| kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 18:53 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 19:36 | |
| przyszły. vodka uwielbiała kręgle, a prawdę mówiąc dobrze jej to wychodziło. - hej, napiłabym się czegoś - zwierzyła się mad i zaraz złapała drinka z tacki kelnera - mmm, to jest to - stwierdziła, siadając na kanapie, niedaleko załączonego obrazka - tak można zyć - stwierdziła, chichocząc. |
|
| |
madeleine ko-rek.
Liczba postów : 111 Age : 33 Skąd : wiesz gdzie mieszkam? Nastroj : californication Związany/a z : i could die for you Twarz : emma maclaren, lowe Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 19:39 | |
| za chwilę zrobiła to samo, ale niestety - smak nie przypadł jej do gustu. - o tak, ale drinki mogłyby być smaczniejsze - wypiła łyk, w końcu to jednak alkohol - szczerze powiedziawszy nie wiem co tu robię - zaśmiała się - jestem beznadziejna w kręgle, moją jedyną nadzieją jest jakiś przystojniak który mnie nauczy - zachichotała głupkowato. | |
|
| |
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 19:41 | |
| On wszedł tutaj z baru i rozejrzał się. Oparł się swobodnie o ścianę i uśmiechnąl do vodki i madeleine | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 19:43 | |
| - okej, ja bym cię nauczyła, ale nie jestem facetem. przystojniakiem też nie, sorii - zamrugała do niej wesoło powiekami i kiedy zabrała się za drugiego drinka, czuła, że dziś dużo wypije. |
|
| |
madeleine ko-rek.
Liczba postów : 111 Age : 33 Skąd : wiesz gdzie mieszkam? Nastroj : californication Związany/a z : i could die for you Twarz : emma maclaren, lowe Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 19:47 | |
| uśmiechnęła się do raphaela, miała wrażenie że skądś go zna - hej, chłopcze - zachichotała - chodź tu do nas! - no takie życie kochana, może jakiś się znajdzie - mrugnęła okiem i dopiła swojego drinka.
/ i zu wu. | |
|
| |
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 19:48 | |
| On podszedł. - Czy panie mnie wzywały? - zapytał z uśmiechem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 19:49 | |
| - ahaaaaaaa, wzywałyśmy - vodka miała dziś wyjątkowo dobry humor, z tej okazji dopiła drinka, łapiąc powoli jeszcze lepszy humor, więc pociągnęła go do siebie, obok siebie znaczy się - jestem vodka. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 19:55 | |
| - A ja Raphael. Miło mi Cię poznać - on też mia dobry humor | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 19:57 | |
| vodka właśnie piła trzeciego drinka, czując się cholernie fajnie, powiedziała, że pójdzie zagrać. odstawiła drinka na stół, rozlewając go przy tym i wzięła jedną kulę. - huh, uwaga. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 19:59 | |
| On oparł się wygodnie na sofie i przyglądał się vodce | |
|
| |
madeleine ko-rek.
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 20:04 | |
| - a ja jestem Madeleine, ale mówią mi Mad, miło poznać - wyciągnęła rękę na przywitanie. - oho, chyba zaraz sama pokażę moje antyumiejętności do gry w kręgle - zachichotała, i wzięła do ręki drugą już szklankę z drinkiem. | |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 20:05 | |
| - Grałaś już wcześniej w kręgle? - zapytał | |
|
| |
madeleine ko-rek.
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 20:07 | |
| - Grałam, o ile grą to można nazwać - zaśmiała się. | |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 20:08 | |
| Uśmiechnął się - Ja grałem już kilka razy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 20:08 | |
| vodka natomiast zbiła osiem, z dziesięciu, zła na siebie z tego powodu. wzięła sobie kieliszek szampana i wypiła go na jednym tchu. |
|
| |
madeleine ko-rek.
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 20:09 | |
| - to może nauczysz mnie, hm? - mówiąc to wstała, i wzięła do ręki kulę. - ej vodka, dobrze ci idzie - zachichotała. | |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 20:11 | |
| On również wstał - Jeśli chcesz, ale nie mam za bardzo zdolności pedagogicznych | |
|
| |
madeleine ko-rek.
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 20:12 | |
| - jaką postawę przyjąć? - zaśmiała się, licząc na to, że Raphael przy okazji dotknie jej tyłka tudzież uda albo innej, równie seksy części ciała. | |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 20:15 | |
| - O taką - pokazał jej, a raczej od razu ją ustawił. - trzeba było przy tym dotknąć okolic tyłka | |
|
| |
madeleine ko-rek.
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 20:19 | |
| i w takiej postawie, rzuciła {?} kulą i udało jej się zbić aż 7. - to chyba dobrze no nie? - zaśmiała się, poczym wyjęła ze swojej kopertówki szminkę i chusteczkę, na której tą że szminką napisała swój numer telefonu i wręczyła Raphaelowi - idę do baru, masz tu mój numer jakbyśmy się już nie odnaleźli w tym tłumie - zachichotała - pa, vodka. - z daleka cmoknęła ją i poszła. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) Sro 25 Cze - 20:20 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: kręgielnia (miejsce docelowe imprezy) | |
| |
|
| |