Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

sypialnia dwa.

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

sypialnia dwa. Empty
PisanieTemat: sypialnia dwa.   sypialnia dwa. Icon_minitimeSob 10 Maj - 21:14

miczela.
Powrót do góry Go down
kristin
ko-rek.
kristin

Female
Liczba postów : 93
Nastroj : spoczko.
Registration date : 05/05/2008

sypialnia dwa. Empty
PisanieTemat: Re: sypialnia dwa.   sypialnia dwa. Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:46

ojacie,miczelowa sypialenka! weszła pod kordue wcześniej sciagajac buty i sukienkę i przytuliła się do poduszki,która pachła miczelem,mrr.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

sypialnia dwa. Empty
PisanieTemat: Re: sypialnia dwa.   sypialnia dwa. Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:49

to musiało być bardzo podniecające. aż mi się przypomniało jak zawsze kładłam się u r na łóżku i było mi tak fajnie :C jezu, nienawidzę wszystkich radków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uśmiechnął się, widząc ją pod jego korduą i również się rozebrał. zasłonił jeszcze roletky i wszedł pod kordeukę.
Powrót do góry Go down
kristin
ko-rek.
kristin

Female

sypialnia dwa. Empty
PisanieTemat: Re: sypialnia dwa.   sypialnia dwa. Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:52

okej ja ich nienawidze razem z tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jesteś krejzi frogiem,tak nawiasem. lubię ten moment kiedy się wchodzi pod korduę i jest tak zimno bo jeszcze nie zagrzane,wiesz ococho? i faktycznie było to bardzo podniecające,aż się w jego klatę supermęską wtuliła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

sypialnia dwa. Empty
PisanieTemat: Re: sypialnia dwa.   sypialnia dwa. Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:55

gabi : *
no to jest bardzo podniecające, dlatego objął ją ciepłym, cieplejszym w zasadzie od jej własnego, ramionkiem i pocałował czule w czuko.
nadal pachniała dżakiem danielsem.
Powrót do góry Go down
kristin
ko-rek.
kristin

Female

sypialnia dwa. Empty
PisanieTemat: Re: sypialnia dwa.   sypialnia dwa. Icon_minitimeNie 11 Maj - 1:02

buziexy. ;seksy;
ziewnęła sobie dwa razy aż,więc to znak,że trzeba iśc spac! pocałowała micza na dobranoc więc i pożyczyła mu słodkich snów,po czym zasnęła wtulona w jego ramionko.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

sypialnia dwa. Empty
PisanieTemat: Re: sypialnia dwa.   sypialnia dwa. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

sypialnia dwa.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Sypialnia
» 3 sypialnia