Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

majne, a nie dajne.

Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

majne, a nie dajne. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 19:30

pewnie nie umie składać, po mnie ;d.
- ale z ciebie flejtuch ;xxx - stwierdził, niespecjalnie z tego zadowolony, bo on był małym pedancikiem i miał nawet stojak na żelazko, co z tego, że żelazka nie posiadał i zanosił brudne rzeczy do pralni, gdzie ONI się nimi zajmowali? - nie będę po tobie zmywał, wiesz. ani słał łóżka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 19:34

- a jak będę w zaawansowanej ciąży i nie będę mogła ruszyć dupy, to co wteeeedy? - zapytała, zapinając walizkę, uprzednio siadając na niej, żeby mogła dopiąć zamek. jeszcze tylko łazienka jej została do wygrabienia, ale jej się nie chciało, więc usiadła na łóżku obok niego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 19:39

- wynajmiemy ci niańkę. albo taką panią do towarzystwa, jak były w którymś tam wieku - zaproponował. - albo nie wiem, naciągnę creolę (pozdro dla niej!), żeby ci pomagała ;x - służyła chciał powiedzieć, ale uznał, że to by było niemiłe dla sio.....
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 19:42

- byłbyś lepszy niż pani od towarzystwa - wyznała, głaszcząc go po plecach. - poza tym panie od towarzystwa są dla starych babci, niańki dla dzieci, a twoja siostra chyba prędzej kopnęłaby cię w tyłek! - tutaj roześmiała się i wstała, żeby pójść do łazienki, bo w łazience też miała jeszcze swoje rzeczy, cnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 19:54

ctak!
- ale nie tam, ja nie jestem chyba aż taaaak zaradny, jak te wszystkie panie. - te wszystkie panie z reklam coś tam coś tam, jak u hepiseda, co go nie lubię ;d. - ej, mam ci pomóc? jak mam to mów, ja mogę coś zrobić! - jasne..
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 19:57

- nie musisz! - krzyknęła z łazienki, bo nie chciała, żeby cyryl oglądał jej kremy do depilacji stref intymnych i te wszystkie pudry, a poza tym miała jeszcze golarki swojego byłego, które zaraz wyrzuciła do kosza.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:03

- no dooobra, łaski bez! - zawołał do niej, wzdychając ciężko, bo jak on już chce pomóc, to nikt nie chce jego pomocy, co za ludzie.. w każdym razie, ubrał się w swoje ubrania, wielka filozofia, wiem, i oglądał jej staniki, już w walizce :3. chciał sprawdzić rozmiar!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:05

więc zmiotła wszystko z półek, co ona się tam będzie, po czym przyszła po walizkę. nawet nie skomentowała tego, że oglądał jej bieliznę, po prostu wróciła do łazienki, wpakowała wszystko i oświadczyła, że na dzień dzisiejszy może się już do niego przenieść!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:07

- ale mieliśmy nocować u ciebie, chyba! - zauważył, chociaż w zasadzie się pogubił, stracił rachubę co do tego, ile czasu tu już spędzili. - to znaczy, na pewno chcesz się jeszcze pożegnać ze swoim łóóóóóóóżkiem i całą resztą ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:12

- masz w sumie rację - przyznała, co prawda nieco niechętnie, ale to już jej pech i walnęła się na łóżko, całym ciężarem, aż zaskrzypiało. - mogłeś mi przypomnieć, to bym ubrała piżamę, czy coś ;c.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:15

cyryl się zabujał na boki na łóżku, jak tancerka hula prawie! - ale ja zapomniałem i dopiero teraz sobie przypomniałem - skłamał, drapiąc się po nosie. - poza tym, możesz spać nago, ja się nie obrażę. - powiem więcej, on też może spać nago!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:17

- ale mi będzie zimnooooo - westchnęła, naprawdę się nie wykręcała, tylko było jej zimno, tu i ówdzie nawet ;x. mimo to leniwym ruchem zdjęła swoją bluzkę i spodnie, ładując się pod kołdrę w bieliźnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:21

- aha, bo ty chcesz już iść spać? - spytał nieco zaskoczony, bo on miał jeszcze ochotę przeszukać gwenową lodówkę, przecież nie może tu zostawić jakichś smakołyków! - bo ja, na przykład, jestem trochę głodny. .. . - nie ma to jak jedzenie przed spaniem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:25

- jak chcesz, to możesz coś przynieść - mruknęła gdzieś w poduszkę, bo akutalnie nie chciało jej się wstawać, była zmęęęczona po tym pakowaniu, nawet jeśli pakowania nie muszą bywać męczące, ale to jej było.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:28

- okej. a ty chcesz coś konkretnego? - spytał, bo on nieczęsto trafiał w kobiece gusta, zwłaszcza jeśli chodzi o wieczorne przekąski ;x wstał z łóżka i podciągnął spodnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:31

spojrzała na niego spod długich rzęs maskara xxl, czy coś w tym stylu i oblizała lubieżnie wargi, nie, żeby do czegoś nawiązywała!
- cokolwiek, cyryl, byleby dobre - odparła, drapiąc się po karku, bo ją akurat swędział.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:34

- okej - westchnął, stwierdzając, że nienawidzi takich ogólnikowych odpowiedzi. poszedł szukać czegoś dobrego w kuchni i po jakimś pół godziny wrócił ze słoikiem nutelli. po drodze opróżnił ten słoik do połowy ;d. huuuu? - zamachał wcześniej wspomnianym, będzie kołdra w czekoladzie, bo cyryl, jak już wiemy, nie je sztućcami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:39

okej, nie pasowało jej i nie miała ochoty na nutellę, ale co zrobić! poklepała miejsce na łóżu obok siebie i wystawiła łaskawie rękę po słoik, hihi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:40

jakby mu o tym powiedziała, to by się załamał </3
- lubię jeść w łóżku! - wyznał jej, siadając obok niej, a że było mu trochę dziwnie, to wcisnął jej słoik i ściągnął koszulkę z powrotem, bo nie chciał być jakiś inny!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:47

nie wiedziała, co woli pierwsze; patrzeć na plecy cyryla, czy jeść nutellę, więc zajadała nutellę, patrząc na jego plecy, bardzo kompromisowe wyjście swoją drogą.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:50

- gwenisiu, xd, tylko nie zjedz mi całej, okej? :c - poprosił, bo może udawać, że on wcale jeszcze nie jadł, nawet jeśli miał czekoladowe policzki i klejące łapki, którymi macał włosy gwen, które też będą klejące.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:56

- upaćkałeś mnie! - stwierdziła, nie, żeby jej to przeszkadzało i tak umyje kiedyś włosy, KIEDYŚ! po czym postanowiła się odwdzięczyć, więc wysmarowała mu ramię nutellą, dumna z siebie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 21:57

- i kto to mówi, ty ty tyyyyyy małpoooooooooo! - oburzył się, bo to cyryl, na nim nie można się mścić! ;d. się zbulwersował chłopak i zabrał jej słoik, odstawił na stoliczek, po czym w gwen rzucił poduszką!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 22:01

- orangutan! - roześmiała się, uchylając przed poduszką, która wylądowała gdzieś na ścianie. pociągnęła go jakoś tak na siebie, oblizując usta po nutelli xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 22:05

- nienawidzę cię! - wyznał, to prawie lepsze niż jakieś tam przereklamowane 'kocham cię' i pocałował ją gorąco, nutellowo! nutellowe pocałunki są pewnie lepsze nawet niż teeee z piosenki, toothpaste kisses :3.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 22:07

- ja też cię nienawidzę! - odparła, gdzieś między jego kolczykiem a swoim językiem i klepnęła go w tyłek, nadal miała ręce w nutelli, więc pobrudziła mu spodnie ;c.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 22:10

- cholera, nutelli też nienawidzę! - zaśmiał się aż, bo było mu wybitnie wesoło, to przez nadmiar czekolady. powiedział jej, że ma cały nos w czekoladzie i to dobre dla cery, a jak chce, to cyryl może jej zrobić maseczkę z nutelli.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 22:13

- musiałbyś tą maseczkę później zlizywać! - powiedziała, zlizując ostatki nutelli ze swoich palców i machając do niego rzęsami, to wcale nie była propozycja.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimePią 23 Maj - 22:19

- okej, a mogę w takim razie zrobić na całe ciało? :3 - spytał, bo się rozochocił i on to brał na serio serio, już nawet przygotował słoik i palce.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 15:46

- ale nie starczy nutelli ;c - powiedziała, całkiem sensownie jak na nią, a poza tym to wizja posmarowania jej nutellą i prania pościeli wcale się do niej nie uśmiechała, więc zasugerowała, że może lepiej by ją tak zjedli!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 15:50

- ech, niech ci będzie - westchnął ciężko i wytarł ręce w kołdrę, która i tak była trochę brudna od czekolady ;x - ale ja chcę tę większą połowę, xd, nutelli! - chociaż powinien jej ustąpić, przecież jest w ciąży i w ogóle..
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 15:53

- przecież zjadłeś pół, kupiłam całą dzisiaj rano - westchnęła, nie komentując już tego, że wytarł łapy w pościel i w ogóle. no i właśnie, kto tu był flejtuchem ;c. wzięła więc słoik i chyba prędzej bym się zrzygała niż zjadła pół nutelli!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 15:56

- ssesese, chyba coś ci się przyśniło! - stwierdził i już miał zasugerować, że może kupiła pół słoika i coś jej się pomyliło, ale się rozmyślił i przyglądał się jej czekoladowym policzkom, kiedy jadła :3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 15:59

- jasne, przyśniło - pokazała mu język i opadła na poduszki, stwierdzając, że nie je nutelli, bo się już i tak pobrudziła. nie wspominając już o cyrylu, to oczywiste, że jadł jak szlachta średniowieczna.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:04

jeśli nie starożytna elita rzymska!
- tak sobie myślę, że chyba wcale nie lubię nutelli ;d - stwierdził, bo chwili głębszego namysłu. bo to naprawdę życiowa chwila, nie codziennie dochodzi się do takich wniosków, w końcu!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:07

- ojej, cyryl, to straszne - mruknęła, bardzo teatralnie przykładając rękę do czoła i trąciła go stopą w żebro, nawet nie miała grzybicy ani nic, a poza tym myła się codziennie, nie wiem, jak on, w każdym razie głen mimo wszystko uważała, że cyryl ładnie pachnie, nawet jeśli nie czuła tego zapachu aktualnie, o czym zaraz go powiadomiła, a ja lubię długie zdania <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:11

wszyscy lubimy. zawsze piszę za długie zdania i gubię wątek ;d.
- a twoje stópki ładnie pachną? - spytał, ale nie sądził, żeby wiedziała, więc sam postanowił to sprawdzić, w tym celu złapał ją za łydkę i pociągnął w swoją stronę, żeby stópkę, mieć na wysokości swojego nosa, który zmarszczył! - fuj, ale śmierdzi! - okej, żartował, xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:14

- wcale, że nieeee ;c - wyrwała stopę urażona, bo przecież myła stopy i smarowała balsamem przeciwgrzybicowym o zapachu bananowym, więc nie mogły śmierdzieć! - twoje nie są pewnie lepsze, ale nie sprawdzam! - powiedziała, podciągając kołdrę pod samą brodę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:17

- pf! - nie chciał dyskutować na temat swoich stóp, bo wiedział, że ma niefajne paznokcie, bo dawno nie obcinał, czyt. nie był u kosmetyczni na pedicure! - nie kocham cię, jak tam mówić - powiedział i zapomniało mu się, że 'kocham' to serio mocne słowo, oraz że chyba jeszcze nie powinien go używać ;x ale nevermind.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:26

- i tak mnie nie kochasz... - podrapała się aż z tego wszystkiego po ramieniu i usiadła po turecku, ale wcale nie chciała wymuszać na nim żadnych wyznań. i teraz mi zabrakło weny na ten post właśnie ;x.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:32

- hm - mruknął z tego wszystkiego i spuścił wzrok na swoje paznokcie i pod nosem powiedział, że jeszcze za wcześnie i on tak nie potrafi. i spytał, czy gwen ma jakieś fajne herbaty, bo on by chętnie zabrał jakieś do siebie, bo się skończyły ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:35

wstała więc, żeby pójść po te herbaty, chociaż jej się nie chciało, ale najpierw stwierdziła, że jej zimno, więc sięgnęła po szlafrok, którego nie spakowała i poszła gdzieś do kuchni w milczeniu, koncentrując się na swoich stopach. otworzyła szafkę z herbatami i aż kichnęła, bo okazało się, że herbaty są przeterminowane.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:37

- gwen, masz alergię? - przestraszył się, bo myślał, że to może nawet nie alergia, a astma! chociaż wszyscy wiemy, że wtedy gwen nie kichałaby, lecz dusiła. - nie ma herbat? :c - spytał, nad wyraz domyślnie, kiedy przytuptał do niej, do kuchni.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:40

- patrz na datę ważności ;c - podstawiła mu jedno pudełko pod nos, miała wrażenie, że cyryl raczej umie czytać i dmuchnęła tak do góry na swoje włosy, bo jej właziły do oczów, no wiesz, jak serena, kiedy się chciała seksić z danem w ostatni wtorek! ;p
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:42

wiem, biedna serenka! xd.
- piąty maja dwa tysiące dwa? - uniósł brwi, zerkając pytająco na gwen. - ty czasami sprzątasz w tych szafkach? - oho, chyba będzie musiał zatrudnić gosposię, żeby wywalała każdy chleb, czy herbatę, co zacznie żyć swoim życiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:46

- jak mama ma przyjechać - odparła, całkiem szczerze, zamykając przy tym szafkę. odwróciła się jakoś tak bardziej w jego stronę, opierając tyłkiem o blat i wąchając kołnierzyk jego koszulki, bo ładnie paaachniał, afrodyzjak, mru.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:48

- chyba dawno u ciebie nie była, hm? - spytał, głaszcząc jej włosy, do których przytulił swój nos, ale na chwilę, bo zaraz powiedział, żeby lepiej umyła ręce, bo jeszcze się zarazi czymś od tej herbaty.choroba dzikich liści, czy cokolwiek!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:53

- przecież herbata jest hermetycznie zamknięta - odparła, znała nawet takie skomplikowane słowa, o ja cięęęę! zahaczyła kciukami o szlufki jego dżinsów, to seksy, przyciągając go do siebie i całując w dolną wargę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 16:57

- serio? - spytał, chociaż niespecjalnie ją słuchał. odchrząknął i do jej ucha powiedział, że gwen nie powinna chodzić cały czas taka napalona na jego tyłek, bo to niezdrowe, a on ma słabe serce, pod każdym względem :c. ale i tak pozwolił sobie ją pocałować, pomiędzy nosem a ustami, tam wiesz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitimeSob 24 Maj - 17:00

nie wiem! xd
- nie tylko na twój tyłek - mruknęła w jego brodę, którą zaraz pocałowała, seksy. przejechała dłonią po jego torsie, czemu towarzyszyły w gruncie rzeczy całkiem miłe uczucia i pomacała go po brzuchu, bo lubiła jego brzuch, ja też lubię po tych ostatnich fotach.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: majne, a nie dajne.   majne, a nie dajne. - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

majne, a nie dajne.
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: