Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

dziedziniec

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Gość
Gość

dziedziniec - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 15:11

- miszęl, nie będę zawracał sobie głowy nauką, kiedy nie widziałem ciebie przez tyle czasu - westchnął, uśmiechając się do niej nawet dosyć nieśmiało jak na nathana, ale z niego taki miły chłopiec, że ulala. - chodź, pójdziemy na kawę, pewnie jesteś zmęczona po locie?
aż mi go żal, bo był taki troskliwy, podczas, gdy on sam potrzebował dużej dawki kofeiny oraz snu, potrafiłby usnąć na stojąco.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 15:22

- no. przez ostatnie czterdzieści osiem godzin, nie spałam nic, bo na lotnisku w pekinie było jakieś zamieszanie z bagażami, to jakiś dramat po prostu - pokręciła oczami, wtulając się w niego mocniej, podejrzewam, że już szli - naprawdę mi ciebie brakowało. nie chcę więcej wyjeżdżać, nigdzie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 15:30

- kochanie, ja ci wyjeżdżać nie każę - wymruczał jej do ucha, muskając jej skórę spierzchniętymi wargami. - najchętniej to zamknąłbym się z tobą w sypialni i nie wychodził do końca życia - rozmarzył się, zapominając kompletnie o tym, że chce mu się spać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 15:32

- ja też, uwierz mi, ale już o tym rozmawialiśmy - to znaczy o jej pracy. nie chciało jej się dalej mówić, bo znudziło jej się bycie z boku nathana i stanęła przed nim, by stając na palcach i oplatając obiema rękami jego szyję, pocałowac zupełnie namiętnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 15:39

przejechał językiem po jej podniebieniu, leniwie zataczając koła i wcale nie śliniąc się aż tak bardzo.
- jak tak dalej pójdzie, to w końcu nie dojdziemy na tą kawę! - roześmiał się, nie, żeby mu to przeszkadzało, bo usta miszęl zawsze pachniały kawą i malinkami, to od błyszczyku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 15:41

roześmiała się i to tyle, bo zacznę w starbucksie.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

Liczba postów : 137
Registration date : 09/06/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitimeSob 14 Cze - 15:15

leżał na dziedzińcu jak ukrzyżowany jezus i kończył skręta. było mu lepiej niż dobrze i śmiał się do chmurek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitimeSob 14 Cze - 15:26

to jest sorbończa, tak? bo nie pamiętam już, ale w każdym bądź razie talisza (xd) przechodziła tędy, wracając z jakiś zupełnie śmiesznych zajęć. zauważyła dłajta, bo w gruncie rzeczy nie można było go nie zauważyć, pozostali patrzyli się na niego razem z nią. podbiegła nawet, kopiąc go obcasem w nogę. - co ty tu robisz? - mruknęła cicho, bo ewidentnie robił wstyd.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitimeSob 14 Cze - 15:33

-lęęęęężęęęę - zaintonował ze śmiesznym amerykanskym akcentem, patrząc na nią z radosnym uśmiechem. zgasił skręta o jej szpilkę z lakierowanej skórki i usiadł. on też tu studiował, conie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitimeSob 14 Cze - 15:40

- głupek - mruknęła, też z amerykańskim akcentem, specjalnie. otrzepała swoją szpilkę, właściwie to chciała go nią zabić, za to, że zgasił na niej skręta. usiadła obok, szczypiąc go w kolano. - summer wymyśliła jakiś miting z nią i nejtem - poinformowała go, wzruszając ramionami. ziewnęła ostrożnie i oparła głowę o jego ramię, coby mogła przymknąć na moment oczy.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitimeSob 14 Cze - 15:53

-so? - moja zocha śmiesznie to wymawia ;3 no nieważne. oparł głowę na jej głowie i przymknął oczy. parsknął śmiechem, bo dzisiaj wygrzebał z tylnej kieszeni rurek wyjątkowo dobry towar i teraz skutkowało to arcydobrym humorem - niech będzie - posmyrał ją pod brodą.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: dziedziniec   dziedziniec - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

dziedziniec
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» dziedziniec
» dziedziniec