| la scala | |
|
+7nataSH Vi Ashley sasha Hilary antoinette adm 11 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:14 | |
| Lekko odchyliła głowę i oparła ją o swoją rękę. Zaczęła mu się przyglądać...
-Pamiętasz, mieliśmy razem gdzieś wyjechać... Uśmiechnęła się i pogładziła go po policzku. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:17 | |
| - pamiętam - powiedział. chwycił ją za dłoń, tą właśnie, którą go głaskała. - ale kiedy? - zapytał, unosząc jedną brew. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:20 | |
| - Niedługo, może za dwa dni. Odpoczniemy sobie do tych wszystkich problemów... Pocałowała go namiętnie. Brakowało jej Blaisa. Westchnęła tylko. Wiesz, ostatnio byłam u lekarza... Napiła się soku. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:23 | |
| zesztywniał, no bo cóż, wizja młodego ojca jakoś mu do jego osoby nie pasowała. nerwowo podrapał się po ramieniu. - tak? i co? - chciał wiedzieć. |
|
| |
Hilary zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 35 Skąd : Toronto. Hobby : chłopaki oo. Nastroj : zakręcony. Związany/a z : był. się zmył. szukam. no. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:24 | |
| zawiesiła oczko na Blaisie od co. i pila drinka. aha. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:26 | |
| Położyła rękę na jego torsie, żeby go uspokoić, bo przecież zaraz miała mu oznajmić że wszystko w porządku.
- Heej, nie martw się. Wszystko jest w porządku, na prawdę. Uśmiechnęła się ciepło. Jak chcesz, na następna kontrolę możesz iść ze mną. To nie takie straszne. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:29 | |
| - jezus maria, nie! - zaprotestował szybko, po czym upił ogromnego łyka martini. - to znaczy... wiesz, boję się lekarzów - skłamał inteligentnie i uśmiechnął się jednokącikowo. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:31 | |
| Wiedziała że się wykręca.
- Ok. Uśmiechnęła się lekko. Jak chcesz. Przybliżyła się do niego i szepnęła mu do ucha.
- O czym teraz myślisz ? Przygryzła lekko jego płatek ucha. |
|
| |
Hilary zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 35 Skąd : Toronto. Hobby : chłopaki oo. Nastroj : zakręcony. Związany/a z : był. się zmył. szukam. no. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:33 | |
| po dluszym gapieniu gdy zaplaciła już jej nie było. aha. lubiła. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:33 | |
| myślał o żuliet, z którą ją zdradzał, ale tego przecież nie mógł powiedzieć, cnie. - o tym, że mógłbym cię gdzieś zaprosić, nie wiem, na jakieś jedzenie - znów skłamał, bo kłamstwa przychodzą z łatwością. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:41 | |
| Odsunęła się lekko od niego i spojrzała mu w oczy.
- Mhm, to miłe. Możemy pójść do jakiejś restauracji. Uśmiechnęła się, a potem pomyślała o Roberto, którego pocałowała, ale też mu o tym nie powiedziała. Odchrząknęła tylko i napiła sie soku. To co ? Idziemy? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:54 | |
| - jasne, znam nawet jedną - powiedział, po czym poszli.
zacznę i sorry, że dopiero teraz, ale to przez to, że musiałam naczynia ze zmywarki wyjąć. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 19:55 | |
| |
|
| |
Liya groszek
Liczba postów : 23 Age : 34 Skąd : Paryż Nastroj : ;) Registration date : 14/05/2008
| Temat: Re: la scala Czw 15 Maj - 20:25 | |
| Podeszła do baru gdzie zamówiła martini. Po chwili odebrała trunek i rozejrzała się po sali. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 21:19 | |
| Przyszła i spojrzała na tabliczkę "Pierwszy drink na koszt firmy". Usiadła przy barze i zamówiła martini, wstrząśnięte, nie mieszane. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 21:48 | |
| Przyszła i usiadła prz barze. Zamówiła martini, bo to był jej ulubiony napój alkoholowy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 21:51 | |
| Przyszła. Zajeła wolny stolik i zamówiła drinka., |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 21:54 | |
| Zobaczyła Hilcię podeszła do niej i niepytana usiadła przy stoliku. -Cześć. Dawno cię nie widziała. Gdzieś ty się podziewała? Widziałaś się ostatnio z tomem? A może masz nowego chłopaka? Mieszkamy razem a się nie widujemy dlaczego? Wiesz że będzie u nas impreza przy altance? No napewno wiesz przecież mieszkasz ze mną. Opowiadaj.-dostała słowotoku. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 21:55 | |
| Spojrzała na dziewczyny i pomachała im. Zamieszała słomką swojego drinka. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 21:57 | |
| - Cześć. A chodziłam bez celu...sama... Nie nie mam...-powiedziała dostając drinka. - Fajnie. Dzięki ,że mi o tym powiedziałaś... |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:01 | |
| Spojrzała na machającą dziewczynę. Odmachała jej i dała znak żeby podeszła. -No widzisz ja wszystko wiem, a ty nic nie wiesz. Spotkała cintie niedawno. Rozmawiałayśmy o dawnych znajomych. Było fajnie. Spotkałaś kogoś osstatnio znajomego. Ja tylko cintie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:02 | |
| Wstała i powoli podeszła do stolika dziewczyn z drinkiem w ręku. -Monarve -przedstawiła się i usiadła na przy stoliku. Pogładziła szklankę palcem xd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:05 | |
| - Ja nikogo...-powiedziała smutnie wpatrując sie w drinka. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:09 | |
| -Viki jestem-wyciągnęła rękę w stronę dziewczyny. -Och szkoda, że nie spotkałaś nikogo znajomego ostatnio. A ty Monarve co porabiałś ostatnio-upiła trochę martini, a po chwili wypiła wszystko. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:10 | |
| - Jestem Hil...-odpowiedziała usmiechając sie do dziewczyny. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:12 | |
| Uścisnęła krótko dłoń Viki. -Ostatnio...och, nawet nie pamiętam. Chyba piłam. Czasami strasznie się nudzę xd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:14 | |
| - Wiecie co ja juz idę...pogadamy innym razem-powiedziała. Zapłaciła za drinka i poszła. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:17 | |
| -To tak jak ja, tyle, że ja ostatnio nie piłam. Dopiero dzisiaj, a jestem już chyba z dziesięć dni w Paryżu. widzicie jaką mam silnę wolę-wypiięła dumnie pierś. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:18 | |
| Powiedziała-pa-Hilci i zamówiła kolejne martini. -To jak Monerva długo mieszkasz w paryżu? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:21 | |
| -Łaaał. Mnie alkohol...odstresowuje, chociaż go nie nadużywam. -skrzyżowała ręcę na piersi, jedną ręką trzymając drinka. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:23 | |
| -Ja nie byłam ostatnio zbyt zestresowana, ale gdybym była to uwierz, że bym się opiła-zachichotała ze swojej mądrości. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:26 | |
| -Nuda stresuje. -wzięła duży łyk martini |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:28 | |
| -Być może. Chociaż ostatnio się nudziłam to nie byłam zestresowana, ale ta monotonia zmusiła mnie dzisiaj do przyjścia tutaj. W moim życiu nic się nie dzieje. Po prostu nuda i monotonia-westchnęła. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:29 | |
| Zamyśliła się, bo dopiero teraz dotarło do niej pytanie o Paryż. -Nie, w sumie dopiero opuściłam Le Havre, gdzie długo przebywałam...za długo. Podobno Paryż jest bardzo ciekawym miejscem. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:31 | |
| -Bardzo ciekawym, ale czasem przychodza okresy nudy. No chyba, że jesteś rozrywkową, że tak powiem dziwką, która pcha się w ramiona każdego nowo napotkanego faceta. -znowu westchnęła. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:33 | |
| -Zawsze to jakieś zajęcie. Powiedz coś o sobie... -przygryzła słomkę. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:35 | |
| -O sobie, o sobie...ludzie myślą o mnie jako o lesbijce-zachichotała-nie jestem nią, studiowałam, albo studiuję fotografię, mam chyba 20 lat i w Londynie mieszkałam. Tyle wiem o sobie, ale o tobie wiem niewiele. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:39 | |
| -Ja poczęta zostałam w Hawrze i tam mieszkałam, aż nie osiągnęłam tego wieku, w którym nie traktują cię jak gówniary, czyli wszechmocnej osiemnastki. Za rok zamierzam iść na studia, jeszcze nie wiem jakie. -wypiła martini do końca i zamówiła nastepne. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:42 | |
| Ona również zamówiła martini-och piekna osiemnastka, moja siora niedługo kończy osiemnaście lat. Mam nadzieję, że rodzice nie wyślą jej do Paryża. Nie przeżyłabym tego. Kocgham moją siostrzyczkę, ale toleruję ją przez krótki okres. Masz siostrę?-wypiła martini, które zamówiła i zamówiła kolejne. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:48 | |
| -Nie, jestem jedynaczką. Żałuję, bo raczej wolałabym mieć kogoś...Wiadomo, faceci przemijają, z resztą, nie można na nich liczyć. - zamoczyła palec wskazujący w drinku i oblizała go. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 22:57 | |
| -Masz rację, rodzeństwo jest czasem wkurzające, ale lepiej jest je mieć nic nie mieć. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 23:00 | |
| -Lepszy przybytek niż niedosyt -uśmiechnęła się i znów zanurzyła usta w martini. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 23:02 | |
| -Ja już chyba będę musiała iść.-wyciągnęła komórkę-jest już 22.00. Cześć. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 23:06 | |
| Spojrzała na swoją komórkę -O nie... -mruknęła do siebie i wyszła. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: la scala Sob 17 Maj - 23:14 | |
| | |
|
| |
veronique brzydaaaaaal.
Liczba postów : 374 Skąd : parri Związany/a z : hymhymhym Twarz : valentine fillol cordier Wiek postaci: : osiemnaście już! Registration date : 15/06/2008
| Temat: Re: la scala Nie 15 Cze - 21:32 | |
| tak czy siak, ver zamierzała się dzisiaj zabawić. żałowała, ze nie ma soph, tęskniła za dziką zabawą z nią, no ale... wypadki chodzą po ludziach. no właśnie. wypadki. usiadła przy barze i rozglądała się po sali trochę znudzonym wzrokiem. | |
|
| |
timothy. krakersik.
Liczba postów : 301 Age : 34 Skąd : z nieba. Związany/a z : z paryżem całym. Twarz : adasia brołdjego. Wiek postaci: : myślę, że 19. Registration date : 15/06/2008
| Temat: Re: la scala Nie 15 Cze - 21:34 | |
| on nawet nie miał znudzonego wzroku, on umierał, obracając w dłoni komórkę, totalnie zadręczony własną ofiarolosowością, znaczy faktem, że uważał się za ofiarę losu i musiał się napić, a w la scali trawkę paliło się tylko w łazienkach. jemu zaś nie chciało się ruszać tyłka. to siedział na nim i cierpiał, oparty na dłoniach. | |
|
| |
veronique brzydaaaaaal.
Liczba postów : 374 Skąd : parri Związany/a z : hymhymhym Twarz : valentine fillol cordier Wiek postaci: : osiemnaście już! Registration date : 15/06/2008
| Temat: Re: la scala Nie 15 Cze - 21:41 | |
| ver westchnęła. mimo całej swojej ochoty na zabawę trochę dziwnie jej było z tym, ze will pobił liama i że soph tam umiera, a ona tu siedzi sama i no, właśnie, dziwnie jej. napiłaby się, ale pomyślała, ze to takie żałosne- pić w samotności. a poza tym martwiła się o soph. no dobra, o tego kretyna też, ale mniej. i w ogóle, biedna mała ver. zapał z niej uszedł jak z balonika. przekłutego. | |
|
| |
timothy. krakersik.
Liczba postów : 301 Age : 34 Skąd : z nieba. Związany/a z : z paryżem całym. Twarz : adasia brołdjego. Wiek postaci: : myślę, że 19. Registration date : 15/06/2008
| Temat: Re: la scala Nie 15 Cze - 21:44 | |
| on zaś zmierzył veronique wzrokiem i oblizał usta, wcale nie w takim obleśnym geście [geście wykonanym ustami xd] zboczonego kierowcy tira. tylko odruchowo, zawsze miał spierzchnięte wargi. -paaaanienko. | |
|
| |
veronique brzydaaaaaal.
| Temat: Re: la scala Nie 15 Cze - 21:51 | |
| o kuuuurwa xD 'paaaanieko' ? xD dobrze, ze wyjaśniłaś, bo mi sie z kierowcami tirów skojarzyło momentalnie xD najpierw usłyszała tylko ten tekst, swoją drogą dość tandetny i pomyślała 'co, do cholery?'. no bo ludzie, co z tego, ze głos przyjemny, jak słyszy się wygłoszony nim taki tekst? ogółem, niesmak trochę jakby. ale kiedy odwróciła głowę w kierunku, z którego głos owy dochodził, trochę zmieniła nastawienie. spojrzała na niego przeciągle i uniosła prawy kącik ust po czym przeniosła wzrok na parkiet. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: la scala | |
| |
|
| |
| la scala | |
|