Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Hot Summer Sro 21 Maj - 18:48 | |
| 1. Imię i nazwisko postaci. Hayden Windsor 2. Data urodzenia, obecny wiek.21.08.1989 r. 3. Nałogi/uzależnienia, charakter.Uwielbia pić,nie pali,od pewnego czasu ma ochotę na trawkę na jakiejś imprezce. ;o zazdrosna,wredna,ironiczna suka, kochająca zakupy i seks. 4. Krótka biografia postaci. Rodzina.Jakiś miesiąc temu przeprowadziła się z ojcem do Paryża.Po rozwodzie rodziców matka wraz z 'drugim tatusiem' wyruszyła do LA a jedynaczka Hay,jej ojciec i głupi pies Daisy przylecieli do Paryża. 5. Orientacja seksualna, ogólny zarys związków. Niestety,faceci only. ;d szybki seks to coś dla niej.
Ostatnio zmieniony przez Hayden dnia Sro 21 Maj - 18:58, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Gość Gość
| Temat: Re: Hot Summer Sro 21 Maj - 18:49 | |
| nie kocham cię za to imię......................................................... ale muszę cię zaakceptować -,- |
|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: Hot Summer Sro 21 Maj - 19:39 | |
| samer, jesteś niemiła, nie można tak.
a ciebie, hajdn/samer znam z 913812938 foruw <3 | |
|
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: Hot Summer Sro 21 Maj - 19:54 | |
| ja już byłam na tylu forach że to łeb malutki jest xD no i miałam nicka Aszlej zawsze ;d hihi :> | |
|