| jardins du trocadéro. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sro 11 Cze - 17:15 | |
| powstrzymała się od powiedzenia mu, że ona nigdy nie jest dla nikogo specjalnie dobra, bo te dokarmianie ptaków zimą to nic takiego, ale się powstrzymała, bo jeszcze delano się zniechęci i sobie pójdzie. westchnęła do jego ucha, do którego zaraz szepnęła, żę ubierze dzisiaj ten naszyjnik i będzie się nim wszystkim ludziom na ulicy chwaliła, mówiąc, że dostała go od najmilszego chłopca na świecie. a sesil była do tego zdolna, biliw mi. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sro 11 Cze - 17:22 | |
| biliw ju, kiedyś przecież klękała przed nim w jakimś parczku, czy gdzieś. delano powiedział, że to wcale nie będzie konieczne, ale jak sobie cecilie chce i powiedział jej, że tęsknił za jej zapachem, głosem, dotykiem i wszystkim innym. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sro 11 Cze - 17:23 | |
| powiedziała mu, że ona też tęskniła i aż się zarumieniła od tych wszystkich wyznań, więc schowała twarz gdzieś w jego szyi, uśmiechając się. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sro 11 Cze - 17:26 | |
| - cecilie, chodźmy do mnie, na szampana. nie będę się nawet rozpakowywał, to jutro wezmę rzeczy, jak załatwię sprawy na mieście i się do ciebie wprowadzę, hm? - zaproponował, choć wiedział, że cecilie będzie mu podkradać koszulki. w zasadzie to lubił noszone przez cecilie rzeczy, bo potem pachniały nią i mógł się nosić z jej zapachem wszędzie, gdzie tylko mu się podobało. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sro 11 Cze - 17:27 | |
| - w porządku - pokiwała głową i nie mam weny zacznij a ja zw. |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
Liczba postów : 364 Age : 33 Skąd : parysz Związany/a z : tuniemagwiazdki Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 21:04 | |
| stała przed jakąś fontanną, oczkiem wodnym, czy czymś w tym stylu (np morzem bałtyckim. .. . . ). cokolwiek to było, chętnie utopiłaby w tym rodziców, ediego, profesora od biologii i kilka innych osób, w tym może nawet umierającego na hiv majkela. najwyraźniej miała ostatnio złą karmę (ale nie karmę dla rybek, bo tak mi się skojarzyło :c), albo po prostu wypaliła sobie dziurę w przełyku niedobrą wódką, chociaż równie dobrze mogło to wynikać z faktu, że papieros właśnie wypalił sie do filtra, co nigdy nie jest przyjemne, albo wiatr co rozwiewał jej włosy, co też nie jest przyjemne, zazwyczaj.w skrócie humor miała nienajlepszy. nanananana. | |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 21:28 | |
| widział to czytając jej smsy, które łamały mu serce i przygnębiały go. rozważał nawet nad rzuceniem perrine na rzecz hilci, czy tam wanesy która by go w smsach całowała emotinkowo,a tak to skifa. chciałam napisać kiła. przyszedł więc i dopiero zaczęłam się śmiać z karmy dla rybek xd i znalazł nawet perrin, chociaż dopiero, gdy ten brzydki murzyn się schylił żeby zawiązać buta, podskoczył więc do niej.... . . . znasz 'w aucie'? i pocałował w czoło, powiedzmy. - perrine, co się stao? | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
Liczba postów : 364 Age : 33 Skąd : parysz Związany/a z : tuniemagwiazdki Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 21:39 | |
| łazienka jest zamknięta. właśnie się załamałam, bo wyszło na jaw, że nie znam alfabetu. przy łączeniu literek pomyliłam się trzy razy. - nic, poza tym, że mam w domu dzikiego lokatora, nie mam drzwi do sypialni, kot gdzieś zniknął i poparzyłam sobie język kawą. - to takie prawie nic. westchnęła raz i pół raza i uśmiechnęła się nawet, ale nie tak promiennie jak hilcia, ani jak jej emotikonki. -gdzie się podziewałeś? | |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 21:41 | |
| jezu xd gratulacje, szar. - tu i tam, musiałem wybyć do nigerii. nie pytaj nawet, bałem się, że serio nabawię się febry żółtej, czy jakiejkolwiek innej, albo czegoś takiego. - wzdrygnął się aż i usiadł na fontannie, twarzą do perrine. gorzej gdyby twarzą do fontanny xd. - dziki lokator? - mimowolnie zmarszczył brwi, czująć ukłucie hm zazdrości. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 22:00 | |
| -mogłeś powiedzieć, że jedziesz do nigerii. wtedy mogłabym się zamartwiać, czy nie umierasz właśnie na żółtą febrę. - a tak musiała zamartwiać się innymi rzeczami, podczas gdy on ocierał łzy małym murzyniątkom, w ramach misji humanitarnej. z tego wszystkiego zapomniała wyjaśnić sprawy z dzikim lokatorem. ale nie dlatego, że była głupia i niedorozwinięta jak ja. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 22:12 | |
| - przepraszam, perrine. - nie miał nic na swoją obronę, rozważył więc spryskanie twarzy wodą z fontanny gdy nie będzie patrzyła i udawać płacz, ale rozmyślił się. - przywiozłem ci za to prezent. kieł słonia.......... | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 22:38 | |
| aż przewróciłam puszkę z ajs ti z wrażenia... miał doskonałą okazję, żeby zrealizować ten plan z udawaniem płaczu, bo właśnie zapatrzyła się na bułgarskich artystów cyrkowych tresujących małpę, ale gdy scena ta stała się zbyt brutalna, przeniosła wzrok na majkela-nigeryjskiego oszusta matrymonialnego. nie miał we włosach nigeryjskiej szarańczy. -nie musiałeś. - miała już trzy kły słonia wklejone w pamiętniczku. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 22:44 | |
| żartowałam z tym kłem słonia xd. - ale chciałem, perrine, nawet jeszcze nie wiesz, co to jest, może kupiłem ci różowego kadilaka, albo kolekcję płyt 'smerfne hity', a możę coś co chciałaś, poczekaj! - to trochę/bardzo bezsensowne, ale nie zwracajmy na to uwagi, trudno skuipć się w towarzystwie vanessy+gaspara. wstał więc i wziął ją za dłonie, co było trudne gdyyż miała skrzyżowane na piersiach, tak ją sobie wyobrażam teraz. - no już, nie gniewaj się ;x | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 22:58 | |
| przez wanesę przełyk rozbolał mnie na nowo. patrzę a tam na dole mi pisze Możesz odpowiadać w tematach. poczułam się ważna ;o -nie gniewam się, majkel. wcale. - powinna przycisnąć go do siebie na znak pokoju, jak wanesa zacia, ale to byłoby trudne, bo majkel siedział. więc z bólem serca pominę ten jakże romantyczny element. miała nadzieję, że ten prezent to nie peruka w stylu piotra rubika. i nie kieł słonia. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 23:06 | |
| i to z pogrubionym możesz! łał. - majki napisał:
- wstał więc i wziął ją za dłonie, co było trudne gdyyż miała skrzyżowane na piersiach, tak ją sobie wyobrażam teraz.
ale spoko xd. - okej, to teraz powiesz, co z tym lokatorem? - zainteresował się, otóż, bo myślał, że wcześniej mu nie powiedziałą z powodu swojego fochazprzytupem.com ;< pamiętam jak u mnei pół szkoły podniecało się 'powiedz foch' 'foch' fachowe obciąganie chuja', pozdro. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 23:07 | |
| przywiózł jej kawałek lodowca z nigerii. :3 | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 23:16 | |
| okej zbytnio się podnieciłam wanesą i nie do czy tałam....... - edisięwprowadził. - powiedziała bez półpauz, za co powinna spłonąć na stosie, ale w pobliżu nie było viviany, ani żadnej innej sokolicy. - bez żadnej zapowiedzi, tymbardziej bez pytania o moją zgodę, w ogóle bez pytania o moje zdanie na ten temat. i rozwalił drzwi od sypialni, a to pewnie dopiero początek nieszczęść. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 23:26 | |
| - okej. - przemyślał, nawet rozszyfrował i chociaż miał ochotę ją ochrzanić za brak półpauz to się rozmyślił. - kto to edi? - nigdy jej nie powie, że przestraszyl się, że to jej maż/narzeczony/facet, który na dodatek rozwala drzwi do SYPIALNI. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 23:41 | |
| -poza tym chyba nie ma zamiaru się wyprowadzić, wszędzie rozrzuca swoje ubrania i wypił całą kawę. - kontynuowała, bo to przecież dopiero początek długiej listy jej zarzutów wobec ediego. na której powinno znaleźć się jeszcze to, że podkradał jej papierosy i wyprał czarne skarpetki razem z jej białymi ciuchami. nerwowo przy tym gestykulowała, starając się nie wybić majkelowi oka. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Sob 21 Cze - 23:53 | |
| robił uniki, miał różowy pas w karate i cynamonowy w dżudżitsu. i niebieski w dzinlingach, xd. - kupię ci kawę, możesz wprowadzić się do mnie. - luźna propozycja, poza tym nie przypuszczał, żeby perrine się zgodizła, bo, prawdę mówiąc, ostatnio objawiła mu się we śnie jako spozierająca na niego królowa śniegu. a on był tym chłopcem, który nie pamiętam jak miał na imię [a raczej nie anaruk.] | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Nie 22 Cze - 0:01 | |
| pamiętam jak w gimnazjum chciałam zrealizować przedstawienie o anaruku zabijającym fokę, ale zadnemu nauczycielowi nie podobał się mój zamysł....... -może jeżeli wyrzucę jeog rzeczy przez okno, to nie będzie chciało mu się wnosić ich znowu po schodach. jak myślisz, majkel? - podejrzewała, że majkel zna się lepiej na męskiej psychice niż ona, więc może przewidzi, czy numer z wyrzucaniem rzeczy przyniesie jakikolwiek rezultat. -nie musisz kupować kawy, ale mógłbyś spróbować naprawić drzwi. albo nie, niech edi to zrobi. mam go dość. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Nie 22 Cze - 0:17 | |
| anaruk to jedyna ksiażka którą przeczytała moja niedorozwinięta siostra w twoim wieku,te. - hm, mógłby się trochę zdenerwować. - zastanowił się nad tym i wydedukował, że na przyszłość lepiej nie wkurzać perrine'y, bo mogłoby się źle skończyć. perrine'y wygląda chujowo. jest pan hujem. - ostatnio widziałem przecenę na drzwi! - pochwalił się, ażeby zmienić temat, bo jeszcze chwila i zacznie lecieć jej z uszu dym. obawiał się przynajmniej. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Nie 22 Cze - 0:25 | |
| a ' o psie który jeździł koleją'? - no tak, nieważne. - nie zaczął jej lecieć dym z uszu, ani nie ewoluowała w raichu. zrobiła tylko O_o jak hilary-h i nawet nie zapytała, w którym kerfurze ta przecena na drzwi. objęła go rękami i przycisła do siebie, jak wanesa gaspara, z tą różnicą, że trzydzieści siedem razy delikatniej,bo nie była takim koksem jak wanesa. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Nie 22 Cze - 0:36 | |
| pewnie nie, nie wiem, nie lubię jej wcale-a-wcale. margueritte.fbl.pl, możesz się z niej pośmiać. koksik!, xd. majk pozwolił sobie na ułożenie dłoni na jej talii, nad tyłkiem i znowu mi się przypomina dżizas lows ass, albo chociaż you've got the sweetest ass in the world, ale nieważne. i pozwolił sobie też na pocwałowanie jej w nos,zrezygnował za to z dramatoszpitalnopodobnych tekstów typu 'będzie dobrze'. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Nie 22 Cze - 0:59 | |
| twoja siostra jest emocjonalną kurtyzaną. -nie będziesz miał nic przeciwko, jeżeli przenocuję dziś u ciebie, prawda? chociażby w fotelu. podejrzewam, że mój brat ma randkę w szafie. - z cotową. oparła brodę na jego ramieniu i usmiechnęła się dośc przyjaźnie do dziecka, które stało za majkelem (albo pływało w fontannie ;o) i zwyczajnie się gapiło. ale dzieciak najwyraźniej nie miał zamairu się zaprzyjaźniać, bo uciekł do rodziców,potykając się o własne nogi. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Nie 22 Cze - 1:04 | |
| margueritte @ 06/06/2008 9:54:23 co slicznosci powiesz?;* chciał zapytać 'co śliczności powiesz', ale skoro już nie milczeli to spoko. - skoro ma randkę, to nie powinniśmy mu przeszkadzać. - przecież majkel to ten sam typ, jaki był zawsze, tylko nie zmieniony, więc się nawet ucieszył i nie zauważył/nie usłyszał dziecka, mówiącego mamie, że tam stoi pani gumisiowa... | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Nie 22 Cze - 1:13 | |
| i poszli spać w szafie dobranoc | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: jardins du trocadéro. Nie 22 Cze - 1:15 | |
| TRZEBA WYBACZAĆ...NAWED NAJGORSZYM | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: jardins du trocadéro. | |
| |
|
| |
| jardins du trocadéro. | |
|