Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

centre pompidou

Go down 
+6
susanne
maxime
william
perrine
majki
adm
10 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Daniel
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Daniel

Liczba postów : 917
Związany/a z : susą.
Twarz : sean opry.
Wiek postaci: : 21
Registration date : 16/06/2008

centre pompidou - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:08

- uratowałabyś mi życie, susanne - powiedział tonem pełnym wdzięczności i pogłaskał ją przymilnie po ramieniu, by za chwilę ująć jej drobną dłoń w swoją dużą, męską, ciepłą i miłą, z żyłami, ale bez przesady, czyli takie dłonie, o jakich marzę w nocy, kiedy nie mogę zasnąć albo właśnie mam sny erotyczne, hihi. - wiesz, nie znam się dobrze na malarstwie - wyznał, uśmiechając się niepewnie, bo nie był w stanie powiedzieć, co myśli o nim w tej chwili su. miał wrażenie, że właśnie coś w tym stylu, w którym własnie myślała.
Powrót do góry Go down
susanne
pozdrawiam mamę.
susanne

Female
Liczba postów : 648
Związany/a z : danielem
Twarz : devynne scilingo
Wiek postaci: : 18
Ostrzeżenia : 3

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:20

-nie przesadzajmy z tym życiem - rzekła, odsuwając się od niego nieznacznie, chociaż miał miłe dłonie i chciała tkwić w jego ramionach, oglądając obrazy raucha przez cały boży dzień. zreflektowała się jednak, bo przecież daniela interesowały inne rzeczy, czyli prosta matematyka: idealni faceci są jak yeti, każdy o nich słyszał, ale nikt nie widział. moja koleżanka po kilku głębszych zdradziła mi wczoraj tę mądrość <3 - ale zapewne uratuję twoją reputację w kwestii sztuki. oh - westchnęła, wpatrując się błogo w dzieło, które miał scharakteryzować daniel - czyż to nie jest cudowne? - odpłynęła, nie wiń jej za to. będzie ekscentryczną artystką hippiską, co ty na to? ;p
Powrót do góry Go down
Daniel
Daniel

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:24

ehe.
- no nie wiem - odparł, szczerze dość, gwałtownie kręcąc głową. przyjrzał się dokładniej obrazowi, przedstawiającego jemu wartość kilku kresek niedbale postawionych na płótnie i uznanych niezrozumiale dla niego za cud natury. nie chciał jej urazić ani jej gustu, ale po prostu nie widział w tym nic szczególnego. - nie mam oka do takich rzeczy - dodał, wszelakowypadkowo.
Powrót do góry Go down
susanne
pozdrawiam mamę.
susanne

Female

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:35

uśmiechnęła się na to szeroko, bo właściwie rozczulała go nieporadność daniela na tym właśnie gruncie. przeczesała palcami jasne włosy i przechyliła głowę, patrząc na niego nie długo, nie króto lecz w sam raz, ale pozwolisz że kotek nie będzie śpiewał jeszcze raz. sori, musiałam.
-zabierz mnie w miejsce, które lubisz w paryżewie najbardziej ze wszystkich - zaproponowała, chwytając go za rękę. odruchowo tak - a jutro podeślę ci mejlem całe wypracowanie na temat tego obrazu - wskazała na niego podbródkiem.
Powrót do góry Go down
Daniel
Daniel

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 19:21

kłopot w tym, że denjel najbardziej z całego paryża polubił bar ze striptizem na przedmieściach, hihi. nie no, żart. od razu wpadła mu do głowy bardzo fajna miejscówa.
- okej! - chętnie przystał na tę propozycję. całowanie się z su w jego ulubionym miejscu zbijało na głowę pisanie wypracowania, ten układ wydawał mu się jak najbardziej dobry. - jesteś cudowna, c u d o w na - podkreślił, uśmiechając się pogodnie.
Powrót do góry Go down
susanne
pozdrawiam mamę.
susanne

Female

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 19:30

-tak uważasz? - zapytała z uśmiechem, przechylając głowę i 'łapiąc się pod boki' - więc prowadź, mistrzu - mocniej ścisnęła jego dłoń, przez co poczuła miłe ukłucie w dołku, czy jak to fachowo się opisuje. miała tylko cichą nadzieję, że owym miejscem nie będzie jego zagracone mieszkanie w kamienicy z odpadającym tynkiem gdzie zgwałci ją na kanapie ubrudzonej spermą, ciągle nie miała do niego w pełni zaufania, huh.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

Liczba postów : 347
Wiek postaci: : 20
Registration date : 22/06/2008

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:02

siedział tuż tuż pod pompidou i pił espresso z pobliskiego starbaksa :c i palił camele, hehe.
Powrót do góry Go down
martini
ko-rek.
martini

Female
Liczba postów : 123
Twarz : blejkuwa! nie blejkurwa..
Registration date : 21/06/2008

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:04

a martini dostawała orgazmu na sam widok awatara dżonego, jednak nie dawała tego po sobie poznać. siedziała obok niego z wyciągniętymi nogami i ze skruchą relacjonowała jak to właśnie przespała się z conradem, o którym wcześniej mu wspominała. trochę szumiało jej w głowie po dzisiejszym szaleństwie z towarzyszem danielsem, więc piła dżogurcik o smaku 'pieczonego jabłka', uwielbiam i także konsumuję identyczny. potarła dłonią jego chłodne przedramię i oparła na nim głowę.
fuj, mój kot puścił bąka, xdxdxd.
Powrót do góry Go down
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:08

johnny napisał:
siedział tuż tuż pod pompidou i pił espresso z pobliskiego starbaksa :c [..]
[przeczytałam stanika ;c]
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:09

buzi dla kota. chomika też.
odparł, że conrad nie ma mózgu, a jeśli ma to kształcie jądra po tępym urazie! jakkolwiek to wygląda. dodał, również, że za łatwo wskakuje wszystkim do łóżka i że to wcale nie jest fajne na dłuższą metę. dojrzalszy się znalazł! i dopił espresso swoje.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:14

adm napisał:
johnny napisał:
siedział tuż tuż pod pompidou i pił espresso z pobliskiego starbaksa :c [..]
[przeczytałam stanika ;c]

stanika też :c za pomocą supermegawyjebanejwkosmos czerwonej słomki :c hendmejd!
Powrót do góry Go down
martini
ko-rek.
martini

Female

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:15

-znalazł się dojrzalszy - ale mu powiedziała, oja koniu nie wyliniałeś? no nic. posmyrała go w brzuch i szybko dodała, że wcale nie wskakuje każdemu do łóżka, a przynajmniej nie wtedy kiedy jest w pełni świadoma swoich poczynań - przecież nie spałam z..........tobą - czyżby łapała się ostatniej deski ratunku?
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:17

- bo druga strona też musi chcieć. a ty wpadasz na wiecznie napalonych facetów, ja jestem zajebistym wyjątkiem. - dodał, przygryzając papierową krawędź starbaksianego kubeczka i podpierając się rękoma. patrzył na martini, a jakże.
Powrót do góry Go down
martini
ko-rek.
martini

Female

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:22

naburmuszyła się, to słowo kojarzy mi się z przedszkolem nie wiem dlaczego więc nie pytaj, bo i tak sensownie ci nie odpowiem. objawiło się to tym iż zabrała głowę z ramienia dżonego i odsunęła się kawałek, krzyżując ręce na piersiach.
-chciałbyś - mruknęła, patrząc na niego z ukosa. zastanowiła się nad tym co powiedział, ale nie doszła póki co do żadnych racjonalnych wniosków. metamorfozę przejdzie innym razem, jeszcze nie wiem z jakiej okazji, może imienin czy coś. w każdym razie uznała, że jest młoda i może robić to na co ma ochotę, bo jednocześnie jest też pełnoletnia. i to mu wygarnęła z miną obrażonej pięciolatki. no dobra, może w sześciolatki. tak w porywach. dla ukoronowania swojej antypatii do niego zabrała kubek z kawą i dopiła chłodnawe już espresso. sesese.
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

Liczba postów : 45
Związany/a z : sokolicą
Registration date : 08/06/2008

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 16:25

siedział na schodach i palił papierosa. co jakiś czas zerkał na zegarek, żeby nie stracić poczucia czasu i poprawiał kołnierzyk granatowej koszulki polo. co wcale nie znaczy, że na coś czekał, albo gdzieś się śpieszył, bo teofil nie śpieszył się nigdy. zwyczajnie nie miał gdzie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: centre pompidou   centre pompidou - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

centre pompidou
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» centre pompidou

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach