Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

pierre do harloty

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 19:52

okej, pierre znalazł jednak za kanapą swój wypasiony telefon jak ten neila z filmików, taki z brylancikami i szkiełkami, w każdym razie, musiał sobie przypomnieć jak się wykręca numer.
więc! wybrał numer do szarloty, bo miał zapisany pod jedynką w książce telefonicznej, bo ktoś mu to kiedyś poprzestawiał, prawie jak w amelii.
Powrót do góry Go down
charlotte
groszek
charlotte

Liczba postów : 29
Związany/a z : billem z th
Registration date : 08/06/2008

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:01

a ona malowała paznokcie właśnie na czerwono, bo w dzieńdobry tefałen suki opowiadała, ze to seksy. przestraszyła się telefonu, bo w mieszkaniu było idealnie cicho, z tej okazji, ze kot spał. zlokalizowała telefon dopiero po trzecim sygnale, rozlewajac przy tym lakier do paznokci, zrzucając z parapetu kilka książek i rozrzucając po całym pokoju stertę ciuchów, pod którymi telefon ten się znajdował.
-tak?
:c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:04

mam czerwone paznokcie i wydrapię ci oczy!!!!!!!!!!!!11
- szar? - spytał nieśmiało, bawiąc się kablem od telefonu, nawijając go na wskazujący palec, pewnie wyciągnie go z wtyczki, znając pierra. - cześć, to ja. znaczy, pierre! - cholera, po co dzwonił, ona i tak go nie pamiętała, pewnie miała już trzynaścioro dzieci, pięciu mężów i tyłek wielkości szafy :c
Powrót do góry Go down
charlotte
groszek
charlotte

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:11

to się nazywa karnawał.
-och cześć pjer. po c...to znaczy miło, że dzwonisz. -naturalnie, że pamiętała pjera i krew jego ojca na wycieraczce tego zimowego wieczoru, kiedy przyszła go odwiedzić..... oraz że dał jej kota i malował akty. jej akty. mimo wszytsko nie miała pojęcia po co mógł dzwonić, przestarszyła się, że może papa zmartwychwstał. i wcale nie miała dzieciakuw, ani mężów, ani tyłka wielkości szafy. była nawet młodsza niż wtedy, to znaczy juz nie była, bo zmieniłam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:14

- ja w zasadzie dzwonię tylko.. - aj dżast kol tu sej aj low ju :c - żeby powiedzieć cześć. bo znów jestem w paryżu no wiesz i tak trochę się stęskniłem za herbatą i całą resztą. co u kota? to znaczy, u kota i ciebie? ciebie i kota? hm. - zaczął się plątać, pewnie dlatego, że zwalił doniczkę ze zwiędniętym kaktusem.
Powrót do góry Go down
charlotte
groszek
charlotte

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:25

-więc cześć. u mnie wsyztsko w porządku, tak jak i u kota. a ty? gdzie się podziewałeś? - zapytała z czystej ciekawości, bo właściwie to martwiła się kiedy tak zniknął, szczególnie, ze czychał na niego morfeusz. - i co to za hałas? - dodała jeszcze, bo odgłos spadającej doniczki przypominał odgłos pjera wypadającego przez okno.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:29

- wypadłem przez okno. to znaczy, doniczka mi spadła.. byłem w rosji, no wiesz, trzeba było zrobić porządki po ojcu.. - westchnął, żeby dodać jeszcze dramatyzmu! ..::w rosji nigdy nie jest bezpiecznie::.. raz ugryzł go tam zmutowany szczur, który ni stąd ni zowąd wyskoczył ze śmietnika, kiedy pjer szedł wąskimi uliczkami moskwy, czy tam petersburga. - mam pistolet! - pochwalił się, nieco ściszając głos, może morfi założył podsłuch.
Powrót do góry Go down
charlotte
groszek
charlotte

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:33

-jezusmaria pjer po co ci pistolet?! -wolała chyba nie wiedzieć co to za porządki pjer robił w rosji. na szczęscie nigdy nie słyszała o tych zmutowanych szczurach. -mogłeś się odezwać. - westchnęła, żeby dodać dramatyzmu. - to znaczy wcześniej. to znaczy jak wyjeżdżałeś. i odejdź od okna, proszę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:36

- boisz się o mnie, szar? - spytał, wzdychając. poszedł za jej radą i zsunął się z parapetu. wypadł mu z tego wszystkiego telefon z ręki, pjer nadepnął na doniczkę, albo prawie nadepnął, wygrzebał słuchawkę z ziemi i powiedział, że żyje. - pistolet, no wiesz! na wszelki wypadek. odłączyli mi telefon, dlatego się nie odezwałem, przepraszam........ poza tym, wysłałem ci kartkę z rosji, ale nie pamiętałem twojego nazwiska ani adresu, więc pewnie nie doszła.
Powrót do góry Go down
charlotte
groszek
charlotte

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:43

-no tak, nie doszła. nie, dlaczego miałabym się bać. wprawdzie przyciągasz nieszczęścia jak magnes, ale masz przecież pistolet... -mruknęła. nie była żadną pacyfistką, po prostu prawdopodobieństwo, ze pjer sam zrobi sobie krzywdę tym pistoletem było spore. - i co teraz? zamierzasz bawić się w mafioza w rosji, czy w malarza w paryżu?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:46

- nie wiem. to znaczy, te drugie wydaje mi sie bardziej prawdopodobne, bo wiesz - przełożył słuchawkę do drugiego ucha, ale zaplątał się w kabelek. - mafiozem być wcale nie jest tak łatwo. chodźmy na herbatę, co? - spytał, bo on od swojego ponownego przyjazdu do paryża pił chyba tylko dwie czy trzy herbaty :c
Powrót do góry Go down
charlotte
groszek
charlotte

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:49

-mhm, chodźmy. - własciwie to przerzuciła się na kawę, ale musiała skontrolować czy pjerowi w rosji nie odcięli ręki, albo ucha. -i nie bierz pistoletu :c
i zacznij a ja sprzątnę te płatki co mi wypadły z ust jak grałam pjotrem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitimeNie 8 Cze - 20:49

powodzonka, xd.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

pierre do harloty Empty
PisanieTemat: Re: pierre do harloty   pierre do harloty Icon_minitime

Powrót do góry Go down

pierre do harloty
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» kota i harloty