| altanka, tj miejsce docelowe | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 19:50 | |
| a jakże |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 19:59 | |
| skoro miejsce docelowe to czelsi przydreptała w miłej sukience bez miłego wzoru, ale za to w miłym kolorze. jakikolwiek by to miał być. w sumie dziko jej było, że była sama i nie było organizatorów, ale jak to mówią, mówi się trudno i żyje się dalej, przysiadła gdzieś. ;x |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:01 | |
| Viki przyszła już bo przecież organizatorką była no...co z tego, że Hilci nie będzie, ważne, że ona będzie. Zobaczyła dziewczynę no i podeszła do niej no i powiedziała -cześć. | |
|
| |
fafinette groszek
Liczba postów : 54 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:01 | |
| wbiła bo chciała poznać słynną hilcię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:03 | |
| spojrzała na murzynkę xd wcale nie była rasistką, serio, tylkot ak mi się napisało. -ee, cześć! to by było na tyle. ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:06 | |
| wbił i luik, nucąc pod nosem ja jestem maczo, ale i tak pewnie nikt nie rozumiał, skoro to po polsku... rozejrzał się i ziewnął, bo niedawno wstał, z tego powodu prawdopodnie miał tak bardzo roztrzepane włosy i usiadł gdzieś. gdzie nie wiem. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:07 | |
| nie to nie...pomyślała sobie. Rozglądnęła się nikogo nie było znajomego. Zobaczyła odtwarzacz nie wiedziała, że tu jest włączyła go i coś zaczęło grać. | |
|
| |
fafinette groszek
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:09 | |
| zaczęła się zastanawiac co to za diczej puszcza bułgarskie pieśni ludowe... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:09 | |
| zaśmiała sę z posta fafi xddddddddddddd |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:10 | |
| Usłyszała jakiś badziew więc wyłaczyła całkiem bo nie chciało jej się iść po płyty. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:11 | |
| -muzyka! - zauważył i klasnął w dlonie, w i'mdżola way. - kto jest właścicielem? gdzie napoje? ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:11 | |
| |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:12 | |
| -ja jestem właścicielem, a właściwie właścicielką, a napoje leżą na stole. O tam-wskazała palcem o. -Szklanki też tam są-dopowiedziała. | |
|
| |
fafinette groszek
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:14 | |
| nie wiem siedziała chyba gdzieś i szukała wzrokiem hilary, ale hilary się njie pojawiła!!!!!!!!! a ja musze wam wyznać że jak to przeczytałam to wyrżnęłam czołem w klawiaturę. | |
|
| |
Gość Gość
| Przyszła tutaj w tych swoich szpilkach i w tej zwiewnej sukience, o. Rozejrzała się wokoło. |
|
| |
Gość Gość
| -aa, wybacz, nie czytałem ulotki. czy tam ogłoszenia. czy tam potinsów. w każdym razie niedokładnie. gdzie było te info o imprezie? - ona pewnie wie lepiej, uśmiechnąl się jeszcze, kontemplując jej wygląd, makijaż, fryzurę i ubranie, bo to esteta i wzrokowiec. chyba nawet odechciało mu się napoi, podał jej dłoń, tak, ciągle mówię o vicki - loic jestem. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:16 | |
| -Viki-powiedziała i uśmiechnęła się, o i to bardzo miło nawet... -a w ogłoszeniu nie było o tym gdzie napoje stoją czy tam leżą, więc mogłeś nie wiedzieć-zamrugała ślepkami. | |
|
| |
fafinette groszek
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:16 | |
| damnit nie działa obrasek....... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:17 | |
| to dawaj z pulpitu morzę... |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:17 | |
| A Hayden przyszła za Alexią i usiadła na jakimś krześle,rozglądając się. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:18 | |
| -ach tak, jasne - w sumie to już nie pamiętał o czym mówią, może dlatego, że zawsze marzył o zaliczeniu mulatki (sori). - hmm, więc, viki, tak?, gdzie twoja współlokatorka? mial skrytą nadzieję, że hilcia to jednak nie jest jej dziewczyna. ;o |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:18 | |
| Ominęła więc Loica, patrząc się na niego, a dokładnie na jego tyłek, bo ładny miał. Poszła po napój. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:19 | |
| -Nie ma jej gdzieś pojechała...nie wiem gdzie bo nie jestem jej dziewczyną-chyba czytała mu w myślach xd znowu się uśmiechnęła, bo miała to już w zwyczaju. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:20 | |
| Alexia wzięła dwa napoje, dla Hayden też. Podała jej napój i zapytała. - Tak w ogóle to gdzie podział się nasz towarzysz, Radwan ? zapytała. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:23 | |
| a on przyjrzał się haha biustowi alexii, generalnie się rozejrzał, nadal uśmiechając się do viki, na jej biust nie patrzł, bo w końcu zorientowała się, skoro stała obok niego, czy tam naprzeciwko, a nie chciał wyjść na zboka. uśmiechnął się lekko. -och, to w sumie świetnie, że wolisz chłopców, bo wiesz, ja też jestem hetero i w gruncie rzeczy noo nie umiem rozmawiać z lesbijkami - trochę się zmieszał, a może tylko udawał. |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:23 | |
| -Cholera go wie.Dzięki. - powiedziała biorąc napój. -Widzisz tu jakieś seksowne ciacha? | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:25 | |
| -Ja też się cieszę, że wolę chłopców.-poprawiła sobie ramiączko i znów się uśmiechnęła, bo nie umiała rozmawiać z chłopacami. Z dziewczynami też nie umiała. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:25 | |
| przyszła do altanki, rozejrzała się trochę i podeszła do stołu z drinkami. wzięła jednego i oparła się o jakies drzewo czy coś | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:26 | |
| zaciągnął więc tutaj miszęl, tu było przecież najwięcej ludzi i tu mógł się nią pochwalić, cnie. - czeeeeść, wszyscy - rzucił, choć nikogo nie znał, ale chciał zaszpanować. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:26 | |
| -więc opijmy tą znajomość - zaproponował skromnie tudzież jakkolwiek inaczej i pociągnął viki do stołu, jak mniemam stała tam też reszta pań, więc pomachał do nich kieliszkiem, żeby podeszły, koedukacyjna i prosocjalna impreza, no heloou |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:27 | |
| - No ba. Nadal wgapiała się w Loica, sexy był, a co xD Wypiła napój. Miała ochotę do niego zagadać. - Ah, straci najlepszą imprezę w Paryżu, noo. Cóż. Jego strata. Uśmiechnęla się do Hayden. |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:29 | |
| -Peszek. - zachichotała wyciągając lusterko.Zaczęła poprawiać sobie makijaż,robiąc przy tym seksowne minki. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:29 | |
| Chwyciła kieliszek i oparła się o stolik, -za znajomość-powiedziała i upiłą trochę tego co było w kieliszku...cholera to nie martini pomyślała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:31 | |
| oby nie uryna hilci.. złapał cokolwiek, ale nie to co viki, tylko jakieś coś xd i upił też, powtarzając za v 'za znajomość'. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:31 | |
| Ona też poprawiła makijaż i postanowiła podejść do gospodarza tej imprezy.
- Hej, to Ty organizujesz tą imprezę prawda ? Uśmiechnęła się do Viki. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:32 | |
| przyszedł więc, machając wszystkim wesoło jak misio uszatek. |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:32 | |
| przyszła i look na wszystkich. - dzieeeń dooobry. - przywitała się, bardzo niezwykle kulturalnie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:33 | |
| stała cicho koło nathana, bo ja nie mam weny, więc michelle nie ma nic do powiedzenia. jezu zaraz się popłacze. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:34 | |
| Kątem oka zauważyła że przyszedł Blaise. Upiła trochę napoju. I oblizała usta. Czekała, aż może podejdzie, czy coś. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:34 | |
| Popatrzyła się uważnie na stolik. Poszukiwała wzrokiem martini. Wreszcie zobaczyła tę butelkę i wlała cząstkę jej zawartości do kieliszka. Uśmiechnęła się do Loica i wypiła zawartość. Po czym obejrzała dokładnie Loica, -Może chcesz Martini-zapytała bo nie wiedziała szczególnie o co pytać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:35 | |
| rozglądnąl się, kątem oka zauważając najpierw żuliet, do której zaraz podszedł. - hej, kobieto - przywitał się, posyłając jej namiętne i powłóczyste spojrzenie, mru. |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Hayden spojrzała na Blaise'a i uśmiechnęła się do siebie. | |
|
| |
Gość Gość
| 'hmm, poszłabym na grzyby...' pomyślała, obserwując ludzi.. . . . . . .. . |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:36 | |
| wbił i look na wszystkich :c |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:37 | |
| wypiła drinka i zapaliła papierosa, miała rzucić, no cóż nie wyszło ... | |
|
| |
Gość Gość
| Uśmiechnęła się żałośnie. Cóż, Blaise jej nie zauważył. Ale za to ona go tak. Przeszła specjalnie tak aby ją w końcu zauważył i usiadła na krześle. Postanowiła się chyba upić, czy coś. |
|
| |
Gość Gość
| -nie, mam jeszcze trochę, porozmawiajmy- skinął podbródkiem na swój kieliszek - .. na osobności, hm? |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:38 | |
| - cześć, mężczyzno. - odpowiedziała kradnąc komuś drinka. i uśmiechnęła się do Blaise'a, bardzo miło. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:38 | |
| hahaha, lepiej być na imprezie, na której jest 20392132139 kochanek i dziewczyna xd nie to żebym się śmiała, cnie; d |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:39 | |
| złapał miszęl za rękę i zaciągnął ją do stołu, na którym stał jakiś alkohol, czy coś. - napijemy się czegoś na rozgrzanie, co? - zaproponował i nie czekając na odpowiedź, sięgnął po jakąś whisky czy inne coś. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe | |
| |
|
| |
| altanka, tj miejsce docelowe | |
|