| toaleta 1 | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
david kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : z kosmosu Związany/a z : wężem ogrodowym Twarz : hayden christensen Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:14 | |
| -pa, perin-rzucił jej na pożegnanie. nie zrozumiał nic z tego co mówiła vera, ale to nic. usiadł obok niej, oparł głowę o ścianę i w ciszy zastanawiał się co dalej. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
Liczba postów : 150 Age : 34 Skąd : Paryż Związany/a z : Samotna Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:16 | |
| Dziewczyna spojrzała na niego -cośty taki smutniasty to bardzo ważne żeby ludziowie nie bili zwierzątków | |
|
| |
david kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : z kosmosu Związany/a z : wężem ogrodowym Twarz : hayden christensen Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:18 | |
| -no wiem, że to ważne-nie chciał się przyznać, że pierwszy raz będzie spał poza domem. ojej.-ile ty masz właściwie lat vera?-wyprostował nogi. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
Liczba postów : 150 Age : 34 Skąd : Paryż Związany/a z : Samotna Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:19 | |
| -Osiemnaście,czyżbyś bał się ciemności?-powiedziałą patrząc na niego i na tą migoczącą żarówkę która zaraz się miala wypalić o! | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:22 | |
| -nie, boje się nieznajomych-uśmiechnął się do niej-ciekawe czy jeszcze ktoś baluje w innych salach-w sumie to w każdej chwili mógł tu ktoś wejść i ich na przykład pokroić siekierą albo co innego. mogli jutro rano się wogóle nie obudzić albo obudzić sie w płomieniach. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:24 | |
| -ze mną jesteś w 100% bezpieczny-uśmiechenła się -pozatym tam masz drzwi a tam miotłe możesz je zamknąć-powiedziała uśmiechając sie po czym mometnalnie poderwała się do góry i zabespieczyła drzwi -o proszę już jest GIT | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:26 | |
| bezpieczny sam na sam z ćpunką, to ciekawe.-okej, możemy sobie zaufać, albo stworzyć taki mały krąg bezpieczeństwa, nie?-podciągnął koszulę.-możesz stać na czatach całą noc. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:28 | |
| -A ty masz zamiar spać-sporzjała na niego cynicznie-jeśli mi nie ufasz moge wyjść -powiedziała otwierając okno | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:30 | |
| mógł powiedzieć tak, to może by wyskoczyła-myślisz, że z tym spaniem to dobry pomysł? | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:32 | |
| -Jestem wręcz przekonana że nie-powiedziała siadając naprzeciw niebo przyglądając się mu uważnie | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:34 | |
| wpadł w panikę. nie ma to jak poparcie innych. i przez chwilę też się jej przyglądał. -umrzemy tu. prawda? | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:35 | |
| -Dlaczego?-zapytała śmiejąć się | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:37 | |
| -bo najpierw zabijesz mnie, a później się zaćpasz-scenariusz prawie jak do filmu. oparł sie o swoje kolana patrząc drętwo na ścianę. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:39 | |
| -Dmucham tylko sporadycznie-sprostowała-to że sidziałam nie znaczy że jestem zła-powiedziała podchodząc do okna wpatrywałą się beznamiętnym wzorkiem w dal-to nie było tak jak każdy myśli-widać że feta zaczynała na nią działać mówiła prawdę i tylko prawdę ... | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:42 | |
| jeszcze tego brakowało, żeby siedzieć w jednym kiblu z przestepcą-a co zrobiłaś takiego? | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:44 | |
| -pobicie funkconariusza na służbie...przecież móiłam że byłam na "przymusowych wakacjach-powiedział i czułą że do jej oczu naplywają łzy...jednak szybko zacisnela zęby no dobra przynajmenij sie starała nadal stała przy tym cholernym oknie mimo że było jej strasznie zimno | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:46 | |
| -hm, to dość alternatywne, wiesz co? mi się chce spać, nie wiem jak tobie, ale ja zaraz usnę-oparł się prawym bokiem o ścianę. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:46 | |
| -Nie śpij-powiedziała podchodząc do niego przyglądała mu sie chwile po czym delikatnie pocałowala go jedak odsunełą sie-P..przepraszam... | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:50 | |
| uśmiechnął się, jak to on najładniej potrafi wziął ją pod ramię i do siebie przytulił-poczekam aż zaśniesz. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:52 | |
| -uwierz mi że to może potrwać-powiedziała uśmiechając się do niego i dziobała te swoje słynne 3 kropki na kolanie nabytek jeszcze z więzienia-one też mają swoje znacznie-powiedziała przytulając się do niego-ej...chyba ne jestes zły co?-spóscila wzork | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:54 | |
| -nie jestem. zobaczysz, szybko uśniesz-oparł głowę o ścianę i sam próbował zasnąć. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:55 | |
| -na amfetaminie? OCIPIAŁES?-zapytala patrząc na niego po czym znowu go pocalowała doszła do mądrego wniosku ze jak go czymś zajmie to też nie bedzie spał ;d | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 1:59 | |
| a on chciał spać. źle sypiał przez tydzień, więc teraz chciał spać.-jestem na amfie, koksie, heroinie, valerianie, lsd i na czymś tam jeszcze, więc jestem zdrowo naćpany i popierniczony, więc chce mi się spać. dobranoc.-połozył sie na prawym boku próbując usnąć. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: toaleta 1 Czw 26 Cze - 2:01 | |
| -dobranoc-powiedziała kładąc sobie podgłowe katane i połóżyła się spać oo.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: toaleta 1 | |
| |
|
| |
| toaleta 1 | |
|