Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

jardin des tuileries.

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

jardin des tuileries. Empty
PisanieTemat: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePon 5 Maj - 22:36

jardin des tuileries. Aaaaaaafv2
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 12:47

palił cygaro, bo to krejzolsko i siedział na ławce, koło młyna. ten młyn przypomina mi londą aj </3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 12:52

blanca przechodziła tędy, bo było jej po drodze do domu. wracała z porannych zakupów z ciężkimi siatkami i gdy zauważyła, że siedzi tu manchester miała ochotę schować się w krzaki ;x.
mi też przypomina london eye, ale skąd wiesz że to młyn?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 12:54

bo widać, przecież. ;d kogo masz na blankę?
on jej nie zauważył, bo właśnie oglądał playboya, wydanie amerykańskie, miał prenumeratę. poprawił kołnieżyk różowego polo i uśmiechnął się do długich nóg, alessandry ambrosio.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 12:58

nie pamiętam! ;d
blanca myślała, że uda się jej przemknąć niezauważonej, kiedy, achhhhh, pękła siatka i rozsypały jej się zakupy ;c. zaczęła je więc zbierać, najszybciej jak się dało...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 13:01

podniósł wzrok, całkiem niechętnie. z początku pomyślał, że to pewnie jedna z tych orkopnych służących jego kolegów, ale zaraz się zamyślił. aha, znał ją. odłożył na bok gazetę i wstał, poprawiając czarne rurki. ruszył w jej stronę, z nadzieją, że nie ucieknie.
- cześć - powiedział wesoło, wbijając ręce w kieszenie. stanął nad nią, patrząc tak jakoś władczo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 13:06

miała ochotę uciec, ale miała wrażenie, że i tak by ją dogonił. a poza tym kupiła drogą szynkę na śniadanie, a blanka jadała szynkę tylko w piątki.
- hej - mruknęła niechętnie, lustrując go spojrzeniem. wkładała właśnie paczkę tamponów do siatki, miała okres!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 13:08

- co ta? - zapytał, jakoś tak dumnie stojąc, z tymi rękami w kieszeniach. ale zaraz schylił się i pomógł jej wkładać zakupy do siatek, bo miał dziś dobry dzień, to pewnie przez to, że wczoraj przeleciał jakąś dziewczynę w lit lounge.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 13:12

okej, w tym momencie blanka uznała, że menszester ma coś ze sobą, skoro dotąd jej jeszcze nie zgwałcił ;x.
- nic specjalnego - burknęła, choć miała ochotę skłamać, że umówiła się tu z chłopakiem, czy coś.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 13:15

w końcu oboje, wspólnymi siłami, pozbierali wszystkie zakupy i manchester wziął nawet jedną z siatek, pewnie z powodu takiego, a nie innego, iż wiedział, że blanca bez siatek sobie nie pójdzie. poprawił marynarkę, a zaraz ją zdjął, stwierdzając, że jest ciepło.
- ahaaa - przytaknął powoli, przyglądając się jej twarzy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 13:23

- huh, to ja już może pójdę - powiedziała, wyciągając rękę po siatkę, którą on trzymał. i przestraszyła się, że zdjął marynarkę xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 13:25

- odprowadzę cię - powiedział stanowczo, z naciskiem ogólnym na oba słowa, ale uśmiechnął się, bo miał wrażenie, że blanka się go boi. ciekawe dlaczego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 13:29

- noooo dooobrze - zgodziła się po chwili zastanowienia, wiedziała, że tak czy siak menszester by ją odprowadził. - skoro chcesz - dodała, drapiąc się po karku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 13:31

- to hm, prowadź - skinął powoli głową, obserwując ją uważnie. okej, wcale nie żałował ich ostatniego spotkania. to wszystko wina tego, że nie był przyzwyczajony do tego, że jakaś dziewczyna mu się opiera.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 23 Maj - 13:35

i zacznę!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimeNie 1 Cze - 2:33

leżała na mokrej trawce, nadal. nie miała siły się podnieść. przyglądała się gwiazdom, myśląc o fabienie i o ich związku.
Powrót do góry Go down
pascal
ko-rek.
pascal

Male
Liczba postów : 117
Związany/a z : nią
Registration date : 26/05/2008

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimeNie 1 Cze - 2:43

więc oto i jestem. szedł całkiem cicho i całkiem nieuważnie, bo hej, kto normalny leży na mokrej trawce w środku nocy?! przeleciał przez estelle, co właśnie taką mniej normalną osobą była. zaklął pod nosem, jak uderzył się ramieniem w krawężnik, co tam dalej był. ;c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimeNie 1 Cze - 2:46

pokręciła głową, jakby dopiero teraz, właśnie teraz się obudziła. a może i tak po części było, już nawet zapomniała o spotkaniu z renee.
- hej, uważaj trochę! - syknęła, średnio uprzejmie, po czym podniosła się na łokcie - pascal!

/bo oni chodzą do jednej klasy tudzież szkoły, także muszą się znać.
Powrót do góry Go down
pascal
ko-rek.
pascal

Male

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimeNie 1 Cze - 2:47

on jej nie widział, bo dalej z twarzą w stronę chodnika był skierowany! - cześć, hej. czemu nie śpisz w domu? - zawsze zadawał głupawe pytania, chyba. xdddddd w każdym bądź razie po chwili rozkminek z własnym umysłem poderwał się na nogi i przyjrzał dziewczynie. - hm, nic ci nie jest? żyjesz? to fajnie!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimeNie 1 Cze - 2:49

- żyję, jasne, że żyję. po prostu odpoczywam, wracam z imprezy - pokiwała głową w tył i przód - a od juta znów szkoła, co? co robiłeś w wakacje, nie widziałam cię w mieście!
Powrót do góry Go down
pascal
ko-rek.
pascal

Male

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimeNie 1 Cze - 2:54

podrapał się za uchem, podszedł bliżej, bo już był pewien, że to miła estelle, a nie pryszczaty kosmita, który zrobi mu niemiłe badania! - byłem w afryce, tam gdzie moja ciocia ma ten rezerwat. - aha, jego ciotka jest zupełnie zwariowaną osobą. śpi w hamaku, a wokół niej lwy, pawie i inne dziwne zwierzęta, które zdołała do siebie przyzwyczaić. pije różne napary i chodzi boso! to zupełnie damska strona takiego cejrowskiego, czy coś. pascal wsunął dłonie do kieszeni jeansów i zadał to samo pytanie estelle, a zasadniczo tylko pierwszy jego człon `co robiłaś w wakacje!`. xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimeNie 1 Cze - 2:56

- byliśmy z fabienem na ibizie, a potem z gee i ojcem w san francisko, na pokazach. ale nie pytaj jakich, bo naprawdę nie wiem - powiedziała, ziewając. poprawiła nawet włosy, które ciągle wpadały jej do oczu.
Powrót do góry Go down
pascal
ko-rek.
pascal

Male

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimeNie 1 Cze - 2:57

-i jak na tej ibizie? - wbił wzrok w czubki swoich boski butów, na których widoczne były kawałki mokrej trawy. kolana też miał brudne. ach, ten upadek!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimeNie 1 Cze - 3:01

- świetnie. za rok musimy wybrać się tam wszyscy, albo chociaż na weekend - zaświergotała wesoło - wieesz, ja już pójdę, może doczłapię się do domu. nie chcę mieć jutro worów pod oczami, od niewyspania i tak charlie będzie miała, przez ten lot! - cmoknęła go w policzek i poszła do domu.
Powrót do góry Go down
pascal
ko-rek.
pascal

Male

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimeNie 1 Cze - 3:03

on też poszedł, bo przypomniał sobie, że juuuutro do szkoły. nie żeby go to cokolwiek obchodziło, ale wiecie! pierwsze wrażenie. aha, ale z piersiówki sobie pociągnął jak tak szedł do domu. nieważne. ;c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 6 Cze - 16:22

Siedziała sobie tutaj na ławce, czytając książkę, i paląc papierosa. Obserwowała sobie ludzi, a ten młyn jej coś przypominał.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

Liczba postów : 106
Związany/a z : Argomeda i jej córeczka :**
Registration date : 02/06/2008

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 6 Cze - 16:24

Przechodził obok, ręce miał w kieszeniach i rozglądał sie w koło.
Zobaczyła śliczna dziewczynę i przysiadł sie do niej.
- Cześć jestem Vince. A ty?- spytał uśmiechając się.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 6 Cze - 16:27

Zaskoczyło ją trochę to że ktoś się do niej przysiadł. Ona zawsze była samotniczką. Wydukała więc jakieś zdanie, zaciągając się papierosem.

- Emm... Alexia. Miło mi. Uśmiechnęła się również.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 6 Cze - 16:29

- Skąd jesteś?- spytał z ciekawości.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 6 Cze - 16:31

Zamknęła książkę i odłożyła ja na bok. Zaciągnęła się znowu papierosem.

- Wiesz, ciekawski jesteś. Uśmiechnęła się. - Z Tokio. Odpowiedziała zdawkowo może trochę.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 6 Cze - 16:40

- Ja jestem z Los Angles. Słyszałaś może o mojej ciotecznej siostrze?- spytał patrzac gdzieś tam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 6 Cze - 16:42

"Super" - pomyślała. Zastanowiła się co mu odpowiedzieć. - Nie, bo jej nie znam. Tak jakby nie znam Twojej rodziny. Powiedziała wydychając dym z papierosa.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 6 Cze - 16:50

- Szukam nie jakiej Hilary Duff. Moja mama a jej ciocia powiedziała mi ze ja tu znajdę ale nie wiem...gdzie jej szukać. Podobno gra w jakimś filmie...- odparł popijając cole, która miał w reku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 6 Cze - 16:55

- Hilary Duff. Emm.. Nie znam, niestety. Nie pomogę Ci. Zaciągnęła się papierosem. - Powiedz, mi... Vince, masz kogoś ? zapytała się, bo chciała zmienić temat.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimePią 6 Cze - 16:58

Popatrzyła na zegarek, wzięła książkę i bez słowa sobie poszła.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female
Liczba postów : 605
Związany/a z : noah
Wiek postaci: : 18
Ostrzeżenia : 1
Registration date : 07/06/2008

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitimeSob 7 Cze - 16:31

siedziała na jakimś murku, uważając, żeby za bardzo nie zbliżyć się do odchodów gołębia. i pachniała truskawkowym czupa czupsem, którego miała w ustach, jednocześnie zassysając policzki. od wewnątrz oczywiście.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: jardin des tuileries.   jardin des tuileries. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

jardin des tuileries.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» jardin des plantes
» jardin de luxembourg.