| centre pompidou | |
|
+6susanne maxime william perrine majki adm 10 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: centre pompidou Pon 5 Maj - 21:10 | |
| na zewnątrz - wygodne schody. i muzeum sztuki nowoczesnej wewnątrz. | |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: centre pompidou Czw 29 Maj - 23:45 | |
| stał na którymś schodku i pluł z góry na ludzi, albo ine, jednak tylko stał i palił papierosa, bo dzisiaj światowy dzień nałogów. okej w sumie to kalendarz czy tam organizator z akuku mi mówi, że dzisiaj było zdobycie mont everest, ale nie dzisiaj tylko w 53 ale dobra, nieważne, w każdym razie było zamknięte, a on patrzył z tych schodków kto ma łupież. i teraz cię wrobiłam bo nie wiem co mogła tam robić twoja postać he he | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
Liczba postów : 364 Age : 33 Skąd : parysz Związany/a z : tuniemagwiazdki Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: centre pompidou Czw 29 Maj - 23:50 | |
| nie wiem co robiła, ale na pewno nie miała łupieżu. wracała z wieczornych zakupów papierosowo-herbacianych. nie wiem dlaczego akurat tamtędy, ale szwędanie się totutotam to ulubione zajęcie współczesnej młodzieży. a pan w tytoniowym powiedział, że pojutrze jest światowy dzień bez tytoniu. więc rozważała obdarowanie papierosami bezdomnych, żeby nie kusiły się pojutrze, a to jest sobota, trochę dodupy że dzien bez tytoniu wypada w sobotę............................ | |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: centre pompidou Czw 29 Maj - 23:54 | |
| bolał go brzuch od wypitych herbat więc jej pomachał ale aha po chwili dopiero zdał sobie sprawę, że może ona go nie widzi, więc zaświeciła mu się nad łepetyną lampka niczym u pomysłowego dobromira i z racji, że wcale tak wysoko nie stał to zbiegł raz dwa trzy osiem szybko i zasłonił jej oczy z zapytaniem 'zgadnij ktoo' oczywiście nie wpadł na pomysł, że może znać jego głos. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
Liczba postów : 364 Age : 33 Skąd : parysz Związany/a z : tuniemagwiazdki Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: centre pompidou Pią 30 Maj - 0:03 | |
| -och dżordż to ty!11 - powiedziała głosem prezenterki azerbejdżanu z eurowizjii..... chociaż nie znała żadnego dzordża i w ogóle co to za imię. a potem odwróciła się, cudem nie rozwalając sobie nosa o majkelowy obojczyk, bo oczywiście poznała, że to on. była sprytniejsza nawet od sokolicy he he he. -bierzesz te sztuczki z filmów z hilary duff? masz zimne ręce. hilcia pewnie by nie zgadła. chyba że byłby to robero.... | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: centre pompidou Pią 30 Maj - 0:15 | |
| omg nie zauważyłam cię... xd majkel niestety nie przypominał ani trochę rowerto a szkoda... mógłby tak tańczyć jak on w teledyskach, echhh. uśmiechnął się miło i przyjemnie do perińczy i odgarnął jej włosy za ucho na powitanie, zamiast calowania, chocaż nie powiem, też miał ochotę -okej, nie widzialem żadnego filmu z hilary daf, ale jak chcesz-patrz, po drodze zgasił tego papierosa, bo zapomniałam napisać xd dziko by było, gdyby zasłaniał jej oczy z włączonym papierosem. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: centre pompidou Pią 30 Maj - 0:21 | |
| rozkminiałam dziesięć lat dlaczego on ma dwa znaki zodiaku........... z włączonym papierosem <3 -ja też nie, chociaż byłam kiedyś na premierze jakiegoś jej teledysku (jak wszyscy). w teledysku nie bło chyba numeru z zasłanianiem oczu. nieważne. co tu robisz? już dawno zamknięte. - muzeum w sensie. włosy i tak zaraz wypały jej zza ucha, niektórzy tak mają -.- uwielbiam podryw w stylu hilci 'Fajnie. Dasz mi swój numer telefonu?- spytała, z myślą ze jej da' | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: centre pompidou Pią 30 Maj - 0:26 | |
| xd............ ja tak mam.. a kiedyś zazdrościłam aśce 'białej mewie' kowalskiej że umie takim dziwnym sposobem zakładać włosy za ucho echhh. . . ;c -cóż, przegapiłem-w sensie, że teledysk, miał nadzieję, że perrine się domyśli. jej imię kojarzy mi się z preriami kurczaków, chyba chce mi się spać hehs-a tutaaaaj, nic, wlaściwie-wzruszył ramionami i spojrzał w górę-chciałem się włamać i ukraść jakiś obraz, a ty. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: centre pompidou Pią 30 Maj - 0:32 | |
| przejebane mieć ksywkę 'biała mewa'. i nie wiem co to prerie kurczaków. -przyszłam cię powstrzymać przed tym niecnym zamiarem. - ona jest jak atomówki, broni miasto przed mojo jojo :c. i prawie jak anna maria wesołowska. nie żebym napisała 'przyszedłam'........ | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: centre pompidou Pią 30 Maj - 0:38 | |
| haha okej nie mówmy już o preriach kurczaków xd przyszedłam do tego klubu żeby wyrwać jakichś fajnych menów. -nie masz legitymacji, a konfidentom śmierć-zrobił z palców krzyżyk i aż się poparzył gdy przyłożył jej do czoła. okej wcale tak nie zrobił, tylko podał jej ramię, ale nie wyjął go ze stawu tylko w sensie że niech się przejdą bo tak sobie myślę że głupio stać pod galerią jak kołek-pewnie nawet nie masz komórki <3 | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: centre pompidou Pią 30 Maj - 0:44 | |
| -mam i komórkę i legitymację. - perwersyjne kajdanki z seksszopu też. a komórkę trzymała zamkniętą w piwnicy. okej, mniejsza z tym...xsd teraz miała też majkelowe ramię, więc nie powinien się stawiać, bo je zabierze i pójdzie do domu :c. przypomniało mi się, że wypada mi noga, chociaż przez jakiś czas mi nie wypadała, ale teraz znowu wypada dżizas... | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: centre pompidou Pią 30 Maj - 0:49 | |
| haha czyli byś się nie nabiegała i tak. ... .. -pokaż!-nakrzyczal na nią bo ćwiczył razem z tą blondynką z tego filmu o blondynce. dobra, może nie nakrzyczał, ale prawiee, w każdym razie był stanowczy niczym hilcia wobec klaudii-legitymację, znaczy. bo ja też bym nie chciała widzieć tej komórki w sumie.. zaraz idę. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: centre pompidou Pią 30 Maj - 0:54 | |
| -nie mogę. jestem tajnym agentem. i chce mi się spać. - nie krzyczała, tylko mówiła konspiracyjnym szeptem do majkelowego ucha, jak przystało na tajną agentkę. drugie:nie będziesz pokazywał legitymacji swojej na daremno (wcale nie żadne darmeno). ten telefon przyśnim mi się w nocy -.- | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: centre pompidou Pią 30 Maj - 0:55 | |
| -jasne, a ja jestem gosią andrzejewicz..-w sumie to się trochę obraził i powiedzmy, że ją odprowadził, czy tak czy nie? dobranoc. | |
|
| |
william cipcia
Liczba postów : 786 Age : 35 Skąd : london tałn. Związany/a z : z tobą,nie? Twarz : eddie redmayne!!! Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 20:51 | |
| siedział na betonie, czując, jak wiatr zawiewa mu szyję. zapewne znowu będzie chory, jak zawsze. jak zawsze zapomniał także szalika burberry, który go gryzł, ale przynajmniej był cepły. sprezentowała mu go pewna dziewczyna imieniem caitlin, z którą chodził przeszło dwa lata wcześniej. no, więc siedział z bruschettą którą kupił przed chwilą w małej piekarence i słuchał amatorskiej, ale całkiem ładnej i melancholijnej przy tym gry na skrzypcach. jakaś dziewczyna produkowała się za jego plecami. | |
|
| |
maxime pijak
Liczba postów : 1407 Skąd : paris, jea. Twarz : reid kastyn Wiek postaci: : 18 Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 20:54 | |
| przyszła tutaj, szukając williama, bo chciała się z nim zobaczyć. kiedy już go zobaczyła, o mało się nie potknęła o te nowe spodnie, które miała na sobie, a one bardzo były szerokie. szła z kubkiem goracej kawy, to dla willa. podeszła do niego z szerokim uśmiechem i przeciągle powiedziała - czeeeść, mam coś dla ciebie. i podała mu kubek z kawą, siadając obok niego. | |
|
| |
william cipcia
Liczba postów : 786 Age : 35 Skąd : london tałn. Związany/a z : z tobą,nie? Twarz : eddie redmayne!!! Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 20:58 | |
| -cześć maxime-jęknął i oparł głowę na ramieniu-dzięki, fajne spodnie-tego dnia nie buchał z niego nawet w połowie tak silny entuzjazm jak w ciągu ostatniego tygodnia. nie wiedzieć czemu, to może te wszystkie prądy atmosferyczne krążące nad paryżem, przykre, wszyscy wiemy, ale wpadł w jesienną depresję. całkiem wcześnie jak na siebie. chyba powinien się w końcu zakochać. albo nawpierdzielać czekolady. | |
|
| |
maxime pijak
Liczba postów : 1407 Skąd : paris, jea. Twarz : reid kastyn Wiek postaci: : 18 Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:01 | |
| - dziękuję. uśmiechnęła się szeroko. - biedaku, nie wyspałeś się. pocałowała go chyba w czoło i wplotła swoją rękę w jego włosy. - to teraz pokaż mi, nad czym tak pracowałeś. powiedziała to, próbując jakoś natchnąć pozytywnością willa, który coś ostatnio się przemęczał. i to między innymi przez nią. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:06 | |
| -znasz cadeau?-dla niego było to raczej oczywiste, ale w sumie cholera ją wie. mam ostatnio straszną fazę na cadeau, wybaczcie mi, o ławo przysięgłych-szłaś z tak daleka, aż zza twojej twarzy...? | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:09 | |
| zastanowiła się chwilkę. - niestety nie. pokręciła przecząco głową. - ale widziałam tego dużo u Ciebie w biblioteczce i nawet jakieś fragmenty czytałam. i bardzo mi się spodobało. wiesz, cieszę się że piszesz wiersze. to takie romantyczne. uśmiechnęła się i oparła głowę na jego głowie. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:14 | |
| -czy ja wiem-westchnął. miał ochotę na makaron. dużo makaronu-bez tego pewnie dawno bym zwariował. oh, oczywiście zwariował już dawno i zawsze przy pełni księżyca zakradał się na cmentarz gdzie śmiał się demonicznie i rozkrajał przy tym czarne kury na grobach. no dobra, nie. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:17 | |
| ona nadal bawiła się jego włosami. miała wrażenie że im więcej z nim przebywa, tym bardziej coś do niego czuje i że się do niego zbliża. ujęła twarz willa w swoje ręce i powiedziała mu prosto w oczy. - przeczytaj mi jeden z Twoich wierszy. tak po cichu. uśmiechnęła się. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:19 | |
| -nie!-zamachał rękoma dramatycznie i dla pewności, że jego dzieła są bezpieczne ścisnąl swój notatnik wepchnięty w wewnętrzną kieszeń beżowego prochowca, który zaś, bezpiecznie złożony, leżał sobie obok niego-nie są wystarczająco dobre. uświadamiał sobie, że w zasadzie nic o maxime nie wie. cóż, dowie się. jeśli zechce. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:23 | |
| popatrzyła na willa, chowającego pospiesznie swoje dzieła przed nią. uśmiechnęła się i popatrzyła w przestrzeń. - ok, pokażesz mi je tylko jak już będziesz pewny, że mi je chcesz pokazać. powiedziała to uśmiechając się, kiedy wiatr smagał jej twarz. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:25 | |
| -maxime!-jęknąl dramatycznie, przeczesując przydługie nieco włosy-przeżywam poważny kryzys twórczy. a w dodatku nic o tobie nie wiem. to znaczy nic, o czym mógłbym pisać. erotyki już mi się znudziły. biedna umęczona z niego duszyczka. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:32 | |
| oblizała usta i zwróciła się ku willowi. - hmmm, to Ci trochę o sobie opowiem. jestem Maxime Henry, mam 18 lat. pracuję w butiku. rodzice się mi rozwiedli, mam 4 siostry. miałam kilka przelotnych związków. ogólnie to wiodę zwariowane życie. zastanowiła się, co by tu jeszcze powiedzieć. - a tak właściwie to co chcesz wiedzieć ? zapytała się, bo nie za bardzo umiała opowiedzieć o sobie. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:38 | |
| -no nie wiem-wgryzł się na chwilę w swoją własną dłoń. w zasadzie w przegub-czy lubisz stąpać po porannej rosie-wyrzucił z siebie pierwszą rzecz, jaka przyszła mu na myśl. zamknął oczy z rezygnacją-nie, to głupie. nie ma dla mnie nadziei. maxime henry, jestem pewien, że nic więcej w życiu nie napiszę! | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:41 | |
| - mmm, uwielbiam. uwielbiam promienie słońca na mojej twarzy, uwielbiam wiatr gdy mnie smaga po szyi. każdy dotyk kogoś, przysparza mnie o dreszcze, ale te pozytywne. - will, musisz znaleźć swoją inspirację, muzę, która będzie Cię napajać pomysłami. pocałowała go delikatnie w usta, aby dodać mu otuchy. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:43 | |
| -jeeej-jęknął-chcesz bruschetty? życie go przerastało. chyba zmieniał się jesienią w małego wertera. i chyba musiał się uwalić. i upalić. i w ogóle, biedny biedny biedny will. poza tym cały czas cierpiał przez to świństwo, które wykręcił liamowi. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:47 | |
| - a daj kawałek. powiedziała patrząc na niego. - will, powiedz mi, co się dzieje ? zapytała wiedząc że coś z nim nie tak. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:54 | |
| -nic. jestem udręczony-prychnął i całkiem się wkurzył, bo ta dziewczyna, której gra nieco uspokajała jego skołatane po niemal nieprzespanej nocy, którą i tak spędzał w towarzystwie swojej najwierniejszej dziewczyny, tequili, właśnie schowała skrzypce do futerału. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:57 | |
| uśmiechęła się szeroko. - mówiłeś, ale to miłe że zauważyłeś. położyła swoją głowę na jego ramieniu. było jej całkiem przyjemnie z nim tak siedzieć, bo wiill, to bardzo romantyczny facet jest.
Ostatnio zmieniony przez Maxime dnia Wto 17 Cze - 22:01, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 21:58 | |
| -masz ładne spodnie, mówiłem?-uniósł brew i nawet objął ją ramieniem, raczej przepełniony negatywnymi uczuciami, ale nie wobec niej, prawda? no własnie, prawda. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 22:02 | |
| uśmiechęła się szeroko. - mówiłeś, ale to miłe że zauważyłeś. położyła swoją głowę na jego ramieniu. było jej całkiem przyjemnie z nim tak siedzieć, bo wiill, to bardzo romantyczny facet jest. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 22:12 | |
| no, trochę jest. -opowiedz mi-koło jego głowy niemal zaświeciła się taka rysunkowa zaróweczka jak u bohaterów kreskówek-o swoim dzieciństwie! może właśnie to jest odpowiednia inspiracja. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 22:17 | |
| - hmm, moje dzieciństwo... dzieciństwo spędziłam na wsi, bawiąc się z siostrami. codziennie chodziłyśmy nad rzekę, która tak cudownie szumiała... codziennie rano wychodziłysmy specjalnie żeby pochodzić po rosie.. biegałyśmy za barwnymi motylkami łapiąc każdy okruch słońca. ahh... to było dzieciństwo. maxime się całkowicie rozmarzyła. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 22:20 | |
| -od dziś chyba zacznę cię nazywać swoją muzą-rzucił, może jeszcze bez zbytniego przekonania, ale za to odzyskując jakąkolwiek siłę witalną. może w swoim wierszu zrobi z tego dramat i na koniec sielanki potopi jej siostry? przecież uprzedzał, że jest psychodeliczny. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 22:24 | |
| zmierzwiła lekko jego włosy, uśmiechając się pod nosem. - cieszę się. wiesz, zgłodniałam. a ty masz na coś ochotę ? zapytała zwracając się do niego. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 22:27 | |
| -na makaroooon-jęknął i w efekcie rozłożył się na chłodnym betonie wyginając się tak sprytnie, że aż dostrzegł miły sklepik z różnymi śmiesznymi, modernistycznymi rzeczami. wiem, bo byłam, widziałam, uwaga, bo się lansuję, aaaaj, i kupiłam sobie fluorescencyjną kaczkę do kąpieli&torbę w rybki. i kto jest fajny? no właaaśnie. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 22:29 | |
| - doobra, to chodź, ja mam w domu makaron. pójdziemy i zjemy kolację. co ty na to will ? zapytała się wstając z tego betonu. ostatnio bardzo dużo czasu poświęcała willowi. i dobrze jej było z tym. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 22:33 | |
| -a masz pomidorki koktajlowe?-dobra, był wybredny. to wszystko przez dzieciństwo w luksusach, z kucharką, opiekunką i czymś tam, maszyną do lodu na korytarzu. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 22:35 | |
| - maam. oczywiście że miała, bo jej były je kiedyś kupował, to i ona też je kupuje. - to jak will ? położyła obie ręce na biodrach i na niego patrzyła. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: centre pompidou Wto 17 Cze - 22:39 | |
| -idziemy!-ucałował ją, po raz pierwszy tego dnia z własnej incjatywy w nos i poszli i zaczniesz a ja małe zw. | |
|
| |
susanne pozdrawiam mamę.
Liczba postów : 648 Skąd : parii Związany/a z : danielem Twarz : devynne scilingo Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 3 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: centre pompidou Sob 21 Cze - 17:27 | |
| kontemplowała obrazy współczesnych twórców, bo ostatnio byłam w Zachęcie na wystawie tematycznie do tej podobnej i mi się podobało, aczkolwiek tak samo jak susą w tej chwili miałam problem z dopasowaniem tytułu do dzieła. przeważnie są totalnie od chuja, że tak brzydko powiem. w każdym razie susanne powoli przemieszczała się po przestronnych pomieszczeniach co i rusz stając przed jakimś płótnem. chciała znaleźć inspirację na przemalowanie ściany w pokoju. aha! | |
|
| |
Daniel 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 917 Age : 37 Skąd : parisz Związany/a z : susą. Twarz : sean opry. Wiek postaci: : 21 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: centre pompidou Sob 21 Cze - 17:31 | |
| denjel pojawił się tu, bo hm, w związku z lekcjami sztuki miał napisać za karę długie wypracowanie o obrazie takim a takim. na niczym się nie znał, nie mógł znaleść tego obrazu i czuł się cholernie zagubiony. w pewnym momencie, zauważył znajomą sylwetkę susanne i podszedł do niej od tyłu, układając dłonie na jej biodrach. zaskakująco śmiałe posunięcie, jak na daniela, tego skromnego i nieśmiałego chłopczyka, który ledwo co wyfrunął spod skrzydełek swojej mamuśki. - cześć - mruknął, wpatrując się ponad jej głową na obraz ukryty za szybą gabloty. | |
|
| |
susanne pozdrawiam mamę.
Liczba postów : 648 Skąd : parii Związany/a z : danielem Twarz : devynne scilingo Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 3 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: centre pompidou Sob 21 Cze - 17:34 | |
| -dejnjel - uśmiechnęła się, odwracając przez ramię. lubiła wypowiadać jego imię, doszła do tego wniosku wczoraj wieczorem pijąc szampana i jedząc truskawki. musnęła jego kark ustami i przejechała palcem wskazującym bez jakichkolwiek tipsów i innych atrakcji po jego kości omatko nigdy nie wiem jak takowa się nazywa. tej koło ucha :3 - co ty tutaj robisz? | |
|
| |
Liczba postów : 917 Age : 37 Skąd : parisz Związany/a z : susą. Twarz : sean opry. Wiek postaci: : 21 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: centre pompidou Sob 21 Cze - 17:42 | |
| nie mogąc się powstrzymać, a przy tym wiedząc, że może, bo chyba mógł, a przynajmniej tak się mu zdawało, że nawet wypada, musnął wilgotnymi, kawowymi wargami jej policzek, nie wyczuł żadnego zapachu podkładu ani różu, czy czegoś równie zbędnego. - ja? tak sobie chodzę - wzruszył ramionami. nie chciał jej opowiadać o tym, jak to pan profesor na jednym z jego szczegółnie wyjątkowych i jedynych w swoim rodzaju wykładów przyłapał go na pisaniu semseksów. | |
|
| |
susanne pozdrawiam mamę.
| Temat: Re: centre pompidou Sob 21 Cze - 17:47 | |
| -znowu mnie śledziłeś, przyznaj się! - zaśmiała się perliście, celując w jego tors owym palcem wskazującym. taki wielofunkcyjny przyrząd z niego. z palca, nie daniela. w każdym razie odsunęła się kawałek, poprawiając pasek swojej niewielkiej lakierowanej torebki - czy może interesujesz się sztuką współczesną? - patrzyła na niego z ukosa, zastanawiając się w jaki magiczny sposób ciągle na nią wpada. może jednak był seryjnym mordercom i tylko czekał aż zacznie ufać mu na tyle, żeby dała się zaciągnąć do jego domu, w którym zabije ją pod prysznicem, a części ciała pochowa w szkatułkach, które dostał w spadku po prababci od strony ojca. | |
|
| |
| Temat: Re: centre pompidou Sob 21 Cze - 17:57 | |
| - och, no dobra, powiem ci - stwierdził w końcu zrezygnowany. nie chciał przecież, żeby myślała, że ją śledzi, chociaż z drugiej strony... hm, przyznawanie się do tego, że jest tu za karę nie bardzo mu się spodobało. w końcu pewnie su była tu jedynie z przyjemności, może z nudów, nie wiedział, wątpił jednak, by oglądanie tych obrazów stanowiło dla niej szczególny życiowy problem. - muszę napisać wypracowanie o takim jednym obrazie, huh - powiedział, odsuwając się od niej. nie będą się przecież do siebie kleić w miejscach publicznych, on tego nie uznawał. | |
|
| |
susanne pozdrawiam mamę.
| Temat: Re: centre pompidou Sob 21 Cze - 18:02 | |
| -oh - odpowiedziała jedynie i wygładziła spódnicę w kwiecisty deseń, sięgającą niewiele za kolana. nie dała po sobie poznać, że jest nieco rozczarowana, bo oczywiście bardziej spodobałaby jej się opcja iż daniel przyszedł do pompido dla własnej przyjemności, a nie z przymusu. ogarnęła się jednak szybko, mamrocząc coś o tym, że obraz którego szuka jest w sali obok i jeśli chce, może pomóc mu go zinterpretować, bo należy do grona kilku ulubionych prac danego artysty. nie będziemy rzucać nazwiskami, bo nie za bardzo się na tym znam. może być neo rauch, 'hatz'. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: centre pompidou | |
| |
|
| |
| centre pompidou | |
|