Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

champs-elysées

Go down 
+3
viviana
antoinette
adm
7 posters
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

champs-elysées Empty
PisanieTemat: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePon 5 Maj - 22:36

champs-elysées Champs-Élysées
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female
Liczba postów : 407
Registration date : 06/05/2008

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 20:43

spacerowałaa.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female
Liczba postów : 97
Hobby : kawa i papierosy.
Registration date : 16/05/2008

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 20:46

Siedząca Viviana spojrzała na dziewczynę idącą w stronę parku. Nieświadomie zmierzyła ją wzrokiem. przy tym głośno żując gumę.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 20:48

hm, a więc ona też zmierzyła wzorkiem dziewczynę siedzącą na ławce. zatrzymała się w sumie, siadając na ławce naprzeciwko.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 20:50

Czarnowłosa zaśmiała się pod nosem, robiąc balona z gumy.

- Co za pinda - pomyślała.

Spojrzała na swoje czarne kozaki na szpilce i przewróciła oczami, teraz tylko czekała na kolejny ruch tej drugiej.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 20:54

a ona, no cóż pomyślała sobie dokładnie to samo. w sumie ant nie miała pomysłu na dalszy ruch, więc znów wbiła w nią wzrok i oglądnęła się za facetem, który przechodził obok.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 20:59

Viviana wybuchnęła histerycznym śmiechem, przy tym zwracając na siebie uwagę przechodniów.

-Oj, ty, seksi! - krzyknęła do chłopaka idącego w stronę centrum, tego samego na którego patrzyła potencjalna rywalka. Nie był ładny, ale nie był też brzydki. Jednym słowem nie interesował ją. - ta panienka chce twój numer. - pokazała na dziewczynę siedzącą naprzeciwko, puściła oczko i do niej i do niego. Pokazała też dwa kciuki w obie strony, kciuki symbolizujące 'cool'. Wzięła torbę z ławki i zaczęła się oddalać ukradkiem spoglądając na dziewczynę i chłopaka.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:01

- hm, nie zwracaj na nią uwagi, jest niezrównoważona. tak naprawdę, to ona chciałaby dostać twój numer - wywróciła oczkami, machnęła ręką, wstała i poszła za vivianą, chyba.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:04

- Ty chyba sobie żartujesz - zaśmiała się. Jednym słowem narobiły siary, obydwie, bez wyjątku. Z ciekawością popatrywała na oddalającego się chłopaka i na przybliżającą się Antoinette.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:06

- mhm, czemu tak sądzisz? - zatrzymała się i skrzyżowała ręce.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:08

Viviana, mruknęła coś pod nosem nie zwracając uwagi na stojącą na środku postać. To ona się błaźni, a przecież Viviana przyjaciół nie szuka więc może ją olać. Nie odwracając się syknęła:
- Sądzę co?
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:10

- sądzisz, że sobie żartuje - mruknęła i przesunęła się w bok, bo prawie została przejechana przez chłopca na rowerze.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:13

- Wydaję mi się, że jesteś szczególnie śmieszną osobą. Więc dlaczego miałabyś nie żartować? Przecież to logiczne, że ten chłoptaś to nie moja liga. To dlaczego miałabym chcieć jego numer? Dziewczyno, ja się nie zniżam do takich poziomów. Wybacz - Dalej się nie odwróciła i tylko przejechała ręką w powietrzu i przyspieszyło kroku. Nie żeby się bała.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:14

- hm, moja również nie. a wiesz, dla mnie śmieszna jesteś ty - szła dalej, no bo, niby, że w tamtym kierunku.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:16

- I po co za mną leziesz? Nie udawaj, że to przypadek, bo i tak Ci nie uwierzę.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:18

- nie musisz mi wierzyć. a ty uciekasz? - szła dalej, grzebiąc w międzyczasie w swojej torebce.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:20

- przed takim chucherkiem, jak Ty? Nie rozśmieszaj mnie. Raz bym Cię pierdyknęła to w podłogę byś się wbiła, ale wybacz nie zrobię tego, bo mam nowy manicure za całe 150 Euro.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:23

- hm, smutne. niektórzy potrafią rozwiązywać porblemy tylko przemocą, prawda? - westchnęła i sama spojrzała na swój manicure, równie drogi.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:27

- Nie. ja nie mam problemów, skarbie. Tym się od siebie różnimy. To była tylko przenośnia. Ale masz rację, mam ochotę ci strzelić w te czerwone policzki. - z kieszeni wyjęła słuchawki od ipooda i włączyła urządzenie.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:29

- a jednak. wyglądasz jakbyś miała jakiś problem - zmierzyła ją wzrokiem znowu.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:34

- skończ już tą łojową dyskusję, bo nie mogę cię słuchać.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:37

- nie musisz przecież - mruknęła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:40

olivier akurat przechodził tutaj gdzieeś i z racji, że znał antoinette, chyba, xd, to się przywitał i przystanął gdzieś obok, to znaczy jakimś 'cześć aaant' luźnie rzuconym się przywitał. rozmowy nie słyszał, a raczej wymiany zdań, więc myślał, że to jakaś antowa koleżanka.
-olivier jestem!- przedstawił się więc, bon ton i tak dalej, wyciągnął dłoń też. tak zwana samowolka.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:41

- to mogę znów założyć słuchawki na uszy, czy masz coś jeszcze do powiedzenia? - mruknęła przewracając oczami. Przyspieszyła kroku, następnie weszła w małą uliczkę pełną sklepów z torebkami. (od vivianki: naprawde tak jest w paryżu. xD)
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:42

- możesz zakładać - wzrusyzła ramionami - cześć oli! co u ciebie?
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:44

Uniosła brwi i położyła ręce na talii.
- Vivianka - podała mu dłoń uśmiechając się przy tym słodko.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:48

-w porząąądku, ostatnio właśnieee-zaczął, do ant, ale skoro viviana wróciła czy coś tam, to uśmiechnąl się szeroko, bo to typowy facet, w jej stronę i uścisnął dłoń-miło mi poznać. to um, przyjaźnicie się, tak?-zapytał, nadal się uśmiechając i popatrzył po ant.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:50

- mhm, nie - spojrzała na viviankę, cnie.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:52

(viviana wróciła czy coś tam - dziękiiii!!! xD jestem COŚ TAM, miło mi.)

Z elegancją, aksamitną galanterią, wysublimowanym wdziękiem odpowiedziała:

- nawet jej nie znam
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 21:56

w sensie wróciła, CZY COŚ TAM, a nie viviana czy coś tam! xd
-och, tak-w takim razie chyba wyszedł na idiotę. z bardzo, bardzo umownym skrępowaniem zmierzwił grzywkę i przestąpił z nogi na nogę-too tym bardziej mi miło, że się poznaliśmy, takie poszerzanie horyzontów. i to na trzy fronty.
okej, sam nie wiedział, o co mu chodzi z tymi horyzontami, ale wybaczmy.
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 22:00

- tak, zorbiłeś dobry uczynek, prawie.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 22:04

zaśmiała się spoglądając to na ant.

- Ale możemy się poznać, prawda przyjaciółko - wzięła ją pod ręka i syknęła do ucha. - nie psuj mi tego.

Uśmiechnęła się do Oliviera.

- A może skoczymy w trójkę na jakąś kawę? Chyba, że ant nie ma czasu, to wtedy zapraszam tylko ciebie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 22:06

-kawa, taaak, to dobry pomysł-przytaknął, za bardzo zajęty obserwowaniem nagich ramion viviany, żeby słyszeć jej uwagę do ant. taki fetysz. to znaczy te ramiona-wybierasz miejsce.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 22:09

przyszli, że z nate'm bo tutaj prawie impreza. no to przyszli. ale to już mówiłam. nie mogę się teraz skupić bo czytam w teltygodniu recenzje seriali xd
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 22:11

- może do caffee moose? - zapytała. - dlaczego mi się tak przyglądasz?

(kurde, a w paryżu jest taka fajna kawiarnia na przeciwo wieży eiffla... z bardzo drogą kawą i boskim kelnerem, ale zapomniałam nazwę.)
Powrót do góry Go down
antoinette
patrycjusz.
antoinette

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 22:12

dobra to ona się pożegnała i poszła, bo nie chciała przeszkadzać, mając nadzieję, że oni to docenią ...... . ..... ..... .... ... .. .
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 22:15

- Paa... Antt! Odezwij się jeszcze kiedyś - zironizowała machając dziewczynie i uśmiechając się do Oliviera.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 22:21

docenili! pomachał za ant.
-jestem estetą, a ty mi się podobasz-i artystą też był, ale po co się chwalić. podał jej ramię-więc caffee moose.
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 22:22

- wiesz co? - zaśmiała się gładząc bluzkę. - zmieniłam zdanie. Może pójdziemy do mnie?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 22:24

-huh, też na kawę?-zainteresował się, ale oczka mu zabłysły. to znaczy nie jak dla lorda vadera, całe szczęście-to znaczy, chętnie.

i mozesz u niej zacząć, <3
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 22:26

Ruszyli w stronę apartamentu Viviany...

PRZENOSIMY SIĘ DO MOJEJ CHATY !
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 23:09

w serialowych szukałam kiedyś pomysłu na dramę. to znaczy, jakieś dwa tygodnie temu, ale to w zasadzie trochę już kiedyś. a teletydzień kupuje moja babcia =d
wziął summer za rękę i splótł swoje palce z jej palcami, mając nadzieję, że się nie połamią, czy nie odpadną. spytał się jej, czy siadają gdzieś i to tyle.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 23:12

moja mama kupuje, chociaż u nas się nie ogląda w zasadzie telewizji.
- możemy usiąść - zgodziła się luźno, głaskając go kciukiem, to znaczy jego rękę. zdmuchnęła włosy z czoła i zamknęła oczy, bo w zasadzie zakręciło jej się w głowie, a to było niezbyt hot, więc złapała się nate'a trochę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 23:17

objął ją ciasno (ciastoxd) w pasie, zanurzając nos w jej gęstych włosach, mając nadzieję, że przez ciążę jej nie powypadają. wybaczmy mu to, był na prawie, nie medycynie, o czym już pewnie wspominałam.
uśmiechnął się prawym kącikiem ust bardziej niż lewym i poprowadził summer do ławki.
warto wspomnieć,że po drodze powiedział, że ją kocha :<
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 23:25

to miło z jego strony.
- ja ciebie teeeż nate, nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo - nie chciała siadać na jego kolanach, bo miała wrażenie, że już jest gruba i go połamie xd więc opadła obok, zakładając standardowo noge na nogę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 23:28

- oho - pokiwał głową, zakładając ręce za głowę. westchnął, odwracając twarz w kierunku nieba, księżyca, gwiazd i całej reszty. - jak je nazwiemy? znaczy, dziecko.
przecież nie psa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 23:32

/sandra
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 23:33

- nie wiem, nate - dobrze wiedział przeciez, że summer nie należy do osób kreatywnych. zaraz jednak wybuchnęła śmiechem - adelaide, po babci xd.
wyobraziła sobie właśnie minę swojej matki, która dowiaduje się, że jej wnuczka ma imię po niej. pewnie zabiłaby ich obu i dziecko również. zaraz podzieliła się tą myślą z nate'm i przytuliła się do niego, bo ostatnio czuła się bardzo samotna! ;<
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 23:36

- hej, to w zasadzie jest pewien pomysł - stwierdzil, opierając głowę o jej głowę, drapiąc summer za uchem, zupełnie pieszczotliwie. - to w zasadzie zupełnie miłe imię. a jak to chłopiec?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitimePią 16 Maj - 23:42

/okej -,-
Powrót do góry Go down
Sponsored content

champs-elysées Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées Icon_minitime

Powrót do góry Go down

champs-elysées
Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach