Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

altanka, tj miejsce docelowe

Go down 
5 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female
Liczba postów : 706
Nastroj : apple juice
Twarz : rihanna
Wiek postaci: : 17
Registration date : 06/05/2008

altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:39

-Na osobności mówisz-zastanowiła się, a może udawała.
-no możemy "porozmawiać na osobności"-przygryzła wargę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:40

Poszła po jakiegoś drinka czy coś. Popatrzyła jakoś tak na wszystkich, o. I stała poprawiając szpilkę z drinkiem w dłoni ,sama.
Powrót do góry Go down
Hayden
crazy frog.
Hayden

Female
Liczba postów : 130
Nastroj : może być.
Związany/a z : sama
Twarz : Hayden Panettiere
Wiek postaci: : 18 lat ;o
Registration date : 21/05/2008

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:41

-Czy tu przypada 100 kobiet na jednego porządnego faceta? - spytała podchodząc do Alexii i popijając piwo.

Ostatnio zmieniony przez Hayden dnia Czw 22 Maj - 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:41

nie moja wina, ze wszystkie ulegają blajsowi, bo mam fajnego ava! ;pp
- co tu robisz sama? - zapytał, wsadzając ręce do kieszeni przetartych rurek, bo zapomniał się przebrać w coś porządniejszego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

-więc porwij mnie gdzieś, moja droga viki - zaproponował, przyglądając jej się uważnie, miała ładne kości policzkowe.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:42

a przypada sto na jednego bo się zbuntowałam i już nie przychodze milionem facetów kha hah ah ah a . . .. . . . .
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:42

- Chyba taak... Odparła jej. Popijała jakiegoś tam drinka. - Ale nie wszyscy przecież mają dziewczyny. Tak myślę. Uśmiechnęła się.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

- nieee, nathan nie mam ochoty - powiedziała, bo źle się czuła, to pewnie przez ten stres w samolocie, włączcie no stress, na impresce, conie.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:43

Pomyślała chwilę
-możemy iść do...kuchni jeśli chcesz, albo w jakieś bardziej odludne miejsce.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female
Liczba postów : 347
Nastroj : mru.
Związany/a z : nikim.

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:43

- stoję i rozglądam się za kimś do towarzystwa, żeby nie stać tu sama. - to właściwie całkiem logiczne. - a ty, przyszedłeś samotnie?
zapytała, bo nie widziała żeby blajs z kimś przybył.
Powrót do góry Go down
Hayden
crazy frog.
Hayden

Female

-Fantastycznie. - wywróciła oczami waląc głową w ścianę.

loic przyjdź milionem facetóów
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:44

-to do kuchni - to wydał mu się bardzo perwersyjny pomysł haha żartuję, wziął ją pod rękę i zacznij, v
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female
Liczba postów : 1449
Twarz : Amanda Peet
Wiek postaci: : 19
Registration date : 09/05/2008

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:44

podeszła do dwóch sympatycznie wyglądających dziewczyn (podpowiem, do Alexii i Hayden)
-Hej - odparła gasząc papierosa
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:45

Ona spoglądała się na Blaisa, i chyba była zazdrosna. Cholera, pomyślała. Że też to z nim jestem w ciąży. I poszła po następnego drinka bo tegoż już wypiła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:45

ale teraz już wszystkich skasowałam i został mi jeden trup olek ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:47

zrezygnowany odstawił więc whisky, na którą miał ochotę wielką, ale nie będzie przecież pił sam.
- hm, to na co masz ochotę? - zapytał. - chcesz wrócić do domu, oglądnąć jakiś film, no nie wiem?
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:47

zaczełam już.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:49

- mniej więcej samotnie - powiedział, rozglądając się. no i w tym momencie zauważył alex, która PIŁA, a ona była przecież w ciąży, ale że tak powiem, nie chciało mu się dupy ruszać do niej, niech sama se przyjdzie, blajs to dupek! - hm, miło mi cię tutaj spotkać...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:50

zamachała stopą dziękujęskończyłam
Powrót do góry Go down
Hayden
crazy frog.
Hayden

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:50

To stwórz kilku nowych.

-Cześć. - rzuciła do Hilaary,lekko nawalona.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:51

Zauważyła że Blaise ją obserwuje i podeszła do niego z jakimś tam drinkiem.

- Cześć. Rzuciła jakoś tak mimowolnie do Blaisa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:53

okeeej, poczuł się mocno zakłopotany i podrapał się po głowie ręką, w której nie trzymał drinka.
- hm, hej, alex - mruknął, przy okazji wyjmując szklankę z jej dłoni.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:54

usiadł obok czelsi, bo ona i tak go pewnie nie będzie lubiła, pozdruwka, w każdym razie, zwinął skądś drinka w kolorze blue!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:56

- Dlaczego mi zabrałeś drinka ? zapytała z prawie wyrzutem Blaisa. - Hej, Juliette. Powiedziała, bo w końcu się kiedyś poznały.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:56

- hej, alex. - powiedziała na widok dziewczyny. nie wiem czy ona wiedziała, że Alex jest w ciąży z Blaise'm. I napiła się kradzionego drinka.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:57

-Jak się bawisz ? - zapytała, bo jej się trochę nudziło - Hilary jestem - dodała po chwili podając Hayden rękę

Ostatnio zmieniony przez hilary-h dnia Czw 22 Maj - 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:57

- nie wiem ;x - odparła zgodnie z prawdą, może poszłaby spać, te zmiany stref czasowych są dobijające, ale nie powiedziała tego nathanowi, tylko oparła głowę na jego ramieniu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:58

Alex jest w ciąży z Blaisem xdd Onas wiedziała, bo jej sama powiedziała. - Mogłabyś oddać jednak tego drinka co ? Zapytała.

//paaa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:58

nie wiedziała, że jest z nim w ciąży, ale wiedziała za to, że blajs jest z alex.
- bo nie powinnaś pić? może zapomniałaś, że aktualnie masz gdzieś tam o dziecko, hm? - zapytał, wskazując z wyrzutem na jej brzuch.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

-masz fajnego drinka w kolorze blue - stwierdziła, zaraz będzie 'jesteś gejem?', jak powie, że nie to zapyta, czy ma pracę i potem go pocałuje i dalej chyba nic nie było, w ogóle to pozdrawiam w tym momencie ps kocham cię.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:01

okej, więc żuliet się lekko zdezorientowała, ale nie dała po sobie tego poznać. obserwowała uważnie Blaise'a i Alexię.
Powrót do góry Go down
Hayden
crazy frog.
Hayden

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:02

-Przerażająco nudno,a ty? - spytała odrywając głowę od ściany i ściskając jej rękę. -Hayden. Boże nawet ten alkohol jest jakiś denny.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:03

- hm, wyglądasz nie najlepiej, miszęl - powiedział dość szczerze, bał się trochę, że jest chora, czy coś. - może wróćmy do domu i miejmy to z głowy?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:04

ale alexia już poszła, więc blajs jedynie odetchnął z ulgą i zaproponował żuliet, żeby się gdzieś może przeszli, bo tu jest tłooooczno.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:06

uścisnęła jej rękę i zaśmiała się - nuda do kwadratu - mruknęła po chwili zastanawiając się co może zrobić by przestało być nudziarsko
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:08

więc rozejrzała się i stwierdziła, że rzeczywiście jest dość tłoczno.
- okej, chodźmy się gdzieś przewietrzyć. - powiedziała, postanawiając, że później zapyta Blaise'a o co chodzi z Alexią.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:09

- więc chodźmy! - powiedział wspaniałomyślnie, objął ją w tali i wyszli.
i zacznij ;p
Powrót do góry Go down
Hayden
crazy frog.
Hayden

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:10

-...jarałaś kiedyś trawkę? : > - uśmiechnęła się szatańsko,dalej pijąc jak zawodowiec. ;o
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:12

pytanie hayden przypomniały jej dawne lata gdy mieszkała jeszcze w Londynie, zaśmiała się - no jasne - odparła - a co? - zapytała zaciekawiona, o cokolwiek chodziło Hayden, hilary miała nadzieję że rozkręci to imprezę, chociaż w minimalnym stopniu
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:14

aha to poszła może lepiej.....
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:15

- a ty masz fajny, hm.. - chciał powiedzieć coś o biuście, ale sie rozmyślił, bo na to przyjdzie czas, podrapał się po nosie i dostał olśnienia, nie wiem jak się mówi z tym olśnieniem. - ..nos! podoba mi się, jest podobny do mojego. - wcale nie, jej był sztuczniejszy. aż z teego wszystkiego za ów nos ją złapał, hiiiii.
Powrót do góry Go down
Hayden
crazy frog.
Hayden

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:17

Hayd wyciągnęła z torebki pare skrętów. x3
-Zawsze przy sobie. ^^
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:18

- o taak - szepnęła z ogromnym uśmiechem
Powrót do góry Go down
Hayden
crazy frog.
Hayden

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:20

-Cholera,masz może zapalniczkę?Albo nie.Zapalimy o pochodnie. ^^ - ucieszyła się,złapała dwa piwa i pociągnęła ją ku wyjściu z altanki.

napisz gdzieś ;D
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:21

poszła za Hayden, cóż nie miała innego wyboru .. no to zacznę ;P

Salon czeci ;P
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:29

- hm, może ty zostań, w końcu chciałeś przyjśc, a ja pójdę i się położę, bo strasznie się czuję - też bym się czuła, jakby mój samolot ledwo wylądował. jak miałam turbulencje z londynu, to miałam panik ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:34

- nie ma mowy! - zaprotestował natychmiast, ciągnąc ją za rękę w stronę wyjścia. - idę z tobą, co ja tu sam będę robił. - tak naprawdę to bał się tych wszystkich kobiet i bał się, że miszęl się jeszcze obrazi, jak nie pójdzie z nią xd.
zacznij?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: altanka, tj miejsce docelowe   altanka, tj miejsce docelowe - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

altanka, tj miejsce docelowe
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» basen ( miejsce docelowe imprezy)
» Salon (docelowe)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Imprezy organizowane. :: Organizowane. :: hilcia & viki, raaaz!-
Skocz do: