kobiet w ciąży.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 18:22

-może to przekwitanie? ciąża w trakcie przekwitania, to fascynujące-nachylił się i oparł łokcie na stole i przyjrzał jej sę uważnie i przerysowanie się wpatrywał-opowiedz mi o objawach ciąży, nigdy nie byłem, ani żadna moja dziewczyna.
bo jest bezpłodny przecież...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 18:25

- nie miałam żadnych objawów. nic, zero kompletnie. po prostu byłam w pracy i zasłabłam, a sekretarka zawiozła mnie na pogotowie, gdzie odesłali mnie do ginekologa, który powiedział mi, że jestem w ciąży. hej, to dziś miałam spotkać się z nate'm, nie wiem już sama - nachyliła się również i pogłaskała oliwera po policzku, bo wcześniej właśnie go oglądała i stwierdziła. że jest kochany.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePią 16 Maj - 18:31

tooo ona nich idzie do nejta bo ja idę xd pa!
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

Liczba postów : 147
Związany/a z : chusteczkami velvet
Twarz : no bojd
Wiek postaci: : 21
Registration date : 07/06/2008

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 17:53

Skoro niby taka dobra restałracja i tak dalej to przyjechali [nie przyszli! postęp] właśnie tutaj, bo miało być elegancko, co zresztą możesz zauważyć gdy spojrzysz na ubiór Szanona w postaci kolorowej koszuli w kolorze kolorowym jak zresztą mówię i marynarce, na rurki żinsowe nie patrzmy, sory, odsunął jej krzesełko i opowiedział historię jak kiedyś w liceum [a w zasadzie w hajskul!] założyli się z kolegami że przebiegnie nago i przebiegł, a potem go zawiesili na tydzień, krejzi
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 18:00

o duże literki. cherie śmiała się w sumie, ale nie jak głupia małolata, bo tak ową już nie była. przygładziła też sukienkę, kiedy usiadła i powiedziała szanonowi, że ona w liceum nie miała raczej koleżanek, bardziej kolegów, patrz to tak jak ja ;c
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 18:14

- To źle? - zapytał albowiem nigdy do końca nie rozgryzł kobiet, bo kobiety to nie cukierek, który można pogryźć, refleksja dnia... Poprawił kołnierzyk koszuli, który najwyraźniej trochę mu stanął i wziął menu, nie mogąc od niej oderwać wzroku, to znaczy od Cherie, chociaż koszula też była całkiem ładna. - Ja też miałem całkiem sporo no wiesz, przyjaciółek, ale gdybym miał wybierać to jednak wolę mecz z chłopakami [elo], niż zakupy. - Wzruszył ramionami, obserwując dane przystawek. Oczywiście cena go nie interesowała, w końcu trzeba się czasem pokazać, jak to ma się dużo kaszy+reszty aparycji.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 18:30

ona nie sięgała na razie po menu, bardziej była zajęta obserwowaniam szanona, bo to takie pracochłonne.
- nie, no raczej dobrze. z facetami zawsze jest nieco, weselej? poza tym, z dziewczynami zawsze jakieś niepotrzebne kłótnie i tak dalej i zawsze właśnie o was - zamrugała z tysiąc razy, pewnie coś wpadło jej do oka.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 18:44

Pewnie Shannon jej wpadł. Pokiwał głową, usiłując sprawiać wrażenie statecznego młodego mężczyzny, ale szybko się rozmyślił i zapytał, co zamawiają. [sry że tak krutko ale smieje sie z jajek.]
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 18:48

hehe. cherie naprawdę nie wiedziała na co ma ochotę, bo właściwie to z nerwów, nie była głodna i tak dalej, więc powiedziała, że jej to wszystko jedno i niech on wybierze.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 18:55

To zamówił im może fondue z sosem kaparowym, bo to jest smaczne i fajne i powiem ci, że mama w branży high-gastronomicznej czasem się przydaje. - Hej, jeszcze ci nie mówiłem, ale świetnie wyglądasz, Cherie.. - zarumienił się nawet trochę, ale siara.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 18:57

moja mama jest z branży farmaceutycznej, a to oznacza, że mam pu apteki w domu. cherie natomiast, też się zarumieniła, bo takie raczej wstydliwe i skromne z niej dziecko.
- dzięki - miała powiedzieć, że on też, ale tak głupio do faceta - muszę niedługo jechać do nowego jorku - zwierzyła mu się, jakby to była jakaś kara conajmniej.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 19:19

- Do Nowego Jorku, po co? - zmarszczył brwi, nie to zby się wkurzył, no b to nie jest jakiś nerwosol tylko nic nie wspominała nigdy o Nowym Jorku. Uświadomił sobie, jakie życie jest kruche... żartuję, tylko tyle, żę właściwie nic o niej nie wie i tak go uderzyła ta myśl.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 19:24

no własnie, ona też o nim nic nie wiedziała, a to raczej niefajnie, ja tak myślę i ona też.
- na otwarcie nowej kancelarii moich rodziców - odpowiedziała, drapiąc się po kolanie, przy okazji muskając dłonią i jego kolanko - możesz pojechać ze mną, jeślicisieche.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 19:28

- Och. - To tak z wrażenia ina razie to by było na tyle, bo przyszła kelnerka, brzydka i stara i co to w ogóle ma być ;c To pewnie moja ciotka Hanka, bo ona w Czikago w Ricu pracuje też i jest brzydka i mi wysyła zdjęcia z Arizony z kaktusami. - Hm, sam nie wiem, pewnie chcesz odwiedzić rodziców, znajomych. - Czyli tylko by przeszkadzał, tak sesobie myślał.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 19:34

- nie, no coś ty - pokręciła automatycznie głową, spoglądając na danie, ale wcale go nie wąchała, jak ja zawsze ;d - moi rodzice mieszkają w paryżu, oprócz tej kancelarii mają jeszcze w londynie, marsylii no i nowym jorku teraz. a znajomych tam raczej nie mam. proszę?
naprawdę nie wiedziała jak się na to zdobyła.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 20:12

- Aaa, no dobra! - Pokiwał głową bo powiem ci w tajemnicy że tak naprawdę to chciał z nią jechać, nie wiem, żeby upewnić się o to i tamto, bo tak naprawdę był trochę zazdrośnikiem, ale tak sobie myślę, że wolałabym mieć faceta jakiegoś strasznego zazdrośnika już niż takiego obojętnego, mamcięwdupie way. Podrapał się po obojczyku i popił szampanem, chociaż to sięe z czerwonym winem, ale chuj tam, xd Myśłę sobie że on cholernie mało mówi. - Szeri, czym ty w ogóle się zajmujesz?- xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 20:15

cherie zdjęła włosa z sukienki, gdzieś w okolicach brzucha, bo jej wypadały, jak mi, ale nie jak po chemioteriapii, tylko tak po prostu. odarnęła owe włosy za ucho.
- ja? studiuję prawo. no i mam praktyki w kancelarii rodziców, czyli najgorsza robota, wypełnianie akt i tak dalej - przewróciła ciężko oczami - siedzę czasami do późna. a ty?
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 20:25

mi też wypadają strasznie. umrę młodo. piszę małymi bo mi umar łord. - to przerąbane. mnie rodzice chcieli wysłać na prawo, bo to zawód przyszłościowy i tak dalej, ale skończyłem jako żigolak. - znowu złapał swój kieliszek i elo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 20:29

- to znaczy ja lubię moją pracę - odpowiedziała szczerze, zakładając nogę na nogę - aaaale rodzice cholernie mnie męczą, chcą żebym od razu po studiach mogła przejąć jedną z ich kancelarii - wyjasniła, uśmiechając się jednokącikowo, zastanawiając się czy szanon też kiedykolwiek się uśmiecha ;d.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 20:39

nie xd cintii postaci się nigdy nie uśmiechają. UŚMIECHNĄŁ SIĘ i podrapał po policzku. - chodźmy stąd. ja też lubie moją, uwierz.
zaraz odżyje mi wena =,====
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 20:42

pokiwała głową, nawet biorąc nogę z nogi, wiesz o co chodzi, zawsze wiesz, aha i wzięła serwetkę z kolan, bo uprzednio, przed jedzeniem tam właśnie ją położyła.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 20:43

jeden mózg, p. wstał więc i podchodząc do niej bliżej podał jej dłoń, miłe dziecko z niego jest generalnie. - gdzie teraz? wybacz, ale miałem plan tylko na tę kolację, potem jakoś nie myślałem. - bo byl mecz! conie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimePon 23 Cze - 20:48

no tak, teraz ciągle mecze. podała mu dłoń, mniejszą niż jego własna i wstała, odkładając serwetkę na stół. spojrzała za okno, raczej duże, przymykając na chwilę oczy.
- przejdźmy się.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitimeWto 24 Cze - 14:15

Jak teraz ciągle mecze, jak mają wrzesień? Podrapał się po policzku i zostawił napiwek kelnerce [tej brzydkiej, żal peel] na stoliku i zacznę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

restauracja. Empty
PisanieTemat: Re: restauracja.   restauracja. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

restauracja.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» restauracja
» gagnaire (restauracja)