| altanka, tj miejsce docelowe | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:39 | |
| -Na osobności mówisz-zastanowiła się, a może udawała. -no możemy "porozmawiać na osobności"-przygryzła wargę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:40 | |
| Poszła po jakiegoś drinka czy coś. Popatrzyła jakoś tak na wszystkich, o. I stała poprawiając szpilkę z drinkiem w dłoni ,sama. |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:41 | |
| -Czy tu przypada 100 kobiet na jednego porządnego faceta? - spytała podchodząc do Alexii i popijając piwo.
Ostatnio zmieniony przez Hayden dnia Czw 22 Maj - 20:41, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| nie moja wina, ze wszystkie ulegają blajsowi, bo mam fajnego ava! ;pp - co tu robisz sama? - zapytał, wsadzając ręce do kieszeni przetartych rurek, bo zapomniał się przebrać w coś porządniejszego. |
|
| |
Gość Gość
| -więc porwij mnie gdzieś, moja droga viki - zaproponował, przyglądając jej się uważnie, miała ładne kości policzkowe. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:42 | |
| a przypada sto na jednego bo się zbuntowałam i już nie przychodze milionem facetów kha hah ah ah a . . .. . . . . |
|
| |
Gość Gość
| - Chyba taak... Odparła jej. Popijała jakiegoś tam drinka. - Ale nie wszyscy przecież mają dziewczyny. Tak myślę. Uśmiechnęła się. |
|
| |
Gość Gość
| - nieee, nathan nie mam ochoty - powiedziała, bo źle się czuła, to pewnie przez ten stres w samolocie, włączcie no stress, na impresce, conie. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:43 | |
| Pomyślała chwilę -możemy iść do...kuchni jeśli chcesz, albo w jakieś bardziej odludne miejsce. | |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| - stoję i rozglądam się za kimś do towarzystwa, żeby nie stać tu sama. - to właściwie całkiem logiczne. - a ty, przyszedłeś samotnie? zapytała, bo nie widziała żeby blajs z kimś przybył. | |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| -Fantastycznie. - wywróciła oczami waląc głową w ścianę.
loic przyjdź milionem facetóów | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:44 | |
| -to do kuchni - to wydał mu się bardzo perwersyjny pomysł haha żartuję, wziął ją pod rękę i zacznij, v |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:44 | |
| podeszła do dwóch sympatycznie wyglądających dziewczyn (podpowiem, do Alexii i Hayden) -Hej - odparła gasząc papierosa | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:45 | |
| Ona spoglądała się na Blaisa, i chyba była zazdrosna. Cholera, pomyślała. Że też to z nim jestem w ciąży. I poszła po następnego drinka bo tegoż już wypiła. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:45 | |
| ale teraz już wszystkich skasowałam i został mi jeden trup olek ;d |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:47 | |
| zrezygnowany odstawił więc whisky, na którą miał ochotę wielką, ale nie będzie przecież pił sam. - hm, to na co masz ochotę? - zapytał. - chcesz wrócić do domu, oglądnąć jakiś film, no nie wiem? |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:47 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:49 | |
| - mniej więcej samotnie - powiedział, rozglądając się. no i w tym momencie zauważył alex, która PIŁA, a ona była przecież w ciąży, ale że tak powiem, nie chciało mu się dupy ruszać do niej, niech sama se przyjdzie, blajs to dupek! - hm, miło mi cię tutaj spotkać... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:50 | |
| zamachała stopą dziękujęskończyłam |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:50 | |
| To stwórz kilku nowych.
-Cześć. - rzuciła do Hilaary,lekko nawalona. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:51 | |
| Zauważyła że Blaise ją obserwuje i podeszła do niego z jakimś tam drinkiem.
- Cześć. Rzuciła jakoś tak mimowolnie do Blaisa. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:53 | |
| okeeej, poczuł się mocno zakłopotany i podrapał się po głowie ręką, w której nie trzymał drinka. - hm, hej, alex - mruknął, przy okazji wyjmując szklankę z jej dłoni. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:54 | |
| usiadł obok czelsi, bo ona i tak go pewnie nie będzie lubiła, pozdruwka, w każdym razie, zwinął skądś drinka w kolorze blue! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:56 | |
| - Dlaczego mi zabrałeś drinka ? zapytała z prawie wyrzutem Blaisa. - Hej, Juliette. Powiedziała, bo w końcu się kiedyś poznały. |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:56 | |
| - hej, alex. - powiedziała na widok dziewczyny. nie wiem czy ona wiedziała, że Alex jest w ciąży z Blaise'm. I napiła się kradzionego drinka. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:57 | |
| -Jak się bawisz ? - zapytała, bo jej się trochę nudziło - Hilary jestem - dodała po chwili podając Hayden rękę
Ostatnio zmieniony przez hilary-h dnia Czw 22 Maj - 20:58, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:57 | |
| - nie wiem ;x - odparła zgodnie z prawdą, może poszłaby spać, te zmiany stref czasowych są dobijające, ale nie powiedziała tego nathanowi, tylko oparła głowę na jego ramieniu. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 20:58 | |
| Alex jest w ciąży z Blaisem xdd Onas wiedziała, bo jej sama powiedziała. - Mogłabyś oddać jednak tego drinka co ? Zapytała.
//paaa. |
|
| |
Gość Gość
| nie wiedziała, że jest z nim w ciąży, ale wiedziała za to, że blajs jest z alex. - bo nie powinnaś pić? może zapomniałaś, że aktualnie masz gdzieś tam o dziecko, hm? - zapytał, wskazując z wyrzutem na jej brzuch. |
|
| |
Gość Gość
| -masz fajnego drinka w kolorze blue - stwierdziła, zaraz będzie 'jesteś gejem?', jak powie, że nie to zapyta, czy ma pracę i potem go pocałuje i dalej chyba nic nie było, w ogóle to pozdrawiam w tym momencie ps kocham cię. |
|
| |
juliette krakersik.
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:01 | |
| okej, więc żuliet się lekko zdezorientowała, ale nie dała po sobie tego poznać. obserwowała uważnie Blaise'a i Alexię. | |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:02 | |
| -Przerażająco nudno,a ty? - spytała odrywając głowę od ściany i ściskając jej rękę. -Hayden. Boże nawet ten alkohol jest jakiś denny. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:03 | |
| - hm, wyglądasz nie najlepiej, miszęl - powiedział dość szczerze, bał się trochę, że jest chora, czy coś. - może wróćmy do domu i miejmy to z głowy? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:04 | |
| ale alexia już poszła, więc blajs jedynie odetchnął z ulgą i zaproponował żuliet, żeby się gdzieś może przeszli, bo tu jest tłooooczno. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:06 | |
| uścisnęła jej rękę i zaśmiała się - nuda do kwadratu - mruknęła po chwili zastanawiając się co może zrobić by przestało być nudziarsko | |
|
| |
juliette krakersik.
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:08 | |
| więc rozejrzała się i stwierdziła, że rzeczywiście jest dość tłoczno. - okej, chodźmy się gdzieś przewietrzyć. - powiedziała, postanawiając, że później zapyta Blaise'a o co chodzi z Alexią. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:09 | |
| - więc chodźmy! - powiedział wspaniałomyślnie, objął ją w tali i wyszli. i zacznij ;p |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:10 | |
| -...jarałaś kiedyś trawkę? : > - uśmiechnęła się szatańsko,dalej pijąc jak zawodowiec. ;o | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:12 | |
| pytanie hayden przypomniały jej dawne lata gdy mieszkała jeszcze w Londynie, zaśmiała się - no jasne - odparła - a co? - zapytała zaciekawiona, o cokolwiek chodziło Hayden, hilary miała nadzieję że rozkręci to imprezę, chociaż w minimalnym stopniu | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:14 | |
| aha to poszła może lepiej..... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:15 | |
| - a ty masz fajny, hm.. - chciał powiedzieć coś o biuście, ale sie rozmyślił, bo na to przyjdzie czas, podrapał się po nosie i dostał olśnienia, nie wiem jak się mówi z tym olśnieniem. - ..nos! podoba mi się, jest podobny do mojego. - wcale nie, jej był sztuczniejszy. aż z teego wszystkiego za ów nos ją złapał, hiiiii. |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:17 | |
| Hayd wyciągnęła z torebki pare skrętów. x3 -Zawsze przy sobie. ^^ | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:18 | |
| - o taak - szepnęła z ogromnym uśmiechem | |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:20 | |
| -Cholera,masz może zapalniczkę?Albo nie.Zapalimy o pochodnie. ^^ - ucieszyła się,złapała dwa piwa i pociągnęła ją ku wyjściu z altanki.
napisz gdzieś ;D | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:21 | |
| poszła za Hayden, cóż nie miała innego wyboru .. no to zacznę ;P
Salon czeci ;P | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:29 | |
| - hm, może ty zostań, w końcu chciałeś przyjśc, a ja pójdę i się położę, bo strasznie się czuję - też bym się czuła, jakby mój samolot ledwo wylądował. jak miałam turbulencje z londynu, to miałam panik ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe Czw 22 Maj - 21:34 | |
| - nie ma mowy! - zaprotestował natychmiast, ciągnąc ją za rękę w stronę wyjścia. - idę z tobą, co ja tu sam będę robił. - tak naprawdę to bał się tych wszystkich kobiet i bał się, że miszęl się jeszcze obrazi, jak nie pójdzie z nią xd. zacznij? |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: altanka, tj miejsce docelowe | |
| |
|
| |
| altanka, tj miejsce docelowe | |
|