Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

champs-elysées

Go down 
+3
viviana
antoinette
adm
7 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

champs-elysées - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimePią 16 Maj - 23:44

- miłe imię?! już lepiej esmeralda - roześmiała się drapiąc po kolanku, jego drapiąc nie siebie - nie wiem, po twoim tacie, żeby było no wiesz po równo. nigdy nie mówiłeś nic o swojej rodzinie, nate, nawet nie wiem, czy masz rodzeństwo. xd - zauwazyła trafnie. ona nie pamięta i ja również, a ja bym zapamiętała, bo to dość istotne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimePią 16 Maj - 23:48

czy ja wiem, czy istotne, nigdy nie pamiętam o takich rzeczach. cześć, olivier:)
- esmeralda to z tej bajki? - podrapał się po nosie, nigdy nie był pewien co do imion bohaterów kreskówek. - nie, nie, po tacie lepiej nie. nie mówiłem? na pewno kiedyś coś wspominałem, saaaaaaam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimePią 16 Maj - 23:57

- nie, nie mówiłeś - powiedziała, pewna swojego, była gotowa nawet się o to pokłócić - tak esmeralda z bajki, ale esmeralda to brzydkie imię. wyobrażasz sobie..............esmi chodź na zupkę pomidorową. co nie zmienia faktu, że nie umiem gotować zupy pomidorowej - to chyba nawet wiedział, moga kupić książkę paskala! xd - poza tym to jeszcze długo, nie musimy myśleć nad imieniem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 0:00

lepiej dżejmiego oliwera!
- mówiłem, pewnie zapomniałaś - żachnął się, ale wolał jej nie denerwować, bo jeszcze rzuci w niego słoniem. - rodzeństwa nie mam........ a esmeralda, hm. śmieliby się z niej w szkole =d. - albo z niego. z niego to jeszcze bardziej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 0:05

- lubiłam esmeraldę. no to odetta - strasznie ją wkręciło to wymyślanie imion, więc przekeciła się twarzą do niego i usiadła po turecku. miała spodnie, spoko. - to księżniczka łabędzi <3 - przypomniała mu, bo może nate nie oglądał bajek o księżniczkach i tych innych - a derek jak będzie chłopak. albo najlepiej bliźniaki, to będzie odetta i derek - zastanowiła się chwilę, odrzucając włosy za plecy, zupełnie instynktownie - o nie, nie bliźniaki będę wyglądała jak czołg i będę jeździła potem z matką do kliniki w los angeles, na zabiegi plastyczne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:19

- summer, przecież mamy jeszcze dużo czasu na wymyślenie imienia, nie sądzisz? - spytał i ugryzł ją w ucho, nachylając się nad nią. wyobraził sobie summer-czołg (co przejeżdża dziewczyny 'rzolnierzy', xxxxxddddd) i zaśmiał się gdzieś w jej włosy. - nie, nie, bliźniaki nieeeeee.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:21

- oboże, chyba bym tego nie wytrzymała. ogólnie nie wiem czy wytrzymam. ja nie chce byc gruba, dlaczego ktoś nie może urodzić za mnie? - jęknęła do jego ramienia, drapiac go również po brzuchu, samer-czołg xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:24

- no bo tak już jest......? - nie umiał tego jej ładnie wytłumaczyć, wybaczmy mu to. - aleeeeeee wytrzymasz, nie martw się.
jasne, zaczynał w to wątpić, w zasadzie, xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:32

ja tez bym zwątpiła xd
- ja nie chcę, myślisz, że jak będę kładła się na brzuchu to poronię, pewnie tak, nie? - zamknęła nawet oczy, bo nadal było jej niedobrze i połozyła nogi na nogach nate'a, jeśli wiesz o czym mówię.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:35

siur, że wiem.
- nie sądzę - zmarszczył czoło, bo chyba jednak chciał pomęczyć summer ciążą,<3. - ale można się zapytać kogoś. pewnie masz znajomych na medycynie, coooo? - on też miał, ale z nich tacy jacyś krejzole byli, że się nie przyznawał.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:37

- no to nie wiem, skoczę z wiezy ajfla, chociaż to już przeżyte, ale będziesz miał spokój </3 - podrapała się po łydce, przyglądając uważnie nate'owi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:39

- summer,chyba naprawdę powinnaś iść do psychologa - stwierdził poważnie i posmyrał ją po policzku palcem wskazującym.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:40

- mówiłam już to, przecież. nigdy nie byłam u psychologa - stwierdziła, sięgając pamięcią w przeszłość - kiedyś adelaide zawsze mnie straszyła, że pójdzie ze mną do psychologa. boże, kiedyś było fajnie, jak nie wracałam cały tydzień do domu na przykład, a rodzice zawiadamiali policję, że zaginęłam </3.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:45

- miejmy nadzieję, że dziecko nie będzie tak robiło - westchnął. nie mógł sobie jednak wyobrazić tygodniowego dziecka pełzającego po paryżu ;x.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:48

- nie, no teraz na pewno nie, no wiesz, będzie małe - pokiwała głową, poprawiając się, bo coś jej się wbijało w tyłek - ale potem. albo lepiej niech nie będzie tego potem, bo będę staaaara.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:50

- summer, chyba nie chcesz się zabić w młodym wieku, żeby nie oglądać w przyszłości swoich zmarszczek, co? to doprawdy dziecinne - stwierdził poważnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:52

- no, ale tak będzie lepiej. przynajmniej zapamiętają mnie taką, a nie jakąś starą ropuchę. chociaż, hm - zastanowiła się chwilę, opierając głowę na nate'a torsie, bo przecież nie swoim - zacznę jeździć z adelaide na zabiegi do tajwanu, tajlandii i tych innych, bo ona jak na swój wiek całkiem dobrze się trzyma.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 11:54

chociaż uważał to wszystko za wybitnie głupie, nic nie powiedział. - hm, summer, nie marzniesz? - spytał, zmieniając temat =d.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 12:00

- trochę - potarła ręką, prawą swoje prawe ramionko, nagie, wcześniej schowała komórkę do kieszeni, bo pisała esmesky z olkiem i latishą.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 12:03

to seksy, chociaż nate był w związku z tym odrobinę zazdrosny, wybaczmy mu to. - to może chooooodźmy do domu? - zaproponował, przyciągając ją do siebie trochę,żeby to pocałować lekko jej dolną wargę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 12:10

- no, możemy - wstała nawet, pociągając go za sobą, jakkolwiek to brzmi, bo dziwnie - jutro idę z latishą do spa i z olkiem szukać mieszkania, to mnie nie będzie, wieczorem będę to znaczy - rozejrzała się dookoła, nie było nikogo to zupełnie dziwne, również.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj - 12:14

- no dobraaaa, będę musiał znaleźć sobie jakieś zajęcie - westchnął, biorąc samerową za rękę i poszli, i zacznij.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female
Liczba postów : 605
Związany/a z : noah
Wiek postaci: : 18
Ostrzeżenia : 1
Registration date : 07/06/2008

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 21:29

siedziała na trawie, z nadzieją, że nie dostanie za to żadnego mandatu. bo w poznaniu dają ;c miała oldskulowe ray bany i hipisowską tunikę, słowem pewnie obejrzała przed wyjściem hiszpańskiego vogue'a tudzież coś w ten deseń.
Powrót do góry Go down
ginger
rodzynek.
ginger

Female
Liczba postów : 260
Twarz : kaya s.
Registration date : 03/06/2008

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 21:35

odchrząknęła i stojąc za dominik wychrypiała męskim głosem
-siedzenie na trawniku przy takim ustawieniu planet i gwiazd jest karalne.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 21:36

dominik z reguły była bardzo trzeźwą osóbką, oczywiście w pojęciu mentalnym, dlatego odchyliła głowę do tyłu i rozpoznając dżindżer powiedziała:
- masz nieogolone nogi.
;c
Powrót do góry Go down
ginger
rodzynek.
ginger

Female

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 21:45

-a ty pachy ;c - stwierdzenie na poziomie pierwszej klasy gimnazjum lub też niżej wedle uznania tudzież rozwoju jednostki. usiadła obok, dźgając dominik w żebra i wyciągnęła nogi w swego rodzaju rozkroku, jeśli wiesz co mam na myśli. bynajmniej nie miała ochoty się tu i teraz rozciągać. posmyrała się po łydce. a nie to była łydka dominik ;cc
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 21:50

- co u markiza! - zapytała z udawanym entuzjazmem wyciągając jakiegoś cienkiego papierosa. jakąś chwilę patrzyła przed siebie, potem zwróciła głowę ku dżindżer, uśmeichając się.
Powrót do góry Go down
ginger
rodzynek.
ginger

Female

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 21:54

-śpi - odpowiedziała się, a na jej twarzy wykwitł szeroki uśmiech na samo wspomnienie zaspanego markiza w jej łóżku.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 22:48

- to musi być urocze, pociągające .. - wymieniła 125482 innych przymiotników. chyba tak do końca nie szydziła, smutne ;c bo ona ma tylko papugę skinheada! <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:04

przyszli, razem z kejm. tom rzucił się na ławkę, jedną z wielu, śmiejąc się.
- oboże, nie mogę, jaaaaaakaaaaś nienormalna.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:06

-spadaj, mogłeś się za mną wstawić - usiadła obok niego, zakładając nogę na nogę. udawała, że jest na niego zła. tak naprawdę ledwo udawało jej się utrzymać kamienną twarz. siedziała po przeciwnej stronie ławki, gwoli ścisłości.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:14

przysunął się do niej, raczej szybko, bo miał sprytne ruchy. okej, nie xd ale przysunął się do niej i ugryzł ją w ramię, ale lekko, LETKO również.
- mogłem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:16

zręczne rączki, xd.
-ale tego nie zrobiłeś - prychnęła, spoglądając na jego nos, na którym miał odbitą gołębio stopę. zaraz, gołębie nie mają stóp. to palczaste w każdym razie. smyrnęła go nawet lekko, letko też skoro lubisz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:21

- prze pra - wydukał, ruszając nosem - wiesz, to trochę nieładnie z twojej strony, kejmi, że nawet nie zapytasz jak się czuję i tak dalej. poza tym, chciałem ci zaproponować, żebyś się dzisiaj ze mną napiła, za zdrowie mojego psa, kupiłem psa, hę?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:25

-yhm - wymamrotała i nachyliła się nad nim niebezpiecznie, ujmując w dłonie jego twarz i jak się zapewne już domyślasz, pocałowała go namiętnie, bo nigdy mu tego nie powiedziała ale lubiła jego towarzystwo i dostawała palpitacji serca na jego widok. zmierzwiła mu włosy i odsunęła się, patrząc na niego zupełnie niewinnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:27

uśmiechnął, się zupełnie zaskoczony i wybity na moment z całego życia, w wielkim szoku i tak dalej, bo jeszcze wczoraj kejmi chciała jego śmierci.
- no - powiedział, bardzo zachrypniętym głosem, ale tomji nie jest cipo i zaraz nachylił się nad nią, kładąc ręce na oparciu ławki obok obu ramion kejmi i odwzajemnił pocałunek, przypierając ją do owego oparcia swoim torsem, albo jak wolisz klato.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:36

owłosioną i spoconą, hihi. fuj!
-taak - wymruczała zadowolona, trochę jak kot i zarzuciła mu ręce na szyję, obejmując tomiego nogą, bo to mój nowy fetysz. obejmę tak jędrzeja jutro, obiecuję! smyrała go stopą w zielonej baletce w nerky - więc jak się czujesz, tommy?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:47

dmuchnął w jej grzywkę, wcale się nie oddalając, bo właśnie teraz przesunął nosem wzdłuż szyi kejmi, rozkoszując się jej zapachem.
- ja? teraz? to raczej świetnie. nawet nie raczej, zajebiście - wyszczerzył zęby w uśmiechu, naprawdę lubił kejmi, bo na więcej nie chciał się przyznać, więc prowadził wewnętrzną wojnę z samym sobą.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 19:08

-a tylko spróbowałbyś odpowiedzieć coś innego - wymruczała słodko, co zasadniczo gryzło się ze słowami które wypowiedziała, ale to w końcu kejmi-jedna wielka sprzeczność. miętosiła kołnierzyk jego polo, nie wiem w jakim kolorze, jędrzej ładnie wygląda w granacie - ale nic ci już nie jest? - upewniła się, odsuwając lekko żeby obejrzeć go dokładnie z pewnej odległości, hihi. zapytała obojętnie. w życiu nie przyznałaby się, do uczucia jakie żywiła do tomiego, dobrali się dwie sieroty.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 19:10

kto to jędrzej?
przyjrzał się jej, cieszył się, że kejmi się troszczy, choć wcale nie potrzebował niańki, naprawdę dawno nikogo nie przeleciał, ale nic nie mówił na ten temat.
- nic mi nie jest - odparł powoli, drapiąc ją teraz za uszkiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 19:15

-okej - rzuciła jak gdyby nigdy nic, chociaż w głębi duszy odetchnęła z ulgą głęboko dosyć i rozluźniła się, przechodząc teraz do drugiej kwestii, która nie dawała jej spokoju, mianowicie seksu. oni są cudownie jednomyślni - to dobrze - pocałowała go w usta - bardzo dobrze - przesunęła się pocałunkami w lewy kącik - nie wiem co bym zrobiła gdyby coś ci się naprawdę stało - dodała, przesuwając dłonią po jego policzku i smyrając go kciukiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 19:18

zastanowił się chwilę, lubili się przecież droczyć. opadł na swoje miejsce i przyciągnął ją na swoje kolana, bo była lekka, LETKA, xd więc to nie był problem. oplótł rękami jej talię, napisałam ralię i głaskał kciukiem gładką skórę na plecach.
- pewnie znalazłabyś sobie jakiegos latynosa, z miliardami dolarów na koncie - nie to żeby tomi był biedny, conie, wszyscy wiedzą, że mógł się wozić dużo kaso - i koniem. czy co to tam było. biały osioł? - on osobiście nie znał się na tych przysłowiach kobiecych, dlatego nie wiedział, wybaczymy mu to.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 19:23

ja też się nie znam. czy to znaczy, że nie jestem kobietą? ;c
-oh, racja - przytaknęła, uśmiechając się trochę ironicznie, bo po wypowiedzeniu wcześniejszych słów doszła do wniosku, że za bardzo się przed nim obnażyła emocjonalnie, a wcale tego nie chciała, bo tommy jej nie kochał i nigdy nie pokocha - będzie miał na imię django, koniecznie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 19:29

- django? to jak dla psa. nazwę tak mojego psa, kejmi jesteś bardzo kochana - z tej okazji wychylił się w przód i musnął jej wargę dolna - chodźmy do mnie, serio, co?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 19:31

-przekonaj mnie? - odpowiedziała zaczepnie i odsunęła go od siebie, grzebiąc w torbie dla zabicia czasu - znalazłam! - zawołała tryumfalnie, wyciągając portfel z niebieskim hipopotamem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 19:48

i tym o to sposobem nie miała nic do gadania, w sumie, bo wziął ją na ręce, zmierzając do wyjścia z parku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 19:49

objęła go i pocałowała w skroń, tak właśnie nie inaczej.
-uwielbiam cię, debilu.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

Liczba postów : 137
Registration date : 09/06/2008

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeCzw 19 Cze - 18:43

a teraz przed państwem powrót starego i kochanego dłajta. szedł prawieże ulicą ze skrętem między wargami i rękami w kieszeniach. jakimś magicznym sposobem zapewne zaciągniętym od harego potera zaciągał się i półgębkiem dym wypuszczał kiedy uznał to za stosowne. czekam tylko aż zrobię się zielona i będę podobna do jody, piszę już w miarę podobnie.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeCzw 19 Cze - 18:47

to musiałabyś przerzucić orzeczenie na koniec zdania, skajłokerze.
dominik, wielkie objawienie, szła polami elizejskimi, w stronę łuku triumfalnego, grzebiąc w papierowej torbie od cartiera, dajmy na to. ubrana była w żółto-granatową wzorzystą sukienkę przed kolana, ściągniętą w pasie i z takim dziwnym czymś wokół szyi, co robiło za ramiączka. takie kółeczko? xd kochamy szczegóły! <3 i w jednej dłoni trzymała butelkę wody, jestem fajna?
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

Liczba postów : 137
Registration date : 09/06/2008

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitimeCzw 19 Cze - 18:57

i tak cię kocham, hrr <3
-hu hu, dominik! - zamachał jej skrętem przed oczami, ale chyba ich nie wypalił, bo to zakrawałoby na jakąś głupią starożytną tragedię lub też gorzej. uśmiechnął się zamiast tego stosunkowo głupio i uchylił jej nieistniejącego kapelusza. a jednak ją pamiętał! taka jestem miłosierna dzisiaj. skoro kochamy szczegóły, dłajt miał na sobie granatowe ciemne, ciemne dizelki spadające z tyłka, białą koszulę i bokserki w zajączki wielkanocne. nie pytaj dlaczego, bo nie wiem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: champs-elysées   champs-elysées - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

champs-elysées
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-