|
|
|
| pont saint louis | |
|
+10dirk july Graciella gauvain kejt delilah Ryan LittleNymphet harold adm 14 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: pont saint louis Wto 24 Cze - 19:46 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pont saint louis Sro 25 Cze - 17:16 | |
| a więc siedziała na schodkach tych najniżej i machała nogami odzianymi w rurki koloru różowego [ej aż ci powiem że stonka ma takie xd] i pisała namiętnie esemesy z mamą i nejtem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pont saint louis Sro 25 Cze - 17:20 | |
| / wiem, widziałam chyba nawet na zdjęciu xd.
nate o dziwo trafił tam, nawet na schodki te najniżej, chociaż na początku się bał, że wpadnie do wody, a nie chciał się zmoczyć, bo miał fajną koszulkę z żółwiem nindża. i uwaga, znalazł ottille i usiadł obok niej, przy okazji całując ją w policzek. - tu nie ma kawy. cześć. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pont saint louis Sro 25 Cze - 17:24 | |
| -cześć, jest dwa kroki dalej.-uniósła głowę, żeby się mu przyjrzeć, ale nie wyglądał na to, żeby schudnął czy zmizerniał jakoś specjalnie, a może nawet ot by się cieszyła, bo podałaby summer do towarzystwa opieki nad ludźmi czy czegoś takiego, ale tak to tylko się uśmiechnęła.-fajna koszulka, mam taką samą. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pont saint louis Sro 25 Cze - 17:28 | |
| - serio? summer mi ją kupiła - zmarszczył czoło. "cholera, pewnie kupiła dla siebie i była za duża! albo za mała." pomyślał i trącił swoją stopą, a raczej butem, jej stopę. - mam nadzieję, że masz na myśli jakąś kawiarnie, a nie automat z kawą. - bo różnie to bywa, dzisiaj już pił kawę z automatu i miał jej serdecznie dość! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pont saint louis Sro 25 Cze - 17:43 | |
| -cafe de cos tam. ale to ty mi miałeś kupić kawę, ja sie stąd nie ruszam.-powstrzymala sie natomiast od wycelowania w niego palcem wskazujacym, zreszta pewnie nie byloby to jakos specjalnie zlosliwo/strasznie wygladalo, bo miala krotkie paznokcie z frenczem, chociaz z jednego jej sie zdrapal ;p zrobila sztuczke ze swoja stopa, notabene miala baletki, bo dzisiaj byl stosunkowo cieply dzien, w panterke i czerwone rajstopy pod spodem i zalozyla swoja stope na jego, he-co u twojej laski?-zapytala tez, nieco zgryzliwie, bo nie wiem czemu. moze nie przepadala za samer po prostu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pont saint louis Sro 25 Cze - 17:57 | |
| - pf, że niby ja mam iść i ci przynieść? - popatrzył, mając nadzieję, że tak tylko sobie ottille żartuje, bo tutaj mu się już podobało i udało mu się nie patrzeć na wodę (zamiast tego na nogi ottille). podrapał się po kolanie, szturchając ottille łokciem niechcący. - u summer wszystko w porządku, ostatnio niańczyła jakieś dziecko - wzruszył ramionami. - a co u ciebie i yyyy nie wiem? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pont saint louis Sro 25 Cze - 18:03 | |
| -obiecales-zmarszczyla noseek rozmiaru nieco wiekszego niz paris hilton ale nadal maly i fajny, [w przeciwienstwie do mnie] i podparla sie dlonia o to cos, na czym siedziala, coby sie nie przewrocic, skoro nejt tak szarzowal-ale okej, niech bedzie, u mnie okej i to chyba na tyle. i aha, nie wyspalam sie i przed chwila wrocilam ze szkoly i w ogole. niewazne, czyje dziecko? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pont saint louis Sro 25 Cze - 18:07 | |
| - w porządku, zaraz przyniosę ci tę głupią kawę - pokręcił oczyma, wkładając telefon do kieszeni swoich spodni, prawie mu spadł do wody. - tylko jeszcze chwilę tu posiedzę. masz problemy ze snem? weź melatoninę - zaproponował, bo nasłuchał się melatoniny radioheada. - a dziecko.. jej matki, adoptowane, czy jakieś tam. nie lubię dzieci, a tyyyy? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pont saint louis Sro 25 Cze - 18:10 | |
| -tez nie, dlatego biore sto tysiecy tabletek antykoncepcyjnych i tak dalej-bo spirala domaciczna podobno nie wchodzi w gre przed urodzeniem dziecka, tylko jezeli juz jakies masz to mozesz sobie zalozyc, tak czytalam! podrapala sie po skroni tym razem, ta druga dlonia, nie oparta o nic-pojde z toba. albo wiesz co, juz mi sie odechcialo kawy. idziesz na te jakas tam impreze?-zmarszczyla czolo, przygladajas sie jego profilowi. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pont saint louis Sro 25 Cze - 18:14 | |
| - no, idziemy z summer. chyba - wzniosł oczy ku niebu, bo nie wiedział, czy ukochana! się przypadkiem na niego nie obraziła i znajdzie sobie kogoś innego na imprezę. okej, szczerze w to wątpił. - ale to chyba jeszcze godzina, huh? to na co masz ochotę, jak nie na kawę, ottille? - spytał, odwracając się trochę w jej stronę, a żeby się nie wywalić do wody, to złapał się jej ramienia, najwyżej polecą razem. był znerwicowany, wszystko przez summer.. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pont saint louis Sro 25 Cze - 19:48 | |
| i nie wiem co bo umarłaś a nejt poszedł na imprezęęęę. |
| | | harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 19:07 | |
| aaach, tak więc przyprowadził tutaj sarę, a tak właściwie to tak oryginalniej niż na ten most na górze, tylko zaprowadził ją pod most, podając jej dłoń w niektórych momentach, coby nie wpadła do rzeki-nie śmiej się, lubię to miejce dużo bardziej niż jakieś eleganckie restauracje czy opery i filharmonie. co nie znaczy, że jestem niekulturalny, gdzie tam, w małym palcu mam savoir vivre, naprawdę, możesz mnie zapytać o cokolwiek-usiadł wreszcie, rozkładając wcześniej swoją kurtkę, za którą nie będzie tęsknił, żeby sara się nie pobrudziła. | |
| | | LittleNymphet mario forever
Liczba postów : 1757 Skąd : Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby : Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj : Irradiacja uczuć. Związany/a z : Tobą? Twarz : Hayley Williams. Wiek postaci: : 16. Registration date : 05/07/2008
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 19:11 | |
| - O, rany! - Wykrzyknęła. Była naprawdę mile zaskoczona. - Wierz mi, ja także wolę miejsca podobne do tych! Mają o wiele więcej uroku, nie uważasz? I są mniej naznaczone przez obecność innych, więc tym bardziej magiczne. Ach, filharmonie, i restauracje, są dosłownie przejedzone, a ponadto wychowałam się na fast foodach, i przegrywanych płytach, więc... - Wzruszyła ramionami, po czym zachichotała. - Ej, jak Ty będziesz marznąć, to ja też. - I zdjęła również swoją kurtkę, czy tam bluzę, czy co to tam było. Cholera, teraz oczarowała się nim na dobre. | |
| | | harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 19:19 | |
| -hej, to kto bedzie przynosił rosołek? będę musiał zatrudnić moją mamę, moja mama jest strasznie miła-chociaż to nie jest najzręczniejsza gra słów-w przeciwieństwie do ojca, właściwie mimo całej tej luksusowej otoczki i tak dalej nie miałem zbyt udanego dzieciństwa, może dlatego jestem taki nienormalny, jesteś pewna, że nie jest ci zimno? opowiedz mi o swoich rodzicach-właściwie zastanawiał się, jak wyglądałaby z gęsią skórką, ale teraz nawet nie widział jej ramion, cóż.. | |
Liczba postów : 1757 Skąd : Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby : Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj : Irradiacja uczuć. Związany/a z : Tobą? Twarz : Hayley Williams. Wiek postaci: : 16. Registration date : 05/07/2008
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 19:24 | |
| - Uwaga, bo się strasznie przeziębię. Sądzisz, że w dobrym towarzystwie się myśli o takich błahostkach? - Ułożyła swoją bluzę obok, odsłaniając żółciutki t - shirt, i tylko on, bo pod spodem już nic nie miała. Zainteresowała się wzmianką o jego rodzicach, i życiu. - Opowiedz mi o tym. O mamie, tacie, i dzieciństwie. Później ja. Aha, mam jeszcze coś... - Przypomniało się jej, i wyciągnęła z torby tabliczkę czekolady, co prawda nieco wilgotnej, przełamała ją na dwie części, i podała mu. - Mam nadzieję, że lubisz słodycze, wybacz, gdybyś mnie uprzedził, wzięłabym coś lepszego. | |
| | | harold kocurek
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 19:37 | |
| -rany, a ja ci muszę powiedzieć, że jak do ciebie szedłem to mi się przypomniała bajka o jasiu małgosi-uśmiechnął się jeszcze szerzej niż wcześniej-wiesz, twój dom, zresztą chyba nadal mi nie powiedziałas, czy mieszkasz sama, uwielbiam słodycze, mam nadzieję, że nie widać, to znaczy jezu, nie jestem próżny, po prostu grubasi nie są fajni i uroczy, nie? przynajmniej z wyglądu. okej, chyba jednak jestem próżny-zrobił sobie przerwę na poczęstowanie się czekoladą, no bo czemu nie-czekaj, wracając do wątku to przypomniała mi się bajka i pomyślałem, że serio lepiej byłoby wziąć cie do jakiejś restauracji, ale jak cię zobaczyłem, to szybko mi wypadło z głowy-oderwał od niej wzrok i spojrzał przed siebie, zastanawiając się chwilę-moje dzieciństwo, hmm. właściwie to jestem ze sztokholmu i ojciec nadal tam jest, zresztą całe szczęście, mieliśmy jeden z większych domów na obrzeżach, oczywiście starsi chcieli być oryginalni i zamiast typowej czerwonej cegły wybrali jakąś biała, jezu, nie wiem, ale się wyróżnialiśmy, mieliśmy pianino w salonie i musiałem codziennie przez co najmniej trzy godziny ćwiczyć, a w wolne dni po cztery, ojciec darł się bez powodu i nawet czasem mnie bił, jakoś przeżyłem, miałem dużo kolegów i było w zasadzie fajnie, dużo siedziałem na podwórku, o ojcu nie myślałem. teraz jestem tutaj, studiuję, mama mnie odwiedza, ojciec, całe szcześćie nie, twoja kolej. | |
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 19:47 | |
| - Och, a mi się to skojarzyło z Czarnoksiężnikiem z Krainy Oz! - Zaśmiała się. - Mogłam zostawić Ci szlak z okruchów chleba, następnym razem, jeżeli zechcesz, zrobię tak! - Chwilę poświęciła dokładnemu przeżuciu czekolady. - To świetnie, bo ja też. Otyli, cóż, póki mam dobrą przemianę materii nie poświęcam im zbyt wiele czasu. I jasne, że nic po Tobie nie widać, no przynajmniej pod tą bluzką. - Zmierzyła go wzrokiem ponownie. - A próżnością nie nazywamy dbania o własny wygląd, prawda? - Posłała mu miły uśmiech. - Jak mnie zobaczyłeś? Wyglądałam na aż tak niechętną na pójście do restauracji? - Wsłuchała się uważnie. - Widzę, że przeżyłeś dosyć konserwatywne lata! Mój Boże, to okropne zakazywać dziecku praw do własnej wolności! A czy coś zostało Ci w głowie po tych lekcjach pianina? Dobrze, że teraz jest tak, jak... no teraz. - Westchnęła z wyraźną ulgą. - Czekaj, muszę to sobie jakoś sklecić w całość. | |
| | | harold kocurek
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 19:58 | |
| -hej, właśnie, ptaki już poleciały na zimę? masz ładne ramiona, przepraszam, mój fetysz-owszem, haroldzik uwielbiał kobiece ramiona, szczególnie wątłe, w ogóle chude kobiety, więc tym bardziej podobała mu się sara, ups, nawet nie wiedział ile ma lat, jaką lubi herbatę, nie wiedział, czy w dziecinstwie chciała być chłopcem, [ja chciałam!] nie wiedział nawet, czy jej włosy były naturalne. okej, przypuszczał, że jednak nie-nie, skąd, po prostu wyleciało mi z głowy i tyle, wiesz, zacząłem myśleć o czym innym, zresztą już nie pamiętam o czym, poza tym od razu zacząłem mówić, jak zauważyłaś, a raczej usłyszałaś, cały czas mówię, umrę na raka gardła pod trzydziestkę, może to i dobrze, starość jest przerażająca. jasne, do dzisiaj umiem zagrać parę rzeczy, o ile mam nuty, takie rzeczy zostają, a palce, cóż... nadal mam zręczne-uśmiechnął się w tym momencie sam do siebie-ale nieważne, zamieniam się w słuch. | |
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 20:09 | |
| - Niedługo powinny odlatywać. - Spojrzała po swoich ramionach. - Ano, może, zresztą też lubię ramiona, zwłaszcza takie, przy których widać kość, znaczy, no wiesz, tak, obok, nie wiem, jak się one nazywają. Mam dużo fetyszy ogółem. - Rozprostowała dotąd zgięte nogi, i skończyła swoją porcję czekolady. - Lubię słuchać, jak mówisz, możesz mi wierzyć! - Uśmiechnęła się do niego. - Masz ciepło brzmiący głos, uwielbiam takie, więc mów, mów, mów! Starość? Tak! - Wskazała na swoją koszulkę, na której, jak byk brzmiało: 'don't want to grow up'. - Kiedyś będziesz musiał mi coś zagrać. No, to w wielkim skrócie: mieszkam z ojcem, matki nie znam, umarła, kiedy byłam dzieckiem, zresztą tata mówi, że to dobrze, bo była zła podobno, i wcale mnie nie chciała. W sumie to nie ma tu wiele do gadania, przeprowadzaliśmy się już z dziesięć razy, tatko szuka 'miejsca w życiu', czy czegoś, ponadto jest pisarzem, i wciąż drepcze za natchnieniem. W ogóle nie jesteśmy zbyt bogaci, i nie wiem, co robimy wśród niektórych arystokratów tutaj. Ach, zapomniałam powiedzieć - mam piętnaście lat, niedługo będę szła do liceum, i wiesz, ładny jesteś, jak tak patrzysz, koniec. [też chciałam być chłopcem! xD i miałam być.] | |
| | | harold kocurek
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 20:27 | |
| -piętnaście? rocznikowo szesnaście, czy nadal piętnaście? jezu, szczegóły, wydawałaś się starsza, to znaczy nie przeszkadza mi, i tak nie wynająłem nam pokoju hotelowego, okej, robię się nieco gruboskórny, nie zamierzałem, naprawdę powinienem najpierw myśleć, potem gadać, w każdym razie przykro mi z powodu twojej mamy, chociaż możnaby się dłużej zastanowić nad tym, że ja nie mam, praktycznie, ojca, a ty matki, ale nie umiem wróżyć z kart ani z powietrza, naprawdę mówię bez sensu, to przez niedobór kawy, naprawdę ci nie zimno? chyba już pytałem, ale masz gęsią skórkę-a jednak, jego marzenie się spełniło! no, prawie marzenie-właściwie mógłbym zaprosić cię do siebie, ale jeszcze nie wiem, jak zareagujesz, więc w razie czego to sama zaproponuj. hej, naprawdę miałem ciężkie dwa dni. | |
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 20:34 | |
| - Piętnaście, piętnaście, póki co, a może i szesnaście? Sama nie wiem. Starsza? Oj, mam nadzieję, że Cię teraz nie wystraszyłam czy coś, bo wiesz, niektórzy wolą omijać z daleka takie gówniary, jak ja. - Wybuchnęła głośnym śmiechem, kiedy wspomniał o hotelu, a zaraz sowicie się wytłumaczył. Naprawdę, śmiała się przez, co najmniej kilka minut, a wreszcie opanowała. - Nie cierpię zbytnio przez brak matki. Po prostu jej nie pamiętam, to wiele ułatwia. - Zerknęła na swoje przedramiona. - Aha, faktycznie, mam. Wiesz co - zaproponuję, pójdźmy do Ciebie, nie pogardziłabym kubkiem ciepłej herbaty, ale nie chcę być nachalna, co to, to nie, jeszcze sobie pomyślisz, to jak? Ciężkie dni? - Uniosła brwi. - Może nie powinnam Cię męczyć? | |
| | | harold kocurek
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 20:46 | |
| -bez przesady, nie jestem po zawale-wyszczerzył się, zadowolony i wstał nawet, właściwie to stracił równowagę, ale nie wpadł do wody i całe szczęście, podał jej dłoń nawet-zapraszam, heej, mam psa i nadzieję, że nie masz jakiegoś uczulenia. | |
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 20:49 | |
| I ona też się podniosła, założyła z powrotem bluzę, po czym spojrzała wyczekująco nań: - Pies? Cudnie, też mam psa, i żadnego uczulenia! - Roześmiała się. - To idziemy, tak? | |
| | | harold kocurek
| Temat: Re: pont saint louis Sro 16 Lip - 20:55 | |
| -tak!-i zacznij u niego, nie wiem gdzie ;< bo ja zw małe. | |
| | | Ryan nowość.
Liczba postów : 2 Registration date : 08/05/2008
| Temat: Re: pont saint louis Pią 18 Lip - 13:40 | |
| Wszedł i zwalił kupe na srodek po czym powiedział kurwa mać pierdole wszystkie dziwki kurwa... | |
| | | delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: pont saint louis Pią 18 Lip - 13:46 | |
| | |
| | | kejt krakersik.
Liczba postów : 315 Skąd : bournemouth! Twarz : giedre dukauskaite Wiek postaci: : 20 Registration date : 12/08/2008
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 21:04 | |
| stała przy jednym z końców mostu i jadła pokrojonego melona z plastikowego opakowania, którego znalazła na targu. | |
| | | gauvain dres.
Liczba postów : 232 Twarz : Stephan Haurholm Wiek postaci: : 19. Registration date : 10/08/2008
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 21:11 | |
| opakowanie znalazła xd? oke, wejście smoka swoiste, gdy wszedł to padały tłumy jak muchy etc itp itd, bo rozsiewał swój urok osobisty i znając życie zaraz to wyśmiejesz, biedny gowę. a tak naprawdę to rzeczywiście miał ładne perfumy, no i teraz stanął obok niej i oparł się o barierkę. - papierosa, masz papierosa? - stare jak świat. albo s.w.a.t. | |
| | | kejt krakersik.
Liczba postów : 315 Skąd : bournemouth! Twarz : giedre dukauskaite Wiek postaci: : 20 Registration date : 12/08/2008
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 21:14 | |
| wiedziałam, że ktoś to skomentuje i zastanawiałam się nawet nad zmianą tego na bardziej logiczne, ale mi się odechciało. a ludzie padali od smrodu jaki roztaczał gowę, bo się nie mył i tyle. zerknęła na niego i uśmiechnęła się nawet kącikiem, bo owe błaganie o papierosa było jej znajome jako że trzymała się z indi dupami w stylu indi właśnie i gaspar & żul. tak więc skinęła nawet głową i wygrzebała z... hm -miałabym laki strajki, ale chyba zostawiłam torebkę w domu - wzruszyła ramionami, bo tak patrzę na mój set i widzę, że papierochy musiałaby mieć w gaciach chyba. | |
| | | gauvain dres.
Liczba postów : 232 Twarz : Stephan Haurholm Wiek postaci: : 19. Registration date : 10/08/2008
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 21:17 | |
| albo w dłoniach po prostu. - no dobraaa. jakoś sobie więc poradzę bez. najwyżej będziesz odpowiedzialna za moją śmierć, czy coś. - przelazł przez jakąś barierkę, ale całkiem niską i zszedł dwa schodki w dół, pod mostami zawsze są schodki i usiadł na jednym. - hmm, jak cię zwą? | |
| | | kejt krakersik.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 21:21 | |
| -a nie zgwałcisz mnie pod mostem jak ci powiem? - spojrzała na niego marszcząc brwi. wcześniej oczywiście też przelazła przez barierkę i nawet się nie wyjebała na pyska, bo miała sukienkę więc to swego rodzaju utrudnienie, noale co tam - właściwie nie byłby to gwałt - uśmiechnęła się szerzej, bo wcześniej chyba wcale się nie uśmiechała i nawet wyciągnęła dłoń, bo podobno kobieta powinna zrobić to pierwsza - kejt. a ciebie, nieznajomy? | |
| | | gauvain dres.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 21:28 | |
| - wiktor. - przedstawił się więc, przyjrzał się najpierw jej dłoni, bo on jest bardzo schludny aczkolwiek nie aż do przesady jak na przykład detektyw monk, tylko po prostu schludny i mimo że kate nie wyglądała na jakąś bezdomną matronę to jednak musiał sprawdzić, czy nie ma jakiejś grzybicy pomiędzy palcami. uścisnął jej dłon, niespecjalnie mocno, bo i po co. - tak sobie myślę, że gdybym miał cię zgwałcić, to potem utopiłbym cię w rzece. hej, znasz test na psychopatę? | |
| | | kejt krakersik.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 21:33 | |
| -nie znam. ale chętnie poznam - nawet się ucieszyła, że wiktor okazał się być w miarę normalnym człowiekiem, chociaż perspektywa utonięcia w rzece po gwałcie do normalnych & przyjemnych nie należała. myślałam, że moja siostra powiedziała do babci 'zamknij się', ale źle usłyszałam bo mówiła 'sama wyślę' xd. no curz. | |
| | | gauvain dres.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 22:10 | |
| -okej. więc jednej dziewczynie na pogrzebie ojca spodobał się pewien facet, ale nie miała jego numeru telefonu, nie znała jego imienia ani nazwiska, ani nic, następnego dnia zabiła swoją siostrę. dlaczego? - uniósł brew nieco figlarnie tudzież filuternie i przesłał jej całkiem sympatyczny uśmiech. | |
| | | kejt krakersik.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 22:26 | |
| -bo chciała znowu zobaczyć tamtego faceta - wyszeptała i spojrzała na niego perfekcyjnie udając obłęd, czy coś równie miłego. zbliżyła się i przyłożyła palec do jego krtani imitując brzytwę i zaimprowizowała poderżnięcie mu gardła - zgadłam? | |
| | | gauvain dres.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:03 | |
| -zgadłaś! jesteś psychopatką - wyszczerzył się szeroko i ja osobiśćie obstawiałabym, że to on jest psychopatą, złapał ją tez za nadgarstki, ale bez złych zamiarów, bo po prostu odsunął ją od siebie i usiadł jej na kolanach, okrakiem! nie był ciężki, bo balansował na kolanach raczej i dalej się uśmiechał, ale już nie tak psychodelicznie. - musimy kiedyś obejrzeć jakiś horror, ke-ejt. | |
| | | kejt krakersik.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:08 | |
| -jak na razie - rozejrzała się - jedynym materiałem rodem z horrorów jesteś ty! - nawet wycelowała w niego palcem, chociaż to nieładnie i dobrze o tym wiedzia. zła, zła kejt. patrzyła na niego rozbawiona, ale nie w stu procentach, bo przecież go nie znała i skąd mogła wiedzieć czy faktycznie nie jest psychopatą i nie wyjmie z kieszeni spodni pistoletu, żeby następnie odstrzelić jej mózg na mur mostu?!?!?!?!? | |
| | | gauvain dres.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:12 | |
| czyzby złe doświadczenia z daniel? <3 - wyglądam jak dark knight czy raczej jak keanu reeves? - zainteresował się, to mogła być kluczowa informacja - a może jak jared padalecki? albo gillian anderson? a może pamela? - to mogłoby być źle, pomyślał, puścił jej nadgarstki i wziął w palce kosmyk jej włosów, ale nie miał zamiaru nic z nimi robić poza bawieniem się, chociaż jest ekspresyjny ogólnie. no i patrzył jej w oczy, łał. | |
| | | kejt krakersik.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:15 | |
| -właściwie wyglądasz jak lołel - wzruszyła ramionami, jaka odkrywcza huh? - hej, zostaw moje włosy! baw się swoimi - złapała go za rękę i trzymała tak nawet nie starając się zabrać mu z niej kosmyka swoich włosów. w tym momencie doszłam do wniosku, że straszne z nich dałny ale cóż. hej, co powiesz na zmartwychwstanie daniele? tylko nie pamiętam kogo na nią miałam. zawsze pozostaje kamęron dijaz, xd. | |
| | | gauvain dres.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:17 | |
| na daniel miałaś kemp ale lowiz ma kemp czy tam miuczia! - nie znam typka - zmarszczył nos, myśląc o tym, że ona jest całkiem urocza, a on powinien sprawdzić gugl jak wróci do domu. bo jak na razie nie miał zbereźnych myśli, że będzie nocował gdzieś w ricu czy gdzieś, no patrz go. - drętwieją mi nogi, przejdźmy się, co keejt? od czego to skrót? - założył jej ten kosmyk zupełnie starannie za ucho. | |
| | | kejt krakersik.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:25 | |
| wstała i przeciągnęła się, zwlekając chwilę z odpowiedzią bo takie mam widzi mi się -katherine, no wiesz jak hepburn - zmarszczyła brwi i opuściła ręce, przy okazji poprawiając sukienkę, która zwinęła jej się odsłaniając może zbyt dużo cętkowanych rajstop, co zauważyła starsza kobieta, wytykając ją palcem i mówiąc coś do swojej przyjaciółki bez włosów ; o - ale mów do mnie kejt. bez ekstrawagancji na tym tle. wiktor. | |
| | | gauvain dres.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:27 | |
| - w zasadzie to gowę - przelazł szybko przez barierkę i podał jej dłoń już z drugiej strony, bo dżentelmenem był. a raczej bywal. - jak zaproszę cię na drinka, to to będzie niegrzeczne? - zainteresował się tą sprawą bardzo i wolną ręką podciągnął spadające portki, miał bokserki w elmo. | |
| | | kejt krakersik.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:31 | |
| wcale nie miał! kłamiesz :c zamknę się teraz w mojej skorupce i nie wyjdę................ -będzie. ale lubię niegrzecznych chłopców - ucieszyła się, że chociaż raz to ona może zrobić na złość gasparowi i się z kimś umówić, o. w takim a nie innym razie przeszła przez barierkę i zeskoczyła lądując tuż przed gowę, co też jej się spodobało - ups - wymamrotała zadzierając głowę, skutkiem czego zahaczyła czołem o jego podbródek. | |
| | | gauvain dres.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:35 | |
| ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... ...................................................................................................... odsunął się odruchowo, ale tylko głową co na szczęśćie nie łaczyło się z wykręceniem karku i zaraz pokiwał głową. - w takim razie dobrze trafilaś - stwierdził, podkładając palec wskazujący, ale to brzmi, pod jej podbródek i unosząc brew. - mieszkam na montmarte, możemy zamówić taksówkę, to daleko. | |
| | | kejt krakersik.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:37 | |
| -daleko? - uniosła brew, a przez głowę przemknęły jej sympatyczne i kosmate jednocześnie myśli - zależy czy w jakiś sposób mi tę długą podróż umilisz. gowę - odsunęła się od niego i profilaktycznie obciągnęła (a jak to brzmii) swoją czarną sukienkę, drepcząc w miejscu. | |
| | | gauvain dres.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:40 | |
| -umilę i na razie musisz uwierzyć na słowo! - właśnie, akurat przejeżdżała taksówka, którą zatrzymał i w zasadzie wciągnął kejt do środka i zacznę w innych;d | |
| | | kejt krakersik.
| Temat: Re: pont saint louis Czw 14 Sie - 23:42 | |
| | |
| | | Graciella cipcia
Liczba postów : 790 Skąd : Pariiis Twarz : Simone Simons Wiek postaci: : 18 Registration date : 31/08/2008
| Temat: Re: pont saint louis Pon 1 Wrz - 17:47 | |
| Stała na moście i z niesmakiem patrzyła na resztki topniejącego sniegu. "Paryż jest najbrzydszy kiedy śnieg topnieje. O, mam pomysł na wiersz na ten temat" - i myślała nad tym przez chwile, potem wyjęła kawałek papieru i długopis i zapisała wiersz. Oparła się o barierkę żeby popatrzeć na rzekę i odwrócić wzrok od błota pośniegowego na ulicy Jakiś czas później: Poszła do domu, i pomyślała, że dobrze, że dzisiaj nie ubrała którejś ze swoich długich spódnic, tylko dżinsy, musiałaby ją potem dać do prania | |
| | | july kłazimodo.
Liczba postów : 186 Skąd : pariż! Związany/a z : rurką! Twarz : ally zetterberg! Wiek postaci: : 20! Registration date : 03/09/2008
| Temat: Re: pont saint louis Wto 16 Wrz - 17:34 | |
| july sedziała na moście, a w zasadzie nie na moście, tylko na ławce, z kubkiem munky funky, dmuchając w jego zawartość. było tak piekielnie zimno, że co chwilę przechodził po jej ciele niemiły dreszcz, ale od wczorajszego wieczora, rozpierała ją pozytywna energia, wszyscy wiemy dlaczego. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: pont saint louis | |
| |
| | | | pont saint louis | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|