| samerowe und nejtowe zarazem. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 9 Maj - 21:58 | |
| - jak z nią rozmawiam? próbuję być miły,okej? naprawdę nie widzę w tym nic złego. chyba jesteś przewrażliwiona - powiedział, starając się nie podnosić głosu, co mu średnio wychodziło. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 9 Maj - 22:01 | |
| - okej, jestem przewrażliwiona - wzruszyła obojętnie ramionami, wstając jednak i przeklinając pod nosem, po hebrajsku! bo moje postaci umieją hebrajski xd przeglądała swoje żakiety na wieszakach. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 9 Maj - 22:05 | |
| - i ja nie mam zamiaru się stąd wynosić - mruknął cicho i poszedł do kuchni, bbo przez to wszystko zaschło mu w gardle ;c |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 9 Maj - 22:07 | |
| - przecież nikt ci nie każe - westchnęła ciężko, wybierając bluzki i pobiegła do salonu, bo tam dzwonił jej telofon, że dostała smsa, ma taki sygnał jak ja! xd i'm sending u an sms, i'm sending u an s m s. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 9 Maj - 22:13 | |
| a on najspokojniej w świecie, pozornie oczywiście, pił wodę, z mlecznej szklanki, bo mieli zepsutą zmywarkę ;< |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 9 Maj - 22:14 | |
| odpisała na owego smsa, stwierdziwszy, że czasami zajebiście jest mieć przyjaciół i pewnie dziś z latiszą się napiją i będą tańczyć na rurze w lit lounge, więc wróciła do pakowania swoich rzeczy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 9 Maj - 22:19 | |
| stwierdził, żemu się to nie podoba i zawołał do summer, że on też się wyprowadza,z tym,że do siebie. bo nie zapominajmy o tym,że miał jeszcze swoje mieszkanieeee. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 9 Maj - 22:20 | |
| - nigdzie się nie wyprowadzasz, jezu, natee e - pokręciła szybko głową i zamknęła walizkę - zobaczymy się jutro, może mi powiesz coś, co chciałabym usłyszeć. uśmiechnęła się drętwo do swojego odbicia lustrzanego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 9 Maj - 22:22 | |
| - nie wiem co mam jeszcze ci powiedzieć, summer - mruknął i zamknął drzwi od kuchni, xd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 9 Maj - 22:28 | |
| westchnęła i zamknęła się w szafie, dobra nie, spakowała resztę ubrań i zapukała do kuchni, bo może sobie nie zyczył jej towarzystwa. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 20:55 | |
| siedziała na łóżku summer i nate'a xd żeby było bardziej krejzi, bo było takie duuuuuu uuuuuże i fajne, jezu tak sobie myślę, że ja chyba będę płakac jak samr umrze :C w każdym razie jadła popcorn, bo nic nie było innego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 20:59 | |
| ja zawsze przeżywałam, jak olek z cyncom się rozchodzili. :c i to czasami zajebiście. nate wypił właśnie pyszną herbatę jabłkowo-miętową w kuchni i zupełnie już przytomny (ach, to niskie ciśnienie!) wszedł do sypialni. patrzy, patrzy, a tam blair : o - o, cześć. no bo on myślał, że jest home alone :c |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:01 | |
| wpakowała garść popcornu do ust i uśmiechnęła się, raczej przyjemnie, lubię blejk. - o, cześć. nie wiedziałam, że ktoś jest - przeczesała smukłymi palcami blond włosy, podoba mi się jej kororek właśnie, chyba sobie taki zrobię do elo. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:04 | |
| ja też, ale kojarzy mi się z mojąprzyjaciółkąklo -__-. sory bardzo. - ja tak samo - powiedział i też się uśmiechnął, siadając obok niej, wcale nie nieśmiało. ja nie farbuję, bo mam ładny kolor i czasami go zajebiście lubię. - daj popkornu :c |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:07 | |
| ja swój tez lubię, ale wolałabym jaśniejszy jednak. ej, apropos tego olka i cyncy, ja ci się nie dziwię, bo ej ja się czuję emocjonalnie związana z summer xddddddddddddd - masz - pchnęła do niego miskę, z popkornem i uśmiechnęła się rozkładając jakoś na łóżku, bo to tylko bi. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:10 | |
| ja z cin też <3. bo z niej taka ciapa :c - dzięki - zajrzał do miski, ale stwierdził, że blair już wszystko zjadła, więc przesunął się trochę do niej. - hmmmm, siedzisz cały dzień w domu? - odgarnął włosy za jej ucho. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:14 | |
| cintia i olek w końcu się pogodzili?!?!?!?!?! xd bo ej oni razem są kochani. tak jak na przykład mefs i talisza. wzruszyła powoli ramionami, siadając po turecku, co z tego, że miała na sobie TYLKO sukienkę. - ahaaa, nie chciało mi się iść na zajęcia, bo mitchell miał na rano, a ja sama nie trafiłabym na uczelnię </3 - nobosorry, ja w paryżu też bym nigdzie nie trafiała. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:30 | |
| nie, skąd. jos chciała skasować olka. - nie nudziłaś się, hm? - spytał i przesunął dłonią po jej ramieniu. była zdecydowanie zbyt pociągająca jak na nibysiostrę dziewczyny. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:32 | |
| - własnie się nudziłam - wyznała mu szczerze, przejeżdżając palcem wskazującym wzdłuż nate'auda. przygryzła lekko wargę. i tak miała już przerąbane u summer xd dlaczego skasować? ==' |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:34 | |
| - muuuszę ci powiedzieć, że ja też się nudziłem - westchnął, trochę teatralnie i puścił do b oczko. - hm, trzeba zwalczać nudę. bo nikt go nie lubi :c |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:38 | |
| - owszem - obkręciła kosmyk włosów w okół palca - masz jakiś pomysł? jakto? :C |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:41 | |
| nie wiem! - hm, pomyślmyyy - podrapał się pod okiem i przysunął do b, oho. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:43 | |
| olek musi być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powiedz jej coś, to ciebie kocha, nie mnie. - hm, widzę, że jesteś bardzo kreatywny - oblizała usta i zaraz pocałowała go, raczej delikatnie, układając prawą rękę na prawym barku, jego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:50 | |
| już mnie nie kocha. - wybitnie. - oho,wszyscy wiemy, jak to i nate'a jest z myśleniem. ułożył dłoń na jej policzku, prawym, zachłanniej ją całując. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:53 | |
| :c podejrzewam, że nate miał koszulę, więc nadal go całując zaczęła starannie rozpinać guziczki, owej koszuli, by zaraz ją zdjąć. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:54 | |
| wsunął dłoń pod jej sukienkę, którą zaraz trochę podwinął, żeby zaraz się jej całkowicie pozbyć. całował jej szyję teraz, ohooo. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:58 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 21:59 | |
| kocham to <3 a ona oplotła jego szyję ręką, by teraz zabrać się za jego rozporek, czyli hot. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 22:07 | |
| brandi,to mi przypomniało gotowe na wszystko :c. tchats chot, że zacytuję parisnikol : <. nate ukąsił ją w szyję, raz a może dwa, przesunął dłonią wzdłuż jej kręgosłupuuu i to na tyle. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 22:08 | |
| kto to byla brendi w gotowych? okej wiem że nie powinnam wam spamować,xddd. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 22:09 | |
| więc zdjęła teraz jego spodnie, razem z bokserkami, bo ona się nie pierdoli, to znaczy się pierdoli, ale nie pierdoli xd rozumisz?! xd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 22:16 | |
| lec sej soł. popchnął ją trochę i rach ciach ciach wszedł w nią ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 22:19 | |
| to takie łatwe przecież ;c ugryzła go z tej okazji w ucho, krzycząc trochę, bo nikogo nie było. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 22:22 | |
| posuwał ją, posuwał, zapominając o summer, o tym głupim wyrazie na jej twarzy, hiiiiiii. tylko miał nadzieję, że znów nie wejdzie w najmniej odpowiedznim momencie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 22:25 | |
| biedna summer, naprawdę mi jej szkoda ;ccccccccccc - och - jęknęła mu do ucha, ale nie tak żeby był głuchy od razu, tylko tak subtelnie i uszczypnęła go w tyłek. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 22:31 | |
| salami :c. - ech - zawtórował jej, dochodząc, ojacię. no i się odsunął od niej i padł na poduszki, pachnące summer i jej szamponem ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 22:32 | |
| aha i zw!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 22:33 | |
| okejko. to bardzo stresujące, summer i jej szampon. a ona leżała gdzieś obok, nadal dysząc xd ciężko, ale nie jak pies, tylko tak delikatnie i głaskała go po brzuchu. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 23:04 | |
| westchnął. ledwo się powstrzymał od powiedzenia czegoś w stylu 'nie powinniśmy byli', bo o tym wszyscy wiedzieli, więc tylko podrapał ja po ramieniu i zaproponował coś do piciaaa. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 23:06 | |
| - a macie w tym domu coś do picia? - uniosła lekko prawą brew, wcale nie zamierzając się ubrać, bo to trochę dziwka. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 23:15 | |
| - pewnie niee - wzruszył ramionami, podnosząc się do pozycji siedzącej. - samer zwykle robiła zakupy. - no właśnie :c |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 23:24 | |
| - to niech zrobi - xd uśmiechnęła się, przeciągając i sięgając po pilota! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 23:27 | |
| - jasne - mruknąl, trochę niezadowolony z jej zachowania, no ale trudno, podniósł się z łóżka i wsunął na tyłek bokserki. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 23:31 | |
| - no co? - przygryzła nieco wargę, miała bardzo niemiłe wargi od przygryzania - to przecież nie jest problem, ma samochód nawet! a ja nie wiem gdzie jest sklep. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 23:40 | |
| - może powinnaś sie dowiedzieć - stwierdził, nie aż tak zgryźliwie, jak może chciałby,żeby to zabrzmiało. w ogóle to chciał być niemiły, ale nigdy mu nie wychodziło :c |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pon 12 Maj - 23:42 | |
| biedny ;c to tak jak matełusz. 985697 razy go prosiłam, żeby chociaż udawał, że nie lubi swojej byłej, ale on jej pisał, że ją kocha ==' - to może mi pokażesz? - zapytała, raczej się nie obrażajac za owy ton jego wypowiedzi, bo ona myślała głową janusza i najchętniej to pozbyłaby się samer : 3 |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 18:38 | |
| stwierdziła, że to przecież mieszkanie jej i nate'a, więc zrobiła lekki porządek i walizki blair, czekały na nią przed drzwiami. a stała teraz przed lustrem przyglądając się swojej, jeszcze szczupłej sylwetce. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 18:41 | |
| wrócił z biblioteki, gdzie szykował jakąś super ważną pracę o czymś super ważnym! miał nadzieję, że zdąży się przespać, napić kawy, umyć zęby, xd, przed spotkaniem z summer. no ale, wcale nie marudził z powodu jej obecności, którą właśnie zauważył. - o, jesteś - stwierdził, odwieszając kurtkę na haczyk, zwany wieszakiem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 18:42 | |
| - no, jestem, cześć - westchnęła, powoli kierując się w stronę salonu, bo nadal dziwnie się czuła ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 18:46 | |
| - myślałem, że spotkamy się później - podrapał się po ramieniu, trochę jak sierota, wodząc za nią wzrokiem. - to znaczy.. dobrze, że jesteś. - oho! - jak się czujesz, sam? - spytał, trochę nieśmiało, zerkając na jej brzuch. spodziewał się, że już urósł :3 |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. | |
| |
|
| |
| samerowe und nejtowe zarazem. | |
|