| korytarz, ale mały. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 14:41 | |
| | |
|
| |
elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 20:24 | |
| Pattrzcie, jaki był fajny, przyszedł i się rozglądał po korytarzu. | |
|
| |
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 20:28 | |
| Czas chyba wbić, więc wbiła - patrz, jaki rozbudowany post. - Elliot, cześć, dawno cię nie widziałam. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 20:31 | |
| - No cześć, ja ciebie też - stwierdził, szukał jakichś kurtek, które mógłby przeszukać, bo był kleptomanem =d. Okej, albo i nie był, podrapał się po ramieniu, całując wcześniej Del w czółko. - Idziemy do ludzi? | |
|
| |
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 20:43 | |
| -Idziemy do ludzi - pokiwala glową, bo wiedziała, że jest kleptomanem xd Okej, żartuję, zacznij. | |
|
| |
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 20:59 | |
| czyli ja miałam zacząć, tak? dobra, nieważne! przyszli tutaj, zwijając jakiś alkohol, niechcemisiewymyslacjaki. usiadła na ziemi opierając się o zimną ściane, bo niestety zazwyczaj są. musiała znieść zimno, którego nienawidziła. trudno. | |
|
| |
blaise hot stuff.
Liczba postów : 555 Age : 35 Skąd : francja Związany/a z : karmen&karmel Twarz : kevin flamme Registration date : 17/07/2008
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 21:14 | |
| usiadł koło niej pijąc alkochol prosto z butelki, czy tam gwinta jak wolisz, ogólnie rzecz biorą rozbolała biedaczka głowa, pocałował w policzek karmen. - tutaj przynajmniej nikt nas nie podepta, chyba | |
|
| |
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 21:24 | |
| - najwyżej będą musieli nas zeskrobywać z podłogi - uśmiechnęła się biorąc od niego butelkę, no bo co, nie podzieli się? napiła się dużego łyka, dawno nie piła tak nawiasem i zdjęła buty bo ile można na obcasie chodzić - huh, przychodzisz potem do mnie? | |
|
| |
blaise hot stuff.
Liczba postów : 555 Age : 35 Skąd : francja Związany/a z : karmen&karmel Twarz : kevin flamme Registration date : 17/07/2008
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 21:27 | |
| - to byłoby nie miłe, a przecież to całkiem milutka impreza - wyszrzeczył się, zabierając jej ponownie butelkę - możemy, o ile uda nam się trafić - zaniósł się śmiechem. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 21:32 | |
| - najwyżej uśniemy na jakiejś ławce! - to nie byłoby przyjemne z drugiej strony. panie żuuulu co pan do chuja wacława wyczyniaa xd przypomniało mi się tak jakoś co do spaniu na ławce - nie, to nie byłoby fajneeee - zmarszczyła brwi i położyła mu głowę na kolanach. | |
|
| |
blaise hot stuff.
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 21:34 | |
| gładził jej włosy, przyklapując je a'la lizus. - jakoś sobie poradzimy, może jakiś miły taksówkarz przyjmie Cię jako zastaw - uśmiechnął się szeroko. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 21:38 | |
| - chcesz mnie oddać jako zastaw? - zrobiła obrażoną mine, huh - ja się ich boje. pewnie mają gromadke dzieci, są obleśni, piją co wieczór setkę do kolacji, potem jadą rano do pracy i przewoza ludzi. powinni im robić jakieś kontrole czy coś takiego... - po alkoholu robiła się bardzo rozmowna i umiała wypowiedzieć się na każdy temat. a to, że nie wiedziała co zrobić z nogami to inny temat, conie. | |
|
| |
blaise hot stuff.
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 21:42 | |
| - no pewnie, ale nie martw się będziesz miała nalepkę na czole brzmiącą pod hipotekę - roześmiał się gładząc dalej jej głowę - taksówkarze, nie wiem czy nie traktujesz ich za bardzo hurtowo - mrugnął do niej. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 21:46 | |
| - może i tak. nie wiem - przewróciła się na plecy, bo dajmy na to, że leżała na boku (napisałam bogu ;x okej) - mam do nich uraz bo trafilam na pijanego i takie tam - machnęła ręka, typu 'nieważne' i wzięła butelkę. miała się nie upić, nie umie dotrzymywać obietnic co do samej sobie. | |
|
| |
blaise hot stuff.
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 21:51 | |
| - ja bym zgłosił to na policję, przecież mogliście wjechać w drzewo, czy jakiś inny obiekt nie latający -zamyślił się uśmiechając się do niej szeroko. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 21:57 | |
| - nie pomyślałam o tym - uśmiechnęła się i znów położyła głowę na jego kolanach. oddała mu butelkę i wymamrotała coś, że nie będzie już piła, no i miał połowę dla siebie!
i ja takie 20 min zetwu, idę na ogródek słuchać, skoro mogę mieć za darmo koncert, nie. | |
|
| |
blaise hot stuff.
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 22:10 | |
| gładził jej włosy, ciąg dalszy, przyglądał się z góry jej twarzy. - przynajmniej ja muszę być trzeźwy - roześmiał się, bujać to my, ale nie nas, kochany. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 22:23 | |
| - ale ja jestem trzeźwa, prawie, dobra - uśmiechnęła się i wstała bo jednak trochę ciągnie od podłogi. usiadła, kładąc głowe na jego ramieniu i całując go w szyję, mru. swoją drogą też dawno nie paliła, ale to się wytnie. | |
|
| |
blaise hot stuff.
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 22:26 | |
| miał ochotę zapalić, ale jakoś nie miał w zamiarze zadymić czyjegoś mieszkania, więc wzruszył ramionami - jak chcesz. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 22:35 | |
| - masz jutro jakieś wykłady czy coś podobnego? - podrapała się po głowie z lekkim zakłopotaniem bo jej się przypomniało, że ona ma chyba jakiś. nieważne. bo to środek tygodnia i tinturintu. i założyła buty jeszcze. | |
|
| |
blaise hot stuff.
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 22:37 | |
| - nie, chyba, chociaż nie jestem pewien, najwyżej nie będę miał - wyszczerzył się, po czym zaplątał dłoń w jej włosy, żeby romantyczniej było, cnie, ale jakoś sobie poradził, a ilość jej włosów nie zmniejszyła się znacznie, chyba, że zwiększyła. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 22:46 | |
| takie czarymary. ale jej się do peruki nie zanosiło w każdym razie. - wtedy panie z sekretariatu będą Cię gonić! - zaśmiała się. a z tej okazji, że nie spała calą noc, no może z godzine, zachciało jej się spać. ciekawe. przytuliła się do niego, bo zimno i takie tam inne czynniki. 'jak pingwiny!'. | |
|
| |
blaise hot stuff.
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 22:50 | |
| - chyba, że wracamy już do twoich nieskormych i całkiem nie czterech kątów, ale chyba już nie twoich - uniósł brwi, spoglądając pytająco. lowe. pingwiny. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 22:56 | |
| - hmm, jeszcze moich, nie sprzedałam ich i chyba nie mam zamiaru. znaczy wiesz, będzie stało puste - uśmiechnęła się. no bo w końcu jej mieszkanko, a jakby wynajęła to taka co śmieci zbiera? fuj! - jak chcesz jeszcze zostać to zostajemy - poprawiła sukienkę bo coś z nią nie tak było. z sukienką, nie karmę. | |
|
| |
blaise hot stuff.
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 23:10 | |
| - ja bym już poszedł, chyba, że idziemy jeszcze po coś do picia? - uniósł brwi. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 23:14 | |
| pokiwała przecząco głową i odgarnęła włosy z buzi. - jaa już nie, chyba, że tyyy - uśmiechnęła się i spojrzała na swoje buty zastanawiając się po co je założyła. znaczy czemu akurat te. | |
|
| |
blaise hot stuff.
| Temat: Re: korytarz, ale mały. Czw 7 Sie - 23:15 | |
| faktycznie miała wielki problem to rozwiązania, zagadka wprost dla panny Marple. - więc chodżmy - zacznieeeesz. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: korytarz, ale mały. | |
| |
|
| |
| korytarz, ale mały. | |
|