| carmen (kawiarnia) | |
|
+8Raphael martin Philip madeleine kelner gaspar.... Roberto Hilary adm 12 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 16:44 | |
| przyszła więc, generalnie to cieszyła się, w carmen jest (kanalizacja wtf) wentylacja, chociaż że kanalizacja też swoją drogą i, z racji, że nawet pamiętała, jak martin wygląda, zauważyła go od razu. właściwie to nawet nie pomyślała, że mógłby ją wystawić, czy coś z tych spraw, bo w gruncie rzeczy jej się nie wystawia. podeszła wreszcie, torebkę kładąc obok pufa (? xd), na którym usiadła. -uff, gorąco. |
|
| |
martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 895 Age : 33 Skąd : paryż. Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 16:48 | |
| spojrzał na nią z nad menu, mrużąc oczy i stwierdzając w duchu, że dziewczyny jednak nie są aż takie złe, nawet te pomalowane. spojrzał też na jej dekolt, a może i w dekolt, bo bluzka śmiesznie jej ostawała, kiedy kładła torebkę na ziemi. - lubię, kiedy jest ciepło i można się opalić - powiedział, bo istotnie, opalone dziewczyny wyglądały nieziemsko. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 16:51 | |
| ojezu, uważa ją za plastik! <3 -hm, więc chodzisz - złapała drugie menu, co właściwie jest zrozumiałe na swój sposób, skoro wziął już jedno, to nie będzie mu wyrywać, z drugiej strony to i tak nie miała zamiaru zamawiać nic poza kawą, cóż - a raczej jeździsz za paryż, rozkładasz kocyk w lesie i się opalasz? - zainteresowała się, ona ostatni raz tak robiła jako piętnastka, jeszcze tam w swoim juesej. co nie znaczy, ze nie miałaby ochoty teraz. chociaż już wrzesień u nich (!) to nadal było ciepło, aha. |
|
| |
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 16:55 | |
| zamknął menu, wybierając jakąś kawę z likierem i starając się zapamiętać jej nazwę, żeby potem mógł ją jakoś powtórzyć kelnerce. - nieee - pokręcił głową nieznacznie. - po prostu lubię czuć lato na skórze - wyraził się jakże poetycko, nie będąc pewnym, czy szar zrozumie jego słowa, bo tak, uważał ją za plastik, nie plastusia, żeby nie było wątpliwości. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 17:00 | |
| przyglądała się jeszcze chwilę menu, francuzi ładnie wymawiają te słowo, a potem znad niego przyjrzała się martinowi, zupełnie uwaznie. -hej, szkoda, że to już jesień - rzekła więc, zamykając menu i kładąc przed sobą napisem do dołu - chociaż zima też bywa całkiem miła, hm. |
|
| |
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 17:05 | |
| podrapał się po głowie, zastanawiając się, co odpowiedzieć, ale zanim rzekł cokolwiek przyszła kelnerka, której złożyli zamówienia, a martin zaczął się martwić czy nie zapomniał portfela, toteż szybko pomacał się po kieszeniach. - uff - mruknął aż, okazało się, że portfel jest. - zimą kocham jeździć na nartach, a tak właściwie, skoro przy sportach jesteśmy, to może jakieś uprawiasz? pomijając to, że głównym sportem martina był seksekseks. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 17:09 | |
| /i pewnie taniec, xd aż mi się przypomniał ten film z nim.
-raczej nie. chyba tylko tyle, co na wfie. to źle? - wzięła swoją kawę, bo to była szybka obsługa, a czarli założyłaby się, że w każdym tego słowa znaczeniu, aha - to znaczy kiedyś pływałam, ale teraz raczej nie mam czasu. jasne. w sumie to prawie ciągle się nudziła, odkąd koleżanki ją 'odsunęły'.
//to jak w krzyżówce ze starego człowieka, mojej koleżanki pytanie: "zrobili to rodzice chłopca, ..... go od starca" i tam miało być "odsunęli". nigdy bym nie zgadła. |
|
| |
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 17:14 | |
| - rozumiem - pokiwał wolno głową, chociaż nie było tu niczego do rozumienia i do nie-rozumienia. - ja jakoś mam mnóstwo wolnego czasu, zawsze znajdę chwilę na to i owo! - uśmiechnął się rubasznie, przypadkowo trącając ją pod stołem kolankiem o kolanko i nie przepraszając, choć wypadało.
/ nienawidzę rozwiązywać krzyżówek, w przeciwieństwie do mojego ojca. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 17:16 | |
| -och, jasne - odwzajemniła uśmiech, może odrobinę skromniej, o ile da się radę uśmiechać skromnie na jej miejscu i to jeszcze przy martinie i rozerwała torebkę z cukrem i zaczęła bawić się tym oderwanym kawałkiem - to i owo, czyli? haha, okej, żartowała. |
|
| |
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 17:22 | |
| - tamto i owanto! - roześmiał się, puszczając jej oczko, tak porozumiewawczo. - na przykład zabieranie pięknych dziewcząt do kawiarni, gdy mój ekspres do kawy stoi zesputy - wyjaśnił, uśmiechając się figlarnie. upił łyka kawy, lubił alkohol w każdej postaci, poza tym nie słodził, ja tez nie słodzę kawy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 17:27 | |
| fuj. wsypała wreszcie cukier, zamieszała i oblizała, brzydkie słowo, łyżeczkę, patrząc na tę kawę, że rozmyślała sobie po cichu, ale okej. -wcale nie wiedziałeś przecież, jak wyglądam. gdybym wyglądała jak kurt kombajn to byś uciekł? |
|
| |
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 17:32 | |
| - fakt, nie wiedziałem, ale miałem szczęście, jak zawsze - powiedział, rozpinając górny guziczek polo, było mu zajebiście gorąco, może głównie dlatego, że klimatyzacja w kanalizacji na chwilę przestała działać, poza tym siedząc obok szar, nie sposób było nie odczuć dziwnie znajomego podniecenia w okolicy bioder. - kurt kombaj jest seksi - mruknął, pomińmy to, że nie wiedział, kto to taki, ja też nie wiem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 17:51 | |
| -był - poprawiła odruchowo i właściwie w tym samym momencie poczuła się jak kretynka, bo właściwie to uważała kurta za głupiego, nędznego ćpuna i poprawiała martina w takich błahostkach, och, na pewno ją znienawidzi, a kawy nie chciało jej się bardzo, za gorąco na kawę -gorąco ci? - kolejne genialne pytanie~ |
|
| |
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 17:54 | |
| - trooooszkę - powiedział, przeciągając się leniwie, choć wiedział, że przeciąganie się w miejscach publicznych jest niedozwolone, jak ciągle powtarzała mu matka przez całe jego nieszczęsne życie. tak w ogóle to czuł stróżkę potu ściekającą mu po plecach, napisałam struszkę. - poszedłbym na basen, ale nie mam fajnych kąpielówek. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 17:57 | |
| -mam basen w piwnicy - to jedna z zalet bycia bogatym dzieciakiem bez rodziców, praktycznie, uu - i nie sądzę, żeby ktoś cię wygonił za brak stroju - żeby dopełnić swoją pseudoprzemowę, uniosła brew prawą, może nieco sugestywnie. i zmięła serwetkę, to nie był tik bynajmniej nerwowy, ale jakikolwiek może rzeczywicie. |
|
| |
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 18:01 | |
| - a za brak jakichkolwiek ubrań? - zapytał bezczelnie. problem polegał na tym, że martin tak właściwie nigdy niczego się nie wstydził, nawet nie miał kompleksów, taki narcystyczny chłopiec ze skrzypcami i pseudo artysta. - to znaczy, teeen, nie zmoczę bokserek. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 18:07 | |
| -hej, nie sądzę, żeby tam był ktokolwiek, więc bez obaw, sagawa - uśmiechnęła się nawet, jak mniemam nie jakoś wybitnie szeroko, tylko uniosła zaledwie kąciki ust, sagawa to jej idol generalnie był. i wzięła łyka kawy, żeby nie było, że marnotrawstwo, a tak w ogóle to była już zimna, zonk. |
|
| |
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 18:12 | |
| - nie będziesz więc miała nic przeciwko, jeśli delikatnie się wproszę na twój basen i wykąpię się nago? - chciał wiedzieć, poza tym podejrzewał jednak, że szar nie podzieli jego ożywienia i jeśli się już wykąpie, to pewnie w jakimś lanserskim bikini. a wtedy martin nie będzie miał już radości z życia! wracając do kawy martina, to również wystygła, a on zapomniał ją wypić. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 18:16 | |
| -nie sądzę, skoro sama cię zapraszam, za dużo pytasz, martin - w takim razie przejęła tak zwaną i szeroko pojętą inicjatywę i niniejszym wstała, biorąc też swoją torbę, a raczej torebkę, w kwiaty, która notabene była okropnie ciężka, albowiem szarlen kupiła dzisiaj dużo zapachowych świeczek i kilka książek, amen. |
|
| |
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 18:19 | |
| - okeeej! - ucieszył się bardzo i aż klasnął w dłonie, napisałabym jeszcze, że zakasał rękawy, ale miał przecież krótki rękawek, więc może powiem, że najchętniej to jeszcze zakasałBY rękawy. wstał i poszli do niej, na basen, fikumiku. zacziiiij? | |
|
| |
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 19:53 | |
| Przyszedł tak ot. Usiadł przy stoliku i zastanawiał sie na kim by tu zawiesić oko. Zamówił latte macchiato i popijał powoli | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 19:55 | |
| Przyszła tutaj sobie też na kawę. Usiadła gdzieś niedaleko Raphaela. Zamówiła kawę i spokojnie na nią czekała. |
|
| |
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 19:57 | |
| Usmiechnął się leciutko do Alexii i zastanawiał się czy zagadać do niej | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 19:58 | |
| Ona oddała uśmiech, a że w kawiarni byli sami więc podeszła.
- Hej, mogę ? Uśmiechnęła się szeroko. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:00 | |
| Jasne. Chętnie - również się uśmiechnął juz całkiem śmiało | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:02 | |
| Ona usiadła obok niego. - Czekasz na kogoś czy jesteś sam ? Zapytała chłopaka, bo była dość bezpośrednią dziewczyną. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:03 | |
| Nie, nie czekam. W ogóle raczej nie mam na kogo czekać | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:04 | |
| Uśmiechnęła się. - Tak właściwie to jestem Alexia. Przedstawiła się popijając kawę, którą właśnie dostała. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:05 | |
| Ja jestem Raphael - on równiez łyknął kawy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:07 | |
| - Miło mi. Uśmiechnęła się. - A skąd pochodzisz ? Zapytała się, z ciekawości. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:10 | |
| Z Paryża, ale moja mama jest Hiszpanką. A ty? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:11 | |
| - Jestem z Japonii. Wypiła łyk kawy. - Tam jest pięknie, szczególnie kiedy kwitną wiśnie. Oblizała swoje usta, bo akurat miała błyszczyk wiśniowy. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:13 | |
| Nigdy nie byłem w Japonii... Chciałbym to zobaczyć - upił troche bitej smietany na kawie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:15 | |
| - Jak chcesz, mogę Cię tam kiedyś zabrać. Uśmiechnęła się znad filiżanki. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:16 | |
| Może... byłoby miło. Najlepiej z taką fajną dziewczyną jak ty | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:18 | |
| Ona przybliżyła się trochę do Raphaela. Uśmiechnęła się pod nosem. - Było by bardziej miło, bo oboje jesteśmy fajni. Spojrzała na niego seksownie. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:19 | |
| -Tak? On również delikatnie się zbliżył i wdychał zapach jej perfum | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:20 | |
| - Mhm, baardzo, bardzo fajni. Ona też wdychała jego zapach perfum. - Mmm... Uwielbiam te perfumy. Bardziej się do niego przybliżyła. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:22 | |
| Cudownie pachniesz. Odważył się i... pocałował ja, na razie lekko i delikatnie, bał się czy nie dostanie po gębie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:23 | |
| Ona oddała pocałunek. Jego usta bardzo jej smakowały. - Mmm... Masz bardzo zmysłowe usta. Powiedziała kładąc swoją rękę na jego torsie. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:25 | |
| Och, dziekuję. Ty też. Może chodżmy w jakieś przyjemniejsze miejsce? Denerwują mnie te kelnerki | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:27 | |
| - Dziękuję. Uśmiechnęła się seksownie. - To bardzo dobry pomysł. Co proponujesz ? zapytała się. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:28 | |
| A ty gdzie byś chciała? Na pewoe lepiej się na tym znasz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:30 | |
| - Hmm... Może chodźmy na spacer, co ? Popatrzyła mu w oczka. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:31 | |
| Dobrze. Może nad Sekwanę? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 3 Cze - 20:32 | |
| - Ok. I uśmiechnęła się i poszli. I zaczniesz nad Sekwaną. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 10 Cze - 16:39 | |
| carmen z różą w zębach, mruru. przyszli tutaj, popchnęła tomiego do stolika jakiegoś ładnego, mówiąc po drodze, że ma ochotę na ciastko, albo jeszcze lepiej truskawki z bitą śmietaną. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 10 Cze - 16:47 | |
| Usiadł przy stole w pozycji pół leżącej, krzyżując ręce na piersiach. Czekał na kelnerkę, bo lubił kelnerki, bardziej niż bardzo. |
|
| |
Vi crazy frog.
Liczba postów : 144 Skąd : NYC Związany/a z : - Twarz : Anne Hathaway Wiek postaci: : 21 Registration date : 07/05/2008
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 10 Cze - 16:59 | |
| Pałętała sie taka wkurzona po Paryżu, aż w końcu stwierdziła, że jest głodna. I że ta kawiarnia jej się podoba. Weszła więc i zaczęła się po niej rozglądać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) Wto 10 Cze - 17:01 | |
| no dobra, żeby nie było tak kolorowo kejmi również objawiła się w kawiarni, gorączkowo szukając komórki w przepastnej torbie. tak właśnie. a w wejściu zderzyła się z jakimś tłustym dziadkiem. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: carmen (kawiarnia) | |
| |
|
| |
| carmen (kawiarnia) | |
|