| jardin des tuileries. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: jardin des tuileries. Pon 5 Maj - 22:36 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 12:47 | |
| palił cygaro, bo to krejzolsko i siedział na ławce, koło młyna. ten młyn przypomina mi londą aj </3 |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 12:52 | |
| blanca przechodziła tędy, bo było jej po drodze do domu. wracała z porannych zakupów z ciężkimi siatkami i gdy zauważyła, że siedzi tu manchester miała ochotę schować się w krzaki ;x. mi też przypomina london eye, ale skąd wiesz że to młyn? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 12:54 | |
| bo widać, przecież. ;d kogo masz na blankę? on jej nie zauważył, bo właśnie oglądał playboya, wydanie amerykańskie, miał prenumeratę. poprawił kołnieżyk różowego polo i uśmiechnął się do długich nóg, alessandry ambrosio. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 12:58 | |
| nie pamiętam! ;d blanca myślała, że uda się jej przemknąć niezauważonej, kiedy, achhhhh, pękła siatka i rozsypały jej się zakupy ;c. zaczęła je więc zbierać, najszybciej jak się dało... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 13:01 | |
| podniósł wzrok, całkiem niechętnie. z początku pomyślał, że to pewnie jedna z tych orkopnych służących jego kolegów, ale zaraz się zamyślił. aha, znał ją. odłożył na bok gazetę i wstał, poprawiając czarne rurki. ruszył w jej stronę, z nadzieją, że nie ucieknie. - cześć - powiedział wesoło, wbijając ręce w kieszenie. stanął nad nią, patrząc tak jakoś władczo. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 13:06 | |
| miała ochotę uciec, ale miała wrażenie, że i tak by ją dogonił. a poza tym kupiła drogą szynkę na śniadanie, a blanka jadała szynkę tylko w piątki. - hej - mruknęła niechętnie, lustrując go spojrzeniem. wkładała właśnie paczkę tamponów do siatki, miała okres! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 13:08 | |
| - co ta? - zapytał, jakoś tak dumnie stojąc, z tymi rękami w kieszeniach. ale zaraz schylił się i pomógł jej wkładać zakupy do siatek, bo miał dziś dobry dzień, to pewnie przez to, że wczoraj przeleciał jakąś dziewczynę w lit lounge. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 13:12 | |
| okej, w tym momencie blanka uznała, że menszester ma coś ze sobą, skoro dotąd jej jeszcze nie zgwałcił ;x. - nic specjalnego - burknęła, choć miała ochotę skłamać, że umówiła się tu z chłopakiem, czy coś. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 13:15 | |
| w końcu oboje, wspólnymi siłami, pozbierali wszystkie zakupy i manchester wziął nawet jedną z siatek, pewnie z powodu takiego, a nie innego, iż wiedział, że blanca bez siatek sobie nie pójdzie. poprawił marynarkę, a zaraz ją zdjął, stwierdzając, że jest ciepło. - ahaaa - przytaknął powoli, przyglądając się jej twarzy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 13:23 | |
| - huh, to ja już może pójdę - powiedziała, wyciągając rękę po siatkę, którą on trzymał. i przestraszyła się, że zdjął marynarkę xd. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 13:25 | |
| - odprowadzę cię - powiedział stanowczo, z naciskiem ogólnym na oba słowa, ale uśmiechnął się, bo miał wrażenie, że blanka się go boi. ciekawe dlaczego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 13:29 | |
| - noooo dooobrze - zgodziła się po chwili zastanowienia, wiedziała, że tak czy siak menszester by ją odprowadził. - skoro chcesz - dodała, drapiąc się po karku. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 13:31 | |
| - to hm, prowadź - skinął powoli głową, obserwując ją uważnie. okej, wcale nie żałował ich ostatniego spotkania. to wszystko wina tego, że nie był przyzwyczajony do tego, że jakaś dziewczyna mu się opiera. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 23 Maj - 13:35 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Nie 1 Cze - 2:33 | |
| leżała na mokrej trawce, nadal. nie miała siły się podnieść. przyglądała się gwiazdom, myśląc o fabienie i o ich związku. |
|
| |
pascal ko-rek.
Liczba postów : 117 Age : 34 Skąd : klikasz? Związany/a z : nią Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: jardin des tuileries. Nie 1 Cze - 2:43 | |
| więc oto i jestem. szedł całkiem cicho i całkiem nieuważnie, bo hej, kto normalny leży na mokrej trawce w środku nocy?! przeleciał przez estelle, co właśnie taką mniej normalną osobą była. zaklął pod nosem, jak uderzył się ramieniem w krawężnik, co tam dalej był. ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Nie 1 Cze - 2:46 | |
| pokręciła głową, jakby dopiero teraz, właśnie teraz się obudziła. a może i tak po części było, już nawet zapomniała o spotkaniu z renee. - hej, uważaj trochę! - syknęła, średnio uprzejmie, po czym podniosła się na łokcie - pascal!
/bo oni chodzą do jednej klasy tudzież szkoły, także muszą się znać. |
|
| |
pascal ko-rek.
Liczba postów : 117 Age : 34 Skąd : klikasz? Związany/a z : nią Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: jardin des tuileries. Nie 1 Cze - 2:47 | |
| on jej nie widział, bo dalej z twarzą w stronę chodnika był skierowany! - cześć, hej. czemu nie śpisz w domu? - zawsze zadawał głupawe pytania, chyba. xdddddd w każdym bądź razie po chwili rozkminek z własnym umysłem poderwał się na nogi i przyjrzał dziewczynie. - hm, nic ci nie jest? żyjesz? to fajnie! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Nie 1 Cze - 2:49 | |
| - żyję, jasne, że żyję. po prostu odpoczywam, wracam z imprezy - pokiwała głową w tył i przód - a od juta znów szkoła, co? co robiłeś w wakacje, nie widziałam cię w mieście! |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: jardin des tuileries. Nie 1 Cze - 2:54 | |
| podrapał się za uchem, podszedł bliżej, bo już był pewien, że to miła estelle, a nie pryszczaty kosmita, który zrobi mu niemiłe badania! - byłem w afryce, tam gdzie moja ciocia ma ten rezerwat. - aha, jego ciotka jest zupełnie zwariowaną osobą. śpi w hamaku, a wokół niej lwy, pawie i inne dziwne zwierzęta, które zdołała do siebie przyzwyczaić. pije różne napary i chodzi boso! to zupełnie damska strona takiego cejrowskiego, czy coś. pascal wsunął dłonie do kieszeni jeansów i zadał to samo pytanie estelle, a zasadniczo tylko pierwszy jego człon `co robiłaś w wakacje!`. xd | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Nie 1 Cze - 2:56 | |
| - byliśmy z fabienem na ibizie, a potem z gee i ojcem w san francisko, na pokazach. ale nie pytaj jakich, bo naprawdę nie wiem - powiedziała, ziewając. poprawiła nawet włosy, które ciągle wpadały jej do oczu. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: jardin des tuileries. Nie 1 Cze - 2:57 | |
| -i jak na tej ibizie? - wbił wzrok w czubki swoich boski butów, na których widoczne były kawałki mokrej trawy. kolana też miał brudne. ach, ten upadek! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Nie 1 Cze - 3:01 | |
| - świetnie. za rok musimy wybrać się tam wszyscy, albo chociaż na weekend - zaświergotała wesoło - wieesz, ja już pójdę, może doczłapię się do domu. nie chcę mieć jutro worów pod oczami, od niewyspania i tak charlie będzie miała, przez ten lot! - cmoknęła go w policzek i poszła do domu. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: jardin des tuileries. Nie 1 Cze - 3:03 | |
| on też poszedł, bo przypomniał sobie, że juuuutro do szkoły. nie żeby go to cokolwiek obchodziło, ale wiecie! pierwsze wrażenie. aha, ale z piersiówki sobie pociągnął jak tak szedł do domu. nieważne. ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 6 Cze - 16:22 | |
| Siedziała sobie tutaj na ławce, czytając książkę, i paląc papierosa. Obserwowała sobie ludzi, a ten młyn jej coś przypominał. |
|
| |
Vince ko-rek.
Liczba postów : 106 Age : 34 Skąd : L. A. Związany/a z : Argomeda i jej córeczka :** Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 6 Cze - 16:24 | |
| Przechodził obok, ręce miał w kieszeniach i rozglądał sie w koło. Zobaczyła śliczna dziewczynę i przysiadł sie do niej. - Cześć jestem Vince. A ty?- spytał uśmiechając się. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 6 Cze - 16:27 | |
| Zaskoczyło ją trochę to że ktoś się do niej przysiadł. Ona zawsze była samotniczką. Wydukała więc jakieś zdanie, zaciągając się papierosem.
- Emm... Alexia. Miło mi. Uśmiechnęła się również. |
|
| |
Vince ko-rek.
Liczba postów : 106 Age : 34 Skąd : L. A. Związany/a z : Argomeda i jej córeczka :** Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 6 Cze - 16:29 | |
| - Skąd jesteś?- spytał z ciekawości. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 6 Cze - 16:31 | |
| Zamknęła książkę i odłożyła ja na bok. Zaciągnęła się znowu papierosem.
- Wiesz, ciekawski jesteś. Uśmiechnęła się. - Z Tokio. Odpowiedziała zdawkowo może trochę. |
|
| |
Vince ko-rek.
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 6 Cze - 16:40 | |
| - Ja jestem z Los Angles. Słyszałaś może o mojej ciotecznej siostrze?- spytał patrzac gdzieś tam. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 6 Cze - 16:42 | |
| "Super" - pomyślała. Zastanowiła się co mu odpowiedzieć. - Nie, bo jej nie znam. Tak jakby nie znam Twojej rodziny. Powiedziała wydychając dym z papierosa. |
|
| |
Vince ko-rek.
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 6 Cze - 16:50 | |
| - Szukam nie jakiej Hilary Duff. Moja mama a jej ciocia powiedziała mi ze ja tu znajdę ale nie wiem...gdzie jej szukać. Podobno gra w jakimś filmie...- odparł popijając cole, która miał w reku. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 6 Cze - 16:55 | |
| - Hilary Duff. Emm.. Nie znam, niestety. Nie pomogę Ci. Zaciągnęła się papierosem. - Powiedz, mi... Vince, masz kogoś ? zapytała się, bo chciała zmienić temat. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin des tuileries. Pią 6 Cze - 16:58 | |
| Popatrzyła na zegarek, wzięła książkę i bez słowa sobie poszła. |
|
| |
dominique no nie, znowu ty.
Liczba postów : 605 Skąd : parii. Związany/a z : noah Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 1 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: jardin des tuileries. Sob 7 Cze - 16:31 | |
| siedziała na jakimś murku, uważając, żeby za bardzo nie zbliżyć się do odchodów gołębia. i pachniała truskawkowym czupa czupsem, którego miała w ustach, jednocześnie zassysając policzki. od wewnątrz oczywiście. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: jardin des tuileries. | |
| |
|
| |
| jardin des tuileries. | |
|