| do carmen. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: do carmen. Sro 16 Lip - 22:00 | |
| co u ciebie, przyznaj się, który pijesz już kubek kawy? xP z. | |
|
| |
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: do carmen. Sro 16 Lip - 22:04 | |
| hę, nie liczyłam ale chyba z 12 i zaczynam się jeszcze bardziej uzależniać. umieram w domu. masz jakieś plany na resztę wieczoru? c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: do carmen. Sro 16 Lip - 22:05 | |
| - uuu właściwie jeżeli masz zamiar wyjść gdzieś po zmroku to nie ładnie, zresztą teraz też postępuje nieładnie pisząc na spotkaniu z moim kawiarnianym wybawicielem, szczegóły streszczę jak się spotkamy, może trochę później co?-a jeśli nie to jutro na poranną kawę. Chyba mi nie odmówisz? twoja kawowa z. | |
|
| |
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: do carmen. Sro 16 Lip - 22:08 | |
| poznam trochę miasto nocą, może nie natknę się na miejscowego zboczeńca i nie zawieje zgrozą w bramie. oczywiście, ze nie odmówię. uzależniona przyszła psycholog, c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do carmen. Sro 16 Lip - 22:10 | |
| pewnie wkrótce do Ciebie dołączę, może pożyczyć ci mojego psa do obrony. Nie wybaczyłabym sobie jakby Ci się coś stało . z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do carmen. Sro 16 Lip - 22:14 | |
| okej, chętnie! mam jeszcze parasol przy sobie może się nie połamie gdy będę się bronić, ale obym musiała go użyć tylko żeby osłonić się przed deszczem to jak, jutro kawa? c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do carmen. Sro 16 Lip - 22:14 | |
| aha, za chwilę będę wolna, ale jutro też się pewnie umówimy styropianowa kawa, znaczy w styropianowych kubkach w parku powdychamy miejskiego powietrza. również uzależniona z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do carmen. Sro 16 Lip - 22:18 | |
| okej! spotkałam G siedzimy w lasku, ale tak wieje, że długo tu nie wytrzymamy. czyli kawa jeszcze dziś i jutro? jak będziesz wolna, daj znać. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do carmen. Sro 16 Lip - 22:19 | |
| już jestem wolna! idę do was - czy mam iść do kawiarni? może chodźmy do herbaciarni wezmą nas za jakieś kawomanki ;/? z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do carmen. Sro 16 Lip - 22:21 | |
| to samo pomyślałam. jesteśmy jednomyślne! art tea? c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do carmen. Sro 16 Lip - 22:41 | |
| art tea - choć jestem już na miejscu! szalona z. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: do carmen. | |
| |
|
| |
| do carmen. | |
|