| ginekolog / + poczekalnia u ginekologa | |
|
+5gwiazda lekarz karlos jasmine sebastien adm 9 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 24 Cze - 20:29 | |
| | |
|
| |
sebastien prosiaczek
Liczba postów : 1308 Age : 38 Skąd : sicily! Związany/a z : tju. Twarz : james franco Ostrzeżenia : 1 Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Sob 12 Lip - 23:41 | |
| wziął ja tutaj, bo przeciez była w ciąży. w każdym razie z jasmine na rękach, wbiegł na oddział, oberwujac groźnie pielęgniarki. - szybko kurwa dajcie jakiegoś lekarza - rozkazał nie siadając i nic, tylko stał i patrzył na nich wszystkich. do nich wszystkich zaliczamy pielęgniarki i pana w czerwonym szlafroku. nie wiem co pan robił na oddziale ginekologicznym, może rodził dziecko xd, pewnie kolanem, bo miał ciąże pozamaciczną. nie to żeby faceci mieli macicę - no czy ja sie do chuja, źle wyrażam? lekarz, nie widzicie że moja dziewczyna - xd - zemdlała?! czuł się panem świata ogólnie, więc dlaczego w tym momencie miał nie krzyczeć na jakieś podrzędnie pielęgniarki. | |
|
| |
jasmine banan.
Liczba postów : 393 Skąd : stamtąd Związany/a z : sebastienem, niby? Twarz : anne marie van dijk lowe Wiek postaci: : 17 Registration date : 04/07/2008
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Sob 12 Lip - 23:42 | |
| | |
|
| |
sebastien prosiaczek
Liczba postów : 1308 Age : 38 Skąd : sicily! Związany/a z : tju. Twarz : james franco Ostrzeżenia : 1 Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Sob 12 Lip - 23:43 | |
| | |
|
| |
lekarz karlos nowość.
Liczba postów : 7 Age : 68 Skąd : argentina Związany/a z : z żoną mirellą Registration date : 25/06/2008
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Sob 12 Lip - 23:45 | |
| to weszłam.
żartuję. więc karlos wyszedł ze swojego gabinetu na końcu korytarza, gdzie przysypiał, to ostry dyżur w zasadzie i założył gumowe rękawiczki, którymi teraz strzelał, gdy wychodził, usmiechająć się szeroko-co myy tu mamy?-zapytał się powoli i spokojnie sebastiena, na jasmine nie patrzył. | |
|
| |
gwiazda maluszek
Liczba postów : 17 Age : 2023 Skąd : z nieba Związany/a z : wielkim wozem Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Sob 12 Lip - 23:47 | |
| wzeszła za oknem
(robię nastrój) | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Sob 12 Lip - 23:48 | |
| sebastien zmierzył go spojrzeniem pełnym wkurwienia. - kurwa, dajcie coś na czym mogę ją położyć, hm? - zapytał, może dosyć retorycznie. jasmine nie była ciężka, nie dla niego, no ale sori, jak ją mieli zbadać - kurwa, szybciej - bo teraz to już zaczął się martwić o jas i o dziecko i winić, za to, że na nich xd nakrzyczał. nawet zdał sobie sprawę z tego, że do kurwy nędzy zależy mu na dziecku. i na niej. | |
|
| |
lekarz karlos nowość.
Liczba postów : 7 Age : 68 Skąd : argentina Związany/a z : z żoną mirellą Registration date : 25/06/2008
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Sob 12 Lip - 23:50 | |
| -spokojnie proszę pana, tu śpią ludzie, wiesia!-zawołał do pielęgniarza transwestyty który zabrał jas i zawieźli ją gdziekolwiek, powiedzmy że do gabinetu karlosa-spokojnie, proszę tutaj usiąść, ma pan kolorowe czasopisma dla pań w ciąży, może to pana zaciekawi-i poszedł do gabinetu, na badańsko. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Sob 12 Lip - 23:55 | |
| złapał gazetę, ale zaraz cisnął nią w drzwi, mówiąc głośne 'spierdalaj szmato', bo był wkurwiony, a on mu cos tu bedzie pierdolił o gazetach dla kobiet w ciąży, jakby jedną z nich był. czekał, aż zrobią te badania, dygając nogą. to znaczy noga sama mu dygała, z nerwów. | |
|
| |
gwiazda maluszek
Liczba postów : 17 Age : 2023 Skąd : z nieba Związany/a z : wielkim wozem Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Sob 12 Lip - 23:56 | |
| dygała w rytm dygania nogi sebastiena. michał piróg powiedziałby, ze to piękne synchrony. | |
|
| |
lekarz karlos nowość.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Sob 12 Lip - 23:57 | |
| skończył już dawno badania i ogólnie krejzi bo rozmawiał z jasmine o tym i owym specjalnie przeciąając xd pozdro karlos | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Nie 13 Lip - 0:04 | |
| wkurwiał się jeszcze bardziej, bo słyszał głosy z pokoju obok, więc zaraz wstał. drzwi były zamknięte, kiedy pociągnął za klamkę, więc teraz rozjebał drugie tego wieczoru, stając jak jakiś chuck norris, w futrynie. - to ja tam do kurwy nędzy siedzę i się denerwuje, a wy sobie urządzacie jakieś wesołe pogawędki. więc, o co chodzi kurwa, doktorze? - jebany, chciałoby się dodać, ale stał teraz przy jasmine, a w zasadzie blisko, więc nie chciał żeby znów zemdlała - no mów kurwa - pośpieszył lekarza. | |
|
| |
lekarz karlos nowość.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Nie 13 Lip - 0:12 | |
| jezu, wtf xd-będzie pan płacił-powiedział niewzruszony, w przeciwieństwie do jasmine która siedziałą i się trzęsła xd-pani voldemort [jezu, ona ma tak na nazwisko, wlasnie sprawdzalam xd] polezy u nas kilka dni, trzeba zrobić kilka niezbędnych badań i ją wypuścimy!!11. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Nie 13 Lip - 0:14 | |
| - to wykluczone, ona wraca dziś do domu - zarządził, rozsiadając się na łóżku, na którym leżała jas, ale zaraz wstał, bo stwierdził, że siedzenie mu nie służy - będzie miała własną pielęgniarkę, lekarza, lokaja, sprzątaczkę, tancerzy, piętnastu piosenkarzy, telewizor osiemdziesięciocalowy, ale wraca do domu. | |
|
| |
lekarz karlos nowość.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Nie 13 Lip - 0:21 | |
| -w takim razie musi pani podpisać odpowiednie papiery-sięgnął do biurka, z której wziął gumy balonówy i wsunął do ust jedną, i mlaskając głośno wyciągnął plik forumlarzy. pierwszą kartkę zgniótł i wyrzucił do kosza, bo była ubrudzona czekoladą a na drugiej zaczął coś skrobać-proszę podpisać-rzucił do jas! | |
|
| |
lekarz karlos nowość.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Nie 13 Lip - 0:24 | |
| no a jas podpisała, pozdro, i wyszli chyba z gabinetu. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Nie 13 Lip - 0:25 | |
| aha, pojechali do domu, zacznę, bo zamiast send wzięłam draft -,- | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 15:39 | |
| czekał na korytarzu, bo jas poszła na badania, a on był chyba zbyt nerwowy żeby oglądac lekarza karlosa i wiesię, dlatego też jadł sobie frytki z dołu, bo był głodny, kupiłby też dla jas, ale były za tłuste. | |
|
| |
jasmine banan.
Liczba postów : 393 Skąd : stamtąd Związany/a z : sebastienem, niby? Twarz : anne marie van dijk lowe Wiek postaci: : 17 Registration date : 04/07/2008
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 16:22 | |
| siedziała długo dlugo długo długo długo długo ale wreszcie wyszła i sebka nie było, pokręciła oczyma i poszła go szukać na doleee i znalazła, nie jest sierotą. usiadła obok niego, wieszając swoją torebkę na oparciu-umrzesz na hmm, to takie, no, cholesterol. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 16:23 | |
| - i jak tam? - zignorował to o cholesterolu, moja mama strasznie przezywa cholesterol. odstawił tackę z frytkami na bok i zaproponował, że zabierze ją na obiad, jeśli oczywiście chce jeść. | |
|
| |
jasmine banan.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 16:42 | |
| -nie, chybabym się porzygała-racja, dzisiaj i tak rzygała w nocy, jak spał, oparła łokcie na stoliku i przyjrzala mu się-usunęłam dziecko-dodała, tak serio to nie usunęła, ale chciała zobacyzć jak zareaguje, pozdro bella i tracenie dizewictwa xdddddddddddddddddddddddddddddddd | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 16:44 | |
| zakrztusił się, resztkami frytek które przeżuwał, ale nie wypluł na blat, tylko poleciały do gardła. kiedy zdążył się już uspokoić, złapał ją za ramiona, prawie połamał! - co kurwa?! - warknął, wyjątkowo głośno, pewnie wszyscy w bufecie się na niego spojrzeli, ale miał to gdzieś, potrząsnął nią jak jakąś lalką. | |
|
| |
jasmine banan.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 17:02 | |
| -żartowalam, pojebie-skrzywiła się mimowolnie, jezu, xd mogła nie bawić się w bellę-żartowałam, rozumiesz? jestem w ciąży, dalej-starała się ni denerwowac : d | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 17:08 | |
| - jesteś nienormalna, jas - stwierdził, trochę z ulgą, ale miał ochotę ją opluć, zabić, cokolwiek - nie bawią mnie twoje żarty. idziemy. i skierował się w stronę wyjścia, pchajac drzwi, którymi swoją drogą komuś przypierdolił, jak na filmach, nie mówiąc przepraszam. | |
|
| |
jasmine banan.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 17:14 | |
| -czepiasz się-mruknęła w odpowiedzi, idąc za nim, z początku chciała zostać i ochlonąć ale nie, okej, jeszcze dostałaby wpierdol, w każdym razie gdy byli na zewnątrz powiedziała żeby szedł wolniej, bo ona źle się czuje po pobieraniu krwi!!!. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 17:33 | |
| - nienawidzę twojego pojebanego poczucia humoru i jeśli jeszcze raz zajebisz jakiś dziwny żart, to cię rozkurwię, jas - rzekł, naprawdę zajebiście groźnie, ale przecież nie zrobiłby jej krzywdy, cototonie, więc tylko otworzył przed nią drzwi. zaznaczę, że noga mu dygała. | |
|
| |
jasmine banan.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 18:24 | |
| -nie groź mi, z łaski swojej, czwórasie-czwórasie, ja pieprzę, pozdro emilka i fajfel. wlazła więc do samochodu i skrzyzowała dłonie na piersiach, po co się tak denerwował? xd. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 18:26 | |
| postał chwilę przed samochodem, opierajac się o maskę samochodu. na raz wypalił trzy papierosy, bo przy niej nie chciał palić. kiedy już wsiadł, zmierzył ją spojrzeniem i oświadczył, że jadą do sklepu, bo musi kupić piwo. | |
|
| |
jasmine banan.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 18:29 | |
| wzruszyła ramionami, przykładając policzek do chłodnej szyby i obserwowała kropelki deszczu, w zasadzie była cała mokra przez ten głupi i wielki parking i w ogóle źle się czuła, pewnie umrze albo przynajmniej się przeziębi i umrze im dziecko, a przynajmniej tak myślała, bawiąc się zamkiem kurtki. rzuciła nawet jakieś rób co chcesz, to ty justeś pierdolonym panem i pozdro, zamknęła się i ja del zaraz odpiszę, jak zainstaluje flocka. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 18:32 | |
| - jezu, jas jak ty do chuja nic nie rozumiesz - nie krzyczał, mówił tylko z pewnym wyrzutem, a wyjechali już na obwodnicę, wiec zatrzymał się na poboczu, by usiąść bokiem. to znaczy, że przodem do niej - nie rozumiesz, że mnie na was zależy? na tobie? i na naszym dziecku? nie rozumiesz tego, że nie wiem jak to sie stało, ale już się do ciebie przywiązałem? nie rozumiesz, jak do kurwy dla mnie dużo znaczycie? właśnie. | |
|
| |
jasmine banan.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 18:38 | |
| -oczywiście, że nie rozumiem, seb. a raczej nie wiem, nie wiedzialam, jezu-odchyliła głowę do tyłu, znaczy opierając się też, i patrzyła na sufit, no wiesz, profilem do niego, bo nie wiedziała, co powiedzieć. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 18:41 | |
| - to dobrze, że już wiesz - stwierdził, mało inteligentnie, bo właśnie wyrzucił przed nią swoje uczucia, więc co tam miał się teraz rozgadywać. wyciągnął kluczyk ze stacyjki i przekręcał go w dłoniach - przepraszam, nie powinienem był na ciebie krzyczeć. | |
|
| |
jasmine banan.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 18:59 | |
| -przyzwyczaiłam się-mruknęła nieco złośliwie, no ale, nie mogła się powstrzymać, nawet jeżeli naprawdę już powinna-muszę się przebrać, mozemy już jechać? | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 19:03 | |
| pokiwał głową i nie mówił już nic więcej, czuł się jakby jego serce zostało wyrwane i zdeptane, bo on się przed nią otworzył, a ona jakoś średnio to doceniła, więc stukał tylko opuszkami palców w kierownicę, kiedy mknęli obrzeżami paryża. chociaż może nie obrzeżami, bo to był mały periferik, który biegnie prawie przez centrum paryża. | |
|
| |
jasmine banan.
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 15 Lip - 19:08 | |
| a ona nie odzywała się wcale i nie wiem, zacznij ;d | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 18:47 | |
| sebek juz tutaj kiedys byl, wiec wiedzial gdzie ma isc. generalie sie stresowal bo lekarz karlos to palant. - ja tu poczekm - oświadczyl tjumowej, wskazują na niebieskie krzeselkaobok, bo nie chcial zeby lekarz zebral wpierdol. | |
|
| |
TIIU trotyl
Liczba postów : 750 Skąd : estonia Związany/a z : sebastję Twarz : ruby aldridge Wiek postaci: : 19 Ostrzeżenia : 4 Registration date : 29/06/2008
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 19:18 | |
| -yhm - skinęła jedynie głową i objęła się ramionami. w zasadzie nie chciała wchodzić tam sama. lekarz zapewne będzie jej zadawał niezręczne pytania, nie wiadomo co robił i w ogóle. w końcu był to debiut tiiu jeśli chodzi o zajście w ciążę. jak dotąd udawało jej się wyjść bez szwanku z każdego stosunku. im jednak częściej dotykała swojego większego już nieco brzucha, dochodziła do wniosku, że może po prostu tak miało być i nie będzie go usuwać. nieśmiało weszła do gabinetu, gdzie lekarz wyszczerzył się do niej lubierznie i kazał zdjąć płaszcz oraz usiąść wygodnie na fotelu, bla bla bla. podciągnał jej brzuch i jeździł po nim teraz cholernie zimnym czymś, przekazującym coś tam na ekran, toteż tiiu mogła patrzeć na maleńkie żyjątko w jej brzuchu. i! aż zakręciła jej się w oku łza, boże jak romantycznie, aczkolwiek uznała, że chce mieć do dziecko. i pieprzyć studia, jakoś sobie poradzi. poradzą. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 19:21 | |
| a sebastję wdał się już w pogawędę z lekarzem wesią, który był przyjemniejszy od lekarza karlosa. oczekiwał też tiiu ze zdeerwowaniem, bał się, że serio usunie ciążę, a on wbrew wszystkiemu chciał tego dziecka. sprawa z jas wiele go nauczyła...... | |
|
| |
TIIU trotyl
Liczba postów : 750 Skąd : estonia Związany/a z : sebastję Twarz : ruby aldridge Wiek postaci: : 19 Ostrzeżenia : 4 Registration date : 29/06/2008
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 19:25 | |
| uśmiechnęła się jeszcze do lekarza, który poinstruował ją względem tego co powinna jeść, a czego unikać oraz odnośnie jakichś innych pierdół, o których nie mam pojęcia. wyszła teraz na korytarz, filmowo trzymając ręke na brzuchu i podeszła do seba z uśmiechem samym cisnącym się na jej usta. -jest taki malutki - powiedziała szczerze podekscytowana i objęła seba mocno, całując w szczękę. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 19:28 | |
| sebastien uśmiehnął się szeroko bo to oznaczało, że bynajmniej tiiu nie zamierza usuwac ciąży. ogarnął pasmo jej włosów za ucho, cmokając je kilka razy. - cieszę się. cieszę się, ż tutaj przyszliśmy - wyjaśnił, nieutannie się uśmiechając. bo jak miał się nie uśmiechać, kiedy miał przy sobie kobietę swojego życia, która w dodatku nosiła jego dziecko? | |
|
| |
TIIU trotyl
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 19:33 | |
| -boże, szkoda że go nie widziałeś - mruknęła, ujmując go za dłoń i kładąc teraz na swoim wypukłym już nieco brzuchu - założę się, że bęzie taki przystojny jak tatuś - wspięła się na palce i nachyliła do jego ucha - albo nawet przystojniejszy. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 19:48 | |
| zaśmiał się, ale na szczęście nie tak frajersko jak niektórzy faceci, obejmując tiiu ramieniem. - pojedźmy coś zjeść, hm? dzisiaj nie miałem na nic czasu, bo dołożyli nam jakieś jescze zajęcia, od jutra praktyka, fajnie co? - bo sebastję, z kursu dla pilotów cieszył się jak małe dziecko. pogłaskał nieco wypłukły brzuszek tiiu, wdychając zapach jej włosów. | |
|
| |
TIIU trotyl
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 20:21 | |
| -lubisz to, co? kursy - uśmiechnęła się, przygryzając wargę i odsunęła kawałek od seba, zapinając guziki płaszcza. właściwie nie wiedziała skąd u niej tak nagła zmiana decyzji, ale kiedy zobaczyła dziecko na monitorze, po prostu się w nim zakochała. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 20:26 | |
| pokiwał głową z uśmiechem. on od początku chciał tego dziecka, a więc cieszył się, że tiiu zmieniła zdanie. pogłaskał ją po policzku wierzchem dłoni. - mhm, nwet bardziej niż moje poprzednie zajęcie. mam nadzieję, że thomas cię nie nawiedza? - spojrzał na ną uważnie, drapiąc się po policzku. | |
|
| |
TIIU trotyl
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 20:29 | |
| -hm, nie. dlaczego miałby? - spojrzała na niego zdziwiona i z wrażenia omsknęły jej się palce na guziku, który akurat zapinała - seb? - dodała pytająco i podeszła do niego bliżej, kładąc dłoń na jego policzku. ogolił się, czy się nie ogolił? - jest coś o czym nie wiem? no jasne, że tak. chociażby to że daniel znowu walczy o życie na jakiejś sali operacyjnej nieopodal xdddddddd. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 20:47 | |
| - nie, nie w porządku. po prostu pytam orientacyjnie, czy nie zerwał warnków naszej hm umowy - powiedział spokojnie, choć zastanawiał się kiedy thomas wróci. bo wróci na pewno, a on do tej pory musi zadbać o bezpieczeństwo tiiu. może wyśle ją na jakąś wyspę bez lotniska, czy coś takiego. | |
|
| |
TIIU trotyl
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 20:55 | |
| -mam ochotę na lody z bitą śmietaną - powiedziała po chwili namysłu, patrząc na seba radośnie - bastien, kup mi lody z bitą śmietaną i wjedźmy na ostatnie piętro wieży, proszę? - patrzyła na niego jak małe dziecko, które relacjonuje matce co chce dostać od świętego mikołaja. nawet złapała go za rękę. kompletnie nie myślała teraz o jakimś thomasie. | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Wto 2 Wrz - 21:01 | |
| on myślał, ktoś musiał się tym przejmować! objął tiiu ramieniem i poszli i zacznę! | |
|
| |
sebastien prosiaczek
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Nie 7 Wrz - 17:24 | |
| sebek, o własnych siłach przywiózł tutaj tiiu, a teraz czekał w sali, którą jej przydzielili. czekał, aż ją przywiozą, bo była na badaniach, si? | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
Liczba postów : 2109 Skąd : NY Związany/a z : Seth'em Twarz : Sara Paxton Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 2 Registration date : 05/08/2008
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa Sro 10 Wrz - 18:41 | |
| No więc Sofi chciała wiedzieć czy faktycznie jest w ciąży bo testy mogą kłamać... Ehhh. I dupa. Nie kłamały. Wszystko było prawidłowo bla bla bla. No i na koniec lekarz zrobił jej USG na którym totalnie nie było nic wiadać a lekarz przekonywał ze to JEST dziecko. No i jeszcze dał jej zdjęcie na którym nic a nic widać nie było. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: ginekolog / + poczekalnia u ginekologa | |
| |
|
| |
| ginekolog / + poczekalnia u ginekologa | |
|