| tuluza do sida | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 2026 Skąd : lille Związany/a z : majlsem ponoć. Twarz : josefin hedstrom Wiek postaci: : 19. Registration date : 02/07/2008
| Temat: tuluza do sida Sro 16 Lip - 23:21 | |
| więc, tuluza z torbą vuittona, dość dużą, spacerowała wąskimi, a to gdzieś w okolicach sida przecież, a już miała wyrzuty sumienia, bo ona taka już jest. przeczesywała palcami włosy, słuchając jego granie na czekanie. | |
|
| |
sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: tuluza do sida Sro 16 Lip - 23:49 | |
| piotra rubika. ciekawe czy anja i piotr to rodzina. odebrał po piątym sygnale, bo jak juz pisałam w jego mieszkaniu spał, a teraz nawet nie sprawdził kto dzwoni-taa? | |
|
| |
Liczba postów : 2026 Skąd : lille Związany/a z : majlsem ponoć. Twarz : josefin hedstrom Wiek postaci: : 19. Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: tuluza do sida Sro 16 Lip - 23:50 | |
| - sid, hm, cześć - powiedziała, raczej mało inteligentnie, jak na 93437337 godzin powtórek do francuskiego - jesteś w domuuu? | |
|
| |
sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: tuluza do sida Sro 16 Lip - 23:56 | |
| rozejrzał się po swojej sypialni, podkładając rękę pod głowę, ale jednak zaraz podrapał się lubieżnie po brzuszku-aha, przynajmniej tak mi się wydaje. | |
|
| |
| Temat: Re: tuluza do sida Sro 16 Lip - 23:57 | |
| - mooooogę przyjść? na chwilę, serio, chciałam ci tylko dać buzi i się z tobą pogodzić - powiedziała, spokojnie opierając się po kurewsku o drzwi do jego kamienicy. | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: tuluza do sida Czw 17 Lip - 0:03 | |
| -jak się zgodzę to wyjdę na dziwkę. gdzie jesteś?-zlazł nawet z łóżka, drapiąc się po czuprynie i podszedł do lustra, podziwiając swoją klatę,xd. | |
|
| |
| Temat: Re: tuluza do sida Czw 17 Lip - 0:04 | |
| - pod twoim oknem. a w zasadzie to chyba kuchnia, a nie twój pokoj. okej, twój pokój - zadarła głowę do góry, by sie przyjrzeć, ale tak to byla sida sypialnia. | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: tuluza do sida Czw 17 Lip - 0:14 | |
| -mam po ciebie wyskoczyć z okna? to chodź, czekam-no, czekał, rozłączył się i założył koszulkę z napisem jestem kosmitą. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: tuluza do sida | |
| |
|
| |
| tuluza do sida | |
|