Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

summer do cintii.

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:45

była wściekła na nejta </3 więc musiała do kogoś zadzwonić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:48

ale zadzwoniła czy nie?????? sori, xd.
cintia musiała znaleźć telefon, który wcześniej wywaliła w pizdu, tak zwane. wciąż w swojej piżamce w owieczki, z potarganymi włosami, odebrała i powiedziała halo ;c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:51

- cześć, tu samerrrrrrrrrr - powiedziała i odkaszlnęła. to przez papierosy. przez papierosy i nejta. wyciągnęła się wygodniej na łóżku i zgasiła papierosa - śpisz? ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:54

- tak. to znaczy nie, chyba nie śpię - mruknęła, trochę bez wyrazu i w ogóle, siadająć na kanapie z powrotem, bo po co miałaby wychodzić z domu :c. - co tam?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:04

- w porządku. to znaczy wcale nie w porządku, mówię tak tylko z przyzwyczajenia. a co u ciebieee e? - zapytała, pewnie nie wesoło, olivier </3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:07

- tak troochę do dupy - zastukała palcami w blat niskiego stoliczka kawowego, o który zaraz oparła stópki. - jesteście w tych, hm, seszelach, czy gdzieś? - spytała.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:09

- taaak, jestesmy na seszelach - odparła niemrawo, przypominając sobie o nacie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:13

- ja bym się bała. to znaczy, lecieć teraz.. - bo cintia miała słabą psychikę i wogle, więc jak ktoś nadepnął na szpilkę, to ona obawiała się tego samego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:16

- najwyżej bym umarła. to lepiej. to ja powinnam, nie olek ;x - powiedziała niemrawo, wychodząc na balkon.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:17

nie zaprzeczyła, xd.
- nie mówmy o nim, bo skończyły mi się chusteczki - poprosiła wzdychając. - kupicie mi coś tam tam? - spytała.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:22

- nate ci kupi, ja jestem w hotelu, możesz do niego zadzwonić - powiedziała przeciągle, wzdychając - on mnie już nieeeee chceeeeeee.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:24

- nieeeeee pieeeedrooool - poprosiła samerke, rozkładając się tym razem na kanapie. - czemu miałby cię nie chcieć? ty to nie ja, nie chodzisz i się nie puszczasz, kochanie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:29

piedrol ;d
nie byłas dziś w szkuce?
- tak się zachowuje - powiedziała, obserwując morze, to znaczy ocean, z balkonuuu u.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:31

piedrolka, xd. nie byłam!!!!!!!! i jutro też nie idę ,33
- to powiedz mu, że ma dziesięć dni, zeby udowodnić ci, że cię kochaaa, xd - powiedziałą, bo oglądała ostatnio jakiś film i tam coś takiego właśnie było.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:36

czego??????????????????????
- hej, to jest dobry pomysł - uśmiechnęła się do paczki papierosów, zapalając zaraz jednego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:39

bo udaję stany zapalne migdałków!
- prawda? wypróbuj go i powiesz mi czy działa, może też będę miałą kiedyś okazję go wypróbowaaać. - nie sądziła, ale kto wieeee.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:55

- na pewwno - powiedziała, cholernie zadowoolona z cintii - i ten dzięki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:58

- spoczko :3 - była z siebie dumna, bo dawno nikomu nie pomagała. braci koala para, co pomóc się postara ./'./'./' kocham braci koala. - a mają tam fajne słodyczeeeee???????????????!!!!!!!!!! - ic important.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 18:23

- nie wiem, nie wychodziłam jeszcze nigdzie..................może pójdę do nate'a - mruknęła, smutno raczej, muszę zrobić preze dla marzenky. ;<
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 18:25

:c.
- no pójdź i powiedz mu tak jak ci mówiłam, nie? ja chyba muszę iść po papierosy. - bo wszystkie wypaliła, ten stres i cała reszta...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 18:31

- okeeej, ja zadzwonię jeszcze do ciebie, masz duże piwo! - wcale nie lubiła piwa i ten, wracaaaaaaaaajmy na seszele, bo samr się rozłączyła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 18:31

rajt!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitimeWto 20 Maj - 23:07

cintia napisał:
(...) - nie mówmy o nim, (...)

Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Sponsored content

summer do cintii. Empty
PisanieTemat: Re: summer do cintii.   summer do cintii. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

summer do cintii.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics