| samerowe und nejtowe zarazem. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 5 Maj - 22:20 | |
| czyli, że wspólne, od rodziców samr. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 13:03 | |
| czyli przyszli. mitchell miał klucze samer, które samer zabrała nate'owi, czy jakoś tak to szło. przepuścił kristin przodem w drzwiach, aha i zdjąwszy buty zaprowadził do salon. - rozgość się - polecił jej, otwierając okno - napijesz się czegoś? - wziął dwie szklanki ze szklanego stolika, chyba ktoś zapomnuiał po sobie posprzątać, aha. |
|
| |
kristin ko-rek.
Liczba postów : 93 Age : 35 Skąd : mediolan. Nastroj : spoczko. Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 13:14 | |
| rozglądnęła się po apartamęcię,ktore wyglądało jak zamieszkałe przez całą rodzinę. bała się,że zaraz z łazienki czy skąds wyskoczą jakieś dzieci miczelowe czy coś. - a co mozesz mi zaproponowac? - spytała więc siadajac na sofie miętkiej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 13:17 | |
| - sok jabłkowy, kolę, coś mocniejszego? - skinął głową na barek i poszedł do kuchni, by za chwilę wrócić, już bez szklanek. usiadł obok niej - mieszkam tutaj z dwiema siostrami i jednej z nich chłopakiem, także wiesz. muszę znaleźć jakieś mieszkanie, ale dopiero wczoraj przyjechałem. |
|
| |
kristin ko-rek.
Liczba postów : 93 Age : 35 Skąd : mediolan. Nastroj : spoczko. Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 13:23 | |
| - okej to niech będzie kola. - zdecydowała się w koncu. - no właśnie zauwazylam,ze tu dosc tłoczno. ale ogolnie bardzo fajnie i superwygodne siedzenie. - rozłozyla sie juz na calej kanapie i miala nadzieje,ze to nie chamskie ;x | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 13:27 | |
| mitch przyglądał jej się przez chwilę. spoko, to tylko facet. - aha, na pewno. ojciec summer wszystko sponsorował. summer to moja siostra właśnie. wstał znów, jakoś nie umiał się skupić na mówieniu, bo ona zdecydowanie zbyt ładnie pachniała i nalał jej koli, sobie wody, sodowej, żartuję. - masz - powiedział, podając jej szklankę - znaczy proszę - przyniosę laptopa, co? i pooglądamy zdjęcia! |
|
| |
kristin ko-rek.
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 13:34 | |
| - to czekam - powiedziała i napiła się koli,która była bardzo zimna i aż jej zmroziło zęby,może ma wrazliwe i musi uzywac pasty sensodyne? :c biedna,zajmiemy się tym pozniej. w swojej ogromnej seksy torbie vuittona,ktora kupila na ebayu znalazla swoj uroczy aparat,w razie wypadku jakby chciał poogladac jej zdjecia orchidei czy kamyczków. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 13:37 | |
| kaczmyki som zeksy. poszedł do sypialni, którą musiał dzielić z b. -,- i wziął laptoka, pod pachę. usiadł obok niej z powrotem i otworzył go, że laptoka, nie. - okej, to są zdjęcia z sydney - powiedział, jak już wszystko się otwarło, znaczy się otworzył dobry forder i w ogóle - to jest harbour bridge! |
|
| |
kristin ko-rek.
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 13:42 | |
| - tam musi byc super - rzekła całkiem szczerze,nigdy tam nie była bo daleko i wogle. bardzo fajnie było tak siedziec blisko niego,mru,miał ładne dłonie jak zauwazyla pozniej,kiedy skonczyla sie zachwycac harbour bridgem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 13:45 | |
| - a toooo o misie koala, w taronga zoo! - powiedział zachwycony bardziej nią, niż zdjęciami, bo zdjęcia widział już 9869765897 razy, więc teraz przyglądał jej się kątem oka, a raczej jej profilowi, zauważywszy, że ma zupełnie seksowny nos. |
|
| |
kristin ko-rek.
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 13:47 | |
| już myslami byla z miczem w sydney w podrozy poslubnej,xdd. zart,az nie ma tak dalekosieznej wyobrazni hehe. oparła głowę na jego ramieniu i zupełnie nieswiadomie go smrynela hihi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 13:53 | |
| uśmiechnął się do jej włosów, bo jakoś tak właśnie w tę stronę przekrzywił głowę i cmoknął ją własnie w czubek głowy. - ładnie pachniesz - poinformował ja, już zupełnie nie przejmując się zdjęciami, coś tak też plótł co jest co. |
|
| |
kristin ko-rek.
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:01 | |
| uśmiechnęła się seksej,ale on nie widział tego,trudno. patrzyła się to na zdjęcie,to na niego aż zamruczała z tego wszystkiego. - ty teeeż. - powiedziała cicho do jego ramienia,probujac sobie przypomniec nazwe tych perfum,ale akurat wyleciało jej to z głowy. w ogole wszystko jej z głowy wyleciało! ; o to przez micza. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:04 | |
| mi też by pewnie wyleciało, bo jest kochany : 3 odłożył laptoka na stół, bo już mu się znudziło udawanie, ze te zdjęcia akurat go obchodzą i usiadł do niej jakoś tak przodem bardziej, żeby zaraz delikatnie pocałować jejejejejje dolną? wargę w każdym bądź razie, mru. |
|
| |
kristin ko-rek.
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:09 | |
| zamknęła oczy wiadoma rzecz i oplotła rencami jego szyję pieknie pachnącą. zachwiali się troszke oboje i w koncu przewrócili,trudno jest utrzymac rownowage kiedy jest sie pochłoniętym całowaniem co nie ale na kanapie na szczescie byli takze spoczko. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:12 | |
| huh, seksy. pochylił się nad nią, tak, ze jedną ręką głaskał ją po plecach, a drugą miał na oparciu owej kanapy, nadal całując romantishnie, bo jest fajny, ya. |
|
| |
kristin ko-rek.
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:16 | |
| razdwa i ręka pod koszulę miczową,chciała obadac czy ma fajny brzuch i nie dziwne,ale owszem miał seksy, co nie ukrywajmy ucieszyło ją bardzo i wogole miło ze to zdanie nie jest chaotyczne ale co zrobisz. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:20 | |
| zrobiło mu się zajebiście ciepło, jak badała czy ma fajny brzuch i z tej okazji teraz całował jej zupełnie pachnącą szyję. |
|
| |
kristin ko-rek.
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:28 | |
| pomyslala ze fajnie bedzie tez brzuch zobaczyc sprawnie wiec odpinala mu koszulowe guziczki,sori ale kole dzwoniła coś tam o sprawdzian z francuskiego więc musiałam ją oświecic. :d | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:31 | |
| spoczkoł, masz francu? a on przejechał opuszkami palców po jej ramieniu i potem przedramieniu, by chwycić ją za rękę, prawą może i drugą swoją rękę podwijać do góry jej bluzkę, czy co tam miała na sobie. |
|
| |
kristin ko-rek.
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:37 | |
| owszem mam,nawet lubię. si si bluzkę miała i hm,spódnicę taką zwiewną powiedzmyże,będzie łatwiej niż ze spodniami,w ogole kisiel w majtkach te sprawy i cwałowała go po klacie hee. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:42 | |
| ja wezmę chyba esp. okej, więc z łatwością, chwilę później, zdjął jej bluzkę i zabrał się za rozpinanie stanika, mrucząc też jej do ucha, uła. |
|
| |
kristin ko-rek.
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:52 | |
| esp tez sie ucze,ale dodatkowo. to ona jemu za spodnie,najpierw pasek rozpięła jesli miał,jeśli nie to tylko rozporek conie,juz cała rozpalona i napalona i rózne takie,coś mi opera swiruje chyba bo mi sie wlaczyly jakies skroty klawiszowe i co chwile cos pisze i mi jakies okienko wyskakuje,bessęs,no,a jeszcze bardziej ja pobudziło jak zobaczyła jego bokserki wiadomo................................... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:56 | |
| okej, szybko bo mam mało czasu!!!!!!!!! poradził sobie dość szybko z jej stanikiem, by zaraz przejść do spódnicy, którą zaraz zdjął aha, podniecony już w zupełności co mogła zauwazyć/wyczuć. |
|
| |
kristin ko-rek.
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 14:59 | |
| okej!!!!!!!! co zauwazyła owszem,więc do go prostu dosiadła,hejho!
a potem doszli conie,w tym samym czasie lub nie,trudno mi powiedziec bo samr poszedła a potem hmm zasneli. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 17:13 | |
| okej, siedziała na balkonie i jadła truskawki, miała na sobie seksyy spódnicę, nie za długą i jakąś tam bluzkę. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 17:18 | |
| nate wrócił z hmhmhm wykładów pewnie, bo skądinąd mógłby nate wracać ;d. - ohoo, cześć? - zawołał od progu, ściągając buty, żeby samer potem go nie zjechała. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 17:19 | |
| - cześć nate - spojrzała do mieszkania, uśmiechając się nizwykle zadowolona. nikogo innego nie było rzecz jasna. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 17:24 | |
| - gorąąco - stwierdził, uśmiechając się do niej. owszem, miał na myśli temperaturę na dworze, ale może też coś innego ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 17:27 | |
| - to się rozbierz - powiedziała, wchodząc do salonu i opierając się o stół. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 17:32 | |
| - uważaj, bo cię posłucham - zaśmiał się, nie sądząc, żeby mówiła serio, hihi. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 17:33 | |
| - ja wcale nie żartowałam - zamachała do niego brwiami, wstając, ale zaraz się rozmyśliła i opadła na kanapę, obok stołu. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 17:38 | |
| - jeeesteeeś szalonaaaaa xd - stwierdził, rozpinając guziczków kilka swojej obowiązkowej koszuli. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Wto 6 Maj - 17:40 | |
| przekręciła się niecierpliwie, a zaraz wstała i podeszła do niego, e chwiejnie? i rozpięła kilka kolejnych guziczków jego koszuuuli. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:13 | |
| uśmiechnął się do jej miłych dłoni, rozpinających jego równie miłą koszulę i złapał blair w talii, przyciągając ją do siebie. co mu szkodziło? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:15 | |
| : 3 b. uśmiechnęła się do niego jakkolwiek tylko chcesz, może trochę łobuzersko, bo była całkiem krejzi i pogłaskała go po torsie, już nagim, lekko zsuwając koszulę z jego ramiom. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:19 | |
| - summer nie mówiła ci, kiedy wraca, hm? - spytał ją na ucho, przyciskając chwilę potem do tego właśnie ucha te właśnie usta, nie wiem jak to napisać bardziej po polsku. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:21 | |
| - niee e, ona nic mi nie mówi - wychrypiała trochę, bo w takiej sytuacji miała zawsze zachrypnięty głos i musnęła ustami jego ramię, ściągając do końca koszulę, która zaraz wylądowała pod ich, a raczej jego nogami. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:25 | |
| - przyjmijmy, że zejdzie jej jeszcze trochę czasu, hm - zaproponował i przesunął ustami po jej szyi, od której to sie jednak odsunął i pociągnął blair za rękę w stronę hm, kanapy? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:28 | |
| okej, kanapy, na którą blair zaraz go pchnęła, zupełnie miło i lekko, by opaść na jego kolanach jakoś tak przodem na kucaka może, to znaczy na kolanach nie i objęła jego twarz, obiema ręcyma, by zaraz go pocałować zupełnie nananamiętnie, jak nananajarana anka. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:31 | |
| wsunął dłonie pod koszulkę, której zaraz się pozbył, odsuwając się trochę od niej w tym właśnie celu, lecz zaraz wrócił do niej ze swoimi żądnymi gorącego ciała ustami, którymi wziął się za całowanie jej szyi. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:33 | |
| a ona, odchylając trochę głowę do tyłu, skupiała się na rozpinaniu jego rozporka co właśnie pochłonęło jej całą uwagę, aha i miała na tyle długie włosy, że łaskotały ją po plecach. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:35 | |
| nie kłopotał się z jej stanikiem, uznał to za zbędne. więc od razu przeszedł do jej hm spódniczki, czy czegokolwiek. a wcześniej pomógł jej ze swoimi własnymi spodniami. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:38 | |
| no, spódniczki. uśmiechnęła się jeszcze do niego, albo do całej sytuacji, szeroko i promiennie, by zaraz zsunąć jego bokserki, skoro spodnie mieli za sobą i zbliżyła się do niego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:44 | |
| uugryzł ją w ucho i popchnął trochę bardziej na kanapę, żeby zaraz w nią wmanewrować ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:45 | |
| to ja ten się powoli zbieram samerową. odniosła wrażenie, że paryż jednak jest z 87478765689 razy lepszy niż sydney i przywarła ustami do jego szyi, jęcząc w nią. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:49 | |
| sapnął gdzieś w jej wlosy, poruszając się w niej powoli, acz zdecydowanie. kocham te emotki, sory, xd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:51 | |
| no, są zajebiste xd była właśnie w trakcie wzniesienia, więc morderczo mocno wbiła paznokcie w jego kark, ale nie miała długich, więc pewnie średnio to odczuł. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:52 | |
| stała pod drzwiami, z sześcioma siatkami zakupów, żeby było bardziej krejzolsko i szukała klucza w torebce, bo jak to summer nie mogła znaleźć, mając w niej wszystko. dosłownie wszystko. znalazła i wsadziła je do dziurkiii. ale oni nie słyszeli, zresztą ja nawet nie słyszę jak mama sobie otwiera, a co dopiero podczas seksu............... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sro 7 Maj - 14:57 | |
| szczerze mówiąc to wcale nie odczuł, bo był w trakcie dochodzenia, wcale nie detektywistycznego, bo żaden z niego puaro ;d. więc summer nie słyszał, ofkors. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. | |
| |
|
| |
| samerowe und nejtowe zarazem. | |
|