| salono. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:33 | |
| też nie lubię właśnie, jak w sałatce zmieszane z 293821391 innych rzeczy to zjem, ale tak same to fujfuj. -tak, a co lepsze, nikogo nie znam-uśmiechął się, bo chyba się jeszcze dzisiaj nie uśmiechał xxxd i wziął łyka tego martini, wziął łyka i styka, HEH-w ogóle co to za okazja xd? |
|
| |
kristin ko-rek.
Liczba postów : 93 Age : 35 Skąd : mediolan. Nastroj : spoczko. Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:34 | |
| niezłe krejzolstwo. użyję teraz takiego fajnego słowa,a mianowicie miała go aż ochotę schrupac,<3, wiem,że fajne,duuuuuużo przecinkuw. - miiiicz - powiedziała tak tylko,bo jego imionko było fajne. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:34 | |
| -biedactwo-mruknął i poszedł, ojezu, jak chcesz. |
|
| |
dylan oh haii
Liczba postów : 76 Age : 37 Nastroj : fajny. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:35 | |
| tyle ludzi że miał problem z odnalezieniem hilary,no ale jakośtam mu się to udało. porozglądał się po ludziach i zonk,nikogo nie zna. :c | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| wstała i przeszła się kawałek , musiało to dziwnie wyglądać, stanęła na środku salonu i tak stała i stała | |
|
| |
Gość Gość
| - to nie idę - wzruszył ramionami i poszedł szukać czipsów ;< |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| - eee, urodziny miczela, brata samer. skoro ich nie znasz, jak tu trafiłeś? - ale to wcale nie jest źle. i sama na chwilę zapomniała co to za okazja, tak samo zresztą jak ja na imprezach xd. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:36 | |
| nie wiem, taki brązowy, kasztan, jaki mam naturalny. .. . . . ty masz fajny koror, podglądałam na dewiancie: o -w porządku, masz jakieś książki kucharskie???? bo ja nie mam, ale możemy wejść na gotujemy peel, czy coś, tam są fajne przepisy, czasem oglądam-bo zazwyczaj gra na zu, on to wampi jest.. . . |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:36 | |
| - kriiiiiiistiiiiin - miał dobrą pamięć, z racji takiej, a nie innej, że studiuje prawo. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:37 | |
| -okej, nie mam pojęcia kto to samer-zaśmiał się sam z siebie, bo ja z kolei na imprezach siedzę i śmieję się sama z siebie zawsze, szczególnie jak się nawalę xd-nie wiem, przeczytałem w wogu (Xddddddddd) że impreza dzisiaj, więc wiesz, heh. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:38 | |
| zamachała wesoło do blair, bo nie będę niemi dyskutować i blair poszła powiedzmy spać, gdzieś do kuchni może, a summer poszła za nate'm. - jezu nawet nie wiesz jak ja jej nie lubię - wyznała mu, sięgając po dżaka danielsa, nie lubiła, ale teraz to już było jej wszystko jedno. |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:40 | |
| - wiem, trzeba było przyjść. - kiwnęła głową, bo rozumiała to, i znowu się napiła. założyła też nogę na nogę, bo tak seksy jest. i zwzwzwzwzw. | |
|
| |
fafinette groszek
Liczba postów : 54 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:40 | |
| -możliwe, że mam, nie znam gotujmy peel. - miała 'kuchnię polską', to jest czaderska książka kucharska. gdyby wiedziała, że on to vampi, to powiedziałaby mu żeby zmienił avatarekkk. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:41 | |
| -właśnie, trzeba się wozić!-zaszpanował, że zna takie mądre xd słowa i podrapał się po policzku, a potem juliettę za uchem, bo miał takie tak zwane widzimisię, ale to jemu się widziało jak coś-masz fajne włosyy xd |
|
| |
kristin ko-rek.
Liczba postów : 93 Age : 35 Skąd : mediolan. Nastroj : spoczko. Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:41 | |
| - jestem zmęczona. zaprowadzisz mnie do jakiejś sypialni? - spytała ładnie. | |
|
| |
juliette krakersik.
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:43 | |
| - hm, dzięki. - uśmiechnęła się, chyba po raz pierwszy dzisiaj, ale nie wiem, ona właściwie ciągle się uśmiecha. dla odmiany przejechała ręką po jego włosach. - twoje też są fajne całkiem. xd | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:43 | |
| sypialnia numer dwa, zaczniesz gabi! xd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:44 | |
| -to robimy dzisiaj? bo w piątek w kościele chrześcijańskim jest post i może nie można jeść, huhu-nie chciał mieć grzechu xd. |
|
| |
kristin ko-rek.
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:46 | |
| | |
|
| |
fafinette groszek
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:48 | |
| -już prawie niedziela. w niedzielę chyba mozna jeść. - skąd mogła wiedziec jak to jest z kościołem chrześcijańskim, jej rodzice wyznawali buddyzm :c. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:49 | |
| może ją naćpałas i nie pamiętasz? xd -mogę ci pokazać mój, no wiesz, szampon-wcalesięnieśmieję xdddddddddddd-to znaczy, no wiesz, mieszkam niedaleko a tutaj i tak wszyscy się rozchodzą chyba. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:50 | |
| omg racja xddddd jutro niedziela a nie piątek xdddddddd powiedział to samo właśnie xd i zrobiło mu się gupio aż, ale cicho, xd. w tym serze był alkohol ;|. w każdym razieeeeeee powiedział też, że skoro jutro niedziela i można jeść, to może serio się stąd (z tąd -_-) wyrwą. |
|
| |
juliette krakersik.
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:51 | |
| xddddddddddd. - no, i chyba nikt już nie będzie się bił. - to by mogło ożywić atmosferę, żuliet lubiła krwawe sceny. albo nie. - więc chodźmy. | |
|
| |
fafinette groszek
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:53 | |
| więc się zgodziła, na ewentualne wyrwanie się. tak sobie teraz myśle, że przecież nie ma postu w piątek i można wpierdzielać mięso cały tydzień. własciciwe to jestem wege i wszystko mi jedno. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:53 | |
| -a ktoś się bił xddd?-no bo jezu, nie czytałam tego dokładnie xdd-to chodźmy-wstał i podał jej ramię, żentelmen. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:56 | |
| jest post w piątki! nawet miałam w pytaniach z bierzmowania to ;d lubię twój podpis. poszli czy tak czy nje? |
|
| |
juliette krakersik.
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:56 | |
| - nie, ale mógłby, byłoby ciekawiej. - nikt się nie bił xd. chwyciła się ramienia timothee [nienawidzę tego e z kreską, xdd.] i powiedzmy że poszli, oglądać szampon, zacznij u niego. xddd | |
|
| |
fafinette groszek
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 0:58 | |
| okej to poszli ale do kogo do niej to zacznę. pani siostra mówi że nie ma postu, zniesiony i jest tylko w wielkim poście chyba, bezbożnica z niej... | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 1:00 | |
| | |
|
| |
sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: salono. Nie 11 Maj - 9:41 | |
| no to wczoraj saszi super się bawiła i w ogóle jako punkt kulminacyjny całej tej balangi seksiła się na stole z ant, ale to nie jej wina, że przyjaciółkę wykorzystała, bo pijana była i w ogóle. obudziła się obok antoinetty i sobie poszła, oczywiście wcześniej też wzięła butelkę wina ze sobą, krajdziejka. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: salono. | |
| |
|
| |
| salono. | |
|