| jardin albert kahn | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: jardin albert kahn Pon 5 Maj - 21:44 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 21:20 | |
| konar xd nucił sobie zbereźną piosenkę pod nosem siedząc na tym czymś co ma głowę konia albo kota, aczkolwiek nie do końca się orientuję, bo dziwny ten obrazek i ta rzeźba też. i palił skręta, niedobre dziecko ;c |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 22:02 | |
| a bi, właśnie zabłądziła ;x bo to tylko bi. więc przechodziła tamtędy paląc papierosa numer 96897678. odgarnęła nerwowo włosy za głowę i podeszła do niego, wcześniej rzucając papierosa na ziemię i gasząc go podeszwą nowego dżejkobsa. - nieee e, wiesz może którędy dojdę w stronę sorbony? to strasznie wkurza, że nie wiem gdzie co jest - mrukęła, poprawiając nieco sukienkę. ale fajnie mam dziś wenę, to pewnie przez to, że cintia nie chciała grać i wpadłam w depresję przez to. czytałam aż z tej depresji opka. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 22:21 | |
| bi to jak biseksualistka. przez cintię wszyscy mają depresję, bo jak ona chce grać to my musimy!!!!! xd -nie mam bladego pojęcia-mruknął, wpatrzony w ziemię, bo właśnie, żeby było oryginalnie, piętą konwersa niebieskiego w kratkę gasił swojego skręta, potem podniósł głowę i wyszczerzył się, bo ostatnio bardzo lubię lejton a ty masz brzydkiego avatara-och, ale możemy poszukać, po co ci sorbona? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 22:24 | |
| no xd nie zwracam już uwagi na to, że mam brzydkiego awatara, bo ty zawsze tak mówisz. - teoretycznie tam studiuję i tak się składa, że przez dwa tygodnie mieszkania w paryżu, byłam na JEDNYCH wykładach, to chyba źle, conie? - spojrzała na niego kątem oka, uśmiechając się do tego czegoś na czym siedział. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 22:26 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 22:49 | |
| oho, faktycznie to nie ta pora, hahaha. sorry pizga mi dzisiaj coś, to przez daniela i przez to, że się odezwał. - nie, dlaczego? - spojrzała na niego, mrużąc oczy. wyjęła paczkę papierosów z torebki i wysunęła w jego stronę - aha, fakt, strasznie późno się zrobiło. odrzuciła włosy za plecy, patrząc na niego trochę tak bezradnie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 22:53 | |
| a co z tym danielem nie tak? albo tak. wziął jednego camela z jej paczki i wsunął za ucho. posunął jej się, żeby usiadła, to była calkiem spora osoba, biorąc pod uwagę, że connor miał chudy tyłek. i notabene seksowny. i kościsty. nieważne. -to podobno szalenie fajne, takie życie we własnym czasie-zauważył, bo był po tym głupim skręcie-connor. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 22:58 | |
| - możliwe, tylko czasami zajebiście uciążliwe. no wiesz ludzie nie lubią spóźnień, a ja zawsze tak na oko strzelam, że może zdążę - opadła obok, blisko niego, bo tak właśnie jej się podobało. stwierdziła, że connor ładnie pachnie, więc przysunęła się też nieco, wyciągając nogi przed siebie - blair. hm cos tam kręciliśmy, z tydzień temu potem on przestał się odzywać. jakieś swoje foszki pokazywał, no to ja sobie myślę, fakof, a dziś nagle się odezwał i nie wiem czego on chce. on pewnie też. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 23:03 | |
| jezu, ty masz dziwnych tych chłopaków. ja jak z kimś jestem to sprawa jest jasna -,- -huh, strzelasz na oko-zastanowiło go trochę te stwierdzenie, a dłonią prawą, czyli tą po jej stronie krążył po jej ramieniu, tak konkretnie to palcem wskazującym. miał fetysz kobiecych ramion, szczególnie o poranku i po stosunku, lubił wiosnę-to fajne określenie. nadużywam słowa 'fajnie', nie martw się, wiem o tym. więc, moja droga blair, zawsze krążysz po parkach w poszukiwaniu przewodników? luźne pytanie. i chyba retoryczne. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 23:07 | |
| mam być z każdym chłopakiem, z którym kręcę? bo ostatnimi czasy trochę ich się nazbierało, wczoraj żaliłam się goś'owi, że to za dużo nawet. :C ale daniel to daniel. - okej, ty też jesteś fajny - zamrugała do niego, całkiem seksy. spojrzała chwilowo na jego rękę, a raczej palec wskazujący, czyli dokładnie tak jak mówisz i uśmiechnęła się, podnosząc wzrok, na jego oczy już - zawsze, o tej samej porzy, to znaczy jak dobrze strzelę, na oko, no wiesz. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 23:14 | |
| jak chceeesz. -no wiem-chociaż 'no' nie jest fajne i generalnie mnie wkurza, jak ktoś do mnie pisze 'no'-to też wiem, że jestem fajny-a blair miała ładne obojczyki, jak się nieświadomie chyba nachylała-w każdym razie, co studiujesz? jakby go to obchodziło. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 23:16 | |
| odgarnęła włosy za ucho i przyglądając mu się przez chwilę, krótką, roześmiała się, raczej perliście. - żartujesz, nie? czy robisz ze mnie kretynkę? - spojrzała na niego, uśmiechając się już tylko, jednokącikowo - nie sądzę żeby cię to interesowało, jezu, to nie ma znaczenia - pokręciła energicznie głową, a jej ręką, prawa, również mimowolnie opadła na jego udzie, po którym zaraz go głaskała - prawo. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 23:25 | |
| -okej, więc powiedz od razu, że wolisz iśc ze mną do łóżka, niż rozmawiać o nauce-uniósł prawą brew, przyglądając się jej profilowi. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 23:28 | |
| - to ty powinieneś to powiedzieć - pouczyła go, puszczając oczko, ale zaraz znów wybuchnęła, czy tam wybuchła śmiechem. word mówi, że wybuchła, a na opkach piszą wybuchnęła - ale okej, chcę pójść z tobą do łóżka, fajnie? podrapała go za uszkiem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 23:31 | |
| po prostu się roześmiała. -bardzo fajnie, szczególnie odkąd dowiedziałem się, że jestem zarażony wirusem hiv i żadna dziewczyna nie chce ze mną sypiać-szepnął jej do uszka, które zaraz potem przygryzł, to znaczy płatek, całego do ust nie wziął, to nie prostytutka z dużym doświadczeniem, z rozwarciem wszystkich otworów na dwa metry. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 23:35 | |
| odepchnęła go trochę, nadal się śmiejąc. - jesteś zajebiście zabawny - zamrugała z trzy i pu raza, by zaraz pogłaskać go po zupełnie miłym torsie paznokciem, długim, bo ja lubię długie paznokcie i oczywiście wszystkie moje postaci mają długie paznokcie. jutro angielski, to pewnie będe znów w czytelni, ale hot - to możesz mi nie wiem, wylizać. a potem ja tobie, zgoda? nigdy nie lubiłam biologii, ale śliną chyba się nie przenosi? uniosła obie brwi, zjeżdżając ową ręką w dół po jego klatce piersiowej aż do hm bogatego krocza, prawie tak bogatego jak krocze mojego sebastiana. to znaczy już nie mojego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 23:39 | |
| -przez plemniki się przenosi, niedouczona dziewczyno, rzeczywiście przydałaby ci się sorbona-nie to, żeby był niemiły, po prostu mu się spodobała taka zabawa w udawanie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 14 Maj - 23:42 | |
| - oho, odezwał się z pewnością ukończyłeś filozofię, co? - przymruzyła nieco powieki i pacnęła go w udo, jezu udo to jak pies ==' msunęła ustami jego policzek - nie lubię cię już - wychrypiała mi do ucha, uśmiechając się do jego ramienia, aha. dokończymy jutro, dobra? :c w ogóle kocham cię bardzo, bo uleczyłaś dziś moją depresję, buzi buzi, bo ja idę do adriana, on ma doła, potrzebuje mnie. |
|
| |
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 20:05 | |
| a to kamienne coś na zdjęciu to..? w każdym razie ginger siedziała z wyciągniętymi nogami, oparta o to właśnie popijając kokakolęziroł, bo awatar mnie zainspirował. | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 20:09 | |
| po szkole już był,zmeczony dosc widocznie bo nudne lekcje i te sprawy,wiadomo jak to jest ale musiał wybrac się na spacer bo miał zamiar kupic jakieś lokum,fajne słowo,mam na mysli apartament w seksy wieżowcu,czy coś. jak już mowa o inspiracji to usiadł nieopodal na trawce i rozmyślał. | |
|
| |
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 20:15 | |
| spojrzała na niego i przygryzła dolną wargę, przechylając głowę. podkurczyła jedną nogę i posmyrała się po łydce. nie wiem czy to coś oznacza w języku niewerbalnym. może weź mnie tu i teraz, bo jesteś rajanem tajlorem, xd. | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 20:20 | |
| zboczuszku mały. obrócił się i zerkał sobie na nią,niby przypadkiem całkiem,że niby jest tak szalenie zainteresowany drzewami i jakimiś małymi ptaszkami,co sobie fruwały,generalnie jakby ktoś go ujrzał to by pomyślał,że jest miłośnikiem przyrody. a tak to był tylko zwykłym pasjonatem kobiecych nóg,czyli że smutne acz prawdziwe. oblizał wargi,bo mu się nagle pic zachciało. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 20:23 | |
| jak na złośc, ginger pociągnęła kolejny łyk z zadowolonym uśmiechem na twarzy. obok niej leżał Wielki Gatsby i bodaj Lolita. Ach, kochamy wrzesień za nagły zastrzyk kultury. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 20:41 | |
| ej,lubie gatsbiego,serio. popatrzył wyczekująco,może sama to zaproponuje,przeciez nie bedzie sie prosił,albo cos. - heeej? - wykorzystał plan a czyli 'udajemy,ze sie znamy'. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 20:59 | |
| -heej? - odpowiedziała pytająco i odstawiła puszkę koli ziroł na trawę obok siebie, w celu zabrania się za wiązanie swojego niebieskiego disi za kostkę. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 21:28 | |
| - chyba cie z kims pomylilem. - wyznał skruszony i wogle. chociaz w sumie faktycznie kojarzyla mu sie z jego gimnazjalną lowe,isabell. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 21:30 | |
| przyjrzała mu się i zmarszczyła brwi, wstając. -to ty, antoine? - zapytała, wsuwając ręce do tylnych kieszeni swoich rurek. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 21:32 | |
| - hm. tak? - zapytał niepewnie. dla niej może byc nawet antonim,jemu to nie przeszkadza. - twój eee. kolega,tak. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 21:34 | |
| uśmiechnęła się promiennie i rzuciła mu na szyję, bo taki właśnie miała kaprys, dlatego hihi uznała, że może być antonim, chociaż żadnego nie znała w rijaliti. wciągnęła miły zapach jego perfum i wymruczała mu w kark coś na kształt 'łał, dawno cię nie widziałam, ant'. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 21:41 | |
| - stesknilem sie rowniez. - zaskoczony nagłym przepływem emocji tejze dziewczyny,nazwijmy ją isabell,usmiechnal sie dosyc promiennie sam do siebie i ją poprzytulał. hej,w koncu sie znaja,no nie. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 21:44 | |
| odsunęła się i trochę zakłopotana założyła za ucho pasmo włosów. rzuciła mu przelotne spojrzenie i zastanowiła się co dalej. zerknęła na swoje książki, koło których kręcił się ratlerek w sweterku burberry. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 21:50 | |
| - myslalem,ze sie juz nie spotkamy od tamtego pamietnego...spotkania! - wysilil sie na radosny ton,bo przeciez tak na prawde nie wiedzial,jak ją 'poznał'. - to twój? - pokazał na pieska. - uroczy. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 22:08 | |
| -nie. i mam nadzieję, że nie obsika lolity - omatko! zmarszczyła brwi i posmyrała się po potylicy chyba. nie mam wenki już | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: jardin albert kahn Sro 4 Cze - 22:09 | |
| - zostaw mi numerek. - w sensie komórki czy czegokolwiek,tylko nie numer buta,bo mało uzyteczny. aha,no oczywiscie poprosił ładnie. | |
|
| |
kade ko-rek.
Liczba postów : 91 Skąd : paryskie bydlę ;c Związany/a z : a z nikim raczej Twarz : ten aktor od helikoptera w ogniu Wiek postaci: : 20 rowno Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: jardin albert kahn Nie 22 Cze - 18:52 | |
| siedział na figurce ;c i nic. | |
|
| |
susanne pozdrawiam mamę.
Liczba postów : 648 Skąd : parii Związany/a z : danielem Twarz : devynne scilingo Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 3 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: jardin albert kahn Nie 22 Cze - 18:54 | |
| siedziała oparta o figurkę tyłem do niego i czytała jakąś gazetę. przeglądała raczej. zastanawiam się czy nie założyć bjanki łan mor tajm. ej, znali się czy tak czy nie? | |
|
| |
kade ko-rek.
Liczba postów : 91 Skąd : paryskie bydlę ;c Związany/a z : a z nikim raczej Twarz : ten aktor od helikoptera w ogniu Wiek postaci: : 20 rowno Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: jardin albert kahn Nie 22 Cze - 19:02 | |
| znali się od stu lat i włąśnie się pokłócili o jakąś pierdołę i jak gówniarze lat dziewięć usiedli plecami do siebie coby ukazać światu wzajemną niechęć, se-se-se. podrapał się po nosie i zapytał, czy długo jeszcze będzie zachowywała się jak sześciolatka? | |
|
| |
susanne pozdrawiam mamę.
Liczba postów : 648 Skąd : parii Związany/a z : danielem Twarz : devynne scilingo Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 3 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: jardin albert kahn Nie 22 Cze - 19:11 | |
| -tak - prychnęła, odkładając gazetę na bok, żeby spojrzeć na niego przez ramię. a była zła zaa aa to, że kejd nie powiedział jej że wrócił, a wpadła na niego zupełnym przypadkiem w kolejce w kiosku, kiedy ona kupowała nylon, natomiast on zawstydzony pytał o kondomy. | |
|
| |
kade ko-rek.
| Temat: Re: jardin albert kahn Nie 22 Cze - 19:21 | |
| bo obiecał dla kolegi kupić ekstra smal to się wstydzil. wstał i tak cwaniacko i sprytnie przeskoczył zwierzaka znajdując się wreszcie z suz w pozycji takiej a nie innej [!] że ona byłą między jego nogami, a on trzymał ją w talii, mocno, sori, to kejd. - suuuz, nikomu nie powiedziałem, że wróciłem, nie gniewaj się już ;cc! | |
|
| |
susanne pozdrawiam mamę.
| Temat: Re: jardin albert kahn Nie 22 Cze - 19:24 | |
| -gniewam się, kejd - powiedziała patetycznym tonem, bo właśnie oglądałam spadkobierców, a ton dorin zawsze mnie rozczula. ale nie ruszyła się z miejsca! bo mocny dotyk kejda nie bolał przez całe życie! ba, uwielbiała kiedy trzymał ją w objęciach przywodzących na myśl edwarda nożycorękiego. i chociaż matka zawsze powtarzała jej, żeby trzymała się od niego z daleka, bo to ćpun i manipulator, susanne wracała do niego jak bumerang, żeby pograć w simsy! a potem zniknął! zniknął bez śladu......................i nie wiem xd. | |
|
| |
kade ko-rek.
| Temat: Re: jardin albert kahn Nie 22 Cze - 19:34 | |
| mogła poprosić veronicę mars o pomoc. - okej, więc pytam, jak długo jeszcze i co mam zrobić, sus? - odgarnął jej włosy z karku, przyglądając się swojemu jej ulubionemu pieprzykowi. na karku właśnie. | |
|
| |
susanne pozdrawiam mamę.
| Temat: Re: jardin albert kahn Nie 22 Cze - 19:39 | |
| -nie wiem - odpowiedziała szczerze, bo nie miała pojęcia. nawet wzruszyła ramionami i odwróciła się przodem do niego, przez ramię. uśmiechnęła się, co być może było znakiem na to, że właściwie już nie jest zła chociaż jeśli chodzi o suzan, nigdy nic nie wiadomo. nieprzewidywalne z niej dziecko. ja chcę na manu chao we wrocławiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: jardin albert kahn | |
| |
|
| |
| jardin albert kahn | |
|