| skate park. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Pią 6 Cze - 23:57 | |
| - czemu jesz biedronki? - spytał,bo był święcie przekonany, że to prawdziwe, jeszcze żywe. w tym nikłym świetle latarni naprawdę nie grzech się pomylić. odgarnąl z czoła włosy, czując kamienie w butach, nie chciało mu się ich wyciągać. - a co do rolkarzy, to powinnaś się zastanowić i w ogóle. są niewyżyci. |
|
| |
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: skate park. Pią 6 Cze - 23:59 | |
| -wiesz o tym coś więcej? - uniosła brew i podsunęła mu biedronkę pod nos, w celu okazania iż jest to tylko żelek. mój brat jadł biedronki jak był mały i głupi - to znaczy o niewyżytych rolkarzach, nie biedronkach. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:02 | |
| - nie, nie wiem, ale czytałem w gazecie.. - jasne, czytający sam. odtrącił jej łapkę, niemal w dramatycznym geście. albo raczej jak dziecko, co nie lubi papu. - ee sory, weź ode mnie tę biedronkę, nie jem robali. - chociaż podobno biedro są słodkie. |
|
| |
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:05 | |
| zapytam brata, osobiście nigdy nie jadłam. -idiota - mruknęła pod nosem, bo tak właśnie o nim myślała, co pewnie w jakimś tam mrocznym przekładzie oznaczało iż czymś jej imponował. może swoimi rejbanami, których teraz pewnie nie miał, chyba że był na tyle głupi żeby nosić je po nocy. był? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:08 | |
| - biedronka - odgryzł się, nie do końca udanie, ale dla niego pora była zbyt późna na myślenie. hm, pomijając fakt, iż sam nieczęsto wysilał się na głębsze rozmyślania. podrapał ginger po ramieniu i powiedział, że chyba powinna wrócić do domu, żeby wziąć jakieś leki,bo jak na jego oko, to ona jest chora! |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:12 | |
| zmierzwiła jego włosy do tej pory pozostające w idealnym nieładzie, czego bodaj nie znosił i spojrzała na niego mrużąc oczy. odpowiedziała, że niekoniecznie i pozwoli sobie nie kwestionować tego co przydałoby się samłelowi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:14 | |
| - ze mną wszystko jest w porządku, ja nie mam krzywych oczu - stwierdził, siląc się jak na najmniej miły ton, jednak mu to nie wyszło i zachichotał, trochę pedalsko, w jej szyję, myśląc, że to zatuszuje jego napad śmiechu, który nastąpił zaraz potem. |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:15 | |
| trzepnęła go w głowę, nieco mocniej. może to jakiś jej fetysz. -jesteś nienormalny - prychnęła, patrząc na niego z pozoru poważnie. ledwo hamowała śmiech i i i drgał jej lewy kącik ust z tej właśnie okazji. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:17 | |
| - chyba ty jesteś! - stwierdził oburzony i uszczypnął ją, miało być w ramię, ale nie trafił, i skończyło się na tym, że złapał ją za prawego cycka. prawie naprawdę niechący. |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:20 | |
| fuknęła coś niewyraźnie pod nosem i w odwecie zaczęła go łaskotać, bo z tego co pamiętała miał łaskotki na brzuszku. -i co teraz, geniuszu? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:22 | |
| - pierdol się, gin! - parsknął niemal szaleńczym śmiechem, zwijając się, te łaskotki to niestety była święta prawda. niestety dla sama, który jak się zaczynał śmiać, to zazwyczaj przestać nie mógł. |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:24 | |
| -co powiedziałeś? - zmarszczyła piegowaty nos i nie przestając go łaskotać, uśmiechnęła się słodko i niewinnie, nachylając się nad nim. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:26 | |
| - p i e r d o l s i ę, gin! - powtórzył, powoli i na tyle spokojnie, na ile było to możliwe. czyli prawie wcale. rozważał odgryzienie jej nosa, ale to nie życie ulicy. |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:30 | |
| w przeciwnym razie zarzuciłaby na niego liny za tę zniewagę. zamiast tego usiadła na nim okrakiem, gdzieś na wysokości miednicy kładąc ręce na jego torsie. -sam się pierdol - nie ma to jak cięta riposta. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:33 | |
| - ty się ze mną pierdol, pieczareczko! - pociągnął ją za włosy, żałując, że droga ginger nie ma warkoczyków jak ania z zielonego wzgórza. a że w związku z tym całym ciąganiem nie musiał się już tak wyginać, żeby dosięgnąć ustami do jej ust, to zaraz ją pocałował, oja. |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:45 | |
| uśmiechnęła się, tak w trakcie pocałunku i oddała go miło zupełnie i nawet ochoczo, po czym odepchnęła go od siebie, mówiąc że musi iść. pa ;* | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Sob 7 Cze - 0:47 | |
| i poszli do domków, papusie. |
|
| |
Lee zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 33 Skąd : Londyn Związany/a z : . Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: skate park. Pon 9 Cze - 17:34 | |
| jeździła na desce bo chciała się wyżyć o . | |
|
| |
william cipcia
Liczba postów : 786 Age : 35 Skąd : london tałn. Związany/a z : z tobą,nie? Twarz : eddie redmayne!!! Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: skate park. Pon 9 Cze - 17:35 | |
| a on siedział na ławce w cieniu, bo to był jedyny cień jaki znalazł po drodze do domu, wracał,hm, powiedzmy, że z luwru, na okrętkę. więc siedział i wertował strony, młodego wertera, żeby było śmieszniej. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 33 Skąd : Londyn Związany/a z : . Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: skate park. Pon 9 Cze - 17:41 | |
| zjechała z rampy i stanęła nieopodal patrząc co robi owy chłopak | |
|
| |
william cipcia
Liczba postów : 786 Age : 35 Skąd : london tałn. Związany/a z : z tobą,nie? Twarz : eddie redmayne!!! Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: skate park. Pon 9 Cze - 17:43 | |
| a on spojrzał na nią, ukradkiem w zasadzie tylko, ale zawsze. zmierzył wzrokiem jej łydki, uśmiechnął się do swoich dłoni i wrócił do lekturyy. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
| Temat: Re: skate park. Pon 9 Cze - 17:48 | |
| podjechała bliżej -co robisz? - zapytała dźwięcznie. z usmiechem | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: skate park. Pon 9 Cze - 17:50 | |
| ;d -czyyytam-pokiwał głową mądrze i dopiero uniósł wzrok, spojrzał na nią i rozpromienił się cały. tak,o. chyba nie mam na niego weny. ćśś. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
| Temat: Re: skate park. Pon 9 Cze - 17:58 | |
| -hm czytasz? to ja może nie przeszkadzam - powiedziała i zaczęła się zbierać na rampę. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: skate park. Pon 9 Cze - 18:02 | |
| -ni, broń boże-rzucił pośpiesznie i zamknął książkę. wyczuł u niej brytyjski akcent, a może,hm, może tylko mu się wydawało. w każdym razie potrząsnął głową-będzie mi,hm,miło w twoim towarzystwie. czy coś. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
| Temat: Re: skate park. Pon 9 Cze - 18:05 | |
| uśmiechneła się do siebie i usiadła obok - lee- mrauknęła podając rękę | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: skate park. Pon 9 Cze - 18:06 | |
| -łyljam-odparł, z akcentem, a jakże. podał jej nawet dłoń i spytał,czy nie pochodzi przypadkiem z anglii. a ja zw. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
| Temat: Re: skate park. Pon 9 Cze - 18:17 | |
| -a no tak pochodzę z angli - odparła i uścisnęła mu tą dłoń
/ok | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Wto 10 Cze - 20:59 | |
| Jeździła sobie tutaj na rolkach, bo chciała zażyć trochę ruchu. Strasznie jej się nudziło i robiła jakieś akrobacje, których brat ją nauczył, czy coś. |
|
| |
Vince ko-rek.
Liczba postów : 106 Age : 34 Skąd : L. A. Związany/a z : Argomeda i jej córeczka :** Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: skate park. Wto 10 Cze - 21:05 | |
| On se siedział na ławce i patrzył na jej wyczyny. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Wto 10 Cze - 21:07 | |
| Ona widząc Vinca podjechała do niego. Poznała go już kiedyś, więc podjechała.
- Heej. Powiedziała jakoś zdyszana. - Co słychać ? Zapytała się siadając obok. |
|
| |
Vince ko-rek.
Liczba postów : 106 Age : 34 Skąd : L. A. Związany/a z : Argomeda i jej córeczka :** Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: skate park. Wto 10 Cze - 21:09 | |
| - cześć... Nic nudziłem się w domku wiec postanowiłem tu przyjść... a u ciebie?>- spytał patrząc na nią. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Wto 10 Cze - 21:11 | |
| Ona przypatrywała się mu z uśmiechem. - Mmm, w porządku. Najchętniej napiła bym się czegoś teraz. Może pójdziemy na jakaś kawę ?? Zapytała się mając nadzieję że pójdzie z nią na kawę. |
|
| |
Vince ko-rek.
| Temat: Re: skate park. Wto 10 Cze - 21:13 | |
| - czemu nie... i tak mam duuużo czasu....- odparł i poszli. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: skate park. Wto 10 Cze - 21:14 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: skate park. | |
| |