|
|
|
| domek noasznych. | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
dominique no nie, znowu ty.
Liczba postów : 605 Skąd : parii. Związany/a z : noah Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 1 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: domek noasznych. Wto 30 Wrz - 22:14 | |
| wyślę Ci dvd, xd. - nie widziałam go całego. - powiedziała, mając na myśli film. - nie, jadłam gofry. - bo noah zrobił jej kaloryczne gofry, na śniadanie, z syropem klonowym, więc szafa gra. - wiem, że nigdy nie byłeś masażytą, bliżej ci do dietetyka. - dodała, ciągle oglądając film i mogłoby się zdawać, będąc poza jakąkolwiek interakcją z noah, film robi swoje. poza tym, mieli nieszczęście na gromady psychologów przewijających się przez dom. | |
| | | noah. 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1291 Skąd : Milan. Związany/a z : Dominique. Twarz : Robert Pattison. Wiek postaci: : 19. Ostrzeżenia : 3 Registration date : 10/07/2008
| Temat: Re: domek noasznych. Wto 30 Wrz - 22:19 | |
| aha, pozdro skasowało mi posta, czadersko. noah przemieścił się do pozycji leżącej, by teraz ułożyć głowę na łopatkach dominique, masz rację, wcale nie tak kościstych. - wiesz, może rzucę malowanie i będę dietetykiem - zaśmiał się pod nosem, bo to był najlepszy żart, jaki ostatnio wypadł z jego ust - w zasadzie to chętnie bym pomalował, mam tyle pomysłów dzięki szwajcarii. i dzięki tobie. ale nie wziąłem ze sobą żadnych przyborów. | |
| | | dominique no nie, znowu ty.
Liczba postów : 605 Skąd : parii. Związany/a z : noah Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 1 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: domek noasznych. Wto 30 Wrz - 22:26 | |
| pożyczę mu! sorry, jaram się tą dłonią d; chciałabym rzucić jakiś żart o utalentowanych bobrach, ale to chyba nie w stylu dominik. - możemy kupić, w bernie na pewno znajdziemy jakiś sklep dla plastyków. - uśmiechnęła się, wyjątkowo zwracając głowę ku niemu. - cieszę się, że jestem tutaj, z tobą noah. - ignorujmy odgłosy jęczącego fela martineza w tle (dot. filmu) xd. | |
Liczba postów : 1291 Skąd : Milan. Związany/a z : Dominique. Twarz : Robert Pattison. Wiek postaci: : 19. Ostrzeżenia : 3 Registration date : 10/07/2008
| Temat: Re: domek noasznych. Wto 30 Wrz - 22:30 | |
| - ja też się cieszę, nique. i wiem, że postąpiłem właściwie, zabierając się tutaj. chyba nawet wytrzymam bez malowania, te kilka dni. wolisz żebyśmy spędzili sylwestra we dwoje, czy wkręcić nas do tego kolegi? i jego dziewczyny? i znajomych? - noah nigdy nie należał do jakichś szczególnych humanistów, grunt, ze miał sprawne ręce, heeee. jedną sprawną dłoń przesunął na pośladek dominique, by go nawet uszczypnąc. no dłoń roks, talencie. <3 | |
| Temat: Re: domek noasznych. Wto 30 Wrz - 22:53 | |
| - nie wiem, w zasadzie to możemy iść jak chcesz. - pstryknęła go w podbródek, tak dawno tego nie robiła <3; co było swoistą odpowiedzią na to jego szczypnięcie. delikatnie podparła palcem jego podbródek i przysuwając swoją twarz do jego, szepnęła, że go kocha kocha kocha (nie wiem, ile razy to powtórzyła) i delikatnie pocałowała. no okej, wcale nie tak delikatnie jakbyśmy chcieli. | |
| Temat: Re: domek noasznych. Wto 30 Wrz - 22:57 | |
| to generalnie dobrze, przecież nie są łukaszem i gabi z em jak miłość, mają troszkę więcej lat. tymczasem noah odwazjemnił pocałunek, by oderwać się od dominique na chwilę. - proponuję spacer. berno jest świetne, nocą. no wiesz, te wszystkie ośnieżone pagórki i tak dalej - a noah uwielbiał malować krajobrazy. i portrety. miał kilka przedstawiających jego małą nique, chyba jeden nawet na ścianie w sypialni. | |
| Temat: Re: domek noasznych. Wto 30 Wrz - 23:03 | |
| na pewno miał też rysunki jej dłoni, mówię Ci to, sama widziałam. - okej. i żadnych psychologów od rana. zresztą, jem noah, przytyłam. - poklepała się po nieco mniej wklęsłym brzuchu i nie miała nóg jak szczudły, co jest zdecydowanie, zdecywawanie dobrą wiadomością. podrapała go za małżowiną. | |
| Temat: Re: domek noasznych. Wto 30 Wrz - 23:08 | |
| - nawet nie wiesz, jak się z tego powodu cieszę. mama się do mnie nie odzywa, chyba będziemy musieli zajechać do mediolanu, w drodze powrotnej - tak, w zasadzie miał nadzieje, że nique w ogóle będzie chciała tam pojechać z nim. w końcu jedziesz na wymianę, jakoś trzeba to zorganizować - co ty na to? a teraz ubieraj się, te majtki są bardzo, bardzo ładne, ale chyba średnio dostosowane do pogody, hm? - i kiedy już wstał, nachylił się i pocałował nique w tyłek. | |
| Temat: Re: domek noasznych. Wto 30 Wrz - 23:14 | |
| - hm, może najpierw do babci. - odpowiedziała, wstając z łóżka i chwytając swoje jedyne spodnie jakie miala, mianowicie rurki, nic nowego i wciągając je na tyłek. za długie polo wsunęła w spodnie + założyła jakiś jego kardigan, urocze d;d;d;. zeszła za nim na dół, wskakując mu z zaskoczenia na barana, napisałam bambera xd i całując w kark. | |
| Temat: Re: domek noasznych. Wto 30 Wrz - 23:18 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: domek noasznych. | |
| |
| | | | domek noasznych. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |