Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

le table de jean (restauracja)

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

le table de jean (restauracja) Empty
PisanieTemat: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 5 Maj - 19:51

jedna z lepszych restauracji we wschodnim paryżu, szczycąca się doskonałym zorganizowaniem i miłą atmosferą. z głośników sączą się melancholijne ballady, la table de jean to restauracja idealna dla par chcących romantycznej kolacji dla dwojga, oui.
menu.
le table de jean (restauracja) Ph3
le table de jean (restauracja) Ph1
le table de jean (restauracja) Ph2
le table de jean (restauracja) Ph4
le table de jean (restauracja) Ph7
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 19:16

W sumie zawsze chciałam tutaj zagrać. Przyszli, Summer i Nate, Nate i Summer, usiedli przy jednym z tych miłych stoliczków. Summer obciągnęła czerwoną sukienkę, bo właśnie czerwoną miała na sobie. Przewracało jej się w żołądku, jak czuła znajomy zapach potraw, więc podrapała się po brzuchu, stukając Nate'a kolankiem pod stołem.
- Co bierzemy? - zapytała w końcu, zakładając nogę na nogę
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 19:35

- Hm - zastanowil się i popatrzył na jej brzuch, ale nie wyszło mu, bo nie chciał już znów wstawać, wiec popatrzył w związku z tym na jej cycki. Stwierdził nawet, że są mniejsze niż były i przez przypadek jej o tym powiedział, a wcale nie chciał xd. - Weźmy coś dobrego i dużo!!!!!! - chciał zatuszować tę ga fę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 19:39

- Zdaję sobie z tego sprawę, Nate - zamrugała oczami, smutno, okej wcale nie, co do uwagi apropos jej cycków. Podrapała sie pod okiem, zastanawiając co by zjadła i stwierdziła, że w zasadzie to nie jest głodna, o czym powiedziała Nate'owi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 19:43

- Może powinnaś iść do lekarza? Pewnie to jakaś groźna choroba - stwierdził, poważnie zmartwiony, co ukazał światu za pomocą głębokiego westchnięcia. - Weźmiemy naleśniki. Dwie porcje. Albo nie! Trzy!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 19:47

- Nie lubię lekarzy, dobrze o tym wiesz. Poza tym nic mi nie jest - zapewniła go, skinając ze dwa razy głową. Odgarnęła jasne włosy z czoła - Dobrze, niech będą trzy. Ale ty jesz dwie i pół okeeej? - uśmiechnęła się wesoło, ponad stołem, a pod stołem posmyrała go po kolanku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 19:48

- Nie, ja jem jedną, a ty resztę - poprawił ją i siebie na krzesełku, uśmiechając się do niej, złożył zamówienie u postawnej kelnerki, co się zwaliła im na głowę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 19:52

- Nie, to jest nie faaair, Nate - pokręciła głową, chichocząc. W zasadzie podobało jej się, że wyszli gdyż ponieważ albowiem, poprawił jej się humor. Podrapała się po ramionku, nachylając nad stołem, by musnąc wargi Nate'a swoimi ustami i uśmiechnąć się zaraz do nich.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 19:56

- A kto mówił, że życie będzie fair? - spytał. Tak mówił zawsze mój pan od sztuki w podstawówce, lubiłam go. Pogładził jej policzek dłonią, mruknął, że nie będzie jej kochał, jeśli nie zje dwóch porcji, chociaż chyba żartował.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:07

Stuknęła nosem Nate'a nos, bezboleśnie i uśmiechnęła się jednokącikowo.
- W takim razie wolę nie ryzykować, że wymienisz mnie na siostrę, albo koleżankę z dawnych lat - odsunęła się, zakładając znów nogę na nogę - swoją drogą chciałabym poznać tę ottille?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:10

- W porządku - wzruszył ramionami. Nie sądzil, żeby mitink Nate+Summer+Ottille miałby być ciekawy i jakiś specjalnie fajny, no ale nic nie mówił, bo samerka będzie miała na niego przez następny miesiąc wkurwa a tego nie chcemy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:13

- To świetnie - klasnęła w dłonie i w tym momencie przyszły nalesniki, razem z kelnerką, którą Summer zmierzyła spojrzeniem. Spojrzała na Nate'a - ty pierwszy - zacmokała z uśmiechem, przyglądając się Nate'owi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:15

- Ale że co? Mam nakarmić cię teź? - spytał, zaglądając w talerz, ładnie pachniało, to naleśniczki z owcami i dużodużo bitej śmietany.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:25

- Okej, możesz, przynajmniej nie będę brudna. To znaczy przecież i tak się nie brudzę - nie wcale. A ta bluzka ujebana kawą, którą dziś wyrzuciła? Ale wcale o tym nie wspominała, tylko zdmuchnęła świeczkę, przypadkiem, pytając czy Nate ma zapalniczkę, bo ona rzuca palenie i teraz nie nosi. Zaznaczę, że odrzuciła włosy za plecy, bo bała się, że Nate ją podpali.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:29

piszę małymi, bo lepiej mi wtedy;
- rzucasz? głupiaś. a przeżyjemy bez świeczki, prawda? - on przeżyje, może z samer gorzej. ukroił naleśnika, ale nawet nie noże, ale samym widelcem, nabił, nie w butelkę, lecz na ów widelec, i podsunął ów pod ryjek samer. - powiedz 'aaaa'.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:31

- To co, wolisz, żebym się truła dalej? Ty też rzuć, przynajmniej będzie ładnie pachniało w domu. Chociaż i tak ładnie pachnie, jak wychodzisz na uczelnię i się wypsikasz, to pewnie dla tych wstrętnych studentek prawa - pokręcił głową, przybliżając w jego stronę - aaaaaaaaa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:33

- one wcale nie są wstrętne - powiedział i taki psikus, bo sam zjadł to co miał na widelcu! - haaa haa, samer, to był taki żarcik, sama się nakarm! - ale żartowniś z niego, nie ma co flower .
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:39

no flower
- okej, nienawidzę cię - obraziła się z uśmiechem, choć to dziwne, wiem i oparła na krześle, krzyżując ręce na piersiach. kopnęła go pod stołem, swoją szpileczką - właśnie, że są. nienawidzę ich, za to jak na ciebie patrzą.
zapomniałam o literkach, hehe. czasami odwiedzała nate'a na uczelni, żeby powiedzieć mu dzieńdobry, okej wcale nie i wtedy ją zazdrośnie mierzyły.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:41

- i tak wiem, że mnie nie nienawidzisz, ko cha nie - uśmiechnął się słotko jak moja claudia rok temu na moim kochanym filmiku pod tytułem ooooooo claudia pudruje sobie noooosek mrurmru. - i musisz jeść, bo zatrudnię dla ciebie jakiegoś karmiciela, nie wiem, karmnik, jak się nazywa człowiek, co karmi? mamka? xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:44

- O tak, zatrudnij moją mamę! - stuknęła obiema rękami w stół, w geście protekstu. No co jak co, ale nie chciała żeby matka miała jakikolwiek stosunek do jej życia, a co dopiero żeby rozmawiała z Nejtem. Wzięła widelec i wytarła go serwetką, bo to taki nawyk - Nawet o tym nie myśl. W ogóle, Michael, pamiętasz ten mój były, znów przeprowadził się do Paryża.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:46

- to wspanialeee, mam mu zanieść jakiś prezent powitalny, czy coś? - spytał przewracając oczyma i to tyle nie mam weny -,-
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:53

- Możesz. Michael lubi niebieski kolor, jeśli by cię to interesowało, Nate. Mówię to tylko dlatego, że od kilku dni męczy mnie telefonami i robi się strasznie namolny. Dzisiaj czekał pod domem, to nie wychodziłam, dlateeeego chciałam żebyś jutro mnie odprowadził na uczelnie, jeśli możesz to dla mnie zrobić - zjadła jednego naleśnika, po którym czuła się totalnie najedzona.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:56

- wpierdolić mu? :c - spytał, chociaż najchętniej wynająłby papę soprano, pozdruwka tjup, żeby zrobił porządek z tym na em za niego, ale nie podzielił sie z samer tę ajdiją. - jasne, że cię odprowadzę. - dla ciebie wszystko, conie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:57

- to dobrze - pokiwała głową z uśmiechem - chodźmy na wieżę, hm? - zaproponowała, bo była najedzona i mogą wejść po schodach, żeby spalić kalorie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:59

- nie mów mi, że juuż się najadłaś? - spytał spenianej wiewiórki głosem, sory, ale speniana wiewiórka to moje ulubione porównanie, czy cokolwiek, pozdro dla natalki słodkiejminimanii :3. - praktycznie nic nie zjadłaś! - babcia danka mode on.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 20:59

- zjadłam jednego naleśnika, nate - zaprotestowała szybko, wstając, również szybko - chodźmy, tutaj jest duszno!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 21:01

- maruda - stwierdził i poszli i dojdą jak przyjdzie wena, okej? bo nie lubię tak pisać bez.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimePon 9 Cze - 21:03

okejko, to juterko.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:15

Przyszli tutaj z Vincem i usiedli gdzieś niedaleko okna. Ona mu się zaczęła przyglądać zza menu, było coś w nim przyciągającego.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

Liczba postów : 106
Związany/a z : Argomeda i jej córeczka :**
Registration date : 02/06/2008

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:42

Uśmiechnął się do niej ładnie no.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: le table de jean (restauracja)   le table de jean (restauracja) Icon_minitime

Powrót do góry Go down

le table de jean (restauracja)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» toustem (restauracja)
» kiwizine (restauracja)
» restauracja.
» SUPERNATURE (restauracja)
» gagnaire (restauracja)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach