| tyryryryryryry | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
perrine brzydaaaaaal.
Liczba postów : 364 Age : 33 Skąd : parysz Związany/a z : tuniemagwiazdki Registration date : 26/05/2008
| Temat: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 1:25 | |
|
Ostatnio zmieniony przez perrine dnia Nie 8 Cze - 1:41, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 1:27 | |
| - rozgość się :* - powiedziałem!!!!!! zaraz wrócę do normy, czekaj, nie mam werwy chwilowo,xd. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
Liczba postów : 364 Age : 33 Skąd : parysz Związany/a z : tuniemagwiazdki Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 1:33 | |
| rozgościła się, na kanapie czy gdzieśtam, korzystając z okazji zrzuciła szpilki, bo nie były szczególnie wygodne. i szukała wzrokiem zdjęć z wakacji na ścianie. ja już wracam do normy miałam pół godziny zwiechy.............. | |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 1:38 | |
| nie było zadnych, miał za to duży, czerwony album ze zdjęciami. w domu rodzinnym, zonk, tutaj może miał jakieś pudełko ze zdjęciami, po butach pudełko, żeby było fajnie. -to herbatę, tak? - przyzwyczaił się, że nie pijała niczego innego, stuknął dlonią czy uderzył w dzwoneczki hińskie pod sufitem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 1:43 | |
| pies jest najlepszy <3333 |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 1:45 | |
| -mhm, herbatę. -nie znalazła pudełka ze zdjęciami po butach. za to troche przestarszyła się dzwoneczków chińskich i marai karej. zwinęła się w kłębek an kanapie z nadzieją, że majkel nie hoduje pająków. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 1:53 | |
| zniknął więc w swojej rastamańskiej kuchni w kolorze pinkstokrotka i włączył rżóowy czajnik elektryczny, nei chce mi sie poprawiać literówek bo już zasypiam, więc zaraz ich możemy położyć spać. zrobił herbatę w sekund cztery z parującą wodą zwaną wrzątkiem nawet i położył jej na różowym stoliku, wtem dzwonki ożyły i przyszedł huragan katrina. albo nie. ale herbata była. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 1:55 | |
| a ona zdążyła zasnąć w ciągu tych czterech sekund. bo lepiej będzie dla mnie jak szybko się zamelinuję pod kołdrą. dobranoc | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 11:29 | |
| wstał o siódmej, bo brat szar śpiewał coś do mikrofonu, aczkolwiek nie chciał budzić jeszcze perin, bo może właśnie śni jej się najpiękniejszy sen świata i nie chciał go przerywać. mnie zawsze wkurwia jak mi ktoś przerwie. tak więc zrobił sobie kanapkę ze smażoną renee i musztardą i siedział z jakąś gazetą, bo jest oczytany. powiedzmy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 11:32 | |
| / czemu renee, do diaska. |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 11:37 | |
| | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 11:44 | |
| aha czadersko ze wysłałam to co napisałam. wstała dużo później, bo nie słyszała tego zawodzenia do mikrofonu. nie śnił jej się najpiękniejszy sen świata, bo na kanapie bło niewygodnie. usiadła i zaczeła się zastanawiać gdzie właściwie jest (poranna amnezja, straszna rzecz :c), ale po marai karej i jej butach poznała, że u majkela. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 11:53 | |
| przestań z tą marają,xd. najpiękniejszy sen świata brzmi naprawdę idiotycznie. z racji, że siedział w swojej różowej kuchni bez chińskich dzwoneczków wudu nie wiedział, że wstała, no sory, co jeszcze! | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 11:57 | |
| hilary-h jaki foch na forko na czatboksie.. .. . wstała nawet i ruszyła na poszukiwania majkela w różowym mieszkanku, przeczesując włosy palcami i poprawiając to co miała na sobie, czyli wciąż sukienkę. dobrze, że przynajmniej nie spała w butach... -dzień dobry. -przywitała się kurturarnie, opierając głowę o framugę, gdy już dotarła do różowej kuchni bez dzwoneczków wudu. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 12:02 | |
| no, uczyła się od najlepszych... odłożył aż gazetę na ten koślawy stolik, właściwie to czytał tylko komiks z garfildem jako dodatek. w fanklubie jest fajny komiks, po`ziomka, żal peel, moje koleżanki wszystkie to czytają a aldona nawet wysłała swój rysunek, ziąą. koniec zwierzeń. -o, żyjesz - to tak z cyklu powitania stosunkowo mile. wstał więc i zapytał, czy chce kawyy ;c | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 12:06 | |
| dostała błyszczy w nagrodę za ten rysunek? -owszem, żyję. i tak, chcę kawy. - podeszła nawet bliżej, czekając aż zza krzaka wyskoczy groźny różowy pies, albo wściekła maraja, ale nic strasznego się nie stało. więc w poczuciu bezpieczeństwa czekała na kawę. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 12:10 | |
| nic nie dostała xdddddddddddddddddddddddd maraja to jego domowe zwierzątko? zwlókł się z tego krzesełka, w końcu perin jest gościem i jakieś drobne usługi w jego zakresie jak najbardziej powinny być. idziemy na kasting to ju ken dens? xd złapal nawet czajnik i robił generalnie wszystkie czynności kawowe, opowiadając jej równocześnie o tym, że dzisiaj mecz polska niemcy. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 12:18 | |
| no nieeeeee. generalnie wiedziała gdzie jest polska, nie jak ci dziwni ludzie z amerykańskich teleturniejów, ale nieszczególnie obchodziła ją piłka nożna. mimo wszystko udawała żywe zainteresowanie, obserwując jak majkel wykonuje wszytskie czynności kawowe i prawie rozbija przy tym 7678654 kubków i cukiernicę. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 12:21 | |
| i w końcu spadł mu jeden, ale złapał go trzecią ręką i się nie rozbił. postawił kawę przed nią na stoliku, sobie też, bo sobie też zrobił, nie wiem czy uwierzysz. i podał jej cukier też, z lyżeczką i takimi tam. chociaż nie wiem co jeszcze. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 13:05 | |
| nie wierzę. ale ona nie słodziła kawy, miała to po mamie, taki spadek genetyczny, niezbyt pożyteczny. wolałaby odziedziczyć po niej na przykład nieprzeciętną inteligencję, szósty zmysł, albo jakiś niezwykły talent, ale zamiast tego dostał jej się zwyczaj nie słodzenia kawy (napisałam nie słodzenia cukru -.-) i słabość do wysokich obcasów. -co zamierzasz dziś robić? - zapytała z ciekawości, bo może majkel wybierał się do kościoła, albo na święto ryb do krakowa. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 22:20 | |
| -zajmować się kateringiem i oprowadzaniem ciebie w różne miejsca? nie wiem, możemy też iść do kościoła - rzekł, albo oznajmił, hilcia zawsze oznajmia, dmuchając w swoją kawę, którą posłodził cukrem! nie wierzę. aha, i nie pomyślał, że perrine mogłaby chcieć od niego iść sobie, czy coś. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 22:29 | |
| -w jakie różne miejsca? to znaczy, pomijając ten kościół... . . -zapytała, nie wiem co hilcia pisze zamiast zapytała, na pewno coś zacnego... a potem wstała, żeby skontrolować jaki majkel ma widok z różowego okna. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 22:30 | |
| -jeszcze nie wiem, daj mi trochę czasu.. - zamieszał kawę i na tym pewnie się skończy konsumpcja owej. - chcesz zobaczyć lazienkę? co-nie. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 22:36 | |
| -chcę. - oznajmiła, bo chciała być jak hilary i sama ruszyła na poszukiwania łazienki. znalazła ją i musiała stwierdzić, ze jest bardziej różowa niż całe mieszkanko łącznie z marają. a potem, że wygląda jak siódme nieszczęście po nocy spędzonej na kanapie czy gdzieśtam. więc westchnęła ciężko opierając się o różową umywalkę. na szczęście majkel miał różowe waciki. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 22:43 | |
| uwaga a teraz poszedł za nią, bo przecież nie wiedział, czy nie potrzebuje chwili samotnośći, to znaczy ona, nic nie mówiła! a on musiał jej wyznać, gdy już usiadł na brzegu wanny, że: -sądzisz, że ten dom zostanie zmieniony w szpital dla niemieckich żołnierzy? | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 22:52 | |
| -czyżby jacyś stacjonowali w pobliżu? - osobiście nigdzie ich tu nie widziała. zanim wytarła mokre ręce w różowy ręcznik, zdążyła ochlapać majkela wodą. - gdyby zmienił się w szpital dla niemieckich żołnierzy, to kiepska byłaby z ciebie pielęgniarka. i wzrosłaby śmiertelność. jak w chirurgach, im tam wszyscy umierają. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 22:59 | |
| -perin! - wzburzył się faktem bycia ochlapanym, że aż zapomnial oburzyć się za pielęgniarkę - a co, jeżeli mam uczulenie na wodę i właśnie wypaliłaś mi jakieś osiem centymetrów sześciennych skóry?! i odkręcil kran i oblał ją też, w każdym razie to nie było 281939 litrów wody. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 23:06 | |
| -słyszałeś kiedyś o uczuleniu na wodę? ejjj!!! :c - oburzyła się również, prawie jak hilary-h kiedy piotr okładał ją mopem. i wepchnęła go do wanny, uważając, żeby nie rozbił sobie przy tym głowy. techniki pierwszej pomocy były jej obce i mogłaby najwyżej obserwować jak majkel się wykrwawia. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 23:10 | |
| śmiejąc się co najmniej jak paranoik schizofrenik z zaburzeniami pamięci pociągnął ją za brzeg koszulki, że w rezultacie wyladowała obok niego, a może nawet na nim, coby było bezpieczniej. wanna też różowa była, jak wszyscy widzimy. -czytałem, trzy osoby na świecie mają - było kiedyś w bravo girl xd w piątek klasie jak byłam albo czwartej. robi się niebezpiecznie bo sięgnął po prysznic. to znacy wiesz, nie kabinę. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 23:17 | |
| -nie wierzę. - nie wpadł jej w ręce ten numer bravo gril. - nie, majkel, odłóż ten prysznic (znaczy nie kabinę)!!! - raczej pisnęła niż oznajmiła, nie hilcia style. muszę przewinąć do góry stronę i obadać wannę, okej, nie ma jej, to nic. z racji że wylądowała na majkelu, liczyła na to, że nie będzie chciał narazić siebie samego na zmoczenie toksyczną wodą z prysznica, na którą podobno miał uczulenie..... | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 23:21 | |
| wygrzebał twarz z jej włosów, jakkolwiek by to nie brzmiało!!!!, i i tak nie sięgał do kranu mając ją na sobie i mając też nieco ograniczoną swobodę ruchów. -to jest łazienka - oznajmił, he, he. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 23:27 | |
| -wiem, że to łazienka. - na dodatek różowa. złapała go za rękę, na wypadek gdyby jednak się okazało, że sięga do kranu. - ale podobno masz uczulenie na wodę. - nie zapytała jak się kąpią ludzie uczuleni na wodę, chociaż bardzo ją to nurtowało, to znaczy bardziej mnie niż ją, ale mniejsza z tym. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 23:29 | |
| a ja wiem! też pisali w brawo gerl. -ale na mineralną. gazowaną. z nałęczowianki. - ale zrobił se z niej bekę ;/ podrapał ją za uchem, żeby było fajnie i przyjemnie i żeby mu wybaczyła, a potem pocałował za tym uchem też. nie obślinił. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 23:36 | |
| - Cytat :
- Teraz woda w każdej temperaturze powoduje u niej bolesne dolegliwości. Na przykład, gdy tylko wyjdzie na deszcz, to od razu dostaje strasznej wysypki. Nie może się normalnie kąpać, czy nawet spocić, bo skóra zaczyna boleć.
ał. -oszust. - mruknęła, bo w końcu zrobił sobie z niej bk-e. a potem usiłowała wstać, co nie było takie łatwe, biorąc pod uwagę, że leżeli w wannie, a ona nie chciała na przykład wybić majkelowi zębów łokciem. przypomniało mi się jak w którymś miszyn impasibol sie chowali w wannie <3 | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 23:41 | |
| fuj. ja z miszyn imposibl pamiętam tylko jak tom usiłował nie dotknąć podłogi. -nie, to raczej niedopowiedzenie, PERIIIIN, nie obrażaj się! ajm begin ju! to ja w skinsach, jak efi się naćpała i leżała, a oni nie pozwolili tonemu zadzwonić po karetkę tylko krzyczeli fak jor sister xd | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 23:43 | |
| _________(¯`¤´¯)~~~ ___________°¤,¤° _______(¯`•♥•´¯)(¯`•♥•´¯)~~~ ______-`•.♥.•´.-.`•.♥.•´______ _(¯`¤´¯)(¯`¤´¯)(¯`¤´¯)(¯`¤´¯) __°¤,¤°_.°¤,¤°_°¤,¤°._.°¤,¤° ___(¯`•♥•´¯)(¯`•♥•´¯)(¯`•♥•´¯) ___.`•.♥.•´.-.`•.♥.•´.-.`•.♥.•´ ______(¯`¤´¯)(¯`¤´¯)~~~ _______°¤,¤°_.°¤,¤° __________(¯`•♥•´¯)~~~ __________-`•.♥.•´ .....::::::POZDRAWIAM:::::..... | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 23:49 | |
| jezusmaria co ty oglądasz. -wcale się nie obrażam. - powiedziała, bo przecież wcale się nie obrażała, tylko trochę. i znowu wylądowała z nosem w okolicy jego obojczyka, oznajmiając mu niczym hilcia, że ładnie pachnie. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Nie 8 Cze - 23:53 | |
| skinsy so fajne. chciał z poczatku nawet zapytać, czy ma z nią jakieś powiązania. oczywiście nie wiedział o osobowości hilcii z doświadczenia, ale oglądał wszystkie jej filmy. (półpauza) -to świetnie! - nie krzyknął, wykrzyknik jest tylko dla dodania dynamiki moim postom, chociaż oh! do spermodelek mi jeszcze brakuje! he! ha! oh! si! mhm! będę teraz stawiać same wykrzykniki! - ty też ładnie pachniesz, jak kiełbaska. taki żarcik. xd | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Pon 9 Cze - 0:07 | |
| -wcale nie. - powiedziała z ćwierćpauzą na pocwałowanie go w dolną wargę, albo górną, albo środkową, wszystko jedno. opowieści opoooowieści. - masz niewygodną wannę. i chyba muszę sprawdzić czy ktoś nie podpalił mi mieszkania. byłoby niefajnie, zwłaszcza, ze to mieszkanie ciotki z tajwanu. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Pon 9 Cze - 0:11 | |
| -skoro chcesz. - właściwie to on nie może tak za nią łazić i powinien dać jej trochę spokoju, tak właśnie, właśnie tak pomyślał! - odprowadzić cię? do drzwi. odgarnął jej włosy za ucho, uśmiechając się jak zdechły pies. bo wszyscy się uśmiechają jak naćpane koty. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Pon 9 Cze - 0:13 | |
| -mhm- co miało znaczyć tyle co 'tak, odprowadź mnie', ale w języku naćpanych kotów. wydostała się jakoś z wanny, nie uszkadzając przy tym majkela wow. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Pon 9 Cze - 0:22 | |
| world of warcraft. -perrine, kiedy masz urodziny? chcę ci coś kupić, no wiesz, w ramach podiękowania, czy odwdzięczenia się - rzekł, oznajmił, gdy już się wykaraskał z okowów wanny. nie wiem czy jest takie słowo jak 'okowy' ale przyznaj że jest fajne. wycisnąl jeszcze wodę z koszulki na podłogę i mogą iść już do drzwi;) | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Pon 9 Cze - 0:26 | |
| -już miałam. całkiem niedawno. - to znaczy w piątek. więc skifa, będzie musiał czekać prawie rok, żeby się odwdzięczyć, ale nie wiem za co. - podziękowania za co? -zapytała już przy drzwiach, bo też nie wiedziała, to wie pewnie tylko hilcia. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Pon 9 Cze - 0:31 | |
| -za twój prezent - wzruszyl ramionami, to było taaakieeeee ozywiśte, ze aż mi się robi słabo! a przeczytaj 'zwiesa' po angielsku. oparl się o framugę, jednakże udostępniając jej wyjście. - to znaczy kiedy? | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Pon 9 Cze - 0:35 | |
| - to znaczy w piątek. dobranoc. - pocałowała go w policzek i poszła. di end. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Wto 10 Cze - 22:01 | |
| zapukpukała. spóźniona całkiem, bo oglądała w tv wybory miss puszczy białowieskiej. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Wto 10 Cze - 22:04 | |
| w tym czasie zdążył schować mąkę i to drugie, żeby nie widziała, że niezużyte. pudełko wyrzucił od razu. i zastanawiał się, skąd wiedziała. generalnie wszystko było bardziej czerwone niż różowe, bo czerwone, truskawkowe świeczki dawały czerwony, truskawowy, to znaczy -e, ale nie chce mi sięzmieniać, światło. i otworzyył. -cześć. no, cześć. przesunął się. uśmiechał też. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Wto 10 Cze - 22:16 | |
| no cześć. wemknęła się do środka cwałując majkela na powitanie w policzek, chociaz raczej w brodę, bo tylko tam dosięgła, bez wspinania się na drabinę itympodobnych zabiegów. i od razu zauważyła, że było mniej różowo niż zwykle. -racja, to nie jest hiszpańska koszula. - przynajmniej nie taka jak te, które nosza ci juanesi na costa cokolwiek. prawie odpisałam w 'czego teraz słuchasz' | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: tyryryryryryry Wto 10 Cze - 22:26 | |
| hehe. gra ktoś??????????????????????????????????????????????????????????????????? - ale i tak ładna, co? - zapytał, z niemałą nadzieją. pociągnął ją za rękę, delikatnie i subtelnie do salonu i w ogóle robił przemeblowanie, bo to romantyczna kolacja ze świeczkami i musiał zmienić firanki na krótsze. profilaktycznie. i to koniec przemeblowania. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: tyryryryryryry Wto 10 Cze - 22:33 | |
| pociąć cię kartką i spalić ją???????????????????????????????????????????????? -owszem. - chciała jeszcze dodać, że i tak nie uwierzy, że sam ugotował cokolwiek, ale mógłby się załamać i pociąć kartką. umknęło jej uwadze to przemeblowanie, ale przynajmniej nie będzie płonących firanek. chociaż chyba byli strażacy w drugoplanowych <3. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: tyryryryryryry | |
| |
|
| |
| tyryryryryryry | |
|