|
|
|
| samerowe und nejtowe zarazem. | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 18:49 | |
| - źle? - wzruszyła ramionami wzdychając. potarła ręką o komodę, koło telewizora - chyba dawno nikt tutaj nie sprzątał - uniosła pytająco prawą brew, strzepując kurz z palców. opadła w najbliższym fotelu przyglądając mu się, spos półprzymrużonych powiek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 18:52 | |
| - hm, sprzątałem, sprzątałem niedawno.. - oczywiście u nate'a sprzątanie to było zebranie rzeczy do szafy/pralni/śmietnika, zależnie od ich stanu. - tylko nie ścierałem kurzu ;x - bo kto normalny ściera kurz! przystanął naprzeciw niej, z rękoma w kieszeniach spodni. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 18:55 | |
| - blair nie sprzątała? - zapytała zakładając nogę na nogę i pocierając paznokciem po nagiej, wydepilowanej łydce. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 18:58 | |
| - nie - powiedział krótko. przecież summer dobrze wiedziała o tym,że blair nawet nie martwiła się wkładaniem łyżeczek do zmywarki. - więęęc chyba musimy pogadać, co? - spytał i nie chodziło mu tu wcale o sprawę niesprzątajęcejblair, lecz raczej o tę ważniejszą. - i ustalić, co robimy z tym wszystkim. to znaczy,dla niego to było oczywiste; poprosi summer o rękę i będą mieszkać szczęśliwie, lub nie, tutaj, lub nie! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:02 | |
| - hm, masz jakiś pomysł? - zamrugała oczami, podnosząc się na ten no podłokietnik owego fotela - usiądź? - zaproponowała cicho, nawet zachrypniętym głosem. nie chciała rozmawiać już o blair. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:06 | |
| usiadł więc na tym fotelu, przyglądając się wciąż ukradkiem summer,jakby bał się, że zaraz spadnie i coś sobie zrobi. sobie i dziecku : o. - hm, chyba powinniśmy wziąć ślub. dziecko powinno mieć oboje rodziców - zauważył cicho, ale wcale nie jakoś no nie wiem, xxxxd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:10 | |
| - powinno, ale nie musi. wiesz, nie wyobrażałam sobie, że mój chłopak będzie kiedyś zmuszony do wzięcia ślubu ze mną, ze względu na dziecko - ona zrobiła się jeszcze bardziej marudna niż wcześniej. ostrożnie oparła głowę na ramieniu nate'a, bojąc się, że zaraz na nią nakrzyczy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:13 | |
| nie miał zamiaru na nią krzyczeć, zwłaszcza że cały czas się obawiał, że to ona go okrzyczy! - wcale nie jestem do tego zmuszony, sam - westchnął ciężko, gładząc raczej nieśmiało jej ramię, pewnie odsłonięte. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:15 | |
| - mam nadzieje, że blair tu nie wróci. rozmawiałam dziś z matką, na hm jej? wasz? temat - roztrzepała nieco włosy, ogólnie było jej nadal źle, mi też by było, ogólnie też jest, ale nie jestem w ciąży, no wiesz. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:20 | |
| a może jesteś? :< stwierdził, że pewnie teraz ma przechlapane u matki samer. przygryzł dolną wargę, wpatrując się w tykający zegar. tik tak tik tak, mysterius tiking nojz, prawie. - i co ona na to? może wolał nie wiedzieć. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:21 | |
| - hm. na początku zadzwoniła do mnie z jakimiś kurwami, jaka to ja jestem niedobra i okropna dla blair, no to powiedziałam jej wszystko, żeby nie było, że to ja zawsze jestem ta najgorsza. nie miałam ochoty się z nią kłócić. nie mam na nic ochoty - wyznała mu, przekręcając się niepewnie, nie jestem ;c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:23 | |
| - eh - westchnął, bo nic innego nie udało mu sie powiedzieć, ;d. objął ją lekko ramieniem i pocałował w policzek. - ile straciłem w oczach, hm, teściowej? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:26 | |
| - ona i tak lubi bardziej ciebie niż mnie - uśmiechnęła się pocierając nosem o jego skroń. pachnniał hm, balsamem po goleniu, dareczek zawsze tak fajnie pachnie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:27 | |
| - nie mów tak. ona cię lubi.. - tylko to ukrywa! ;d. - ale na swój sposób. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:32 | |
| - wcale nie. wyobrażasz sobie co zrobi jak się dowie, że jestem w ciąży? pewnie nawet się do mnie, hm, do nas nie będzie przyznawać. to kretynka - przewróciła oczami, wstając - hm, jesteś głodny? albo chcesz się czegoś napić? bo idę robić kawę. chociaż chyba kawy też nie powinna pić. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:34 | |
| - to jeszcze jej nie mówiłaś? - zmarszczył czoło. nie wiedział, w którym momencie powinno się powiadamiać o ciąży rodzinę. nigdy nie był w ciąży ;x. - hm, chyba nic nie chcę, jadłem na mieście. tego marnego rogalika z czekoladą, której praktycznie nie było. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:37 | |
| - nie mówiłam. boję się, nate. ona jest całkiem głupia, jeszcze zrobi wszystko żebym poroniła - zastanawiała się przez chwilę, patrząc na nate'a, czy to nie byłoby lepsze rozwiązanie, ale zaraz poszła do kuchni. zrobić kawę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:42 | |
| - to byłoby już zupełnie jak w telenoweli - zauważył i stwierdził, że może jednak się napije, więc poszedł za samer. - i chyba aż taka głupia nie jest, wiesz. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:44 | |
| zrobiła więc kawę, sobie, bo nate nic nie mówił i opadła przy stole, stukając paznokciami w jego blat. - dlaczego to wszystko jest takie głupie, nate? - zapytała, chowając twarz w dłoniach - chyba pójdę do psychologa, bo sama nie umiem sobie tego wytłumaczyć. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:47 | |
| - myślisz, że psycholog będzie w stanie ci wszystko wytłumaczyć? - spytał i wcale nie chciał jej gasić. - może powinnaś się wybrać na jakąś jogę, czy coś, to uspakaja i pomaga zajrzeć w głąb siebie, xd. - po ma ten sam podręcznik od niemieckiego i wie....................... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:49 | |
| - nie chcę jogi - potarła kciukami zmęczone oczy - nie chcę już nic. wzruszyła ramionami. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:50 | |
| - nie bądź emo, summer. będzie dobrze - powiedział, bo nie umiał pocieszac i jednocześnie nie chciał,żeby summer skończyła w szpitalu jak cin ;d. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:52 | |
| cin jest w szpitalu? xd - nie będzie - powiedziała, raczej spokojnie, nawet nie chciało jej się podnosić głosu. wstała i wylała kawę do zlewu, bo odechciało jej się picia kawy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:55 | |
| była kiedyyyyyyyyś ;d. - może i nie będzie, okej - przytaknął patrząc na ogród który wyglądał tak: , xd. - ale ja przynajmniej udaję, że nie jest mi z tym wszystkim źle, hm. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 19:58 | |
| - aha, to mam też udawać? - zapytała stając gdzieś obok niego i podziwiając ogród - w porządku. jest zajebiście - mruknęła, uśmiechając się. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 20:03 | |
| nie mogę z tego ogroduuuuuuuuuuuuuuuuuuu xxxxxd. bo oni mieszkają niedaleko ApArTaMĘcIkU ViKi I HiL. - nie umiesz udawać, xd - skrytykował ją, trochę chamsko, bo ham z niego. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 20:07 | |
| ja roberto. albo rihi. albo adolf. - wiem - mruknęła równie emo jak wcześniej i poszła do sypialni, w której pachniało blair ;x |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 20:09 | |
| chyba w jej wyobraźni, nate wietrzył przecież. zanucił aj mast bi imoł i zrobił sobie kawę ę ę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 20:10 | |
| a ona położyła się na łóżku, na brzuchu pewnie, bo chciała poronić. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 20:18 | |
| jeszcze spłaszczy dziecko xxxxxxxxddddddddddd w orencz będą ajfołny, tata mój mówi <3. seksy, zaraz napiszę coś budującego, hr. wypił tę nieszczęsną kawę i odstawił grzecznie filiżankę do zlewu, drapiąc się po brzuchu. wcale nie czuł się bardziej obudzony, ale też wcale nie bardziej śpiący, a to chyba byłoby bardzo dziwne. popatrzył chwilę dłuższą na ogród i poszedł do summer, idąc za jej zapachem, szalony. - summer,co ty robisz? - westchnął ciężko, przyglądając się jej, stojąc z opartymi o ścianę plecami. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 20:20 | |
| spłaszczy dziecko xxxxxxxxxxxddddddddddddd podniosła głowę. jezu, ja się czuję źle razem z nią, strasznie się wczuwam. - leżę, lekarz powiedział, że mam odpoczywać - powiedziała, wstając - ale jak chcesz mogę siedzieć, mi to naprawdę wszystko jedno. podrapała się po ramieniu, zostawiając na nim ślady zadrapań, krejzi. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 20:24 | |
| - ale nie leż na brzuchu, sam.......... - poprosił, nie miał zamiaru wychowywać dziecka wyglądającego jak placek. krowi. - powinnaś też chyba zażywać świeżego powietrze. przejdźmy się, hm? - zaproponował. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 20:28 | |
| - w porządku - skinęła głową i ruszyła do szafy, nie miała jeszcze wielu okazji zakładania tych rzeczy, które niedawno kupiła, a niedługo nie będzie się mieścić. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 20:31 | |
| no i poszli na spacerek i dojdą potem, po ja lecę, papusie w podbrzusie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Pią 16 Maj - 20:34 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 12:17 | |
| przyszli. - jakieś zajęcie hum, dobrze, że blair już tu nie mieszka - zadowolona zauwazyła, że walizki sprzed drzwi zniknęły, więc teraz spokojnie ruszyła do salonu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 12:42 | |
| weszła do środka, chwiejąc się na swoich zbyt wysokich szpilkach, choć niektórzy mówią, że 15 cm to niezbyt wysoko. czym prędzej zrzuciła więc butki z nóg i spojrzała na mitchella od dołu, bo bez obcasów była jeszcze niższa, jeśli w ogóle się da być tak niskim. - ładnie tu - zachichotała, po alko zawsze się śmiała, nawet jeśliby ktoś jej powiedział, że właśnie umarła cała jej rodzina. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 12:47 | |
| ja też tak mam xd on również zdjął buty, by zaraz przyciągnąć ją do siebie i przyswobodzić do najbliższej ściany. - to mieszkanie mojej siostry i jej chłopaka, ale ich chyba nie ma - tak, bo nate i summer wczoraj do późna spacerowali - musze pomyśleć o czymś swoim, ale nie teraz - zgasił światło, na oślep zupełnie, ale nie dlatego, że nie chciał na nią patrzeć xd, tylko tak było lepiej i wziął ją na ręce, niosąc na balkon, bo tam były leżaki, a leżaki są seksy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 12:50 | |
| wtuliła twarz w zagłębienie przy jego szyi, czując miły zapach jakichś jeszcze bardziej miłych perfum, nadal się śmiejąc. wsunęła rękę pod jego koszulkę i dotknęła jego brzucha, z radością wyczuwając twarde mięśnie i w ogóle seksy drabinkę, mrrr. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 13:03 | |
| położył ją na jednym z leżaków, by zaraz zawisnąć jakoś tak na nią, na kolanach i całować teraz jej cycki, bo zdjął już jej bluzkę, a mówiłaś, że nie nosiła stanika. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 13:10 | |
| była tak pijana, że nawet się tych swoich cycek nie wstydziła. zaczęła rozpinać jego pasek, jak zauważyła, skórzany, zamszowy. - a co, jak twoja siostra wróci? - zapytała, zupełnie trzeźwo, po czym przejechała palcami prawej ręki po jego włosach. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 13:19 | |
| - hm, myślę, że nie będzie jakoś szczególnie zaskoczona. wie co to seks, skoro jest w ciąży ;x - zabrał się za rozpinanie jej bluzki, krążac jezykiem wokół pępka. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 16:42 | |
| wróciła. z siatkami zakupów i słuchawkami ipoda w uszach. śpiewała coś i wąchała konwalie, które dostała od kolegi, wszyscy wiedzą, że summer lubi konwalie, okej prawie wszyscy. - czeeeeeść? - zawołała, rozetrzepując włosy i kładąc siatki na podłodze, żeby się rozebrać. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 16:49 | |
| śpiewała sama do siebie, to prawie jak marcus w był sobie chłopiec. tylko u samer nie była to raczej oznaka dziwności, czy coś. paryska elita mogła pozwolić sobie na wiele. nate wcale nie spał, lecz czytał jakiś finanszial tajms, a raczej jego paryski odpowiednik, na kanapie w salonie. nawet jej nie zauważył, usłyszał też nie, bo był zbyt zaaferowany spadkiem czegoś tam na giełdzie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 16:52 | |
| to przecież takie ciekawe. w każdym razie summer przez chwilę zajmowała się zwijaniem słuchawek, a potem wrzucaniem ich, razem z ajpotem, do torebki. wzięła siatki i zaniosła je do kuchni, bo tak trzeba, a summer wie co trzeba. było jej całkiem gorąco, więc nawet otworzyła okno. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 16:57 | |
| a teraz zonk, bo nate ją zauważył i odłożył gazetę na stoliczek kawowy. co z tego, że gazeta przy okazji rozszczepiła się na człony i całą resztę, wiesz o co chodzi, bo była bez zszywaczy, xd. nate po cichu poszedł do kuchni, a gdy już dotarł i zobaczył summer przy szafkach to się z nią przywitaaaaaaał. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 16:59 | |
| to krejzi bardzo z jego strony. summer odwróciła się od lodówki, bo mieli lodówkę, bo moja babcia u siebie w sklepie ma na przykład loduwę, ale im była taka niepotrzebna xd, do której wkładała kartony mleka, to znaczy takie jednolitrowe. - co taaam? - zapytała obkręcając się w okół własnej osi i witając go buziakiem w e policzek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 17:03 | |
| loduwaaaa xd. podrapał summer po brzuchu, chcąc przy okazji sprawdzić, czy przytyła,xd. nic nie wyczuł, więc ugryzł ją w ucho, biorąc od niej karton. - niiiiiiiiic, a u ciebie? - spytał i sam sie zabrał za zakupy i ich rozpakowywanie. przecież summer nie może się przemęczać :3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 17:08 | |
| - olek kupił mieszkanie - oznajmiła mu, siadając na krześle. nalała sobie soku pomarańczowego i upił łyk, raczej duży, bo jak wspominałam, było jej ciepło - ładne, naprawdę ładne. i breloczek też kupił. aaaaaaaaale jestem zmęczona. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. Sob 17 Maj - 17:10 | |
| chciał powiedzieć, że olek w zasadzie go gówno obchodzi, ale się powstrzymał i uśmiechnął trochę. - zrobić ci kakao? bo chyba kawy nie możeeeesz. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: samerowe und nejtowe zarazem. | |
| |
| | | | samerowe und nejtowe zarazem. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|