| do carmen | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: do carmen Pią 25 Lip - 11:32 | |
| hm? nie dobijaj mnie. skończyły mi się wszystkie pożyteczne rzeczy w szafkach, a nie chcę mi się wychodzić. idę pożyczyć od sąsiada herbatę, kawę i cukier, dobrze, że jest wyrozumiały xP. pamiętaj słodki uśmiech, trzymaj mocno podanie żeby nie wyleciało i bądź grzeczna ^^. napisz jak wrócisz cooo załatwiłaś? zonk. czajnik mnie woła. mam nowy z. | |
|
| |
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: do carmen Pią 25 Lip - 15:45 | |
| prześlij mi czego potrzebujesz to zrobię Ci zakupy i podrzucę! serioserio. dziś nic nie utopiłam, nikogo nie zabiłam, nie zamienili mnie w kupę prochu ani nic takiego. naszczęście żyjeee! dali mi stos papierów których mam się wykuć na pamięć i zaliczyć zaległe egzaminy. fajnie. będę siedzieć całymi nocami i się uczyć. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: do carmen Pią 25 Lip - 15:50 | |
| nic mi już nie potrzeba. mój ukochany sąsiad mi wszystko pożyczył. chyba się z nim ożenię, ej dobra on ma 68 lat xP. w każdym razie mam zamiar podrzucić my moje zwierzęta jak wyjedziemy więc kupiłam mu sernik, czy jakieś inne ciasto, może to również nie być sernik. powodzenia :* z. | |
|
| |
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: do carmen Pią 25 Lip - 15:52 | |
| ja muszę kogoś poprosić, żeby się włamywał do mojego mieszkania i podlewał kwiatki. albo wezme je ze sobą. co ty na co? odkodowali mi kanały! haha! ale teraz i tak nie będę ich oglądać. właściwie możemy iść dziś na karuzelę w końcu! i watee! c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do carmen Pią 25 Lip - 15:55 | |
| dobra. mój sąsiad się pyta, czy mam plany na dzisiejszy dzień O_o so cute... ;3. w każdym razie możemy iść. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do carmen Pią 25 Lip - 15:57 | |
| zabierz go na karuzelę. lub coś takiego! chce być miły, ale w jego wieku to wypada, że jest pedofilem. UCIEKAJ! xd c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do carmen Pią 25 Lip - 16:00 | |
| on traktuje mnie jak córkę, ostatnio stwierdził, że powinnam się cieplej ubierać wtf...;/ ale jest miły. uciekam! | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do carmen Pią 25 Lip - 16:01 | |
| troszczy się. może zrobi ci sweter na drutach lub coś takiego? niby ciepło, ale zimno, też powinnam się cieplej ubierać. gdzie uciekasz? uciekne z tobą. c. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do carmen Pią 25 Lip - 16:03 | |
| nie długo zacznie u mnie mieszkać. zaprzyjaźni się z moimi kotami[a raczej kotem] będzie wpychał we mnie jedzenie i odpędzał moich znajomych... na karuzele x-x z. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: do carmen Pią 25 Lip - 16:21 | |
| hejho, siedze przy karuzeliiii. przyjdź jak ci się chcee! c. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: do carmen | |
| |
|
| |
| do carmen | |
|