Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

samerowe und nejtowe zarazem.

Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 18:49

- źle? - wzruszyła ramionami wzdychając. potarła ręką o komodę, koło telewizora - chyba dawno nikt tutaj nie sprzątał - uniosła pytająco prawą brew, strzepując kurz z palców.
opadła w najbliższym fotelu przyglądając mu się, spos półprzymrużonych powiek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 18:52

- hm, sprzątałem, sprzątałem niedawno.. - oczywiście u nate'a sprzątanie to było zebranie rzeczy do szafy/pralni/śmietnika, zależnie od ich stanu. - tylko nie ścierałem kurzu ;x - bo kto normalny ściera kurz! przystanął naprzeciw niej, z rękoma w kieszeniach spodni.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 18:55

- blair nie sprzątała? - zapytała zakładając nogę na nogę i pocierając paznokciem po nagiej, wydepilowanej łydce.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 18:58

- nie - powiedział krótko. przecież summer dobrze wiedziała o tym,że blair nawet nie martwiła się wkładaniem łyżeczek do zmywarki. - więęęc chyba musimy pogadać, co? - spytał i nie chodziło mu tu wcale o sprawę niesprzątajęcejblair, lecz raczej o tę ważniejszą. - i ustalić, co robimy z tym wszystkim.
to znaczy,dla niego to było oczywiste; poprosi summer o rękę i będą mieszkać szczęśliwie, lub nie, tutaj, lub nie!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:02

- hm, masz jakiś pomysł? - zamrugała oczami, podnosząc się na ten no podłokietnik owego fotela - usiądź? - zaproponowała cicho, nawet zachrypniętym głosem. nie chciała rozmawiać już o blair.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:06

usiadł więc na tym fotelu, przyglądając się wciąż ukradkiem summer,jakby bał się, że zaraz spadnie i coś sobie zrobi. sobie i dziecku : o.
- hm, chyba powinniśmy wziąć ślub. dziecko powinno mieć oboje rodziców - zauważył cicho, ale wcale nie jakoś no nie wiem, xxxxd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:10

- powinno, ale nie musi. wiesz, nie wyobrażałam sobie, że mój chłopak będzie kiedyś zmuszony do wzięcia ślubu ze mną, ze względu na dziecko - ona zrobiła się jeszcze bardziej marudna niż wcześniej. ostrożnie oparła głowę na ramieniu nate'a, bojąc się, że zaraz na nią nakrzyczy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:13

nie miał zamiaru na nią krzyczeć, zwłaszcza że cały czas się obawiał, że to ona go okrzyczy! - wcale nie jestem do tego zmuszony, sam - westchnął ciężko, gładząc raczej nieśmiało jej ramię, pewnie odsłonięte.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:15

- mam nadzieje, że blair tu nie wróci. rozmawiałam dziś z matką, na hm jej? wasz? temat - roztrzepała nieco włosy, ogólnie było jej nadal źle, mi też by było, ogólnie też jest, ale nie jestem w ciąży, no wiesz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:20

a może jesteś? :<
stwierdził, że pewnie teraz ma przechlapane u matki samer. przygryzł dolną wargę, wpatrując się w tykający zegar. tik tak tik tak, mysterius tiking nojz, prawie. - i co ona na to?
może wolał nie wiedzieć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:21

- hm. na początku zadzwoniła do mnie z jakimiś kurwami, jaka to ja jestem niedobra i okropna dla blair, no to powiedziałam jej wszystko, żeby nie było, że to ja zawsze jestem ta najgorsza. nie miałam ochoty się z nią kłócić. nie mam na nic ochoty - wyznała mu, przekręcając się niepewnie, nie jestem ;c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:23

- eh - westchnął, bo nic innego nie udało mu sie powiedzieć, ;d. objął ją lekko ramieniem i pocałował w policzek. - ile straciłem w oczach, hm, teściowej?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:26

- ona i tak lubi bardziej ciebie niż mnie - uśmiechnęła się pocierając nosem o jego skroń. pachnniał hm, balsamem po goleniu, dareczek zawsze tak fajnie pachnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:27

- nie mów tak. ona cię lubi.. - tylko to ukrywa! ;d. - ale na swój sposób.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:32

- wcale nie. wyobrażasz sobie co zrobi jak się dowie, że jestem w ciąży? pewnie nawet się do mnie, hm, do nas nie będzie przyznawać. to kretynka - przewróciła oczami, wstając - hm, jesteś głodny? albo chcesz się czegoś napić? bo idę robić kawę.
chociaż chyba kawy też nie powinna pić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:34

- to jeszcze jej nie mówiłaś? - zmarszczył czoło. nie wiedział, w którym momencie powinno się powiadamiać o ciąży rodzinę. nigdy nie był w ciąży ;x. - hm, chyba nic nie chcę, jadłem na mieście.
tego marnego rogalika z czekoladą, której praktycznie nie było.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:37

- nie mówiłam. boję się, nate. ona jest całkiem głupia, jeszcze zrobi wszystko żebym poroniła - zastanawiała się przez chwilę, patrząc na nate'a, czy to nie byłoby lepsze rozwiązanie, ale zaraz poszła do kuchni. zrobić kawę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:42

- to byłoby już zupełnie jak w telenoweli - zauważył i stwierdził, że może jednak się napije, więc poszedł za samer. - i chyba aż taka głupia nie jest, wiesz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:44

zrobiła więc kawę, sobie, bo nate nic nie mówił i opadła przy stole, stukając paznokciami w jego blat.
- dlaczego to wszystko jest takie głupie, nate? - zapytała, chowając twarz w dłoniach - chyba pójdę do psychologa, bo sama nie umiem sobie tego wytłumaczyć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:47

- myślisz, że psycholog będzie w stanie ci wszystko wytłumaczyć? - spytał i wcale nie chciał jej gasić. - może powinnaś się wybrać na jakąś jogę, czy coś, to uspakaja i pomaga zajrzeć w głąb siebie, xd. - po ma ten sam podręcznik od niemieckiego i wie.......................
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:49

- nie chcę jogi - potarła kciukami zmęczone oczy - nie chcę już nic.
wzruszyła ramionami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:50

- nie bądź emo, summer. będzie dobrze - powiedział, bo nie umiał pocieszac i jednocześnie nie chciał,żeby summer skończyła w szpitalu jak cin ;d.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:52

cin jest w szpitalu? xd
- nie będzie - powiedziała, raczej spokojnie, nawet nie chciało jej się podnosić głosu. wstała i wylała kawę do zlewu, bo odechciało jej się picia kawy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:55

była kiedyyyyyyyyś ;d.
- może i nie będzie, okej - przytaknął patrząc na ogród który wyglądał tak:
samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Woda_6, xd.
- ale ja przynajmniej udaję, że nie jest mi z tym wszystkim źle, hm.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 19:58

- aha, to mam też udawać? - zapytała stając gdzieś obok niego i podziwiając ogród - w porządku. jest zajebiście - mruknęła, uśmiechając się.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 20:03

nie mogę z tego ogroduuuuuuuuuuuuuuuuuuu xxxxxd. bo oni mieszkają niedaleko ApArTaMĘcIkU ViKi I HiL.
- nie umiesz udawać, xd - skrytykował ją, trochę chamsko, bo ham z niego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 20:07

ja roberto.
albo rihi.
albo adolf.
- wiem - mruknęła równie emo jak wcześniej i poszła do sypialni, w której pachniało blair ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 20:09

chyba w jej wyobraźni, nate wietrzył przecież.
zanucił aj mast bi imoł i zrobił sobie kawę ę ę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 20:10

a ona położyła się na łóżku, na brzuchu pewnie, bo chciała poronić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 20:18

jeszcze spłaszczy dziecko xxxxxxxxddddddddddd w orencz będą ajfołny, tata mój mówi <3.
seksy, zaraz napiszę coś budującego, hr.
wypił tę nieszczęsną kawę i odstawił grzecznie filiżankę do zlewu, drapiąc się po brzuchu. wcale nie czuł się bardziej obudzony, ale też wcale nie bardziej śpiący, a to chyba byłoby bardzo dziwne. popatrzył chwilę dłuższą na ogród i poszedł do summer, idąc za jej zapachem, szalony.
- summer,co ty robisz? - westchnął ciężko, przyglądając się jej, stojąc z opartymi o ścianę plecami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 20:20

spłaszczy dziecko xxxxxxxxxxxddddddddddddd
podniosła głowę. jezu, ja się czuję źle razem z nią, strasznie się wczuwam.
- leżę, lekarz powiedział, że mam odpoczywać - powiedziała, wstając - ale jak chcesz mogę siedzieć, mi to naprawdę wszystko jedno.
podrapała się po ramieniu, zostawiając na nim ślady zadrapań, krejzi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 20:24

- ale nie leż na brzuchu, sam.......... - poprosił, nie miał zamiaru wychowywać dziecka wyglądającego jak placek. krowi. - powinnaś też chyba zażywać świeżego powietrze. przejdźmy się, hm? - zaproponował.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 20:28

- w porządku - skinęła głową i ruszyła do szafy, nie miała jeszcze wielu okazji zakładania tych rzeczy, które niedawno kupiła, a niedługo nie będzie się mieścić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 20:31

no i poszli na spacerek i dojdą potem, po ja lecę, papusie w podbrzusie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimePią 16 Maj - 20:34

pa xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 12:17

przyszli.
- jakieś zajęcie hum, dobrze, że blair już tu nie mieszka - zadowolona zauwazyła, że walizki sprzed drzwi zniknęły, więc teraz spokojnie ruszyła do salonu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 12:42

weszła do środka, chwiejąc się na swoich zbyt wysokich szpilkach, choć niektórzy mówią, że 15 cm to niezbyt wysoko. czym prędzej zrzuciła więc butki z nóg i spojrzała na mitchella od dołu, bo bez obcasów była jeszcze niższa, jeśli w ogóle się da być tak niskim.
- ładnie tu - zachichotała, po alko zawsze się śmiała, nawet jeśliby ktoś jej powiedział, że właśnie umarła cała jej rodzina.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 12:47

ja też tak mam xd
on również zdjął buty, by zaraz przyciągnąć ją do siebie i przyswobodzić do najbliższej ściany.
- to mieszkanie mojej siostry i jej chłopaka, ale ich chyba nie ma - tak, bo nate i summer wczoraj do późna spacerowali - musze pomyśleć o czymś swoim, ale nie teraz - zgasił światło, na oślep zupełnie, ale nie dlatego, że nie chciał na nią patrzeć xd, tylko tak było lepiej i wziął ją na ręce, niosąc na balkon, bo tam były leżaki, a leżaki są seksy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 12:50

wtuliła twarz w zagłębienie przy jego szyi, czując miły zapach jakichś jeszcze bardziej miłych perfum, nadal się śmiejąc. wsunęła rękę pod jego koszulkę i dotknęła jego brzucha, z radością wyczuwając twarde mięśnie i w ogóle seksy drabinkę, mrrr.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 13:03

położył ją na jednym z leżaków, by zaraz zawisnąć jakoś tak na nią, na kolanach i całować teraz jej cycki, bo zdjął już jej bluzkę, a mówiłaś, że nie nosiła stanika.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 13:10

była tak pijana, że nawet się tych swoich cycek nie wstydziła. zaczęła rozpinać jego pasek, jak zauważyła, skórzany, zamszowy.
- a co, jak twoja siostra wróci? - zapytała, zupełnie trzeźwo, po czym przejechała palcami prawej ręki po jego włosach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 13:19

- hm, myślę, że nie będzie jakoś szczególnie zaskoczona. wie co to seks, skoro jest w ciąży ;x - zabrał się za rozpinanie jej bluzki, krążac jezykiem wokół pępka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 16:42

wróciła. z siatkami zakupów i słuchawkami ipoda w uszach. śpiewała coś i wąchała konwalie, które dostała od kolegi, wszyscy wiedzą, że summer lubi konwalie, okej prawie wszyscy.
- czeeeeeść? - zawołała, rozetrzepując włosy i kładąc siatki na podłodze, żeby się rozebrać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 16:49

śpiewała sama do siebie, to prawie jak marcus w był sobie chłopiec. tylko u samer nie była to raczej oznaka dziwności, czy coś. paryska elita mogła pozwolić sobie na wiele.
nate wcale nie spał, lecz czytał jakiś finanszial tajms, a raczej jego paryski odpowiednik, na kanapie w salonie.
nawet jej nie zauważył, usłyszał też nie, bo był zbyt zaaferowany spadkiem czegoś tam na giełdzie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 16:52

to przecież takie ciekawe. w każdym razie summer przez chwilę zajmowała się zwijaniem słuchawek, a potem wrzucaniem ich, razem z ajpotem, do torebki. wzięła siatki i zaniosła je do kuchni, bo tak trzeba, a summer wie co trzeba. było jej całkiem gorąco, więc nawet otworzyła okno.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 16:57

a teraz zonk, bo nate ją zauważył i odłożył gazetę na stoliczek kawowy. co z tego, że gazeta przy okazji rozszczepiła się na człony i całą resztę, wiesz o co chodzi, bo była bez zszywaczy, xd. nate po cichu poszedł do kuchni, a gdy już dotarł i zobaczył summer przy szafkach to się z nią przywitaaaaaaał.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 16:59

to krejzi bardzo z jego strony. summer odwróciła się od lodówki, bo mieli lodówkę, bo moja babcia u siebie w sklepie ma na przykład loduwę, ale im była taka niepotrzebna xd, do której wkładała kartony mleka, to znaczy takie jednolitrowe.
- co taaam? - zapytała obkręcając się w okół własnej osi i witając go buziakiem w e policzek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 17:03

loduwaaaa xd. podrapał summer po brzuchu, chcąc przy okazji sprawdzić, czy przytyła,xd. nic nie wyczuł, więc ugryzł ją w ucho, biorąc od niej karton. - niiiiiiiiic, a u ciebie? - spytał i sam sie zabrał za zakupy i ich rozpakowywanie. przecież summer nie może się przemęczać :3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 17:08

- olek kupił mieszkanie - oznajmiła mu, siadając na krześle. nalała sobie soku pomarańczowego i upił łyk, raczej duży, bo jak wspominałam, było jej ciepło - ładne, naprawdę ładne. i breloczek też kupił. aaaaaaaaale jestem zmęczona.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitimeSob 17 Maj - 17:10

chciał powiedzieć, że olek w zasadzie go gówno obchodzi, ale się powstrzymał i uśmiechnął trochę. - zrobić ci kakao? bo chyba kawy nie możeeeesz.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: samerowe und nejtowe zarazem.   samerowe und nejtowe zarazem. - Page 4 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

samerowe und nejtowe zarazem.
Powrót do góry 
Strona 4 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: