|
|
|
| Basen | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Basen Pon 5 Maj - 23:09 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Basen Sob 21 Cze - 15:15 | |
| oho, eddie właśnie z torbą nike, bo lubię nike chyba najbardziej z tego typu firm, wyszedł z basenu mierzwiąc swoje mokre włosy. było raczej chłodno, więc martwił się, że się przeziębi ; o |
| | | Puk ko-rek.
Liczba postów : 119 Age : 35 Skąd : z życia ulicy. Związany/a z : / Registration date : 19/06/2008
| Temat: Re: Basen Sob 21 Cze - 15:22 | |
| chciałam napisać że dogoniła go, bo widziała jego yy plecy, ale to by zabrzmiało żałośnie, więc ona właśnie szła na basen, torbę miała pumy, bo puma jest fajniejsza, i pumy jako zwierzęta są w ogóle też fajne, bo w końcu edward cullen najbardziej lubi jeść pumy, więc zatrzymała się, bo mała takie coś z takim czymś że jak byłą zamyślona, to dopiero po chwili zorientowywała [?] się kto jest kim i reagowała. więc się zatrzymała przed nim i powiedziała całkiem głośno 'cześć!'. miała tylko nadzieję, że on nie ruszy dalej xd. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Basen Sob 21 Cze - 15:24 | |
| podniósł na nią wzrok z ekranu swojej komórki, a miał coś podobnego do delano, bo ostatnio lubię te telefony. poprawił torbę na ramieniu, bo ciągle spadała i wrzucił komure do mniejszej kieszeni. - puk, cześć - przywitał ją uśmiechem, raczej szerokim - co tam u męża? |
| | | Puk ko-rek.
Liczba postów : 119 Age : 35 Skąd : z życia ulicy. Związany/a z : / Registration date : 19/06/2008
| Temat: Re: Basen Sob 21 Cze - 15:30 | |
| ale ja nie wiem jaki delano ma telefon, xdddd ja zbieram na sidekicka bo tatuś powiedział, że koniec rozpieszczania bachorów i sam mi nie kupi, a sidekicki są <3 -w porządku, uprałam mu dziś bokserki.-wzięła go za dłoń i pozwolę sobie dodać że jej drobna i chuda prawica praktycznie zatopiła się w jego dużej i męskiej dłoni oraz pociągnęła go w kierunku ławki nieopodal.-a u siostry? nadal cię nienawidzi? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Basen Sob 21 Cze - 15:52 | |
| mój kole ma fajny, w śro bujałam się z nim po plaży, on się bujał z moim. rurzowym xd - nie wiem, teraz pojechała do rodziców, tak mi się przynajmniej wydaje, nie widziałem jej w każdym razie. może umarła. tak byłoby lepiej - okej, wcale nie i wszyscy o tym wiedzą, że choć edi i perina się kuco, to i tak się lubio. w tym momencie jednak eddie serio nie chciał rozmawiać o siostrze, za to pogłaskał puk po dłoni, kciukiem - twój mąż mnie zabije, jak cię zaproszę na drinka? |
| | | Puk ko-rek.
| Temat: Re: Basen Sob 21 Cze - 16:00 | |
| -ach tak.-więc i ona wolała nie rozwijać tego tematu, bo czytała mu w myślach i wcale nie mam zamiaru juz pisać nic o edwardzie c. lecz jakie miała powody, że mimo wielkiej urody nie miała tam powodzenia ./'./' nieważneee-pewnie będzie próbował, ale ma tylko strzelbę myśliwską, na śrutę, czy coś takiego, więc raczej mu się nie uda. :3 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Basen Sob 21 Cze - 16:05 | |
| - okej, to nie boję się twojego męża - wyszczerzył zęby w uśmiechu, puszczając na chwilę jej dłoń. zdjął torbę z ramienia i powiesił na drugim, coby owa nie szturchała puk. objął ją teraz ramieniem, a był wyższy jak mniemam - idziemy do mnie! i zaczniesz : * u perin. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Basen | |
| |
| | | | Basen | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|