| summer do cintii. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: summer do cintii. Wto 20 Maj - 16:45 | |
| była wściekła na nejta </3 więc musiała do kogoś zadzwonić. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 16:48 | |
| ale zadzwoniła czy nie?????? sori, xd. cintia musiała znaleźć telefon, który wcześniej wywaliła w pizdu, tak zwane. wciąż w swojej piżamce w owieczki, z potarganymi włosami, odebrała i powiedziała halo ;c |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 16:51 | |
| - cześć, tu samerrrrrrrrrr - powiedziała i odkaszlnęła. to przez papierosy. przez papierosy i nejta. wyciągnęła się wygodniej na łóżku i zgasiła papierosa - śpisz? ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 16:54 | |
| - tak. to znaczy nie, chyba nie śpię - mruknęła, trochę bez wyrazu i w ogóle, siadająć na kanapie z powrotem, bo po co miałaby wychodzić z domu :c. - co tam? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:04 | |
| - w porządku. to znaczy wcale nie w porządku, mówię tak tylko z przyzwyczajenia. a co u ciebieee e? - zapytała, pewnie nie wesoło, olivier </3 |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:07 | |
| - tak troochę do dupy - zastukała palcami w blat niskiego stoliczka kawowego, o który zaraz oparła stópki. - jesteście w tych, hm, seszelach, czy gdzieś? - spytała. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:09 | |
| - taaak, jestesmy na seszelach - odparła niemrawo, przypominając sobie o nacie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:13 | |
| - ja bym się bała. to znaczy, lecieć teraz.. - bo cintia miała słabą psychikę i wogle, więc jak ktoś nadepnął na szpilkę, to ona obawiała się tego samego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:16 | |
| - najwyżej bym umarła. to lepiej. to ja powinnam, nie olek ;x - powiedziała niemrawo, wychodząc na balkon. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:17 | |
| nie zaprzeczyła, xd. - nie mówmy o nim, bo skończyły mi się chusteczki - poprosiła wzdychając. - kupicie mi coś tam tam? - spytała. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:22 | |
| - nate ci kupi, ja jestem w hotelu, możesz do niego zadzwonić - powiedziała przeciągle, wzdychając - on mnie już nieeeee chceeeeeee. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:24 | |
| - nieeeeee pieeeedrooool - poprosiła samerke, rozkładając się tym razem na kanapie. - czemu miałby cię nie chcieć? ty to nie ja, nie chodzisz i się nie puszczasz, kochanie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:29 | |
| piedrol ;d nie byłas dziś w szkuce? - tak się zachowuje - powiedziała, obserwując morze, to znaczy ocean, z balkonuuu u. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:31 | |
| piedrolka, xd. nie byłam!!!!!!!! i jutro też nie idę ,33 - to powiedz mu, że ma dziesięć dni, zeby udowodnić ci, że cię kochaaa, xd - powiedziałą, bo oglądała ostatnio jakiś film i tam coś takiego właśnie było. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:36 | |
| czego?????????????????????? - hej, to jest dobry pomysł - uśmiechnęła się do paczki papierosów, zapalając zaraz jednego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:39 | |
| bo udaję stany zapalne migdałków! - prawda? wypróbuj go i powiesz mi czy działa, może też będę miałą kiedyś okazję go wypróbowaaać. - nie sądziła, ale kto wieeee. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:55 | |
| - na pewwno - powiedziała, cholernie zadowoolona z cintii - i ten dzięki. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 17:58 | |
| - spoczko :3 - była z siebie dumna, bo dawno nikomu nie pomagała. braci koala para, co pomóc się postara ./'./'./' kocham braci koala. - a mają tam fajne słodyczeeeee???????????????!!!!!!!!!! - ic important. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 18:23 | |
| - nie wiem, nie wychodziłam jeszcze nigdzie..................może pójdę do nate'a - mruknęła, smutno raczej, muszę zrobić preze dla marzenky. ;< |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 18:25 | |
| :c. - no pójdź i powiedz mu tak jak ci mówiłam, nie? ja chyba muszę iść po papierosy. - bo wszystkie wypaliła, ten stres i cała reszta... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 18:31 | |
| - okeeej, ja zadzwonię jeszcze do ciebie, masz duże piwo! - wcale nie lubiła piwa i ten, wracaaaaaaaaajmy na seszele, bo samr się rozłączyła. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: summer do cintii. Wto 20 Maj - 18:31 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: summer do cintii. | |