| Balkon | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Eruina zakon(n)ik
Liczba postów : 67 Age : 35 Skąd : Paryż Registration date : 11/05/2008
| Temat: Balkon Czw 29 Maj - 15:48 | |
| | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 19:40 | |
| weszła i oparła się o barierkę. lubiła takie miejsca. zwykle na imprezach było tam mało ludzi | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 19:41 | |
| Weszła na balkon -Nie przeszkadzam? - zapytała |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 19:43 | |
| odwróciła się -raczej nie - powiedziała cicho i uśmiechnęła się. dla efektu. tak o. żeby nie wyjść na jakiegoś mruka czy coś | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 19:45 | |
| To dobrze, że nie. Częst zdarza mi się wejść w nieodpowiednim momencie |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 19:46 | |
| zaśmiała się pod nosem - jaki tu moment mógłby być nieodpowiedni - odparła idiotycznie . odeszła do barierki - idziemy do salonu? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 19:47 | |
| |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 19:48 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 19:52 | |
| jak tylko udało się donovanowi trafić na imprezę, pobiegł na balkon, w poszukiwaniu dogodnego miejsca na zapalenie; nieznośny głód nikotynowy. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 19:55 | |
| wyszła na balkon. kij z tym że nie zauważyła donovana . podeszła do barierki i szybko zapaliła slima. dzisiaj w ogóle nie paliła. a tego jej brakowało | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 19:56 | |
| aaaa ona przyszła tutaj, od wejścia, bo stwierdziła, że to raczej nudna impreza, a miała miłego skręcika, więc zapaliła. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 19:58 | |
| zaciągnęła się błogim dla niej dymem i oparła tyłek o barierkę. poczuła jak metal wpija jej się w tył i na jej twarzy pojawił się grymas. tylko na chwilkę bo po chwili znikł gdy Hilary znów się zaciągnęła | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:00 | |
| rozejrzał się i zerknął na swojego papierosa, zastanawiając się, czy to aby na pewno zwykły papieros, bo stwierdził, że piękne dziewczęta zaczęły mu się mnożyć przed oczyma. uśmiechnął się w stronę hilary, potem w stronę estelle, zaciągnął się papierosem i oparł się o barierkę jak maczo :3 |
|
| |
Eruina zakon(n)ik
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:01 | |
| Weszła na balkon. Była zdenerwowana. Oparła się o barierkę oddychając szybko. Ręce jej się trzęsły | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:02 | |
| wydaje mi się że to raczej świeże powietrze przyciągnęło palaczki xD odwzajemniła uśmiech i spuściła głowę w kierunku swoich butów | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:02 | |
| zaciągnęła się skręcikiem, baaardziej niż bardzo i obciągnęła sukienkę. podeszła do donavana, chwiejąc się lekko na dziesięciocentymetrowych obcasach. - heee ej. |
|
| |
Eruina zakon(n)ik
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:04 | |
| Chociaż chciała rzucic palenie to ze zdenerwowania wyjęła papierosa i zapaliła | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:04 | |
| ktoś na dworze powtarzał 'masz wyjebane, masz wyjebane' zupełnie jak u mnie, ale donovan nie zwracał na to uwagi, nawet jeśli miałoby to być do niego. odwrócił się do estellki, przelatując ją wzrokiem! stwierdził, że ma dostatecznie długie nogi na rozmowę z nim. - czee eść. wszyscy wybywają na balkon, huh? |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:06 | |
| wyrzuciła zupełnie wypalonego slima za balkon. i szczerze miała w swoim chudym tyłku to czy coś się od tego zajmie. obsunęła się na ziemię żałując że przyszła na balkon | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:08 | |
| uśmiechnęła się jednokącikowo, chowając skręta z powrotem do kieszeni. oparła ręce na barierce, przyglądając mu się z boku. - balkony są w porządku, a dziś jest cieeee epło - powiedziała przeciągle, bo chyba zachciało jej się kichać. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:09 | |
| Weszła i rozejrzała się czy nikomu nie przeszkadza |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:10 | |
| weszłaaa, powoli, udając że umie chodzić na szpilkach, chociaż nie umiała ni troche xd - czeeeść. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:11 | |
| -hej - mruknęła z podłogi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:12 | |
| złapał ją za nos. - nie obkichaj mojej koszulki, xd - zarządził, z zupełnie groźną miną. ale jednak nie chciał jej męczyć, puścił i wytarł dłoń o spodnie, na wszelki wypadek, uśmiechnął się zupełnie seksy. - bardzo ciepło, pogoda w sam raz na loda! - stwierdził i pomachał do fabięęęęęę, bo znał ją z z zzzz zzz z zz z wakacji, nie wiem, xd. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:13 | |
| Cześć fabienne. Widzę, że trochę atmosfera się nie klei |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:14 | |
| a ona miała dziś dobry humor, po skręcie tym bardziej, bo już załapała klimat & fazę, więc złapała go za ramię, wbijając przy tym długie paznokcie, wcale nie tipsy. - ohooo, masz ochotę na loda? - zapytała, oblizując usta. uniosła obie brwi nawet. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:15 | |
| - hm... - właściwie nie wiedziała co powiedzieć ;d i odmachała donovankowi xd - ma ktoś dla fabię papieroska? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:15 | |
| - wielką, a ty? - spytał, przekrzywiając na bok głowę, żeby mieć lepszy wgląd w jej dosyć głęboki dekolt, dosyć smakowity i kuszący. ale nie mlaskał wcale z tego powodu, hihi. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:16 | |
| -ja mogę mieć- odparła i podniosła się z podłogi. podeszła do jak wywnioskowała fabienne i podała jej paczkę | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:17 | |
| mlaskanie jest obleśne. niektórzy w mojej lodziarni mlaskają. - no jasne. lubię lody. wszelkiego rodzaju - zamachała do niego rzęsami, bo jak już wspomniałam, było jej doprawdy wesoło. co z tego, że jutro niewiele będzie pamiętać. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:18 | |
| - danke hil! niech ci bóg w dzieciach wynagrodzi. - wyjęła i zapaliła, huh <3 - mhm.. - powiedziała z takim nieelo przekąsem - zgubiłam gdzieś drinkoska, bez beki. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:19 | |
| rozejrzała się i stwierdziła że impreza chyba przeniosła się na balkon. wyszła z balkonu | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:23 | |
| zlapał więc e. za rękę i odwrócił się, może trochę boleśnie dla niej, do fabię. - ej, idziesz z nami na lody? - spytał zupełnie szczerze, ale trochę mniej przytomnie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:24 | |
| mogę, pod warunkiem że gdyż iż jutro zaśpiewasz mi sto lat ;d - musiała się jakoś pochwalić że ma jutro ur, xdd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:30 | |
| - ah tak, masz jutro urodzinki, wiedziałem! - walnął się otwartą dłonią w czoło i zachichotał trochę pedalsko, no ale wybaczmy mu to. - zaśpiewam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:32 | |
| - to w drogę, hejho? - uśmiechnęła się suotko i zachichotała. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 20:33 | |
| i poszli z przymuloną e. zacznę! |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:09 | |
| przyszła i usiadła na barierce. zapaliła cichaczem slima | |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:11 | |
| przyszedł ze szkalneczką czegoś tam i rzucił do niej
- cześć - z uśmiechem | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:13 | |
| Spanikowana wyrzuciła slima za barierkę, - hej - odparła i opadła na podłogę, bo lubiła na podłodze siedzieć o! | |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:15 | |
| - Roberto - powiedział i upił łyka patrząc na to co wyżuciła | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:16 | |
| -hilary - odparła cicho i westchnęła bo zmarnowała całego slima | |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:19 | |
| - mogłaś to palić , a tak kase zmarnowałaś - powiedział zabawnie tak. - miło mi - powiedzaił pierw | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:20 | |
| zaczerwieniła się, - nie mogłam - mruknęła | |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:23 | |
| - dlaczego ? - spytał z cwanym uśmiechem. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:24 | |
| popatrzyła na niego idiotycznie -nie palę publicznie - odparła z głupią miną | |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:27 | |
| - no chyba że , bo ja nic a nic nie plale - wymondrzył sie tak. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:28 | |
| Spojrzała na niego tak o dziwnie - wcale? - zapytała z szeroko otworzonymi oczami bo wydawało jej sie to dziwne | |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:30 | |
| - wcalę , no tylko piję - powiedział i usiadł na poręcz - a ty pijesz ? - spytał - ba pewnie że tak więc o co ja pytam - dodał | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Balkon Sob 31 Maj - 22:32 | |
| -taak, zła ze mnie dziewczynka - zaśmiała się. a nie było jej do śmiechu ni chu chu bo jakby matka dowiedziała się że jest taka niegrzeczna to by ją spacyfikowała o | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Balkon | |
| |
|
| |
| Balkon | |
|