Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

samerowe und nejtowe zarazem.

Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 9 Maj - 21:58

- jak z nią rozmawiam? próbuję być miły,okej? naprawdę nie widzę w tym nic złego. chyba jesteś przewrażliwiona - powiedział, starając się nie podnosić głosu, co mu średnio wychodziło.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:01

- okej, jestem przewrażliwiona - wzruszyła obojętnie ramionami, wstając jednak i przeklinając pod nosem, po hebrajsku! bo moje postaci umieją hebrajski xd przeglądała swoje żakiety na wieszakach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:05

- i ja nie mam zamiaru się stąd wynosić - mruknął cicho i poszedł do kuchni, bbo przez to wszystko zaschło mu w gardle ;c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:07

- przecież nikt ci nie każe - westchnęła ciężko, wybierając bluzki i pobiegła do salonu, bo tam dzwonił jej telofon, że dostała smsa, ma taki sygnał jak ja! xd i'm sending u an sms, i'm sending u an s m s.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:13

a on najspokojniej w świecie, pozornie oczywiście, pił wodę, z mlecznej szklanki, bo mieli zepsutą zmywarkę ;<
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:14

odpisała na owego smsa, stwierdziwszy, że czasami zajebiście jest mieć przyjaciół i pewnie dziś z latiszą się napiją i będą tańczyć na rurze w lit lounge, więc wróciła do pakowania swoich rzeczy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:19

stwierdził, żemu się to nie podoba i zawołał do summer, że on też się wyprowadza,z tym,że do siebie. bo nie zapominajmy o tym,że miał jeszcze swoje mieszkanieeee.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:20

- nigdzie się nie wyprowadzasz, jezu, natee e - pokręciła szybko głową i zamknęła walizkę - zobaczymy się jutro, może mi powiesz coś, co chciałabym usłyszeć.
uśmiechnęła się drętwo do swojego odbicia lustrzanego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:22

- nie wiem co mam jeszcze ci powiedzieć, summer - mruknął i zamknął drzwi od kuchni, xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:28

westchnęła i zamknęła się w szafie, dobra nie, spakowała resztę ubrań i zapukała do kuchni, bo może sobie nie zyczył jej towarzystwa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 20:55

siedziała na łóżku summer i nate'a xd żeby było bardziej krejzi, bo było takie duuuuuu uuuuuże i fajne, jezu tak sobie myślę, że ja chyba będę płakac jak samr umrze :C
w każdym razie jadła popcorn, bo nic nie było innego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 20:59

ja zawsze przeżywałam, jak olek z cyncom się rozchodzili. :c i to czasami zajebiście.
nate wypił właśnie pyszną herbatę jabłkowo-miętową w kuchni i zupełnie już przytomny (ach, to niskie ciśnienie!) wszedł do sypialni. patrzy, patrzy, a tam blair : o
- o, cześć.
no bo on myślał, że jest home alone :c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:01

wpakowała garść popcornu do ust i uśmiechnęła się, raczej przyjemnie, lubię blejk.
- o, cześć. nie wiedziałam, że ktoś jest - przeczesała smukłymi palcami blond włosy, podoba mi się jej kororek właśnie, chyba sobie taki zrobię do elo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:04

ja też, ale kojarzy mi się z mojąprzyjaciółkąklo -__-. sory bardzo.
- ja tak samo - powiedział i też się uśmiechnął, siadając obok niej, wcale nie nieśmiało. ja nie farbuję, bo mam ładny kolor i czasami go zajebiście lubię. - daj popkornu :c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:07

ja swój tez lubię, ale wolałabym jaśniejszy jednak. ej, apropos tego olka i cyncy, ja ci się nie dziwię, bo ej ja się czuję emocjonalnie związana z summer xddddddddddddd
- masz - pchnęła do niego miskę, z popkornem i uśmiechnęła się rozkładając jakoś na łóżku, bo to tylko bi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:10

ja z cin też <3. bo z niej taka ciapa :c
- dzięki - zajrzał do miski, ale stwierdził, że blair już wszystko zjadła, więc przesunął się trochę do niej. - hmmmm, siedzisz cały dzień w domu? - odgarnął włosy za jej ucho.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:14

cintia i olek w końcu się pogodzili?!?!?!?!?! xd bo ej oni razem są kochani. tak jak na przykład mefs i talisza.
wzruszyła powoli ramionami, siadając po turecku, co z tego, że miała na sobie TYLKO sukienkę.
- ahaaa, nie chciało mi się iść na zajęcia, bo mitchell miał na rano, a ja sama nie trafiłabym na uczelnię </3 - nobosorry, ja w paryżu też bym nigdzie nie trafiała.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:30

nie, skąd. jos chciała skasować olka.
- nie nudziłaś się, hm? - spytał i przesunął dłonią po jej ramieniu. była zdecydowanie zbyt pociągająca jak na nibysiostrę dziewczyny.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:32

- własnie się nudziłam - wyznała mu szczerze, przejeżdżając palcem wskazującym wzdłuż nate'auda. przygryzła lekko wargę. i tak miała już przerąbane u summer xd
dlaczego skasować? =='
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:34

- muuuszę ci powiedzieć, że ja też się nudziłem - westchnął, trochę teatralnie i puścił do b oczko. - hm, trzeba zwalczać nudę.
bo nikt go nie lubi :c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:38

- owszem - obkręciła kosmyk włosów w okół palca - masz jakiś pomysł?
jakto? :C
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:41

nie wiem!
- hm, pomyślmyyy - podrapał się pod okiem i przysunął do b, oho.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:43

olek musi być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powiedz jej coś, to ciebie kocha, nie mnie.
- hm, widzę, że jesteś bardzo kreatywny - oblizała usta i zaraz pocałowała go, raczej delikatnie, układając prawą rękę na prawym barku, jego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:50

już mnie nie kocha.
- wybitnie. - oho,wszyscy wiemy, jak to i nate'a jest z myśleniem. ułożył dłoń na jej policzku, prawym, zachłanniej ją całując.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:53

:c
podejrzewam, że nate miał koszulę, więc nadal go całując zaczęła starannie rozpinać guziczki, owej koszuli, by zaraz ją zdjąć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:54

wsunął dłoń pod jej sukienkę, którą zaraz trochę podwinął, żeby zaraz się jej całkowicie pozbyć. całował jej szyję teraz, ohooo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:58

samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Munedust-BeachDoll-GM
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 21:59

kocham to <3
a ona oplotła jego szyję ręką, by teraz zabrać się za jego rozporek, czyli hot.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 22:07

brandi,to mi przypomniało gotowe na wszystko :c.
tchats chot, że zacytuję parisnikol : <. nate ukąsił ją w szyję, raz a może dwa, przesunął dłonią wzdłuż jej kręgosłupuuu i to na tyle.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 22:08

kto to byla brendi w gotowych? okej wiem że nie powinnam wam spamować,xddd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 22:09

więc zdjęła teraz jego spodnie, razem z bokserkami, bo ona się nie pierdoli, to znaczy się pierdoli, ale nie pierdoli xd rozumisz?! xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 22:16

lec sej soł. popchnął ją trochę i rach ciach ciach wszedł w nią ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 22:19

to takie łatwe przecież ;c
ugryzła go z tej okazji w ucho, krzycząc trochę, bo nikogo nie było.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 22:22

posuwał ją, posuwał, zapominając o summer, o tym głupim wyrazie na jej twarzy, hiiiiiii. tylko miał nadzieję, że znów nie wejdzie w najmniej odpowiedznim momencie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 22:25

biedna summer, naprawdę mi jej szkoda ;ccccccccccc
- och - jęknęła mu do ucha, ale nie tak żeby był głuchy od razu, tylko tak subtelnie i uszczypnęła go w tyłek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 22:31

salami :c.
- ech - zawtórował jej, dochodząc, ojacię. no i się odsunął od niej i padł na poduszki, pachnące summer i jej szamponem ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 22:32

aha i zw!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 22:33

okejko. to bardzo stresujące, summer i jej szampon.
a ona leżała gdzieś obok, nadal dysząc xd ciężko, ale nie jak pies, tylko tak delikatnie i głaskała go po brzuchu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:04

westchnął. ledwo się powstrzymał od powiedzenia czegoś w stylu 'nie powinniśmy byli', bo o tym wszyscy wiedzieli, więc tylko podrapał ja po ramieniu i zaproponował coś do piciaaa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:06

- a macie w tym domu coś do picia? - uniosła lekko prawą brew, wcale nie zamierzając się ubrać, bo to trochę dziwka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:15

- pewnie niee - wzruszył ramionami, podnosząc się do pozycji siedzącej. - samer zwykle robiła zakupy. - no właśnie :c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:24

- to niech zrobi - xd uśmiechnęła się, przeciągając i sięgając po pilota!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:27

- jasne - mruknąl, trochę niezadowolony z jej zachowania, no ale trudno, podniósł się z łóżka i wsunął na tyłek bokserki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:31

- no co? - przygryzła nieco wargę, miała bardzo niemiłe wargi od przygryzania - to przecież nie jest problem, ma samochód nawet! a ja nie wiem gdzie jest sklep.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:40

- może powinnaś sie dowiedzieć - stwierdził, nie aż tak zgryźliwie, jak może chciałby,żeby to zabrzmiało. w ogóle to chciał być niemiły, ale nigdy mu nie wychodziło :c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:42

biedny ;c to tak jak matełusz. 985697 razy go prosiłam, żeby chociaż udawał, że nie lubi swojej byłej, ale on jej pisał, że ją kocha =='
- to może mi pokażesz? - zapytała, raczej się nie obrażajac za owy ton jego wypowiedzi, bo ona myślała głową janusza i najchętniej to pozbyłaby się samer : 3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 16 Maj - 18:38

stwierdziła, że to przecież mieszkanie jej i nate'a, więc zrobiła lekki porządek i walizki blair, czekały na nią przed drzwiami. a stała teraz przed lustrem przyglądając się swojej, jeszcze szczupłej sylwetce.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 16 Maj - 18:41

wrócił z biblioteki, gdzie szykował jakąś super ważną pracę o czymś super ważnym! miał nadzieję, że zdąży się przespać, napić kawy, umyć zęby, xd, przed spotkaniem z summer.
no ale, wcale nie marudził z powodu jej obecności, którą właśnie zauważył.
- o, jesteś - stwierdził, odwieszając kurtkę na haczyk, zwany wieszakiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 16 Maj - 18:42

- no, jestem, cześć - westchnęła, powoli kierując się w stronę salonu, bo nadal dziwnie się czuła ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitimePią 16 Maj - 18:46

- myślałem, że spotkamy się później - podrapał się po ramieniu, trochę jak sierota, wodząc za nią wzrokiem. - to znaczy.. dobrze, że jesteś. - oho! - jak się czujesz, sam? - spytał, trochę nieśmiało, zerkając na jej brzuch.
spodziewał się, że już urósł :3
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

samerowe und nejtowe zarazem.
Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: