| do cc/carmen | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: do cc/carmen Nie 20 Lip - 21:51 | |
| co robisz? ja mdleje wpadając ludziom w ramiona. z. | |
|
| |
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 21:53 | |
| siedzę w parku. oho! ale wszystko okej? jak coś to lecę w pomocą. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:00 | |
| siedzę w domu. rozmyślam nad poziomem wody w butelce. liczę chmury i robię wiele bezmyślnych rzeczy. wpadłam w ramiona... ekhm, nie byle komu. właściwie mam ochotę pozostać przez wieczność w zaciszu mojego domu. wyszłam na jakąś anorektyczkę, nie ważne. samotnie w parku o tej porze? z. | |
|
| |
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:02 | |
| czemu na anorektyczkę? wyszła byś na nią gdybyś napisała, że chcesz zostać w domu przez wieki bez jedzenia. ale tak czy siak bym ci je bez przerwy przynosiła i wyciągała cię z domu. yhm, niezupełnie samotnie. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:06 | |
| wiedziałam, czy ten ktoś jest mężczyzną? ^^ ah. łza popłynęła mi po policzku z wzruszenia. do anorektyczki mi daleko, jednak nie mam ochoty na jedzenie. pewnie to po kręceniu się na karuzeli xP. w każdym bądź razie uważaj na siebie, grzecznie wróć do domku. a właściwie ps. tym nie byle kim był pan C. ha? totalna porażka. z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:09 | |
| tak, i miał wczoraj twoją mapę na komórce. uhuu, byłaś na karuzeli? ale fajnie! będziesz musiała iść jutro ze mną! dobrze, wrócę do domu przed północą. czemu porażka? aż taki zły? c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:12 | |
| pójdziemy na karuzelę. obiecuje, tylko, że ty się będziesz kręcić, a ja padać w ramiona obcym przechodnią, jasne pójdziemy, ale słonik jest mój. zły w czym? ^^ ps.oplułam wyświetlacz telefonu wodą . z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:15 | |
| dobrze, słonik twój ja ta... wezmę, hę? nie wiem sama. muszę sobie wybrać jakieś zwierzątko. hmm, ogólnie. nie to było głupie pytanie, wycofuję go. omatko, czemu? wytrzyj szybko. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:18 | |
| weź może białego rumaka, księżniczko! ha. a raczej iha. czemu pytasz, bo zaskoczyło mnie pytanie, dotyczącego tego, że znaczy czy był zły. w łapaniu mnie, gdy upadałam-rzecz jasna. trudno było mi określić. raczej dobry, bo mnie złapał i nie doznałam żadnego rodzaju uszkodzeń. z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:22 | |
| może owieczke? beee! xd na głowie kwietny ma wiaanek, w ręku zielony badylek...! to dobrze, że jesteś w jednym kawałku. jakby nie złapał nie daj boże miałby doczynienia ze mną i najprawdopodobniej moją pięścią. lewą lub prawą nie znam się na boksie. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:27 | |
| gdyby mnie nie złapał oskarżyłabym go o pobicie xP. właściwie zabawne przynajmniej dla mnie. był fakt, że jego twarz przybrała taki zatroskany wygląd. tą sklonowaną. Dolly? z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:29 | |
| dolly. lubisz go, czy masz obawy? hę, tak szczerze między nami sms'ami. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:35 | |
| lubię go mając obawy. nie wiem, on jest taki, uprzedzam nie chodzi mi o nudny ale spokojny, bez cienia jakiś nagłych emocji jest tam też wata cukrowa. z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:36 | |
| nie pali, nie pije, nie chodzi na imprezy? wiedziałam. niebieskaaa? <3 dobra, jutro musimy tam iść. zrobiłaś mi jeszcze większą ochotę. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:37 | |
| jest i niebieska. nie pali. piję wino okazyjnie. stroni od imprez. :/ brzmi niezbyt obiecująco, ale jest w porządku. z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:40 | |
| lepsze to niż zadzownić do niego wieczorem i usłyszeć: 'kochanie, jestem z kolegami na piwku' i w tle pisk dziewczyn. prawda? hmm. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:45 | |
| hm? raczej hm. tak. on jest wspaniałym przyjacielem nie lepszym od Ciebie rzecz jasna. zobaczymy jak ta sytuacja się potoczy lub poślizgnie czy też poskacze. jak tam z domniemam, że z blejsem. czuje się zazdrosna. ha xP. z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:47 | |
| dobrze będzie w każdym razie. może się rozkręci? chyba, że taki ci odpowiada. siedzimy, gadamy i takie tam. i zdecydowałam, że już nie palę. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:50 | |
| ty w ogóle palisz? żartuje. no właśnie nie za bardzo. decyzja godna Ciebie jak podjęłaś tą decyzję? z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:57 | |
| spojrzałam na papierosa i stwierdziłam, że nic ładnego w nim nie ma. i śmierdzi. nie chce tak śmierdzieć. fuj. i zęby. więcej za niż przeciw rzuceniu. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 22:59 | |
| no tak, trzymam za Ciebie kciuki. ja poszłam się przewietrzyć czytam ogłoszenia na słupach ktoś chce sprzedać toster. a teraz stoję przed grafikiem teatru. z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:01 | |
| sama?! ciemno jest, nie ma tak. boje się o ciebie. własnie, chyba muszę kupić toster. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:06 | |
| ja też właśnie odkryłam tę potrzebę. nie sama, mam do obrony wiernego Hefiego. *_* z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:11 | |
| chyba kupie sobie psa. chyba, że ty masz zamiar znaleść żone dla swojego towarzysza. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:14 | |
| mam zamiar. chociaż jest jeszcze za młody. nie chcę go demoralizować. ewentualnie możemy założyć hodowlę, ach te ciągłe nowe piskliwie istnienia posikujące cały dom w każdym razie piję sok. nie kawę. tak informuje się o tym. z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:16 | |
| okej! chętnie. zawsze chciałam mieć hodowle psów. ale nie mogłam. hęę. mam ochotę na konfitury jabłkowe. ojejku, ta ochota jest wieksza ode mnie. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:19 | |
| przestań! ja mam ochotę na dżem malinowy. w takim razie idź kupić sobie. albo poproś blejsa niech Ci zrobi. wygląda na takiego co potrafi. dobra, mój pies zniuszył trop. z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:25 | |
| po drodzę kupię sobie z 100 słoików. muszę się nauczyć robić konfitury. jak babcia. jeszcze tylko druty i koty. ohoo, powiedz gdzie cię doprowadzi! c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:28 | |
| ja prawdopodobnie ok. 200. a do tego brakuje ci prochów swoich dziesięciu mężów na kominku. poczekaj właśnie idziemy przez park jest ciemno... ?!, gdzie on mnie prowadzi. z | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:31 | |
| i wnuków na ogrodzie. bałabym się tych prochów! omatko, wychodź szybko bo się boje! c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:37 | |
| jestem w domu. tym tajemniczym kimś był mały bezdomny kot , którego przygarnęłam dobrze, że to nie dziecko bo pewnie w akcie desperacji je też bym wzięła x ) w każdym razie siedzę z kotem na kolanach psem u stóp i piszę, że za moment idę spać. ha. jak tam co robicie? uprzyjemnij mi życie w jakieś ciekawe zdarzenia z twojego życia. z | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:40 | |
| kooootek! możesz mi go oddać, będzie pierwszy właściwie drugi krok do udawania starej babci. hę, nie no żartuję : ) siedzimy, gadamy, i była spadająca gwiazda! marzenie, zyczenie, ahh. k o n f i t u r! c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:43 | |
| jeśli okaże się przyjemnym stworzeniem może Ci go ofiaruje! o ile nie przerobisz go na konfiturę. właśnie śpi na moim psie. bez jakichkolwiek skojarzeń. zajadam malinowy dżem prosto z słoika-dzikus! w każdym razie d o b r a n o c. i miłej zabawy, tylko nie zgub łopatki. zadzwoń jutro, czy tam napisz. spotkamy się, a właśnie karuzela pójdziemy na karuzelę ps. wykorzystałam ilość znaków dla jednego sms pięć razy xP gutt najtes.... i takie tam. z | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:46 | |
| ojej, to nie częsty widok jak pies i kot się godzą. dobranoc! omatko, zapomniałam ci napisać, że mnie jutro nie będzie. pojutrze musimy iść na karuzelę i... konfitury? : ) miłych snów, karaluchy pod poduchy, a szczypawki gdzie chcesz. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do cc/carmen Nie 20 Lip - 23:48 | |
| nic tylko utopić w kałuży. trudno jakoś przecierpię. zrobię strajk głodowy. w takim razie pojutrze, weźmiemy konfitury na karuzelę i zamówię Ci podwójną watę. równie miłych snów Ci życzę, a także pełnych owadów xP Z. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: do cc/carmen | |
| |
|
| |
| do cc/carmen | |
|