| pont alexandre III | |
|
+14Graciella ryan. martini david desire dirk july Brooklyn noah. delilah theo Roberto sidney adm 18 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: pont alexandre III Wto 24 Cze - 19:44 | |
| Najelegantszy most Paryża, otwarty podczas Wystawy Światowej. Nie skaczemy do wody, bo po niej przepływają statki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 13:49 | |
| Siedziała sobie tu sama. Wpatrywała sie w niebieskie niebo. Nuciła swoja piosenkę, bo ją lubiła. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 15:11 | |
| Akurat tędy szła bo nie lubiła przemieszczać się samochodem bez potrzeby. Zauważyła Hilcię i podeszła do niej - Cześć! Jak tam po wczorajszej imprezie? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 15:34 | |
| - Hejka. A jakos zyję...troche mam kaca po tych 2 drinkach. A u ciebie?>- spytała, |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 15:42 | |
| - A ja byłam w pracy więc kac jest w takich warunkach niedopuszczalny - roześmiała się - to znaczy, nawet gdybym chciała mieć kaca to musiałabym iść do pracy |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 15:46 | |
| - Mi producent też nie dał żyć. Od rana nagrywam piosenki bo musze się wyrobić na premierę nowego klipu. A jeszcze mam tyle sesji zdjęciowych ze cho cho. Niew wiem czy sie wyrobie..rzekła. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 15:51 | |
| - Ja głównie mam reprezentować firmę i występować w reklamach, towarzyszyć mojemu bratu w ważnych spotkaniach a czasem je prowadzić. Wyobraź sobie: około 20 albo więcej niekoniecznie dobrze nastawionych osób a ty musisz je przekonać, że to a nie inne wino, ten a nie ten design, itp. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 15:52 | |
| - Masz brata? W jakim wieku?- spytała tak z czystej ciekawości. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 15:53 | |
| - teraz ma 26 lat i jest szefem tudzież właścicielem 'Winter's Wine". Ale mam jeszcze jednego, on ma 28 lat i jest piłkarzem |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 15:54 | |
| - Rozumiem..., fajnie mieć dwóch braci anie jedną siostrę...-odparła patrzac na nia. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 15:57 | |
| - Czy ja wiem... Wolałabym mieć siostrę. Charlie jest czasem irytujący. Freda rzadko widuję |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 15:59 | |
| usmiechnęła się do niej. - Wiesz co ja musze lecieć, bo jestem umówiona z menadżerem...-powiedziała wstając z ławki. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 16:01 | |
| - Aha. OK. No to miłej pracy |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 16:02 | |
| - dziękuję i wzajemnie...-powiedziała uścisnęła ją na pożegnanie i poszłą. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 16:04 | |
| "Miło się gadało" - pomyślała patrrząc na znikającą Hilcię |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Czw 26 Cze - 16:07 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:11 | |
| Siedziała sobie patrząc gdzieś tam, nieważne gdzie wazne, że przed siebie. Słuchała mp4 i dobrze się przy tym bawiła. |
|
| |
sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:15 | |
| Szedl, kopiac kamyki i jeden kopnal w Hilcie, bo widzial w gazecie artykul, ze Hilcia nosi prawdziwe futra. | |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:16 | |
| on tu spacerowal a gdy zobaczyl hilcie usiadl na lawce gdzies dalej | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:18 | |
| Odwróciła się, była strasznie zła a jednocześnie sumtna, bo miała ciężki dzień.
Ostatnio zmieniony przez Hilcia_18 dnia Nie 29 Cze - 22:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:18 | |
| Sidney w poszukiwaniu zaczepki podszedł do Roberta i zmierzył go wzrokiem. -Jesteś łysym farfuclem. Z NOSA. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:19 | |
| Wyciągnęła z uszu słuchawki, by coś usłyszec no. |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:21 | |
| - nie - powiedzial tonem z usmiechem | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:23 | |
| - Nie pasujesz mi tutaj do srodowiska, maly - mruknal i pociagnal Rowerto za koszulke w gore, lypiac na niego oczkiem, zly byl! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:24 | |
| - Ej no zostaw go w spokoju!!!- krzyknęła w końcu podbiegajać do Roberta. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:26 | |
| - pffyyy . a co mnie to obchodzi ze tobie ja nie pasuje - powiedzial i spojrzal zabujczo na hilcie | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:29 | |
| -Wpierdolił ci ktoś kiedyś? - wkurzył się za to 'pffy', bo kiedyś koledzy z zerówki zaczepili mu balony z helem i robili 'pffy' jak odlatywal w górę, więc ścisnął prawą dłoń w pięść, lewą nadal trzymajac Rowertową koszulkę, i uderzył go w kość policzkową, mocno i jakimś cudem rozciął mu wargę. | |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:31 | |
| -koles co ty wyprawiasz - powiedzial i usiadl sobiena lawke poszed by ale chcial jeszcze popatrzec na hilcie no. | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:34 | |
| ej no, on go uderzyl, nie mogl sobie tak po prostu usiasc-,-
Pooooooooczul sie agresorem i zostawil w spokoju krwawiacego z wargi Roberto. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:34 | |
| - Mogę zobaczyc twoja wargę?- spytała bo sie martwiła no. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:36 | |
| wyciongnol chusteczke wycierajac krew nie chcial sie bic przy hilci no.
- wlasciwie o co ci chodzilo koles ? - powiedzial usmiechajac sie do hilci | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:37 | |
| nie odpowiedzial bo go tu nie bylo | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:38 | |
| - Nie wiem, przyplątał sie...- powiedziała patyrząc na niego jaksię wyciera. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:39 | |
| - jasne ty zawsze hilciu - powiezial do niej no. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:41 | |
| - Co tam u ciebie? Dawno sie nie widzielismy...-odparła wydusiła w końcu. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:44 | |
| - no wiesz po nowemu , zmienilem sie , a co tam u ciebie ? - spytal patrzac na nia nie ustannie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:46 | |
| - Nic ciekawego. Za kilka dni mam premiere nowego albumu, będzie mi miło jak przyjdziesz...- rzekła usmiechajac sie. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:48 | |
| - nie chodze juz na rzadne imprezy - powiedzial ze smutkiem no.
- siadaj a nie tak stojisz - powiedzial patrzac na nia do gory | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:49 | |
| Uśmiechnęła sie i usiadła na ławce. - Szkoda...dalej jesteś sam?- spytała z czystej ciekawośći , ale przez chwilkę zastanawiała się czy wogóle wypadało go o to zapytac. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:54 | |
| - ta - wyseptal - nie mam juz szczescia ,choc ktos mi sie podoba twoja kolerzanka ale dawno jej nie widzialem -powiedzial patrzac w jej oczynka | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:55 | |
| - Vanessa?- spytała uśmiechajać sie, bo miała dużo znajomych no. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 22:59 | |
| - o, znaczy ta , no - powiedzial noi jak zwykle oczarowany oczow nie mugl oderwac | |
|
| |
theo groszek
Liczba postów : 45 Age : 37 Skąd : parysz Związany/a z : sokolicą Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 23:00 | |
| przywiódł go tu zapach perfum hilci, więc podeszł i pocałował ją na powitanie, a potem zmierzył wzrokiem jakiegoś nażelowanego frajera, który ją zaczepiał. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 23:00 | |
| - Ona jest napawdę fajna laską i moja najlepszą przyjaciółką...-powiedziała z dumą o niej. Nagle zobaczyła Theo uśmiechnęła sie do niego.
Ostatnio zmieniony przez Hilcia_18 dnia Nie 29 Cze - 23:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
theo groszek
Liczba postów : 45 Age : 37 Skąd : parysz Związany/a z : sokolicą Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 23:03 | |
| został zignorowany więc odszedł smutny, a łzy płynęły mu po policzkach | |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 23:06 | |
| - no Viki , ja juz nie bede wam przeszkadzal i pojde powiedzial ze smutkiem i poszedl gdzies na prost siebiie o. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 29 Cze - 23:07 | |
| |
|
| |
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Pią 4 Lip - 23:17 | |
| delilah siedziała na najelegantszym moście paryża i nie zastanawiała się, czy skakać, bo miała aż dwa koty w domu, z którymi jej matka sama sobie by nie poradziła, więc delilah nie chciała uśmiercać trzech istot za jednym razem. zamiast tego jadła fioletowe filutki xd i zastanawiała się nad sensem życia, machając nogami. | |
|
| |
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 5 Lip - 0:28 | |
| załamała(m) się i poszła. :c | |
|
| |
noah. 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1291 Skąd : Milan. Związany/a z : Dominique. Twarz : Robert Pattison. Wiek postaci: : 19. Ostrzeżenia : 3 Registration date : 10/07/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Pią 18 Lip - 17:57 | |
| powiedzmy, że to właśnie tutaj noah i brooklyn przyspacerowali. opowiadał jej po drodze, jak to cholernie nie lubi swojego profesora od techniki :c. - usiądźmy, co? - zaproponował, by skinąć zaraz głową na jakąś ławkę. weekend ma ładną piosenkę o miłości i mi smutno, trochę :c. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: pont alexandre III | |
| |
|
| |
| pont alexandre III | |
|